Högst upp i huset med generösa ytor & balkong i söderläge

Gustavsberg - Porslinskvarteren, Värmdö

Wilhelm Kåges Gata 9

På förhand
Accepterat pris
2 795 000 kr
Avgift
3 986 kr
Antal rum
2
Boarea
65,5 kvm
Typ
Bostadsrättslägenhet
Våningsplan
5 av 6
Hiss
Ja

Högst upp i huset med generösa ytor & balkong i söderläge

 • Ansvarig mäklare

  Johan Wahlberg

  Fastighetsmäklare

  :
  Mobil: 070-782 00 74

 • Extra kontaktperson

  Sophie Palmstierna Eckhéll

  Fastighetsmäklare

  :
  Mobil: 070-782 00 39

Skapa bevakning på bostäder baserat på den här bostadens storlek, pris och område!

Vad är Bjurfors Boagent?

Bilder

Bekvämt promenadavstånd till Farstaviken. Wilhelm Kåges Gata 9 - Bjurfors
Bekvämt promenadavstånd till Farstaviken
Kontakta mig!. Wilhelm Kåges Gata 9 - Bjurfors
Kontakta mig!
Högst upp i huset med generösa ytor & balkong i söderläge. Wilhelm Kåges Gata 9 - Bjurfors
Högst upp i huset med generösa ytor & balkong i söderläge
Smakfullt kök i ljus färgsättning. Wilhelm Kåges Gata 9 - Bjurfors
Smakfullt kök i ljus färgsättning
Balkong med rakt söderläge högst upp i huset. Wilhelm Kåges Gata 9 - Bjurfors
Balkong med rakt söderläge högst upp i huset
Lägenheten genomsyras av öppna ytor och rikt ljusinsläpp. Wilhelm Kåges Gata 9 - Bjurfors
Lägenheten genomsyras av öppna ytor och rikt ljusinsläpp

Planskiss

Planlösning
Planritning

Beskrivning

Beskrivning

VISAS EFTER ÖVERENSKOMMELSE - KONTAKTA MÄKLAREN FÖR PRIVATVISNING. Med fritt insynsskyddat läge högst upp i huset återfinns denna lägenhet om två rum och kök med balkong i rakt söderläge mot lugn innergård. Lägenheten disponeras som en mycket rymlig 2:a med generösa ytor i varje rum. Balkong i rakt söderläge mot lugn innergård.

Lägenheten disponeras över vardagsrum, kök och matplats återfinns i halvöppen planlösning, ett rymligt sovrum, badrum med dusch och klädvårdsavdelning samt bra förvaring. Genomgående smakfulla materialval med vitmålade väggar, vitpigmenterade parkettgolv samt helkaklat badrum med sober färgsättning.

Läget högst upp i huset i kombination med ett rikt ljusinsläpp gör detta till en lägenhet att trivas i oavsett årstid. Lägenhetens balkong har ett högt fritt läge mot föreningens lugna innergård. Söderläget innebär att solen hittar hit från tidig förmiddag till eftermiddag.

BRF Domino i Gustavsberg omfattar 111 ytsmart planerade lägenheter om 1 - 5 ROK, alla med balkong alternativt uteplats och är uppförda med Järntorget som Byggherre. Med lägenheten följer ett vindsförråd vilket bekvämt nås via hissen i samma port. Tillsammans med grannföreningen Brf Sailor äger och förvaltar föreningen en gemensamhetsanläggning som omfattar innergården, det underliggande garaget samt gårdshusen med cykelförråd samt hiss och trappor ned till garaget.

Porslinskvarteren är naturskönt beläget med omedelbar närhet till såväl skogsområden som Farstaviken samt insjöbad i närbelägna Kvarnsjön. I Höjdhagen återfinns ytterligare motionsspår, utegym samt Nacka Golfklubb där det vintertid spåras för längdskidåkning. Närmsta busshållplats återfinns ett hundratal meter bort i östlig riktning utmed Gustavsbergs Allé. Turtätheten är god dygnets alla timmar och resan med motorvägsbuss (buss 474) mot Slussen tar knappa trettio minuter.

