Stabby, Uppsala

Pelargatan 24

På förhand
Avgift
6 000 kr
Antal rum
5
Boarea
111 kvm
Typ
Bostadsrättslägenhet
Våningsplan
4 av 6
Hiss
Ja

Visning

Vänligen kontakta mäklaren för mer information.

Välplanerad och mycket fin våning med 5 rum i lugnt läge i Luthagen

 • Ansvarig mäklare

  Andreas Ödman

  Fastighetsmäklare
  Franchisetagare

  :
  Mobil: 0701-446 445

 • Extra kontaktperson

  Cornelia Nilsson

  Fastighetsmäklare

  :
  Mobil: 0708-61 71 18

Skapa bevakning på bostäder baserat på den här bostadens storlek, pris och område!

Vad är Bjurfors Boagent?

Planskiss

Planlösning

Beskrivning

Beskrivning

En underbar 5-rummare på 111 kvm finns nu till salu i ypperligt läge i Luthagen, alldeles vid kanten av stora natur- och friluftsområden med motionsmöjligheter. Läget ger också en vidsträckt utsikt mot det angränsande grönområdet och skogen. Åt andra hållet har bostaden fönster mot en mysig innergård.

De många rummen gör bostaden perfekt för såväl en mindre som en större familj, med hela 4 möjliga sovrum totalt. Sällskapsytorna är optimala med lagom mycket öppenhet mellan vardagsrum och kök. För en barnfamilj är det också enkelt och bekvämt med tillgång till obegränsade lekytor både på gården och ängarna runt omkring.

Bostaden är väldigt fräsch och elegant inredd med ljusa färger, smakfulla tapeter och genomgående parkettgolv. Läget på våning 4 av 6 ger fin utsikt och hörnbalkongen är öppen åt två håll vilket innebär att den får sol i stort sett hela dagen. Hela lägenheten präglas också av mycket ljusinsläpp då den har fönster åt tre väderstreck.

Planlösningen är genomtänkt och inbjudande med vardagsrummet som hjärtat i bostaden och sovrummen fördelade i hörnen vilket ger bra avskildhet. Andra praktiska detaljer är två badrum varav ett med badkar och det andra med dusch. Det finns gott om förvaringsutrymmen i flera garderober. Till lägenheten hör även ett källarförråd på 4–5 kvm.

Förutom fördelen av stora grönområden ligger bostaden bra till vad gäller närhet till förskolor och skolor, service och kommunikationer. Inom gångavstånd går flera busslinjer, bland andra buss 9 och 10 till/från centralstationen.

Interiör

BESKRIVNING:
Hallen är centralt placerad och öppnar upp mot vardagsrummet rakt fram. Hallen har bra utrymmen för både klädavhängning och förvaring i inbyggda garderober med skjutdörrar. Till vänster fortsätter hallen i en inre del där du har två badrum, båda inredda med ett häftigt mönstrat klinkergolv samt helkaklade väggar och stilrena badrumsmöbler. Stora badrummet har badkar och tvättdel, det mindre har duschhörna.

Det centrala vardagsrummet är en härligt spatiös och trevlig sällskapsdel med flödande ljusinsläpp från höga fönster i insynsfritt och soligt läge. Vardagsrummet är öppet mot köket vilket ger en stor sammanhållen och social umgängesdel samtidigt som köket är en tydlig egen domän. Vardagsrummet inramas av vita väggar och rymmer frikostig sittgrupp och hemmabio med mera – allt i en tilltalande miljö med fri utsikt över det angränsande grönområdet.

Köket får en egen karaktär tack vare de eleganta tapeterna. Köket är också välförsett med både arbetsytor och skåputrymme i en snygg vit inredning. Bänkskivorna är i laminat och väggen ovanför dem är klädd i vitt kakel. Maskinparken är modern med rostfria vitvaror.

Från köket når du den härliga, rymliga balkongen i optimalt hörnläge – en ljuvlig uteplats på sommaren, med fri utsikt 240°, maximalt solläge och vida vyer över ängarna och skogen bortanför dem. Balkongen är dessutom inglasad så att den kan nyttjas i princip alla årstider, och inredd med snyggt klinkergolv.

Mittemot köket ligger ett mindre sovrum i ensamt majestät, lämpligt som antingen barnrum, arbetsrum eller gästrum. På andra sidan hallen har du sedan de övriga tre sovrummen, som omfattar ett luftigt master bedroom med utsikt mot ängen och med inbyggd garderobsvägg, och på motsatt sida två fina barnrum med utsikt mot innergården. Alla sovrum har ljust målade eller tapetserade väggar.

Fakta

Bostadsrättsförening

Namn
Ängsliljan
Organisationsform/typ
Bostadsrättsförening
Föreningen tillåter delat ägande
Nej
Föreningen tillåter juridisk person som köpare
Nej

Månadsavgift

Avgift/hyra
6 000 kr

Inklusive breband.

Information

Typ
Bostadsrättslägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Lägenhetsnummer
1304
Våningsplan
4 av 6
Hiss
Ja
Rum
5
Sovrum
4
Boarea
111 kvm

Länkar

Området

Att bo i Uppsala

Uppsala är Sveriges fjärde största stad. Det är en växande tätort med en stark arbetsmarknad. I de centrala delarna hittar man sevärdheter som Uppsala slott, Linnéträdgården och norra Europas största domkyrka. Staden är mycket känd för sitt universitet som är Nordens äldsta, grundat år 1477 och. Varje år läser drygt 40 000 studenter i Uppsala. Universitetet är en stor arbetsplats som tillsammans med Akademiska sjukhuset erbjuder flera tusen arbetstillfällen.

Från Uppsala finns goda kommunikationer till såväl Stockholm som andra närliggande orter. I Uppsala finns en bra variation när det gäller boendet och du kan välja att bo lantligt eller centralt, i villa eller bostadsrätt. I området hittar du ett stort urval av skolor, både kommunala och fristående med olika profiler och inriktningar. Här finns också elitlag inom innebandy, bandy, basket och badminton.

Köpa eller sälja bostad i Uppsala? Kontakta våra mäklare i Uppsala! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.

Karta

Pelargatan 24

Pelargatan 24,
75300 Uppsala

Visa i Google Maps

Kontakt

Anmäl ditt intresse eller ställ en fråga till mäklaren

Anmäl intresse

Kontaktinformation

Bjurfors Boagent

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

 • Ansvarig mäklare

  Andreas Ödman

  Fastighetsmäklare
  Franchisetagare

  :
  Mobil: 0701-446 445

 • Extra kontaktperson

  Cornelia Nilsson

  Fastighetsmäklare

  :
  Mobil: 0708-61 71 18

Förslag på andra bostäder

 • Bostadsrättslägenhet

  Stabby, Uppsala

  På förhand
  Adress
  Gimogatan 9
  Pris
  2 975 000 kr
  Månadsavgift
  3 944 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  70,5 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!