Villa med magnifikt poolområde

Värmdö - Skeppsdalsström, Värmdö

Svartträskvägen 17

Besiktigad
Budgivning pågår
Utgångspris
6 975 000 kr
Antal rum
5
Tomtarea
2249 kvm
Typ
Friliggande villa
Boarea / Biarea
203 kvm / 48 kvm

Budgivning pågår

Nuvarande bud Nuvarande bud: 6 950 000 kr

BudBudgivareDatumTid
6 950 000 krBudgivare 22019-07-1715:53
6 850 000 krBudgivare 12019-07-1715:34
6 800 000 krBudgivare 22019-07-1616:17
6 700 000 krBudgivare 12019-07-1517:28

Lägg ett bud

Läs mer om budgivning

Visning

Vänligen kontakta mäklaren för mer information.

Villa med magnifikt poolområde

Ett boende utöver det vanliga med generösa sällskapsytor och en fantastisk tomt med pool inramad av träaltan i olika etage.

 • Ansvarig mäklare

  Helen Jelbe

  Fastighetsmäklare
  Franchisetagare

  :
  Mobil: 070-782 00 93
  Telefon: 08-728 22 93

 • Extra kontaktperson

  Liselotte Grundström

  Mäklarassistent

  :
  Mobil: 070-782 00 23

Skapa bevakning på bostäder baserat på den här bostadens storlek, pris och område!

Vad är Bjurfors Boagent?

Bilder

Välkommen till Svartträskvägen 17. Svartträskvägen 17 - Bjurfors
Välkommen till Svartträskvägen 17
Precis intill rofylld insjö. Svartträskvägen 17 - Bjurfors
Precis intill rofylld insjö
. Svartträskvägen 17 - Bjurfors
. Svartträskvägen 17 - Bjurfors
. Svartträskvägen 17 - Bjurfors
Grönskande och insynsskyddad uteplats vid entren. Svartträskvägen 17 - Bjurfors
Grönskande och insynsskyddad uteplats vid entren

Planskiss

Planlösning
Planlösning entréplan
Planlösning
Planlösning övre plan

Beskrivning

Beskrivning

Välkomna till denna villa i vackra Skeppsdalsström som är något utöver det vanliga med sin fantastiska trädgård med ett antal inbjudande uteplatser där du alltid kan hitta en plats för avkoppling oavsett om du vill njuta av värmande sol eller föredrar svalkande skugga. Baksidans magnifika poolområde inramad av träaltan i olika etage är en fantastisk plats att samla släkt och vänner på för trevlig samvaro. I tomtens förlängning blickar man ut över Svartträsket. Även huset bjuder på generösa sällskapsytor i form av vardagsrum med öppen spis samt övervåningens grandiosa allrum. Snyggt kök med fräscha vitvaror där bardisk skiljer av mot matplatsen. Lyxigt badrum med både jaccuzzi och bastu. Ytterligare ett badrum med dusch på övervåningen. Tre stora sovrum samt generöst tilltagen tvättstuga. Garage med plats för två bilar samt förråd är sammanbyggt med huset.
Till fastigheten hör båtplats i samfällighetens båtklubb. Platsen anpassas efter storlek på båt.

OMRÅDET
I Skeppdalsström bor man centralt med kort avstånd till buss, bad och förskola. Här finns också skolbuss som går till närliggande Viks skola. Här har man naturen inpå knuten och i området finns både bad i insjö och i havet. På gångavstånd ligger samfällighetens badplats med sandstrand, badbrygga och badflotte samt båthamn med tillhörande båtplats. I området finns lekplats och fotbollsplan för barnen och på Paradisängen firas gemensam midsommar med dans kring midsommarstången. För den som föredrar insjöbad finns fina Virträsket.
En kort promenad tar er till Wermdö Golfs förstklassiga 18-håls bana med tillhörande Country Club.
Med havet ständigt närvarande finns det gott om aktiviteter sommar såväl som vinter.
Närmsta köpcentrum är Mölnvik där det finns ett stort utbud av affärer, byggvaruhandel och restauranger.
Bussarna till Slussen går med tät turtrafik i rusningstid och tar bara runt 40 minuter.

Interiör

Välkomnande hall med garderob med skjutdörrar. Klinkers med komfortabel golvvärme. Körsbärsparkett i hallens förlängning samt i vardagsrum och sovrum.

Välutrustat kök med skåpluckor i ek där matlagningsdelen är avskild från matplatsen genom bardisk som är snyggt inklädd i mosaik. Bra arbetsytor med dubbla diskhoar och gott om förvaring. Vacker köpmansdisk med vitrinskåp. Rostfria vitvaror från Siemens. Fläktkåpa, inbyggnadsugn med varmluftsfunktion, induktionshäll, inbyggd micro, side-by-side kyl/frys med ismaskin samt integrerad diskmaskin. Trevlig matplats i burspråket. Utgång till altan under tak. Klinkers med golvvärme.

