1,5-plans-parhus på gavel, i ett barnvänligt område

Täby Kyrkby, Täby

Bifrostvägen 1

Besiktigad
Budgivning pågår
Utgångspris
5 220 000 kr
Antal rum
4
Tomtarea
544 kvm
Typ
Parhus
Boarea
117 kvm

Visning

Vänligen kontakta mäklaren för mer information.

1,5-plans-parhus på gavel, i ett barnvänligt område

Letar du efter 1,5-plans-parhus på gavel, i ett barnvänligt område? Då kan detta boende vara något för just dig!

 • Ansvarig mäklare

  Adam Simpson

  Fastighetsmäklare

  :
  Mobil: 070-778 78 77

Skapa bevakning på bostäder baserat på den här bostadens storlek, pris och område!

Vad är Bjurfors Boagent?

Planskiss

Planlösning
Planlösning, nedre plan
Planlösning
Planlösning, övre plan

Beskrivning

Beskrivning

Letar du efter 1,5-plans-parhus på gavel, i ett barnvänligt område? Då kan detta boende vara något för just dig! 4 r.o.k. fördelade på 117 välplanerade kvadratmeter. Byggår: 1991. Ljust och luftigt, med bl.a. ovanligt generös takhöjd på övre plan (3.3 meter till nock) och stora, vackra fönster. Två uteplatser som ger sol från tidig morgon till sen kväll. Hemtrevligt kök med matplats för cirka 4-6 personer. Två våtutrymmen; den ena med dusch och den andra med badkar. Rymligt sällskapsrum. Tre bra sovrum. Fin trädgårdstomt med bl.a. häck och bärbuskar. Fristående garage med gott om förvaringsmöjligheter. Fiber installerat. Nära härlig grönska, vacker natur och fina promenadstråk. Goda kommunikationer med buss och lokaltåg. Runriket, som ligger runt knuten, är världens runstenstätaste bygd, med en fantastisk historik, bl.a. från vikingatiden. Detta kan vara den bostad du alltid drömt om? Varmt välkommen på visning!

Interiör

NEDRE PLAN

Hall:
Välkomnande hall. Målade väggar och på golvet klinkers. Garderobsvägg med spegelskjutdörrar. Golvvärme.

Duschrum/wc:
Helkaklat duschrum/wc. Kakel på väggarna med bård. Här finns bl.a. duschhörna, wc-stol, handfat samt spegelskåp med belysning. Golvvärme.

Sällskapsrum:
Rymligt sällskapsrum. Målade väggar och på golvet parkett. Detta är den perfekta samlingsplatsen för vänner och bekanta. Utgång till uteplats.

Uteplats I:
Trädäckad uteplats sydsvästläge. Här kan du sitta och njuta, större delen av dagen, en härlig vår- sommar eller höstdag, med en varm kopp kaffe eller te, tillsammans med en bra bok eller tidskrift.

Kök:
Hemtrevligt kök. Målade väggar och på golvet parkett. Här finns bl.a. frys, kyl, spis, ugn, spisfläkt samt diskmaskin. Ljusa köksluckor. Kakel ovanför arbetsytorna. Bänkskivor i ek. Rostfri diskbänk. Matplats för cirka 4-6 personer. Utgång till uteplats.

Tvättrum:
Praktisk tvättrum. Strukturtapet på väggarna och på golvet linoleum. Här finns bl.a. värmepump, tvättmaskin samt torktumlare. Rostfri diskho.

Uteplats II:
Trädäckad uteplats i nordostläge. Skyddande syrénhäck mot gångväg.

ÖVRE PLAN

Passage:
Central passage. Målade väggar och på golvet parkett. Här möts du direkt av den ovanligt generösa takhöjden (3,3 meter till nock). Liten arbetshörna. Förråd.

Sovrum I:
Det första av tre sovrum (s.k. masterbedroom). Målade väggar och på golvet parkett. Garderobsvägg med ek- och spegelskjutdörr.

