Granne med hav och skog, ett arkitektoniskt mästerverk!
Nyproduktion
Utgångspris
8 800 000 kr
Antal rum
5
Boarea
163,4 kvm
Typ
Friliggande villa
Terrass/uteplats
Ja
Tomtarea
1530 kvm

Visning

Vänligen kontakta mäklaren för mer information.

Granne med hav och skog, ett arkitektoniskt mästerverk!

Arkitektritat hus med högt fritt sjönära läge och utsikt över Fällström. Minimalistiskt formspråk med många designdetaljer och exklusiva materialval.

 • Ansvarig mäklare

  Helen Jelbe

  Fastighetsmäklare
  Franchisetagare

  :
  Mobil: 070-782 00 93
  Telefon: 08-728 22 93

 • Extra kontaktperson

  Liselotte Grundström

  Mäklarassistent

  :
  Mobil: 070-782 00 23

Skapa bevakning på bostäder baserat på den här bostadens storlek, pris och område!

Vad är Bjurfors Boagent?

Bilder

Välkommen till Dundervägen 4. Dundervägen 4 - Bjurfors
Välkommen till Dundervägen 4
Vackert kök från Kvick. Dundervägen 4 - Bjurfors
Vackert kök från Kvick
. Dundervägen 4 - Bjurfors
. Dundervägen 4 - Bjurfors
. Dundervägen 4 - Bjurfors
. Dundervägen 4 - Bjurfors

Planskiss

Planlösning
Entréplan
Planlösning
Övre plan

Beskrivning

Beskrivning

Välkommen till detta nybyggda hus med högt fritt sjönära läge och utsikt över Fällström. Här får du tillgång till ett minimalistiskt formspråk med många designdetaljer och exklusiva materialval.
Del i samfällighet med bland annat brygga, sandstrand och vedeldad bastu.

Området
Lillängsdal är naturskönt beläget med absolut närhet till såväl skog och natur med härliga strövområden som Stockholm skärgård. På bekvämt promenadavstånd återfinns områdets hamn och badplats med sandstrand mot Baggensfjärden i söder. Här finns även grill- och lekplats samt en vedeldad bastu som kan nyttjas mot avgift. Via samfälligheten finns det möjlighet att ansöka om båtplats vartefter du blivit medlem i föreningen www.lillangsdal.se. Kostnad för båtplats varierar beroende på storlek på båt.

Ingarö har ett rikt föreningsliv med Ingarö IF som största idrottsförening, stora inom bland annat fotboll, innebandy och friidrott. Ingarö Golfklubb som erbjuder två 18-hålsbanor, med ängs- respektive skogskaraktär. Ingarö är Sveriges 16:e största ö. Besök gärna Ingarö Hembygdsförening för mer information om Ingarö www.ingarofakta.se

För barnen ligger närmsta skola Brunn dit skolskjutsen går från Lillängsdal varje dag. Schema för skolskjutsen återfinns bland bifogade länkar under bostadsfakta-fliken i denna presentation.

Interiör

Rumsbeskrivning: Entréplan med välkomnande hall. Hallen har golv i granitkeramik från Bricmate och en platsbyggd garderob från Lucks.
I anslutning till hall finns en tvättstuga/teknikrum med golv i granitkeramik från Bricmate, tvätt och torktumlare från Electrolux, praktisk diskbänk med ho i rostfritt och blandare från Tapwell.
Bredvid tvättstugan finns badrum med golv i granitkeramik från Bricmate, dusch med platsbyggda glasväggar, blandare från Tapwell, wc, samt kromad handdukstork.
Från hallen ingång till kök/vardagsrum i öppen planlösning med stora fönsterpartier, skjutdörrar ut mot den stora altanen på ca 100 kvm som sträcker sig runt huset och ger plats åt flera fina uteplatser. Rummet har vitoljade mattlackade ekgolv, köksinredning från Kvik "Tinta XL"(extra stort), bänkskiva i kompaktlaminat, diskbänksglas, blandare från Tapwell med utdragbar arm, ugn från Electrolux med ånga, induktionshäll 90 cm Electrolux, fläkt, kyl och frys 180 cm höga från Siemens samt en braskamin från Nordpies med glasluckor, kaminen är genomgående.

Övre plan nås uppför en snygg trappa från SteelPro i Finland som är i pulverlackad aluminium med passande glasräcke.
Samtliga rum på övre plan har vitoljade mattlackade ekgolv, garderober/klädkammare med inredning från Lucks. Ett stort master bedroom med walk in closet och stort badrum ne suite. badrummet har en tidlös interiör i vackra material, dubbelhandfatmed kommod från Kvik med mattslipad stenskiva i marmor komposit från Danska Kuma, dusch med platsbyggda glasväggar, handdukstork samt blandare från Tapwell. Från sängen kan du njuta av den fina utsikten över Fällström. Stora skjutdörrar i glas som kan öppnas upp när vädret tillåter.

