Optimalt planerad 3:a med högt fritt läge - balkong om hela 55 kvm mot tre väderstreck

Gustavsberg - Ösby Sjöpark, Värmdö

Skogsbovägen 20 (lgh 344, hus 3)

Nyproduktion
Fast pris
3 495 000 kr
Avgift
4 185 kr
Antal rum
3
Boarea
71 kvm
Typ
Bostadsrätt
Våningsplan
4 av 6
Hiss
Ja
Balkong
Ja

Visning

Vänligen kontakta mäklaren för mer information.

Optimalt planerad 3:a med högt fritt läge - balkong om hela 55 kvm mot tre väderstreck

Denna lägenhet är prissänkt med motsvarande 7 årsavgifter för att matcha byggherrens prisnedsättning på resterande lägenheter i projektet.

 • Ansvarig mäklare

  Johan Wahlberg

  Fastighetsmäklare

  :
  Mobil: 070-782 00 74

 • Extra kontaktperson

  Liselotte Grundström

  Mäklarassistent

  :
  Mobil: 070-782 00 23

Bilder

Lägenheten omsluts balkongen som löper utmed tre väderstreck. Skogsbovägen 20 (lgh 344, hus 3) - Bjurfors
Lägenheten omsluts balkongen som löper utmed tre väderstreck
Vy mot söder från lägenhetens balkong. Skogsbovägen 20 (lgh 344, hus 3) - Bjurfors
Vy mot söder från lägenhetens balkong
Vy mot väster från altandörren i köket. Skogsbovägen 20 (lgh 344, hus 3) - Bjurfors
Vy mot väster från altandörren i köket
Exempelbild på hur lägenhetens balkong och fasad kommer se ut vid färdigställande. Skogsbovägen 20 (lgh 344, hus 3) - Bjurfors
Exempelbild på hur lägenhetens balkong och fasad kommer se ut vid färdigställande
Lägenheten är belägen på fjärde våningen i huset till vänster i bild. Skogsbovägen 20 (lgh 344, hus 3) - Bjurfors
Lägenheten är belägen på fjärde våningen i huset till vänster i bild
Fastighetskarta. Skogsbovägen 20 (lgh 344, hus 3) - Bjurfors
Fastighetskarta

Planskiss

Planlösning
Planritning

Beskrivning

Beskrivning

Kontakta ansvarig mäklare för ytterligare information och privat visning i anslutning till byggarbetsplatsen. På Bjurfors kontor i Gustavsbergs hamn finns möjlighet att titta på en modell över Brf Ösby Sjöpark. Se även projektets egna webbplats https://www.osbysjopark.se/ för visningsschema för projektets visningslägenhet.

Bli den första att flytta in i denna välplanerade 3:a om 71 välplanerade kvadratmeter. Lägenheten är belägen på 4:e våningen i hus 3 med rikt ljusinsläpp från hela tre väderstreck vilket innebär att solen hittar fram från tidig morgon till kväll. I öster, söder och väster ramas lägenheten in av en längsgående balkong med tilltaget djup. Balkongytan om hela 55 kvadratmeter är lättmöblerad med plats för matgrupp, lounge möbler samt solsängar.

Lägenheten karaktäriseras av ljus, rymd och funktion med smakfulla materialval såsom genomgående ekparkettgolv med sidenmatt finish samt innerväggar i ljust grå nyans. Därtill finner ni extra tillval såsom ytterligare rullådor i kök, kraftfullare varmluftsugn, inbyggnadsmikro, bänkskiva med extra tilltagen underlimmad diskho, spegelgarderob i hall samt duschvägg med rökglas samt extra väggskåp ovan klädvårdsavdelningen i badrummet.

Notera att denna lägenhet är prissänkt med motsvarande 7 årsavgifter för att matcha byggherrens prisnedsättning på kvarvarande lägenheter i projektet.

Lägenhetens ytor är fördelade över en mer privat del där sovrummen är lokaliserade samt en öppen social del med vardagsrum i öppen planlösning mot kök och matplats. Ytsmart hall med praktisk klinker på golv samt skjutdörrsgarderob. Rymligt vardagsrum med plats för soffgrupp i öppen plan mot matplats och kök samt utgång till balkongen. Kök från Vedum i vitt utförande med full maskinell utrustning i form av uppgraderad varmluftsugn, induktionshäll, fläkt, diskmaskin, inbyggnadsmikro samt kyl och frys. Sovrummen är alla ytterst välplanerade med platsbyggd förvaring i skjutdörrsgarderober. Föräldrasovrummet erbjuder egen utgång till lägenhetens balkong. Helkaklat badrum med klädvårdsavdelning, smakfullt inrett med vitt kakel samt klinker i matt antracit med underliggande komfortvärme.

