Trollbäcken, Tyresö

Skogsängsvägen 43A

Såld, 2019-03-25
Slutpris
3 200 000 kr
Tomtarea
1196 kvm
Typ
Tomt

  • Ansvarig mäklare

    Mikaela Hertzman

    Fastighetsmäklare

    :
    Mobil: 070-725 06 80

Skapa bevakning på bostäder baserat på den här bostadens storlek, pris och område!

Vad är Bjurfors Boagent?

Området

Att bo i Trollbäcken

Trollbäcken är en lugn villaidyll som är indelad i områdena Fornudden, Hanviken, Lindalen, Persudde, Skälsätra, Sofieberg och Södergården. På gångavstånd finns Alléplan som är ett trevligt litet centrum med mataffär, apotek, vårdcentral och annan service samt restaurang. Härifrån finns det bra kommunikationer till Stockholm C, Tyresö C, Haninge C samt Nacka Forum. I Trollbäcken finns flera förskolor och skolor.

Här ligger också sjön Drevviken som har många fina badplatser som inbjuder till härliga bad. På vintern är här populärt att åka skridskor. Två andra mysiga sjöar är Barnsjön och Långsjön. Omgivningarna är natursköna med flera fina motionsspår. Här finns även en friidrottsanläggning med stor naturgräsplan för fotboll och en konstgräsplan samt ishallen Fontanahallen.

I närheten ligger Kumla Herrgård i Sofieberg med anor från 1600-talet. I Fornuddsparken ligger en av Tyresös mest populära lekplatser och en scoutstuga.

Köpa eller sälja bostad i Trollbäcken? Kontakta våra mäklare i Tyresö! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.