Hoppa till innehåll
Alternativ planlösning. Torgny Segerstedts allé 27 - Bjurfors

Torgny Segerstedts allé 27

  • Såld, 2021-06-24
  • 27 kvm
  • 1 rum
  • 1 975 000 kr

Rosendal, Uppsala

Torgny Segerstedts allé 27

Slutpris:
1 975 000 kr
Avgift:
1 295 kr
Antal rum:
1
Boarea:
27 kvm
Typ:
Bostadsrättslägenhet
Våningsplan:
5 av 6
Hiss:
Ja

Mäklare

Bilder

Om Uppsala

Att bo i Uppsala

Uppsala är Sveriges fjärde största stad. Det är en växande tätort med en stark arbetsmarknad. I de centrala delarna hittar man sevärdheter som Uppsala slott, Linnéträdgården och norra Europas största domkyrka. Staden är mycket känd för sitt universitet som är Nordens äldsta, grundat år 1477. Varje år läser drygt 40 000 studenter i Uppsala. Universitetet är en stor arbetsplats som tillsammans med Akademiska sjukhuset erbjuder flera tusen arbetstillfällen.

Från Uppsala finns goda kommunikationer till såväl Stockholm som andra närliggande orter. I Uppsala finns en bra variation när det gäller boendet och du kan välja att bo lantligt eller centralt, i villa eller bostadsrätt. I området hittar du ett stort urval av skolor, både kommunala och fristående med olika profiler och inriktningar. Här finns också elitlag inom innebandy, bandy, basket och badminton.

Köpa, sälja eller värdera bostad i Uppsala? Kontakta våra mäklare i Uppsala! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.

Skapa bevakning på bostäder baserat på den här bostadens storlek, pris och område!

Vad är Bjurfors Boagent?