Med fri utsikt över Ängsholmsparken och Rönningesjön

Gribbylund, Täby

Kabeluddsvägen 4

Utgångspris
3 695 000 kr
Avgift
3 666 kr
Antal rum
3
Boarea
97 kvm
Typ
Bostadsrättslägenhet
Våningsplan
2 av 3
Hiss
Ja

Visning

 • söndag 8/12, KL 12:00 - 12:35

  Öppen visning, välkommen! Föranmäl gärna ditt intresse.

Boka visning

Med fri utsikt över Ängsholmsparken och Rönningesjön

Letar du efter en högt belägen lägenhet med generös terrass i soligt söderläge? Då kan detta boende vara något för just dig!

 • Ansvarig mäklare

  Adam Simpson

  Fastighetsmäklare

  Språk:

  :
  Mobil: 070-778 78 77

Skapa bevakning på bostäder baserat på den här bostadens storlek, pris och område!

Vad är Bjurfors Boagent?

Planskiss

Planlösning

Beskrivning

Beskrivning

Letar du efter en högt belägen lägenhet med generös terrass i soligt söderläge? Då kan detta boende vara något för just dig! 3-4 r.o.k. fördelade på 97 kvm. Insynsskyddat läge med fri utsikt över Ängsholmsparken och Rönningesjön. Hemtrevligt kök med bra matplats för cirka 4-6 personer. Rymligt sällskapsrum. Fräsch duschrum/wc. Möjligt att göra en gäst-wc av klädkammaren som är vägg-i-vägg (förberedd med både vatten och avlopp). Två charmiga sovrum (varav det ena med fördel kan delas av för att skapa ytterligare ett sovrum). Välkomnande hall. Goda förvaringsmöjligheter. Säkerhetsdörr. Garage i huset som du når via hiss. Övernattningslägenhet finns att hyra. Nära härlig grönska, vacker natur och fina promenadstråk längs vattnet. Goda kommunikationer med buss. Runt hörnet har du Täby Centrum med dess kommer och kultur. Låg avgift tack vare frivilliga kapitaltillskott. Stabil, välskött förening i populärt område. Detta kan vara den bostad du alltid drömt om? Varmt välkommen på visning!

Fakta

Fastighetsbeteckning

Långbänken 1

Bostadsrättsförening

Namn
Brf Kabeludden
Organisationsform/typ
Bostadsrättsförening
Antal lägenheter
79
Föreningen tillåter delat ägande
Nej
Föreningen tillåter juridisk person som köpare
Nej

Allmänt om föreningen

Brf Kabeludden bildades 1986.

Föreningens fastighet består av 79 stycken lägenheter. Byggnadernas bruksyta är enligt ekonomisk plan 8 393 kvm varav 7 606 kvm utgör lägenhetsyta.

Lägenheterna fördelas enligt följande:
* 7 stycken: 1 rum och kök
* 8 stycken: 2 rum och kök
* 30 stycken: 3 rum och kök
* 7 stycken: 4 rum och kök
* 0 stycken: 5 rum och kök
* 27 stycken: >5 rum och kök

Adresserna är: Kabeluddsvägen 2-4, Kabeluddsvägen 16-24

Överlåtelseavgift tas ut av föreningen med 2,5 % av gällande prisbasbelopp. Pantsättningsavgift tas ut av föreningen med 1 % av gällande prisbasbelopp. Överlåtelseavgift betalas av bostadsinnehavaren och pantsättningsavgift betalas av pantsättaren.

Storholmen Förvaltning AB sköter om den ekonomiska förvaltningen. Energi-Montage AB sköter om den tekniska förvaltningen.

Renoveringar - Utförda och planerade

* 2022: Rensning ventilationstrummor och OVK
* 2021: Spolning av stammar
* 2021: Målning av ytterdörrar lägenheter
* 2021: Målning fönsterbågar och karmar utsida
* 2021: Målning ytterdörrar i trä
* 2019: Gjutning av hålkäl i garagen (Samfällighetsföreningen Trefaldigheten)
* 2019: Fortsatt gallring av växtlighet runt huskropparna
* 2019: Målning fönster och dörrar invändigt
* 2019: Undersökning stammar för framtida stambyte eller renovering
* 2019: Justering av balkongdörrar och fönster
* 2018: Justering av växter vid uteplatser och terrass
* 2018: Lagning av terrasstak p.g.a. röta
* 2018: Radonmätning utförd
* 2018: Energideklaration utförd
* 2018: Sockel putsad och tegelvägg lagad
* 2018: Byte av cirkulationspumpar
* 2018: Installation luft-luft-värmepumpar i alla entréer
* 2017-2018: Målning av utsida entréer, plåttak, trapphus, hissdörrar och fasad samt tak på terrass respektive uteplats

Gårdsplats/innergård

Trivsamma omgivningar runt husen finns att tillgå.