Glaspartierna kommer från Pilkington, Suncool 70/35 som kombinerar egenskaperna solskydd och värmeisolering och förbygger samtidigt utvändig kondens på fönster som även skiftar i färg beroende på väderförhållanden.
Ytterdörr från Nordean med pulverlackad grå utsida och vit insida.
Runt huset sträcker sig ett ca 100 kvm stort trädäck i slipat kärnvirke med ett 25 meter långt glasräcke med aluminium profiler.
Träfasaden är behandlad med järnvitriol som med tiden kommer ge en silvergrå nyans.

Denna villa måste upplevas på plats.

Välkommen hem!

Utvald detaljbild Utvald detaljbild Utvald detaljbild Utvald detaljbild

Fakta

Fastighetsbeteckning

Brunnsnäs 1:79

Tomt

Härlig kuperad tomt med ett högt och fritt läge. Hit når solen hela dagen. Gräsmatta och skogskarraktär samt vackra berg.

Parkering

Plats för ett par bilar nere vid vägen.

Ekonomi

Taxeringsvärde
3 298 000 kr
Byggnadsvärde
1 770 000 kr
Fastställt
2018
Kod
220, Småhusenhet, bebyggd
Fastighetsskatt/Avgift
8 049 kr

Besiktning

Besiktigad
Nej

Byggnadssätt

Byggnadstyp
2 plan
Byggår
2018
Fasad
Träfasad järnvitrol som blir silvergrå med tiden
Grund
Platta på mark
Stomme
Trä
Bjälklag
Trä
Uppvärmning
Frånluftsvärmepump luft-vatten
Takbeklädnad
Papp
Ventilation
Mekanisk till- och frånluft
Utvändigt plåtarbete
Galvaniserad omålad plåt
Fönster
2-glasfönster med argongas

Fönster är Suncool 70/35 i pulverlackat aluminium.
Skorsten av plåt.
Värmeanläggning är en Nibe F750 från 2018.
Mark, morän.

Vatten/Avlopp

Enskilt vatten året om.
Enskilt avlopp, reningsverk Actiblock.

Energideklaration

Utförd
Ej utförd

Uteplats/balkong

Härlig altan om ca 100 kvm i slipat kärnvirke. Snyggt glasräcke med aluminiumprofiler.

Planbestämmelser

Avstyckningsplan (1930-07-24)

Rättigheter/gemensamhetsanläggningar

Gemensamhetsanläggning: Värmdö Brunnsnäs GA:2

Information

Typ
Friliggande villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Utgångspris
8 800 000 kr
Rum
5
Sovrum
3
Boarea
163,4 kvm*
Tomtarea
1530 kvm
Trädgård
Ja

* Areauppgifter enligt säljaren

Driftskostnad (per år)

Personer i hushållet
3
Värme
15 000 kr
Försäkring
7 500 kr
Samfällighetsavgift
1 900 kr
Renhållning
1 200 kr
Vatten/Avlopp
5 000 kr
Vägavgift/snö
3 800 kr
Summa
34 400 kr

I uppvärmning ingår kostnad för hushållsel.

Flera av driftskostnaderna är uppskattade. Då huset är nytt är elförbrukning uppskattad. Kostnaden för V/A är en uppskattad service kostnad.

AVGIFTER/STÄMPELSKATT
2019 tas en fastighetsavgift ut om 8 049 kr/år. Den ersätter tidigare fastighetsskatt och regleras, enligt upplupen tid, på tillträdesdagen. Nybyggda hus med värdeår 2005-2011 är skattebefriade i fem år och därefter betalar man halv fastighetsavgift i fem år. Nybyggda bostäder med värdeår 2012 och senare är befriade från fastighetsavgift i 15 år. För obebyggda tomter gäller fortfarande 1% av taxeringsvärdet i fastighetsskatt.
Lagfartskostnad: 1.5 % av köpeskillingen för privatperson och 4.25 % för företag samt en avgift om f.n. 825 kr. Pantbrevskostnad: på nya pantbrev 2 % av pantbrevsbeloppet samt en avgift om f.n. 375 kr.

Området

Att bo på Värmdö

Välkommen att bo och trivas i Värmdö kommun. Här finns möjlighet till sköna naturupplevelser samtidigt som du har nära till storstaden. Värmdö köpcentrum erbjuder en mångfald av butiker och annan service. Här finns också ett stort utbud av boende med bostadsrätter, villor och fritidshus.