Badrum/wc:
Fräsch badrum/wc. Delvis kaklade väggar med bård och på golvet linoleum. Här finns bl.a. badkar, wc-stol, handfat samt spegelskåp med belysning. Två fönster i rummet ger ett extra rikt ljusinsläpp.

Sovrum II:
Det andra av tre sovrum. Målade väggar och på golvet parkett.

Sovrum III:
Det tredje av tre sovrum. Målade väggar och på golvet parkett.

TÄBY:

Täby kommun ligger cirka två mil norr om Stockholm, nära skärgården, innerstaden och Arlanda. I kommunen bor drygt 70 000 invånare. Täby har vuxit snabbt under de senaste decennierna och sedan 1948 har antalet invånare mer än femdubblats. Kommunen har dock kvar sin ursprungliga prägel, med flera orörda grönområden runt knuten. Föreningslivet är stort och rymmer bland annat många idrottsklubbar.

Täbys skolor är av mycket god kvalitet visar en granskning av Skolverket. I Täby får man välja skola, och de kommunala skolorna arbetar under samma villkor som privata förskolor och skolor. Även annan omsorgsverksamhet drivs i stor omfattning av privata utförare.

Efter kommunvalet 2018 styrs Täby av en allians bestående av Moderaterna, Folkpartiet, Centerpartiet och Kristdemokraterna.

I Täby verkar över 8 000 aktiva företag. De flesta är mindre företag med verksamhet inom tjänstesektorn, handel och elektronik/IT.

Täbys yta omfattar cirka 66 kvadratkilometer och gränsar i söder till Danderyd, i norr till Vallentuna och Österåker, i väster till Sollentuna och i nordväst till Upplands-Väsby.

Skogen och vattnet är framträdande i Täby där vi har flera stora grönområden, flera sjöar, en kuststräcka och två av Sveriges största småbåtshamnar.

Täbys historia går långt tillbaka och många av de 37 runristningar som finns i trakten vittnar om vikingarnas liv och leverne. Den mest omtalade vikingen var Jarlabanke - en bondehövding som sade sig "äga hela Täby".

Fakta

Fastighetsbeteckning

Krusbäret 5

Ombyggnad, Renoveringar

Se besiktningsprotokoll

TV/bredband

Fiber (öppet stadsnät)

Fiber (öppet stadsnät)

Parkering

Fristående garage med gott om förvaringsmöjligheter

Tillträde

Enligt överenskommelse

Information

Typ
Parhus
Upplåtelseform
Äganderätt
Utgångspris
5 220 000 kr
Rum
4
Sovrum
3
Boarea
117 kvm*
Tomtarea
544 kvm
Trädgård
Ja

* Areauppgifter enligt taxeringsinformationen

Driftskostnad (per år)

Personer i hushållet
2
Värme
22 800 kr
Försäkring
11 595 kr
Samfällighetsavgift
3 500 kr
Renhållning
2 307 kr
Vatten/Avlopp
2 471 kr
Summa
42 673 kr

OBS! I rubriken "Uppvärmning" ingår även hushållsel.

Vatten/Avlopp

Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.

Uteplats/balkong

Två uteplatser som ger sol från tidig morgon till sen kväll

Tomt

Fin trädgårdstomt på gavel

Planbestämmelser

Stadsplan (1987-11-23)

Rättigheter/gemensamhetsanläggningar

Gemensamhetsanläggning: Täby Krusbäret GA:1, Gemensamhetsanläggning: Täby Krusbäret GA:2

Förmån: Officialservitut Taköverhäng, 0160-2003/021/2.1

Ekonomi

Taxeringsvärde
3 630 000 kr
Byggnadsvärde
1 725 000 kr
Fastställt
2018
Kod
220, Småhusenhet, bebyggd
Fastighetsskatt/Avgift
8 049 kr

