Nytt lägre pris! Egen parkeringsplats.

Ursvik, Sundbyberg

Skrivargatan 22

Fast pris
4 795 000 kr
Avgift
4 932 kr
Antal rum
4
Typ
Bostadsrättsradhus
Våningsplan
0
Boarea
115,9 kvm

Visning

Vänligen kontakta mäklaren för mer information.

Nytt lägre pris! Egen parkeringsplats.

Bli den första som flyttar in i detta attraktiva bostadsrättsradhus (gavel) endast 15 min från city! Nytt lägre fast pris! Egen parkeringsplats.

 • Ansvarig mäklare

  Sevim Demir

  Fastighetsmäklare

  :
  Mobil: 070-782 00 05

Bilder

Beskrivning

Beskrivning

Nytt lägre fast pris. Passa på endast detta radhus kvar. Bli den första som flyttar in i detta Här erbjuds ett genomgående påkostat och mycket väldisponerat radhus med en modern känsla. Generös uteplats med både förmiddag- och kvällssol, egen parkeringsplats och förråd. Lättskött och barnvänligt boende med funktionella lösningar och generösa sällskapsytor. Närhet till kommunikationer, lekpark, förskola och skola. Lugnt läge med fina strövområden och naturen inpå knuten.

En av Ursviks största fördelar är närheten till Stockholm och även Sundbybergs Centrum. Placeringen mellan E18 och E4 gör att det är lätt att ta sig överallt. med bil tar det ca 15 min till Stockholm city och 20 min till Arlanda flygplats. Bussar går till Hallonbergen (t-bana) samt Sundbyberg (t-bana och pendeltåg). Kommunikationerna kommer även i takt med utbyggnaden att utökas. I området byggs förskolor och skolor, flera restauranger, caféer, butiker (bl.a. Willys) och service i form av bensinmack. Runt torget kommer det även att finnas ett bra utbud av kommunal service som bibliotek, BVC och vårdcentral. När hela stadsdelen är färdig ska allt man kan tänkas behöva finnas alldeles i närheten.

Ursvik är känt för sitt motions- och rekreationsområde och vackra natur. Allt detta ska naturligtvis bevaras. Det finns löp- och skidspår, knattespår, grillplatser och en motionsgård. Det finns även en allaktivitetspark med lekplats och fotbollsplaner m.m. En vacker och unik upplevelse i närheten är Igelbäckens naturreservat.

Fakta

Bostadsrättsförening

Namn
Brf Mönsterskrivaren
Organisationsform/typ
Bostadsrättsförening
Äkta/oäkta bostadsrättsförening
Äkta
Föreningen tillåter delat ägande
Ja
Föreningen tillåter juridisk person som köpare
Ja
Föreningen äger marken
Ja

Allmänt om föreningen

Brf Mönsterskrivaren består av 11 st bostadsrättsradhus/lgh uppförda av Trivselhus AB. Genomgående, påkostade och mycket väldisponerade radhus med en modern känsla. Lättskött och barnvänligt boende med funktionella lösningar och generösa sällskapsytor.
Drift: 1 642 kr/månad. Driftskostnaden avser uppvärmning, hushållsel och vattenförbrukning.
UPPVÄRMNING / VENTILATION
Värme och vatten produceras via en frånluftvärmepump som tar effektivt tillvara den varma luft som redan finns i huset och som annars skulle ventilerats ut. Med frånluftsvärme får du både ett ekonomiskt och miljövänligt system, helt enligt återvinningsprincipen, som både värmer luften och skapar tappvarmvatten. Dessutom bidrar systemet till en effektiv ventilation i huset. Tilluft via fresh-ventiler i ytterväggar.

GOLVVÄRME & RADIATORER (ELEMENT)
Golvvärme på hela bottenplanet! När värmen kommer underifrån fördelas den jämt och fyller hela rummet. Övervåningen är utrustad med radiatorer.
Ansluten till Sundbybergs stadsnät.