Vardagsrummet ger plats åt både matgrupp och soffhörna. Här finns också en öppen spis med kassett som skänker värme och atmosfär till rummet. Stora fönster vetter ut mot baksidan. Helglasade altandörrar leder ut till baksidans poolområde.

Generöst tilltaget badrum med både jaccuzzi, dusch och bastu. Vägghängd toalett samt elegant tvättställskommod med dubbla handfat. Kakel och klinkers med golvvärme. Komfortabel handdukstork. Fönster mot baksidan.

Master bedroom med stora fönster ut mot baksidan.

Stor tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare från Miele. Här finns arbetsbänk med tvättho samt förvaringsskåp och garderober. Antennuttag för TV.
Snyggt golv av klinkers med golvvärme. Från tvättstugan kommer man vidare in till garaget. Här finns förvaringshyllor samt en extra kyl. Frysboxen ingår ej. Utgång både till framsidan och baksidan. I anslutning till garaget finns ett förråd.

Från hallen leder trappa upp till övervåningens allrum med sina generösa sällskapsytor. Charmiga vinklar och vrår och öppet till nock med träpanel i taket och fönster åt tre håll. Golv av oljad ek. Ett härligt rum med plats för trevligt umgänge.

Helkaklat badrum med vitt kakel och klinkers. Duschhörna snyggt avskild genom betongglas. Vägghängd toalett, tvättställskommod med förvaring samt handdukstork. Snyggt snedställt vädringsfönster.

Två rymliga sovrum, varav det ena något större med inbyggda garderober. Båda har laminatgolv.

Klädkammare.

Fakta

Fastighetsbeteckning

Värmdövik 1:554

Ombyggnad, Renoveringar

2004

Övriga byggnader/utrymmen

Isolerat dubbelgarage med förråd i anslutning på sammanlagt 48 kvm. Automatiska garageportar Crawford med fjärrkontroll.

Tomt

Vacker trädgårdstomt som är anlagd med varsam hand med välansade planteringar, klängande rosor, välklippta buskar och häckar, vackra stenpartier och fruktträd. Här finns många uteplatser att välja på i olika väderstreck.

Inskrivna servitut och övriga gravationer

Avtalsservitut Vattentäkt Mm
Avtalsservitut Villa Mm

Parkering

Isolerat dubbelgarage med förråd i anslutning som är sammanbyggt med huset. Plats för ett antal bilar på uppfarten samt uppställningsplats för båt eller husvagn/husbil.

Information

Typ
Friliggande villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Utgångspris
6 975 000 kr
Rum
5
Sovrum
3
Boarea
203 kvm*
Tomtarea
2249 kvm
Biarea
48 kvm

* Areauppgifter enligt taxeringsinformationen

Byggnadssätt

Byggnadstyp
1 ½ plan
Byggår
1973*
Fasad
Stående träpanel
Grund
Torpargrund
Stomme
Trä
Bjälklag
Trä
Uppvärmning
Direktv. el, oljefyllda radiatorer, värmegolv, öppen spis med kassett
Takbeklädnad
Betongpannor
Fönster
3-glasfönster

* Tillbyggt 2001/2002

Vatten/Avlopp

Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.

Energideklaration

Utförd
Utförd
Energiklass
F
Energiförbrukning per kvm och år
114
Energideklarationsdatum
2018-12-07

Uteplats/balkong

Den vackra trädgården erbjuder ett antal inbjudande uteplatser där du alltid kan hitta en plats för avkoppling oavsett om du vill njuta av värmande sol eller föredrar svalkande skugga. Baksidans magnifika poolområde inramad av träaltan i olika etage är en fantastisk plats att samla släkt och vänner på för trevlig samvaro. Altanen löper i olika etage längs husets långsida och garaget. Infälld i altanen finns en åttkantig bardisk som byggts läckert runt en björk. I tomtens förlängning blickar man ut över Svartträsket.
I anslutning till entrén finns en stenlagd terrass som inramas fint av klängande rosor och skyddande tujor.
Från köket kommer man ut till en altan under tak inramad av slingrande klängväxter och räcke. Här finns komfortabel infravärme.

TV/bredband

Telia öppenfiber

Planbestämmelser

Ändring Av Dp (2003-10-22) Byggnadsplan (1966-09-09)

Rättigheter/gemensamhetsanläggningar

Gemensamhetsanläggning: Värmdö Värmdövik GA:1, Gemensamhetsanläggning: Värmdö Värmdövik GA:7, Samfällighet: Värmdö Värmdövik S:2

Ekonomi

Taxeringsvärde
5 455 000 kr
Byggnadsvärde
3 467 000 kr
Fastställt
2018
Kod
220, Småhusenhet, bebyggd
Fastighetsskatt/Avgift
8 049 kr

Besiktning

Besiktigad
Ja

Driftskostnad (per år)

Personer i hushållet
2
Värme
51 000 kr
Försäkring
7 188 kr
Samfällighetsavgift
4 300 kr
Renhållning
2 200 kr
Vatten/Avlopp
7 685 kr
Summa
72 373 kr

I uppvärmningskostnaden ingår uppvärmning av garaget samt av poolen från maj till september.

