Brottby, Vallentuna

Granberga 24

Såld, 2021-01-22
Besiktigad
Slutpris
8 300 000 kr
Antal rum
7
Tomtarea
2836 kvm
Typ
Friliggande villa
Boarea
244 kvm

Vill du veta vad din bostad är värd?

Oavsett om du vill sälja nu, eller bara veta vad din bostad är värd, hjälper vi dig gärna med en kostnadsfri värdering.

 • Ansvarig mäklare

  Johan Reuterling

  Fastighetsmäklare
  Franchisetagare

  :
  Mobil: 070-782 00 69

Skapa bevakning på bostäder baserat på den här bostadens storlek, pris och område!

Vad är Bjurfors Boagent?

Området

Hitta din nya bostad i Vallentuna kommun

Välkommen att bo och trivas i Vallentuna som erbjuder att attraktivt boende med småstadskänsla i naturskön miljö nära havet. Här finns många sevärdheter och spännande utflyktsmål samt ett rikt utbud av olika fritidssysselsättningar.

Vallentuna kommun är naturskönt belägen nordost om Stockholm med närhet till både skärgården och Arlanda. Inflyttningen till kommunen är en av de högsta i landet. Vallentuna har ett växande serviceutbud samt flera butiker och kaféer. På landsbygden finner du många små gårdsbutiker. Vallentuna har också ett rikt föreningsliv och mycket gott om fritidsaktiviteter. Du kan ägna dig åt golf, ridning, ishockey, konståkning, fågelskådning och paddling med mera. Kvarnbadet erbjuder tre olika pooler.

Vallentuna är också rik på kulturhistoria. I Uppland finns cirka 1 300 runstenar, märkliga och intressanta fornminnen som berättar om tiden för 1 000 år sedan. Extra rikt på runstenar är Runriket, ett område, som sträcker sig runt Vallentunasjön.I vildmarksreservatet Tärnan kan du uppleva trolsk och orörd natur. I Vallentuna finns också flera medeltida kyrkor.

Köpa, sälja eller värdera bostad i Vallentuna? Kontakta våra mäklare i Stockholm. Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.