Radhuskänsla

Bollstanäs, Upplands Väsby

Sommarvägen 30B

Utgångspris
2 895 000 kr
Avgift
4 675 kr
Boarea
89 kvm
Typ
Bostadsrättslägenhet
Antal rum
3

Radhuskänsla

Genomgående fin trea med radhuskänsla i populära Grimstaby. Modern öppen planlösning och genomgående parkettgolv och ljusa ytskikt. Välkommen hem!

 • Ansvarig mäklare

  Adam Edström

  Fastighetsmäklare
  Kontorschef

  :
  Mobil: 0732-67 67 11

 • Extra kontaktperson

  Johan Bulut

  Fastighetsmäklare
  Franchisetagare

  :
  Mobil: 0732-67 67 10

Skapa bevakning på bostäder baserat på den här bostadens storlek, pris och område!

Vad är Bjurfors Boagent?

Planskiss

Planlösning
Planlösning

Beskrivning

Beskrivning

I populära Grimstaby hittar du denna genomgående renoverade och mycket fina trea med radhuskänsla precis vid Grimsta torg. Du välkomnas av en trälagd uteplats som tar dig in i den ljusa trevliga hallen med praktiskt klinkergolv och plats för förvaring. Härifrån når du det rymliga och helkaklade badrummet som erbjuder både badkar och tvättmöjligheter med både tvättmaskin och torktumlare. I hallen finns även en extra gästwc. Mellan kök och vardagsrum får du en öppen planlösning där matplatsen delar av rummet på ett naturligt sätt. Från köket har du utgång till en liten uteplats på baksidan med stenläggning och tak. I lägenheten finns två bra sovrum där det ena har ingång till ett trevligt dressingroom. Till lägenheten hör även ett förråd som nås utifrån.

Grimstaby är beläget i ett mycket trevligt och barnvänligt område. I Bollstanäs finns flera förskolor varav en finns i Grimstaby. Bollstanäs Skola samt Bredden Skolan med F6-åk 5 samt Grimstaskolan med åk 6-9 är också belägna i Bollstanäs. Här bor du med direkt närhet till restaurang och liten kvartersbutik, men du kommer även ha gångavstånd till Bredden med dess utbud av butiker. Däribland Bauhaus, Ica, Hööks, apotek, Sats mfl. Här finns även härliga gångstråk och sjön Norrviken som sommartid bjuder på sköna bad och vintertid plogas till en lång och härlig skridskobana.

Interiör

HALL
Klinkergolv och vita målade väggar. Infällda spotlights i taket. Plats för avhängning och förvaring i garderob med spegelskjutdörrar.

BADRUM
Helkaklat badrum med grått klinkergolv och vita kaklade väggar med bård. Badkar, wc, handdukstork, handfat med underskåp och spegel. Två fönster ger ett naturligt ljusinsläpp.

GÄST WC
Klinkergolv och vita väggar med vitt kakel ovanför handfatet.

VARDAGSRUM
Parkettgolv och vita väggar. Öppen planlösning mot köket. Trevligt burspråk med infällda spotlights i taket ger ett härligt ljusinsläpp till rummet.

KÖK
Parkettgolv och vita väggar. Vita högblanka köksluckor och marmorbänk med infälld spishäll och diskho. Vit mosaik ovan arbetsytan. Ugn, spisfläkt, diskmaskin samt kyl och frys. Ett fönster och utgång till baksidan.

SOVRUM
Parkettgolv och vita väggar. Garderober med spegeldörrar och ett fönster.

SOVRUM
Parkettgolv och vita väggar. Ett fönster och ingång till trevligt dressingroom.

Fakta

Bostadsrättsförening

Namn
Brf Grimstaby
Organisationsform/typ
Bostadsrättsförening
Antal lägenheter
255
Antal hyresrätter
22
Antal lokaler
12
Äkta/oäkta bostadsrättsförening
Äkta
Överlåtelseavgift
1190*
Föreningen tillåter delat ägande
Ja
Föreningen tillåter juridisk person som köpare
Nej
Föreningen äger marken
Ja

* Betalas av köpare

Allmänt om föreningen

Bostadsrättsföreningen Grimstaby bildades under 2008. Föreningen består av sammanlagt 10 gårdar i olika utformning med radhus i ett eller två plan. Totalt i hela området har föreningen 255 lägenheter, varav 231 är bostadsrätter, 22 hyresrätter och 2 gästlägenheter. Därtill har föreningen 12 hyreslokaler.
Föreningen har ett kollektivt bostadsrättstillägg som ingår i månadsavgiften.
För mer information om föreningens ekonomi, se senaste årsredovisningen eller kontakta föreningens styrelse.

Föreningens ekonomi

Årsavgiften höjdes med 1% från 1/1-2021.

Renoveringar - Utförda och planerade

Föreningen renoverar löpande samtliga VA stammar och renoverar i samband med detta badrummen i bostäderna. Detta finansieras genom försäljning av ombildade alternativt nyproducerade lägenheter. Föreningen står även för det första bytet av varmvattenberedare från det att föreningen ombildades.
Utöver det så pågår omfattande upprustningsarbete, avseende bl.a. staket, dörrbyte, upprustning av fönster, fasader och tak m.m. Dessutom har omfattande arbeten skett avseende ventilation i lokaler.