TV/bredband

Sundbybergs stadsnät

Månadsavgift

Avgift/hyra
4 932 kr

Ekonomi

Andel i föreningen
9,0909%

Information

Typ
Bostadsrättsradhus
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Fast pris
4 795 000 kr
Lägenhetsnummer
6
Våningsplan
0
Hiss
Nej
Rum
4
Sovrum
3
Max antal sovrum
4
Boarea
115,9 kvm*

* Areauppgifter enligt ekonomisk plan

Byggnadssätt

Byggnadstyp
2 plan med vind
Byggår
2018

Området

Att bo i Ursvik

Ursvik är ett barnvänligt villaområde men här finns även en del bostadsrätter. Det är nära till flertalet förskolor, skolor och lekplatser. På andra sidan Enköpingsvägen ligger stora matvaruaffärer såsom Willys och Coop. Ursvik ligger vid Järvafältet med stora grönområden och Igelbäckens naturreservat som inrättades 2004 för att skydda och bevara ett tätortsnära naturområde. Igelbäcken ska samtidigt bevaras som ett levande vattendrag. I bäcken lever den sällsynta fisken grönlingen. Området är ett populärt frilufts- och rekreationsområde med eljusspår för löpning och längdskidåkning på vintern.

I närheten finns också Golfängarnas naturområde samt Lötsjön och Råstasjön med den fem kilometer långa ”Hälsans stig” som tar dig runt sjöarna. Lötsjön är den enda insjön i kommunen med ett rikt fågelliv. I närheten finns också den så kallade Gröna Stugan med ett mysigt kafé, perfekt för en lunch eller fikastund i solen med utsikt över vattnet.

Ursviks aktivitetspark invigdes hösten 2008 och ligger utmed Milstensvägen i Ursvik. Parken innehåller bland annat basketplan, skateboardramp och lekplats.

Den senaste stadsdelen som är under uppbyggnad är Järvastaden som binder ihop Solna och Sundbyberg med närhet till både natur och city.

Kommunikationerna är bra och kommer att bli ännu bättre i takt med att Ursviksområdet byggs ut i sin helhet. Närmaste tunnelbanestation är Hallonbergen som ligger på gångavstånd. Därifrån tar det 13 minuter till t-centralen. Du kan också åka buss till Sundbybergs station där pendeltåg finns.

Köpa eller sälja bostad i Ursvik? Kontakta våra mäklare i Solna och Sundbyberg! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.

Karta

Skrivargatan 22

Skrivargatan 22,
174 64 Sundbyberg

Visa i Google Maps

Boendekalkyl

Ungefärlig boendekostnad

 • Pris:
 • 0 kr
 • Kontantinsats:
 • 0 kr
 • Exempelränta:
 • %
 • Räntekostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Amortering:
 • + 0 kr / mån
 • Månadsavgift:
 • + 0 kr / mån
 • Driftskostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Skattereduktion:
 • - 0 kr / mån
 • Ungefärlig månadskostnad:
 • = 0 kr / mån

Om boendekostnad

I vår boendekalkyl kan du beräkna den ungefärliga boendekostnaden för den bostad du är intresserad av.

Genom att i kalkylen justera reglagen för Pris och Kontantinsats, samt ange en egen Ränta får du en indikation på boendekostnaden per månad för den här bostaden.

Observera att det här är en kalkyl. Vi rekommenderar alltid att du kontaktar din bank för att gå igenom de ekonomiska förutsättningarna för just dig att köpa den här bostaden. Det är också en bra idé att ansöka om ett lånelöfte hos din bank. Bjurfors hjälper dig gärna med en bankkontakt.

Kontakt

Anmäl ditt intresse eller ställ en fråga till mäklaren

Anmäl intresse

Kontaktinformation

Bjurfors Boagent

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

 • Ansvarig mäklare

  Sevim Demir

  Fastighetsmäklare

  :
  Mobil: 070-782 00 05

Förslag på andra bostäder

 • Bostadsrättslägenhet

  Ursvik, Sundbyberg

  Adress
  Forskningsringen 86, 4tr
  Accepterat pris
  3 650 000 kr
  Månadsavgift
  4 464 kr
  Antal rum
  3
  Sovrum
  2
  Boarea
  75,5 kvm