Besiktning

Besiktigad
Ja

Byggnadssätt

Byggnadstyp
1 ½ plan
Byggår
1991
Fasad
Stående träpanel
Grund
Betong
Stomme
Trä
Uppvärmning
Värmepump med vattenradiatorer
Takbeklädnad
Betongpannor
Ventilation
Mekanisk frånluft (med återvinning)
Fönster
3-glasfönster isoler

Energideklaration

Utförd
Utförd
Energiklass
E
Energideklarationsdatum
2019-10-15

Länkar

Området

Att bo i Täby Kyrkby

Täby Kyrkby är den nordligaste stadsdelen i Täby kommun. Området gränsar i norr till Vallentuna kommun och tätbebyggelsen i Kragstalund. Tätbebyggelsen i området ingår i tätorten Vallentuna. I öster, söder och väster finns obebyggda områden, vilka avskiljer kyrkbyn från tätorten Täby. Invånarantalet i Täby Kyrkby var 2005 cirka 6750 personer.

Det var i kyrkbyn som Täby först beboddes. Namnet Täby kommer från Tä i betydelsen bro eller belagd väg, men även fägata. En bro (eller egentligen spångar) som kan åsyftas ligger mitt i Täby Kyrkby och bekostades på 1000-talet av en berömd storbonde/viking vid namn Jarlabanke. Täby tä sålunda I Täby Kyrkby ligger Täby kyrka från mitten av 1200-talet. Täby kyrka är bland annat berömt för sina vackra och färgrika målningar av Albertus Pictor där till exempel "döden spelar schack med människan". En bild som sedermera inspirerat Ingmar Bergman i filmen Det sjunde inseglet.

Täby Kyrkby är ett naturnära område med idylliska villaområden, ett flertal skolor och daghem samt stora vackra grönområden för motion och friluftsliv. Täby Kyrkby har bra kommunikations möjligheter.

Det är nära avstånd till både Roslagsbanan mot Kårsta och Stockholm Östra samt ett flertal busslinjer, bland annat 610 mot Danderyds sjukhus och Vallentuna, linje 611 mellan Danderyds sjukhus och Täby Kyrkby samt linje 524 mellan Arninge och Upplands Väsby station. I Täby Kyrkby Centrum finns livs, apotek samt bankomat.

Köpa eller sälja bostad i TäbyBergshamra? Kontakta våra mäklare i Täby. Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.

Karta

Bifrostvägen 1

Bifrostvägen 1,
187 73 Täby

Visa i Google Maps

Boendekalkyl

Ungefärlig boendekostnad

 • Pris:
 • 0 kr
 • Kontantinsats:
 • 0 kr
 • Exempelränta:
 • %
 • Räntekostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Amortering:
 • + 0 kr / mån
 • Månadsavgift:
 • + 0 kr / mån
 • Driftskostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Skattereduktion:
 • - 0 kr / mån
 • Ungefärlig månadskostnad:
 • = 0 kr / mån

Om boendekostnad

I vår boendekalkyl kan du beräkna den ungefärliga boendekostnaden för den bostad du är intresserad av.

Genom att i kalkylen justera reglagen för Pris och Kontantinsats, samt ange en egen Ränta får du en indikation på boendekostnaden per månad för den här bostaden.

Observera att det här är en kalkyl. Vi rekommenderar alltid att du kontaktar din bank för att gå igenom de ekonomiska förutsättningarna för just dig att köpa den här bostaden. Det är också en bra idé att ansöka om ett lånelöfte hos din bank.

När du köper din bostad genom Bjurfors kan du ansöka om bolån till en förmånlig ränta hos vår samarbetspartner SEB.

Ansök om lånelöfte hos SEB

Budgivning

Välkommen att anmäla dig till budgivningen.

Delta i budgivningen

Kontaktinformation

Bjurfors Boagent

Bolån

När du köper din bostad genom Bjurfors kan du ansöka om bolån till en förmånlig ränta hos vår samarbetspartner SEB. Ansök om lånelöfte hos SEB.

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

 • Ansvarig mäklare

  Adam Simpson

  Fastighetsmäklare

  :
  Mobil: 070-778 78 77