Tillträde

Enligt överenskommelse

Månadsavgift

Avgift/hyra
3 666 kr

inklusive värme, vatten, tv, bredband, telefoni samt bostadsrättstillägg

Ekonomi

Andel i föreningen
1,2899%

Information

Typ
Bostadsrättslägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Utgångspris
3 695 000 kr
Lägenhetsnummer
3121
Våningsplan
2 av 3
Hiss
Ja
Rum
3
Boarea
97 kvm*

* Areauppgifter enligt bostadsföreningen

Driftskostnad (per månad)

Hushållsström
300 kr
Försäkring
100 kr
Summa
400 kr

OBS! Driftkostnaden har tagits fram genom en schablonuträkning.

Byggnadssätt

Byggnadstyp
Flerfamiljhus
Byggår
1987
Uppvärmning
Direkt el / Solceller
Ventilation
Mekanisk till- och frånluft
Fönster
3-glas

Uteplats/balkong

Generös terrass i soligt söderläge.

TV/bredband

Tv, bredband och telefoni via Comhem (ingår i avgiften).

Parkering

Det finns möjlighet att hyra antingen parkeringsplats eller garage.
Parkeringsplats kostar 190 kr/mån.

Övrigt

Hall/Passage:
Välkomnande hall/passage. Tapet på väggarna och på golvet klinkers samt parkett. Två klädkammare/förråd. Städskåp. Linneskåp. Garderob. Hatthylla. Bra plats för sko- och klädavhängning.

Sovrum I:
Det första av två sovrum. Kan med fördel delas av för att skapa ytterligare ett sovrum. Tapet på väggarna och på golvet parkett.

Sovrum II:
Det andra av två sovrum. Tapet på väggarna och på golvet parkett.

Duschrum/wc:
Fräsch duschrum/wc. Kakel på väggarna och på golvet plastmatta. Här finns bl.a. duschhörna, wc-stol, tvättställ, spegelskåp, tvättmaskin samt torktumlare. Rostfri tvättbänk. Bra arbetsytor. Överskåp. Handdukshängare. Litet fönster ger ett extra rikt ljusinsläpp. Klädkammare vägg-i-vägg kan med fördel göras om till gäst-wc (förberett med vatten och avlopp).

Kök:
Hemtrevligt kök. Tapet på väggarna och på golvet plastmatta. Här finns bl.a. kyl, frys, spis, spisfläkt samt diskmaskin. Ljusa köksluckor. Kakel ovanför arbetsytorna. Rostfri diskbänk. Bänkskivor i trä. Matplats för cirka 4-6 personer.

Sällskapsrum:
Rymligt sällskapsrum. Tapet på väggarna och på golvet parkett. Detta är den perfekta samlingsplatsen för vänner och bekanta. Utgång till terrass.

Terrass:
Generös terrass i soligt söderläge. Insynsskyddat läge med fri utsikt över Ängsholmsparken och Rönningesjön. Här kan du sitta och njuta en härlig vår-, sommar- eller höstdag, av härlig morgon- och kvällssol, med en varm kopp kaffe, te eller choklad i handen. Kanske tillsammans med en bra bok eller tidskrift.

Gribbylund:
Gribbylund är ett område som huvudsakligen blev bebyggt under 1990-talet. Utmärkande för området är närheten till Rönningesjön med bl.a. två stycken utomhusbad - Ängsholmsbadet på Gribbylundssidan och badet vid Skavlötens friluftsgård som ligger på Rönningesjöns nordöstra sida. Strandpromenaden på cirka 6-7 km runt sjön är mycket använd. Vintertid plogas skridskobana och spår för längdskidor upp på sjön. 4 H gården Rönningeby - även den på Rönningesjöns östra sida - är ett annat populärt utflyktsmål med bl.a. midsommarfirande och julmarknader.

Området är mycket välförsett med bussar. Busslinjer finns till Danderyds Sjukhus, Roslags Näsby, Täby C, Arninge, Täby Kyrkby, Vallentuna, Kista, Upplands Väsby samt nattbuss från Odenplan. Hållplatser finns på Armévägen/Furuvägen (605,609), Bergtorpsvägen (610, 684), Gribbylundsvägen (615, 695) och vid Löttingelund (524).

Gribbylunds centrum ligger i mitten av Gribbylund och har nyligen upprustats. Här finns mataffärer, restauranger m.m. Det finns flera skolor i Gribbylund. I norra delen ligger Löttingelundsskolan åk F-6, i den västra delen finns Myrängsskolan åk F-6 samt i centrala Gribbylund finns Gribby Gårdsskolan åk F-9. Barnomsorgen är väl tillgodosedd med flera förskolor i närområdet.

Täby:
Täby kommun ligger cirka två mil norr om Stockholm, nära skärgården, innerstaden och Arlanda. I kommunen bor drygt 70 000 invånare. Täby har vuxit snabbt under de senaste decennierna och sedan 1948 har antalet invånare mer än femdubblats. Kommunen har dock kvar sin ursprungliga prägel, med flera orörda grönområden runt knuten. Föreningslivet är stort och rymmer bland annat många idrottsklubbar.

Täbys skolor är av mycket god kvalitet visar en granskning av Skolverket. I Täby får man välja skola, och de kommunala skolorna arbetar under samma villkor som privata förskolor och skolor. Även annan omsorgsverksamhet drivs i stor omfattning av privata utförare.