Inom närområdet finns ett flertal förskolor samt skolor, både åk F-9 samt gymnasium. En kort promenad alternativt en busshållplats bort i riktning mot Ingarö och stan återfinns Värmdö Marknad med två stora mataffärer samt övrig handel. I motsatt riktning ligger Mölnviks Köpcentrum med ett rikt utbud av affärer. I centrala Gustavsberg finns närcentrum med butiker, simhall med gym och äventyrsbad samt sportcentrum.

Interiör

Ljus och rymlig hall med bra plats för ytterkläder och skor utmed vägg samt i garderober. Säkerhetsdörr.

Vardagsrummet disponeras över hela 20 kvm vilket skapar möjlighet till ett flexibelt disponerade av ytorna där både soffgrupp, läshörna och övrigt möblemang får plats. Tack vare läget högst upp i huset badar rummet i ljus oavsett årstid. Under årets varmare månader fungerar den angränsande balkongen som en naturlig förlängning av rummet.

Köket med anslutande matplats återfinns i halvöppen planlösning från vardagsrummet sett. Kök från Ballingslöv med bra bänkytor samt gott om förvaring i skåp och lådor. Bänkskiva i ljust grå laminat med underlimmad diskho. Komplett maskinell utrustning i form av induktionshäll, fläkt, varmluftsugn och inbyggnadsmikro i praktisk arbetshöjd, diskmaskin samt kyl/frys. Ytorna disponeras över hela 15 kvm vilket lämnar gott om plats för en större matgrupp där större sällskap kan samlas.

Sovrummet erbjuder bra plats för dubbelsäng och sängbord men även skrivbord eller läsfåtölj. Rummet är smart placerat med ljusinsläpp från norr vilket ger ett svalt inomhusklimat. Platsbyggd klädförvaring i garderobsvägg.

Badrummet är ytsmart disponerat och smakfullt inrett med vita kakelplattor i förband samt klinkers i ljust grå nyans. Vidare finns här; handfat nedfällt i kommod, infälld spegel med belysning, duschhörna, toalett samt klädvårdsavdelning med tvättmaskin och torktumlare under praktisk bänkskiva samt förvaring i väggfasta skåp. Komfortvärme i golv.

Utvald detaljbild Utvald detaljbild Utvald detaljbild

Fakta

Bostadsrättsförening

Namn
Brf Domino i Gustavsberg
Organisationsform/typ
Bostadsrättsförening
Antal lägenheter
111
Äkta/oäkta bostadsrättsförening
Äkta
Överlåtelseavgift
1163
Föreningen tillåter juridisk person som köpare
Nej
Föreningen äger marken
Ja

Allmänt om föreningen

Brf Domino i Gustavsberg äger marken till fastigheten Värmdö Gustavsberg 1:491. Föreningens hus omfattar 111 st lägenheter utmed Wilhelm Kåges gata 1 - 9. Lägenheterna stod klara för inflytt år 2017. Med varje lägenhet följer ett vindsförråd.

Föreningens ekonomi

Stabil förening med god ekonomi. Aktuell belåningsgrad enligt årsredovisning för 2017: 13´202 kr/kvm BOA.

Parkering

Föreningen disponerar totalt 64 st garageplatser (750 kr/mån), alla belägna i garaget under innergården vilket delas med de boende i grannföreningen Brf Sailor i Gustavsberg.

TV/bredband

TV (baskanalpaket via digitalbox), IP-telefoni och bredband (100/100 M-bit) via ComHem ingår i månadsavgiften.

Gemensamma utrymmen

Föreningen delar tillsammans med Brf Sailor i Gustavsberg en gemensamhetsanläggning vilken omfattar en stor gemensam innergård med gräsytor, planteringar, bouleplan, uteplatser och plats för cyklar. På innergården finns två gårdshus med nedgång till garaget via trappa alternativt hiss. I samma byggnader finns gemensamma cykelförråd samt soprum. Barnvagnsförråd återfinns högst upp i huset i anslutning till vindsförråden.

Byggnadssätt

Byggnadstyp
Flerbostadshus
Byggår
2018
Uppvärmning
Fjärrvärme via vattenburna radiatorer
Ventilation
Mekanisk frånluft med värmeåtervinning
Fönster
3-glasfönster isoler

TV/bredband

Baskanalpaket via ComHem.

Bredband (100/100 Mbit) via ComHem.

Tillträde

Enligt ök.