Balkongen är belägen under tak och löper utmed lägenhetens sidor i öster, söder och väster. Balkongytan om hela 55 kvm innebär utöver bra ytor även möjlighet att söka sol alternativt skugga oberoende tidpunkt på dagen. Det kommer finnas möjlighet att delvis låta glasa in balkongen.

Lägenheten är belägen på plan 4 av 6 i hus nr 3. Se situationsplanritning under fliken "bostadsfakta" där lägenhetens exakta placering framgår i bifogat dokument "Ösby Sjöpark lgh 344" längre ner på sidan. Med lägenheten följer ett externt källarförråd. Brf Ösby Sjöpark uppförs av Hökerum Bygg med inflytt sommaren 2019, denna lägenhet tillträds 2019-06-03 eller enligt överenskommelse.

Föreningen omfattar totalt 73 lägenheter från 24 kvm upp till 118 kvm fördelade över fyra huskroppar. Husen är uppförda helt i betong vilket ger en tyst inomhusmiljö samtidigt som lägenheterna blir energieffektiva och ekonomiska ur uppvärmningssynpunkt. Alla lägenheter utrustas med balkong alternativt uteplats.

I hus 1 finns ett övernattningsrum som kan bokas för långväga gäster. Kostnaden är initialt 200 kr natten. I hus 3 återfinns föreningens egna gym och utanför hus 2 har Värmdö kommun färdigställt ett helt nytt utegym. Under hus 1 byggs ett garage med 9 platser. Utomhus bereds plats för ytterligare 45 parkeringsplatser. En vanlig p-plats ute kostar 500 kr/mån, laddplats för elbil (ute) kostar 800 kr/mån medan garageplats kostar 1250 kr/mån. Kö kan förekomma.

Utvald detaljbild Utvald detaljbild Utvald detaljbild Utvald detaljbild

Fakta

Fastighetsbeteckning

Ösby 1:79

Om föreningen

Namn
BRF Ösby Sjöpark 1
Organisationsform/typ
Bostadsrättsförening
Antal lägenheter
73
Antal lokaler
1
Föreningen tillåter delat ägande
Ja
Föreningen tillåter juridisk person som köpare
Ja
Föreningen äger marken
Ja

Parkering

Föreningen tillhandahåller totalt 54 st p-platser enligt följande:
Utomhusplats: 500 kr/mån (39 platser)
Utomhus laddplats för elbil: 800 kr/mån (6 st)
Garageplats: 1 250 kr (9 st)

Kontakta ansvarig mäklare för aktuell kösituation.

Månadsavgift

Avgift/hyra
4 185 kr

inkl värme och vatten

Information

Typ
Bostadsrätt
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Fast pris
3 495 000 kr
Lägenhetsnummer
344
Våningsplan
4 av 6*
Hiss
Ja
Rum
3
Sovrum
2
Boarea
71 kvm**

* 3 tr

** Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

Byggnadssätt

Byggnadstyp
Flerfamiljhus
Byggår
2019
Uppvärmning
Fjärrvärme via vattenburna radiatorer
Ventilation
Mekanisk till- och frånluft
Fönster
3-glasfönster

Uteplats/balkong

Längsgående balkong om 55 kvadratmeter under tak. Balkongen löper utmed hela lägenhetens fasad mot öster, söder och väster. Här finns således tilltagna umgängesytor och möjlighet att söka sol alternativt skugga oberoende tidpunkt på dagen. Balkongen har utgångar från såväl vardagsrum/matplats som föräldrasovrum.

Övriga byggnader/utrymmen

Med lägenheten följer ett externt källarförråd.

TV/bredband

Föreningen har tecknat avtal med ComHem som leverantör av kabel-TV, bredband och IP-telefoni till en obligatorisk avgift om ca 164 kr/mån.

Tillträde

Enligt överenskommelse.

Ekonomi

Andel i föreningen
1,599%

Driftskostnad (per månad)

Personer i hushållet
2
Övrigt
983 kr
Summa
983 kr

Posten övrigt baseras på uppskattad löpande driftskostnad för hushållsel, TV, bredband, telefoni och försäkring inkl. bostadsrättstillägg enligt schablon i den ekonomiska planen.
Hyra för eventuell parkeringsplats tillkommer med minst 500 kr/mån.