Efter kommunvalet 2018 styrs Täby av en allians bestående av Moderaterna, Folkpartiet, Centerpartiet och Kristdemokraterna.

I Täby verkar över 8 000 aktiva företag. De flesta är mindre företag med verksamhet inom tjänstesektorn, handel och elektronik/IT.

Täbys yta omfattar cirka 66 kvadratkilometer och gränsar i söder till Danderyd, i norr till Vallentuna och Österåker, i väster till Sollentuna och i nordväst till Upplands-Väsby.

Skogen och vattnet är framträdande i Täby där vi har flera stora grönområden, flera sjöar, en kuststräcka och två av Sveriges största småbåtshamnar.

Täbys historia går långt tillbaka och många av de 37 runristningar som finns i trakten vittnar om vikingarnas liv och leverne. Den mest omtalade vikingen var Jarlabanke - en bondehövding som sade sig "äga hela Täby".

Energideklaration

Utförd
Utförd
Energiklass
E
Energideklarationsdatum
2019-01-09

Länkar

Området

Att bo i Täby

Välkommen att bo och trivas i Täby kommun, en kraftigt växande kommun rik på både kultur- och naturupplevelser. Här bor du på bekvämt avstånd till både Stockholm city och skärgården. Samtidigt finns allt du behöver i Täby med shopping, nöjen, kultur, restauranger och service. Här finns ett av nordens största inomhuscentrum.

Täby är uppdelat i flera kommundelar. I norra Täby finns Täby Kyrkby, i västra finns Valla, Ella, Ensta, och Täby Centrum, i södra ligger Lahäll, Näsbypark och Roslags Näsby samt i östra Viggabyholm, Hägernäs och Gribbylund.

Bebyggelsen i Täby är blandad med både villor och radhus samt ett flertal lägenhetsområden där Grindtorp och Näsbydal utmärker sig med sin unika arkitektur. I kommunen finns också stora vackra naturområden och nära till vatten. Kommunen sätter stort fokus på att behålla Täby grönt.

I Täby finns det alltid något att göra och gott om möjligheter att idrotta och motionera. Täby har ett aktivt föreningsliv med närmare 600 verksamma föreningar inom olika områden. Täby har även ett rikt kulturliv och här finns alla förutsättningar för en spännande fritid. I kommunen finns förskola, flera grundskolor, gymnasium och fritidsgårdar. Täby Kulturskola erbjuder utbildning i sång och musik. Täby Musikklasser är en del av grundskolan i Täby där man väljer att läsa utvidgad musikundervisning med inriktning mot körsång. Här finns även Komvux och svenska för invandrare, SFI.

Täby ligger nära såväl centrala Stockholm som Arlanda och har goda kommunikationer. E18, bussar och Roslagsbanan går igenom kommunen så att du lätt tar dig både till och inom Täby. Vid Östra station och Mörby centrum sker omstigning från tåg till tunnelbana vidare mot Stockholms city. I Täby finns en bred busstrafik där många bussar utgår från Täby centrum. Det är också smidigt att ta sig till andra kommuner som Danderyd, Vallentuna, Sollentuna och Upplands Väsby.

Köpa eller sälja bostad i Täby? Kontakta våra mäklare i Täby. Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.

Karta

Kabeluddsvägen 4

Kabeluddsvägen 4,
187 67 Täby

Visa i Google Maps

Boendekalkyl

Ungefärlig boendekostnad

 • Pris:
 • 0 kr
 • Kontantinsats:
 • 0 kr
 • Exempelränta:
 • %
 • Räntekostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Amortering:
 • + 0 kr / mån
 • Månadsavgift:
 • + 0 kr / mån
 • Driftskostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Skattereduktion:
 • - 0 kr / mån
 • Ungefärlig månadskostnad:
 • = 0 kr / mån

Om boendekostnad

I vår boendekalkyl kan du beräkna den ungefärliga boendekostnaden för den bostad du är intresserad av.

Genom att i kalkylen justera reglagen för Pris och Kontantinsats, samt ange en egen Ränta får du en indikation på boendekostnaden per månad för den här bostaden.

Observera att det här är en kalkyl. Vi rekommenderar alltid att du kontaktar din bank för att gå igenom de ekonomiska förutsättningarna för just dig att köpa den här bostaden. Det är också en bra idé att ansöka om ett lånelöfte hos din bank.

När du köper din bostad genom Bjurfors kan du ansöka om bolån till en förmånlig ränta hos vår samarbetspartner SEB.

Ansök om lånelöfte hos SEB

Boka visning

Välkommen att boka in dig på visning.

Visningar

Kontaktinformation

Bjurfors Boagent

Bolån

När du köper din bostad genom Bjurfors kan du ansöka om bolån till en förmånlig ränta hos vår samarbetspartner SEB. Ansök om lånelöfte hos SEB.

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

 • Ansvarig mäklare

  Adam Simpson

  Fastighetsmäklare

  Språk:

  :
  Mobil: 070-778 78 77