Villa med stort garage och trevlig tomt

Alunda, Uppsala

Saringe Sandbol 205

Besiktigad
På förhand
Antal rum
6
Boarea / Biarea
154 kvm / 34 kvm
Typ
Friliggande villa
Tomtarea
2960 kvm

Visning

Vänligen kontakta mäklaren för mer information.

Villa med stort garage och trevlig tomt

Fristående hus på 1½ plan med stort garage och fantastisk tomt

 • Ansvarig mäklare

  Mikael Krohn

  Fastighetsmäklare

  :
  Mobil: 0708-905 600

Skapa bevakning på bostäder baserat på den här bostadens storlek, pris och område!

Vad är Bjurfors Boagent?

Planskiss

Planlösning
Övervåning

Beskrivning

Beskrivning

Med endast 25 minuter från Uppsala hittar vi detta fristående hus med dubbelgarage. Här bor du på ett lugnt läge och med naturen som närmsta granne.

Bostaden erbjuder ett stort kök och ett ljust och rymligt vardagsrum, 5 sovrum och ett härligt uterum samt ett dubbelgarage . Tomten är stor och ligger fint med ängar runt om.

Huset ligger endast 14 km till Alunda och 34 km från Uppsala.

Interiör

Rumsbeskrivning:
På entrévåningen välkomnas du in i en stor hall som utgör ett praktiskt kapprum där man får plats med mycket klädförvaring. Hallen har mörkt golv och ljusa väggar.

Till vänster om hallen ligger det luftiga köket som får in massor av härligt ljus från de stora fönstren. Mycket plats för förvaring samt extra arbetsyta! Skåpinredningen är stilren med vita luckor och mörk bänkskiva. Ovanför diskbänken sitter mosaik i röd kulör. Köket är utrustat med ugn, spis, fläkt, diskmaskin, kyl och frys. Ljusa väggar och ljust golv samt gott om plats för stort matbord.

I anslutning till köket finns den funktionella tvättstugan med stora arbetsytor och gott om förvaringsutrymme. Tvättstugan är utrustad med tvättmaskin, torktumlare, tvättställ samt egen grovingång.

Vidare på nedervåningen finns två sovrum samt vardagsrum och badrum. Det ena sovrummet har ljusa väggar, mörkt golv och stort fönster som vetter mot husets bakgård. Här finns plats för dubbelsäng och andra mindre möblemang.

I det andra sovrummet finns plats för dubbelsäng med tillhörande sängbord. Rummet har ljusa väggar och mörkt golv samt en härlig walk in closet. Från detta sovrum når man den inglasade altanen dit man gärna flyttar ut familjeliv och sällskapsliv under årets varmare dagar.

Vardagsrummet har ljusa väggar och mörkt golv. Här finns gott om plats för sittgrupp och andra möblemang. Härligt ljusinsläpp från de stora fönstren samt en kamin som ger rummet en extra mysig känsla.

Badrummet har praktisk plastmatta på golvet och ljus våtrumstapet på väggarna. Här finns dusch, toalett, förvaringsskåp samt handfat med kommod och spegel ovanför.

Övervåningen har en hall i mitten, omgiven av tre sovrum, en klädkammare och ett badrum. Till vänster ett luftigt sovrum med två stora fönster. Ljusa väggar och mörkt golv. Här finns gott om plats för dubbelsäng med tillhörande sängbord.

Till höger om hallen ligger två mindre sovrum. Båda rummen är med ljusa väggar och mörkt golv.

Intill hallen ligger övre badrummet som är fräscht med ljusa väggar och praktisk plastmatta. Här finns toalett, duschkabin, handdukstork, handfat med kommod och spegelskåp.

Fakta

Fastighetsbeteckning

Saringe 3:9

Övriga byggnader/utrymmen

Dubbelgarage ca 62 kvm

Ekonomi

Taxeringsvärde
2 908 000 kr
Byggnadsvärde
2 570 000 kr
Fastställt
2018
Kod
220, Småhusenhet, bebyggd
Fastighetsskatt/Avgift
4 174 kr

Besiktning

Besiktigad
Ja

Vatten/Avlopp

Enskilt vatten, Enskilt avlopp.

Energideklaration

Utförd
Beställd

Ombyggnad, Renoveringar

2012- Övervåning inreddes

Rättigheter/gemensamhetsanläggningar

Gemensamhetsanläggning: Uppsala Inninge GA:1, Gemensamhetsanläggning: Uppsala Saringe GA:1

Information

Typ
Friliggande villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Rum
6
Sovrum
5
Boarea
154 kvm*
Tomtarea
2960 kvm
Biarea
34 kvm

* Areauppgifter enligt taxeringsinformationen

Byggnadssätt

Byggnadstyp
1 ½ plan
Byggår
2010
Fasad
Stående träpanel
Grund
Krypgrund
Stomme
Trä
Bjälklag
Trä
Uppvärmning
Frånluftsvärmepump
Takbeklädnad
Betongpannor
Ventilation
Mekanisk frånluftsventilation
Fönster
3 glas

Länkar

Området

Att bo i Uppsala

Uppsala är Sveriges fjärde största stad. Det är en växande tätort med en stark arbetsmarknad. I de centrala delarna hittar man sevärdheter som Uppsala slott, Linnéträdgården och norra Europas största domkyrka. Staden är mycket känd för sitt universitet som är Nordens äldsta, grundat år 1477 och. Varje år läser drygt 40 000 studenter i Uppsala. Universitetet är en stor arbetsplats som tillsammans med Akademiska sjukhuset erbjuder flera tusen arbetstillfällen.

Från Uppsala finns goda kommunikationer till såväl Stockholm som andra närliggande orter. I Uppsala finns en bra variation när det gäller boendet och du kan välja att bo lantligt eller centralt, i villa eller bostadsrätt. I området hittar du ett stort urval av skolor, både kommunala och fristående med olika profiler och inriktningar. Här finns också elitlag inom innebandy, bandy, basket och badminton.

Köpa eller sälja bostad i Uppsala? Kontakta våra mäklare i Uppsala! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.

Karta

Saringe Sandbol 205

Saringe Sandbol 205,
74793 Alunda

Visa i Google Maps

Kontakt

Anmäl ditt intresse eller ställ en fråga till mäklaren

Anmäl intresse

Kontaktinformation

Bjurfors Boagent

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

 • Ansvarig mäklare

  Mikael Krohn

  Fastighetsmäklare

  :
  Mobil: 0708-905 600