Parkering

Föreningen har 47 carportar längs med Breddenvägen (600 kr/mån), 12 garage vid Grimsta/Slånbärsvägen (800 kr/mån), 30 P-platser med elstolpe längst ner vid Vintervägen och 3 stycken som är placerade vid Sommarvägen (450 kr/mån). Utöver detta finns det även 227 vanliga p-platser placerade längs med Nordanvägen, Grimsta/Slånbärsvägen och Sommarvägen (300 kr/mån).
Till garage/carport och P-platser med elstolpe är det för närvarande kö.

TV/bredband

Föreningen är ansluten till ComHem kabelnät. Föreningen står för kostnaden av basutbudet. Varje lägenhetsinnehavare kan teckna ett internetavtal med ComHem.
Föreningen har även anslutit sig till fibernätet under 2019. Varje bostadsrättsinnehavare väljer själva om de vill ansluta sig till nätet.

Gårdsplats/innergård

Lummiga innergårdar med lekplats för de små barnen.

Gemensamma utrymmen

Tvättstuga finns i anslutning till varje gård. Grovtvättstuga finns att boka i tvättstugan mellan gård 5 och 7. Föreningen har även tillgång till två gästlägenheter som går att hyra. I Röda villan finns festlokal för upp till 30 personer att hyra. Här finns även samlingslokal.

Månadsavgift

Avgift
4 675 kr

inkl kallvatten, kabel TV och bostadsrättstillägg.

Ekonomi

Andel i föreningen
0,4686%
Andel av årsavgiften är
0,49%
Pantsatt
Ja

Information

Typ
Bostadsrättslägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Utgångspris
2 895 000 kr
Lägenhetsnummer
75
Våningsplan
0
Rum
3
Sovrum
2
Boarea
89 kvm*

* Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

Energideklaration

Utförd
Utförd
Energiklass
E
Energideklarationsdatum
2020-10-29

Området

Att bo i Bollstanäs

Bollstanäs ligger i den sydostliga delen av Upplands Väsby på gränsen mot Sollentuna kommun. Bebyggelsen består av villor. Här bor du i ett lugnt, barnvänligt och mycket trivsamt område. I närheten finns sjön Norrviken med badplats och trevliga promenadvägar, grönområden samt en lekplats.

Bollstanäs ligger även nära Väsby centrum. Där finns ett stort utbud med butiker, banker, restauranger med mera och annan service som vårdcentral, folktandvård, närpolis och kommunhus.

I Bollstanäs finns förskolor, skola och fritidshem. Närmaste gymnasieskola finns i Väsby centrum.

Kommunikationerna är goda med en väl fungerande lokaltrafik inom Upplands Väsby. Med pendeltåget tar det 30 minuter in till Stockholm city. Med bil tar du dig enkelt ut på motorvägen för snabb transport till och från Stockholm. Arlanda flygplats ligger nära Upplands Väsby.

Köpa, sälja eller värdera bostad i Bollstanäs, Upplands Väsby? Kontakta våra mäklare i Upplands Väsby. Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.

Karta

Sommarvägen 30B

Sommarvägen 30B,
194 64 Upplands Väsby

Visa i Google Maps

Boendekalkyl

Ungefärlig boendekostnad

 • Pris:
 • 0 kr
 • Kontantinsats:
 • 0 kr
 • Exempelränta:
 • %
 • Räntekostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Amortering:
 • + 0 kr / mån
 • Månadsavgift:
 • + 0 kr / mån
 • Driftskostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Skattereduktion:
 • - 0 kr / mån
 • Ungefärlig månadskostnad:
 • = 0 kr / mån

Om boendekostnad

I vår boendekalkyl kan du beräkna den ungefärliga boendekostnaden för den bostad du är intresserad av.

Genom att i kalkylen justera reglagen för Pris och Kontantinsats, samt ange en egen Ränta får du en indikation på boendekostnaden per månad för den här bostaden.

Observera att det här är en kalkyl. Vi rekommenderar alltid att du kontaktar din bank för att gå igenom de ekonomiska förutsättningarna för just dig att köpa den här bostaden. Det är också en bra idé att ansöka om ett lånelöfte hos din bank.

När du köper din bostad genom Bjurfors kan du ansöka om bolån till en förmånlig ränta hos vår samarbetspartner SEB.

Ansök om lånelöfte hos SEB

Boka visning

För att värna om våra kunder och medarbetare jobbar vi efter rutiner och alternativ för säkrare och mer flexibla visningar. Vi erbjuder därför enbart bokade visningar med max två personer per visningssällskap. Skulle du önska en digital eller helt privat visning var vänlig kontakta mäklaren.

Du är varmt välkommen till våra fysiska visningar om du är helt frisk och utan symtom på förkylning eller influensa. Annars träffar vi dig gärna i ett digitalt möte.

Visningar

Kontaktinformation

Bjurfors Boagent

Bolån

När du köper din bostad genom Bjurfors kan du ansöka om bolån till en förmånlig ränta hos vår samarbetspartner SEB. Ansök om lånelöfte hos SEB.

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

 • Ansvarig mäklare

  Adam Edström

  Fastighetsmäklare
  Kontorschef

  :
  Mobil: 0732-67 67 11

 • Extra kontaktperson

  Johan Bulut

  Fastighetsmäklare
  Franchisetagare

  :
  Mobil: 0732-67 67 10

Förslag på andra bostäder

 • Bostadsrättslägenhet

  Bollstanäs, Upplands Väsby

  På förhand
  Adress
  Torpvägen 20
  Utgångspris
  2 995 000 kr
  Månadsavgift
  5 910 kr
  Antal rum
  3
  Sovrum
  2
  Boarea
  81 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!