Värmdö utgör östra delen av Stockholm och räknas som Sveriges femte största ö.

Värmdödelen utgörs av många spännande förändringsområden som genom detaljplaneläggning genomgår en förändring från fritidshusområde till nya villaområden med åretruntboende.

Norra delen av Värmdö består till stor del av äldre jordbruksbygd där Siggesta gård byggts om till ett upplevelsecentrum med ridhus, minigolf, fotbollsgolf, restaurang med mera. Här hålls även konserter samt den populära bakluckeloppisen.

Vid södra delen av Värmdö finns Strömma kanal, en knutpunkt för båtentusiaster samt Stavnäs som är en av skärgårdens viktigaste hamnar för vidare båttransport ut i skärgården.

Centralorten på Värmdö är Gustavsberg med kommunkontor. Gustavsbergs centrum är ett småskaligt skärgårdscentrum med en galleria som har flera olika butiker, banker och annan service. Övriga shoppingcenter är Värmdö Köpcentrum i Mölnvik och Värmdö Marknad vid avfarten mot Ingarö.

Gustavsberg är kanske mest känt för sin berömda porslinsfabrik som grundades 1825. Samhället Gustavsberg började byggas upp under slutet av 1800-talet med arbetarbostäder. Gustavsberg är en typisk bruksort med flera kända byggnader från 1940–1950-talen av arkitekten Olof Thunström.

Farsta Slottsvik är numera ett populärt bostadsområde med villor, radhus och punkthus uppförda i en stramare arkitektur under 1990-talet.

Kommunikationer
Värmdö har en god infrastruktur med Värmdöleden och ett väl utbyggt bussnät. Delar av kommunen når man även med Waxholmsbåtarna från Stockholm.

Skolor
På Värmdö finns en stor mångfald av skolor och förskolor.

Ingarö och Djurö
Ingarö räknas som Sveriges 16:e största ö. Ingaröbron över Kolström utgör numera förbindelse till fastlandet vilket markant ökat antalet åretruntboende. Längst ut på Värmdö finns Djurö vars förbindelse med fastlandet är Djuröbron med sin fantastiska utsikt över Kanholmsfjärden. Även här ökar utbudet av permanentboende.

Natur och fritid
Värmdö erbjuder härlig natur med många strövområden och ett stort utbud av fritidsaktiviteter. Överallt är det nära till vatten med möjlighet till båtliv och sköna bad. I Gustavsberg finns ishall, bollhall, konstfrusen bandybana vid Ekvallen och Gustavsbergsbadet, motionssimning, äventyrsbad och spa. På Värmdö finns också gym, motionsspår, fotbollsplaner och golfbanor.

Köpa eller sälja bostad på Värmdö? Kontakta våra mäklare på Bjurfors Värmdö. Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.

Karta

Dundervägen 4

Dundervägen 4,
134 61 Ingarö

Visa i Google Maps

Boendekalkyl

Ungefärlig boendekostnad

 • Pris:
 • 0 kr
 • Kontantinsats:
 • 0 kr
 • Exempelränta:
 • %
 • Räntekostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Amortering:
 • + 0 kr / mån
 • Månadsavgift:
 • + 0 kr / mån
 • Driftskostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Skattereduktion:
 • - 0 kr / mån
 • Ungefärlig månadskostnad:
 • = 0 kr / mån

Om boendekostnad

I vår boendekalkyl kan du beräkna den ungefärliga boendekostnaden för den bostad du är intresserad av.

Genom att i kalkylen justera reglagen för Pris och Kontantinsats, samt ange en egen Ränta får du en indikation på boendekostnaden per månad för den här bostaden.

Observera att det här är en kalkyl. Vi rekommenderar alltid att du kontaktar din bank för att gå igenom de ekonomiska förutsättningarna för just dig att köpa den här bostaden. Det är också en bra idé att ansöka om ett lånelöfte hos din bank.

När du köper din bostad genom Bjurfors kan du ansöka om bolån till en förmånlig ränta hos vår samarbetspartner SEB.

Ansök om lånelöfte hos SEB

Kontakt

Anmäl ditt intresse eller ställ en fråga till mäklaren

Anmäl intresse

Kontaktinformation

Bjurfors Boagent

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

 • Ansvarig mäklare

  Helen Jelbe

  Fastighetsmäklare
  Franchisetagare

  :
  Mobil: 070-782 00 93
  Telefon: 08-728 22 93

 • Extra kontaktperson

  Liselotte Grundström

  Mäklarassistent

  :
  Mobil: 070-782 00 23