Hemmanet, Sundsvall

Kvartsvägen 2

Såld, 2019-12-05
Slutpris
2 100 000 kr
Antal rum
4
Tomtarea
1280 kvm
Typ
Friliggande villa
Boarea
153 kvm

Vill du veta vad din bostad är värd?

Oavsett om du vill sälja nu, eller bara veta vad din bostad är värd, hjälper vi dig gärna med en kostnadsfri värdering.

 • Ansvarig mäklare

  Elin Riklander

  Fastighetsmäklare
  Franchisetagare

  :
  Mobil: 070-685 35 59

Skapa bevakning på bostäder baserat på den här bostadens storlek, pris och område!

Vad är Bjurfors Boagent?

Området

Om området

Hemmanet ligger intill Svartvik som har en historisk sågverksmiljö från 1800-talet med herrgården på ena sidan och kyrkan på den andra sidan vägen. Här började verksamheten redan 1819. Idag är kommunen ägare och herrgårdsanläggningen vid Svartvik har restaurerats. Hela miljön med herrgård och kontor, kyrka och några arbetarbostäder finns kvar, även om det mesta av själva industrianläggningarna är borta. Här har man nu byggt upp Svartviks industriminne som ett levande museum kring den tidigare verksamheten.

Närservice

I Kvissleby finns ICA-kvantum med postombud. apotek, bankservice, restauranger, brandstation, systembolag, olika butiker, frisörer med mera.

Kommunikationer

Avstånd till Sundsvall centrum är 12-15 km. Bussförbindelserna från Kvissleby och Svartvik till Sundsvalls centrum är goda, även nattetid. Restid cirka 20 min. Se turlista på Din tur.

Övrigt

Hemmanet har närhet till naturen. I Kvissleby finns Opalen med fritidsgård och bibliotek, inomhusbadet Njurundahallen, Nolbybacken, idrottshall, isbanor, skid- och motionsspår, fotbollsplaner. Här är det också nära till friluftsbadet Dyket. I området finns Svartviks skola med årskurserna 1-6 och Hemmanet förskola. I Kvissleby finns Nivrenaskolan med årskurserna 7-9.