Trollbäcken, Tyresö

Hårds backe 5

Såld, 2019-03-21
Besiktigad
Slutpris
5 800 000 kr
Antal rum
5
Tomtarea
905 kvm
Typ
Friliggande villa
Boarea / Biarea
134 kvm / 72 kvm

  • Ansvarig mäklare

    Per Hybbinette

    Fastighetsmäklare

    :
    Mobil: 070-782 00 57

Skapa bevakning på bostäder baserat på den här bostadens storlek, pris och område!

Vad är Bjurfors Boagent?

Området

Att bo i Trollbäcken

Trollbäcken är en lugn villaidyll som är indelad i områdena Fornudden, Hanviken, Lindalen, Persudde, Skälsätra, Sofieberg och Södergården. På gångavstånd finns Alléplan som är ett trevligt litet centrum med mataffär, apotek, vårdcentral och annan service samt restaurang. Härifrån finns det bra kommunikationer till Stockholm C, Tyresö C, Haninge C samt Nacka Forum. I Trollbäcken finns flera förskolor och skolor.

Här ligger också sjön Drevviken som har många fina badplatser som inbjuder till härliga bad. På vintern är här populärt att åka skridskor. Två andra mysiga sjöar är Barnsjön och Långsjön. Omgivningarna är natursköna med flera fina motionsspår. Här finns även en friidrottsanläggning med stor naturgräsplan för fotboll och en konstgräsplan samt ishallen Fontanahallen.

I närheten ligger Kumla Herrgård i Sofieberg med anor från 1600-talet. I Fornuddsparken ligger en av Tyresös mest populära lekplatser och en scoutstuga.

Köpa eller sälja bostad i Trollbäcken? Kontakta våra mäklare i Tyresö! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.