Månadsavgift

Avgift/hyra
3 986 kr

Inkl. värme, kallvatten, bredband (100/100) och TV baskanalpaket.

Ekonomi

Andel i föreningen
0,99808%
Andel av årsavgiften är
0,99752%
Pantsatt
Ja

Information

Typ
Bostadsrättslägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Accepterat pris
2 795 000 kr
Lägenhetsnummer
11142
Våningsplan
5 av 6*
Hiss
Ja
Rum
2
Sovrum
1
Boarea
65,5 kvm**

* 4 tr

** Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

Driftskostnad (per månad)

Personer i hushållet
1
Vatten/Avlopp
145 kr
Summa
145 kr

Kostnad för uppvärmning av varmvatten debiteras efter faktisk förbrukning, angiven kostnad enl. ek. plan.

Energideklaration

Utförd
Ej utförd

Området

Att bo i Gustavsberg

Gustavsberg är centralorten på Värmdö med kommunkontor. Gustavsbergs centrum är ett småskaligt skärgårdscentrum med en galleria som har flera olika butiker, banker och annan service. I utkanten av Gustavsberg finns Värmdö marknad med bland annat Coop.

I Gustavsberg finns också ishall, bollhall, konstfrusen bandybana vid Ekvallen och Gustavsbergsbadet, motionssimning, äventyrsbad och spa. De större idrottsföreningarna är Gustavsbergs idrottsförening samt Värmdö hockey.

Gustavsberg är kanske mest känt för sin berömda porslinsfabrik som grundades 1825. Samhället Gustavsberg började byggas upp under slutet av 1800-talet med arbetarbostäder. Gustavsberg är en typisk bruksort med flera kända byggnader från 1940–1950-talen av arkitekten Olof Thunström.

Nere i hamnen finns gamla fabriksbyggnader som numera rymmer konstnärlig och kulturell verksamhet och är ett uppskattat turistmål.

Ett populärt bostadsområde i Gustavsberg är Farsta Slottsvik med villor, radhus och punkthus uppförda i en stramare arkitektur under 1990-talet. Runt gamla Farsta slott finns olika former av äldreboende för 55+. Andra bostadsområden är Hästhagen, Höjdhagen/Ekedal, Lugnet, Bjönkärret, Betsede, Aspvik och Norra Lagnö.

Köpa, sälja eller värdera bostad i Porslinskvarteren, Gustavsberg? Kontakta våra mäklare i Värmdö. Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.

Karta

Wilhelm Kåges Gata 9

Wilhelm Kåges Gata 9,
134 51 Gustavsberg

Visa i Google Maps

Boendekalkyl

Ungefärlig boendekostnad

 • Pris:
 • 0 kr
 • Kontantinsats:
 • 0 kr
 • Exempelränta:
 • %
 • Räntekostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Amortering:
 • + 0 kr / mån
 • Månadsavgift:
 • + 0 kr / mån
 • Driftskostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Skattereduktion:
 • - 0 kr / mån
 • Ungefärlig månadskostnad:
 • = 0 kr / mån

Om boendekostnad

I vår boendekalkyl kan du beräkna den ungefärliga boendekostnaden för den bostad du är intresserad av.

Genom att i kalkylen justera reglagen för Pris och Kontantinsats, samt ange en egen Ränta får du en indikation på boendekostnaden per månad för den här bostaden.

Observera att det här är en kalkyl. Vi rekommenderar alltid att du kontaktar din bank för att gå igenom de ekonomiska förutsättningarna för just dig att köpa den här bostaden. Det är också en bra idé att ansöka om ett lånelöfte hos din bank.

När du köper din bostad genom Bjurfors kan du ansöka om bolån till en förmånlig ränta hos vår samarbetspartner SEB.

Ansök om lånelöfte hos SEB

Kontakt

Anmäl ditt intresse eller ställ en fråga till mäklaren

Anmäl intresse

Kontaktinformation

Bjurfors Boagent

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

 • Ansvarig mäklare

  Johan Wahlberg

  Fastighetsmäklare

  :
  Mobil: 070-782 00 74

 • Extra kontaktperson

  Sophie Palmstierna Eckhéll

  Fastighetsmäklare

  :
  Mobil: 070-782 00 39

Förslag på andra bostäder