Energideklaration

Utförd
Ej utförd

Området

Att bo på Värmdö

Välkommen att bo och trivas i Värmdö kommun. Här finns möjlighet till sköna naturupplevelser samtidigt som du har nära till storstaden. Värmdö köpcentrum erbjuder en mångfald av butiker och annan service. Här finns också ett stort utbud av boende med bostadsrätter, villor och fritidshus.

Värmdö utgör östra delen av Stockholm och räknas som Sveriges femte största ö.

Värmdödelen utgörs av många spännande förändringsområden som genom detaljplaneläggning genomgår en förändring från fritidshusområde till nya villaområden med åretruntboende.

Norra delen av Värmdö består till stor del av äldre jordbruksbygd där Siggesta gård byggts om till ett upplevelsecentrum med ridhus, minigolf, fotbollsgolf, restaurang med mera. Här hålls även konserter samt den populära bakluckeloppisen.

Vid södra delen av Värmdö finns Strömma kanal, en knutpunkt för båtentusiaster samt Stavnäs som är en av skärgårdens viktigaste hamnar för vidare båttransport ut i skärgården.

Centralorten på Värmdö är Gustavsberg med kommunkontor. Gustavsbergs centrum är ett småskaligt skärgårdscentrum med en galleria som har flera olika butiker, banker och annan service. Övriga shoppingcenter är Värmdö Köpcentrum i Mölnvik och Värmdö Marknad vid avfarten mot Ingarö.

Gustavsberg är kanske mest känt för sin berömda porslinsfabrik som grundades 1825. Samhället Gustavsberg började byggas upp under slutet av 1800-talet med arbetarbostäder. Gustavsberg är en typisk bruksort med flera kända byggnader från 1940–1950-talen av arkitekten Olof Thunström.

Farsta Slottsvik är numera ett populärt bostadsområde med villor, radhus och punkthus uppförda i en stramare arkitektur under 1990-talet.

Kommunikationer
Värmdö har en god infrastruktur med Värmdöleden och ett väl utbyggt bussnät. Delar av kommunen når man även med Waxholmsbåtarna från Stockholm.

Skolor
På Värmdö finns en stor mångfald av skolor och förskolor.

Ingarö och Djurö
Ingarö räknas som Sveriges 16:e största ö. Ingaröbron över Kolström utgör numera förbindelse till fastlandet vilket markant ökat antalet åretruntboende. Längst ut på Värmdö finns Djurö vars förbindelse med fastlandet är Djuröbron med sin fantastiska utsikt över Kanholmsfjärden. Även här ökar utbudet av permanentboende.

Natur och fritid
Värmdö erbjuder härlig natur med många strövområden och ett stort utbud av fritidsaktiviteter. Överallt är det nära till vatten med möjlighet till båtliv och sköna bad. I Gustavsberg finns ishall, bollhall, konstfrusen bandybana vid Ekvallen och Gustavsbergsbadet, motionssimning, äventyrsbad och spa. På Värmdö finns också gym, motionsspår, fotbollsplaner och golfbanor.

Köpa eller sälja bostad på Värmdö? Kontakta våra mäklare på Bjurfors Värmdö. Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.

Karta

Skogsbovägen 20 (lgh 344, hus 3)

Skogsbovägen 20 (lgh 344, hus 3),
134 30 Gustavsberg

Visa i Google Maps

Boendekalkyl

Ungefärlig boendekostnad

 • Pris:
 • 0 kr
 • Kontantinsats:
 • 0 kr
 • Exempelränta:
 • %
 • Räntekostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Amortering:
 • + 0 kr / mån
 • Månadsavgift:
 • + 0 kr / mån
 • Driftskostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Skattereduktion:
 • - 0 kr / mån
 • Ungefärlig månadskostnad:
 • = 0 kr / mån

Om boendekostnad

I vår boendekalkyl kan du beräkna den ungefärliga boendekostnaden för den bostad du är intresserad av.

Genom att i kalkylen justera reglagen för Pris och Kontantinsats, samt ange en egen Ränta får du en indikation på boendekostnaden per månad för den här bostaden.

Observera att det här är en kalkyl. Vi rekommenderar alltid att du kontaktar din bank för att gå igenom de ekonomiska förutsättningarna för just dig att köpa den här bostaden. Det är också en bra idé att ansöka om ett lånelöfte hos din bank.

Kontakt

Anmäl ditt intresse eller ställ en fråga till mäklaren

Anmäl intresse

Kontaktinformation

Bjurfors Boagent

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

 • Ansvarig mäklare

  Johan Wahlberg

  Fastighetsmäklare

  :
  Mobil: 070-782 00 74

 • Extra kontaktperson

  Liselotte Grundström

  Mäklarassistent

  :
  Mobil: 070-782 00 23

Förslag på andra bostäder