AVGIFTER/STÄMPELSKATT
2019 tas en fastighetsavgift ut om 8 049 kr/år. Den ersätter tidigare fastighetsskatt och regleras, enligt upplupen tid, på tillträdesdagen. Nybyggda hus med värdeår 2005-2011 är skattebefriade i fem år och därefter betalar man halv fastighetsavgift i fem år. Nybyggda bostäder med värdeår 2012 och senare är befriade från fastighetsavgift i 15 år. För obebyggda tomter gäller fortfarande 1% av taxeringsvärdet i fastighetsskatt.
Lagfartskostnad: 1.5 % av köpeskillingen för privatperson och 4.25 % för företag samt en avgift om f.n. 825 kr. Pantbrevskostnad: på nya pantbrev 2 % av pantbrevsbeloppet samt en avgift om f.n. 375 kr.”

Länkar

Området

Att bo på Värmdö

Värmdö utgör östra delen av Stockholm och räknas som Sveriges femte största ö.

Centralorten på Värmdö är Gustavsberg med kommunkontor. Gustavsbergs centrum är ett småskaligt skärgårdscentrum med en galleria som har flera olika butiker, banker och annan service. Övriga shoppingcenter är Värmdö Köpcentrum i Mölnvik och Värmdö Marknad vid avfarten mot Ingarö.

På Värmdö genomgår flera områden nu en förändring från fritidshusområde till nya villaområden med åretruntboende.

Norra delen av Värmdö består till stor del av äldre jordbruksbygd där Siggesta gård byggts om till ett upplevelsecentrum med ridhus, minigolf, fotbollsgolf, restaurang med mera. Här hålls även konserter samt den populära bakluckeloppisen.

Vid södra delen av Värmdö finns Strömma kanal, en knutpunkt för båtentusiaster samt Stavnäs som är en av skärgårdens viktigaste hamnar för vidare båttransport ut i skärgården.

Värmdö har en god infrastruktur med Värmdöleden och ett väl utbyggt bussnät. Man kan även åka med Waxholmsbåtarna från Stockholm.

På Värmdö finns en stor mångfald av skolor och förskolor.

Värmdö erbjuder härlig natur med många strövområden och närheten till vatten ger möjlighet till båtliv och sköna bad. Grisslingebadet är ett populärt utflyktsmål sommartid med både restaurang och konditori. På Värmdö finns också gym, motionsspår, fotbollsplaner och golfbanor. De större idrottsföreningarna är Gustavsbergs idrottsförening samt Värmdö hockey.

Köpa eller sälja bostad på Värmdö? Kontakta våra mäklare på Bjurfors Värmdö. Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.

Karta

Svartträskvägen 17

Svartträskvägen 17,
139 40 Värmdö

Visa i Google Maps

Boendekalkyl

Ungefärlig boendekostnad

 • Pris:
 • 0 kr
 • Kontantinsats:
 • 0 kr
 • Exempelränta:
 • %
 • Räntekostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Amortering:
 • + 0 kr / mån
 • Månadsavgift:
 • + 0 kr / mån
 • Driftskostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Skattereduktion:
 • - 0 kr / mån
 • Ungefärlig månadskostnad:
 • = 0 kr / mån

Om boendekostnad

I vår boendekalkyl kan du beräkna den ungefärliga boendekostnaden för den bostad du är intresserad av.

Genom att i kalkylen justera reglagen för Pris och Kontantinsats, samt ange en egen Ränta får du en indikation på boendekostnaden per månad för den här bostaden.

Observera att det här är en kalkyl. Vi rekommenderar alltid att du kontaktar din bank för att gå igenom de ekonomiska förutsättningarna för just dig att köpa den här bostaden. Det är också en bra idé att ansöka om ett lånelöfte hos din bank.

När du köper din bostad genom Bjurfors kan du ansöka om bolån till en förmånlig ränta hos vår samarbetspartner SEB.

Ansök om lånelöfte hos SEB

Budgivning

Välkommen att anmäla dig till budgivningen.

Delta i budgivningen

Kontaktinformation

Bjurfors Boagent

Bolån

När du köper din bostad genom Bjurfors kan du ansöka om bolån till en förmånlig ränta hos vår samarbetspartner SEB. Ansök om lånelöfte hos SEB.

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

 • Ansvarig mäklare

  Helen Jelbe

  Fastighetsmäklare
  Franchisetagare

  :
  Mobil: 070-782 00 93
  Telefon: 08-728 22 93

 • Extra kontaktperson

  Liselotte Grundström

  Mäklarassistent

  :
  Mobil: 070-782 00 23