Gaveltrea granne med Backa Säteri Golfklubb

Nödinge, Ale

Säterivägen 5D

På förhand
Avgift
4 463 kr
Antal rum
3
Boarea
74 kvm
Typ
Bostadsrättslägenhet
Våningsplan
2 av 3

Gaveltrea granne med Backa Säteri Golfklubb

Modern trea med härlig balkong och golfbana som närmsta granne. Omringad av vacker natur och gångavstånd till Nödinge centrum.

 • Ansvarig mäklare

  Johanna Jakobsson

  Fastighetsmäklare

  :
  Telefon: 0303-20 86 66

Skapa bevakning på bostäder baserat på den här bostadens storlek, pris och område!

Vad är Bjurfors Boagent?

Bilder

Välkommen till fantastiska Säterivägen 5D. Säterivägen 5D - Bjurfors
Välkommen till fantastiska Säterivägen 5D
Rymlig hall. Säterivägen 5D - Bjurfors
Rymlig hall
Vackert klinkergolv i hallen.. Säterivägen 5D - Bjurfors
Vackert klinkergolv i hallen.
Gott om förvaringsmöjligheter i hallen. Säterivägen 5D - Bjurfors
Gott om förvaringsmöjligheter i hallen
. Säterivägen 5D - Bjurfors

Stillrent klassiskt kök

. Säterivägen 5D - Bjurfors

Beskrivning

Beskrivning

Nu har vi förmånen att presentera en av de trevliga lägenheterna på omtyckta Säterivägen. Här bor du med naturen och populära Backa Säteri Golf som närmsta granna tillsammans med fantastiskt vackra promenadvägar. Brf Säteriet är beläget i Nödinges lugnaste och mest trivsamma områden med kortare bekvämt gångavstånd till Nödinge centrum där du finner mataffärer, vårdcentral, apotek och café mm. Härifrån tar man sig även snabbt och smidigt in till Göteborg med pendeltåget som tar ca 15 min. För dig som älskar naturen finns här flertalet vackra bad- och fiskesjöar samt härliga skogspromenader.

Varmt välkommen att höra av dig till ansvarig mäklare för mer information om bostaden!

Fakta

Uteplats/balkong

Balkong i soligt läge med utsikt över den vackra golfbanan.

Övriga byggnader/utrymmen

Till lägenheten följer ett rymligt förråd placerat i gårdsbyggnaden samt cykelrum i sidobyggnaden.

TV/bredband

Telia Triple Play (Grundutbud med flera tv-kanaler.)

Fiber via Telia

Parkering

En P-plats ingår i månadsavgiften.

Ekonomi

Andel i föreningen
5,7903%

Byggnadssätt

Byggår
2014

Bostadsrättsförening

Namn
BRF Säteriet 2
Organisationsform/typ
Bostadsrättsförening
Antal lägenheter
18

Allmänt om föreningen

I Nödinges kanske mest natursköna område finner ni brf Säteriet 2. Föreningen bildades 2013 och är belägen på Säterivägen i Nödinge. Föreningens fastighet består av två flerbostadshus om 3 våningar med 18 lägenheter. Fastigheten uppfördes 2014.

Föreningen förvaltas av Ale Fastighetsförvaltning AB.

Månadsavgift

Avgift
4 463 kr

I månadsavgiften ingår värme, vatten, parkering med el-stolpe samt Telia Triple Play.

Information

Typ
Bostadsrättslägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Lägenhetsnummer
5D
Våningsplan
2 av 3
Hiss
Nej
Rum
3
Max antal sovrum
2
Boarea
74 kvm*

* Areauppgifter enligt bostadsrättföreningen.

Länkar

Området

Mäklaren om Ale

Ale kommun består av åtta tätorter som ligger som ett pärlband längs Göta Älv samt av vidsträckt landsbygd. Kommunen bjuder på rik och varierad natur. Ale kommun har tillgång till det mesta när det gäller ett bekvämt boende, här är det alltid nära till service, aktiviteter och handel.

NATUR OCH FRITID
Charmen med Ale kommun är naturen. Badsjöarna är små idyller, fiskesjöarna lockar många gäster varje år och naturreservatet Risveden som kärna är storslagen upplevelse. I Ale finns dessutom utsökta möjligheter att kombinera aktiviteter med naturupplevelser. För den golfintresserade erbjuder Kungs-gården i Alvhem en 18-hålsgolfbana som omges av skön och grön natur. Den som inte svingar klubban kan gå en kulturstig. Utöver golfbanan i Alvhem erbjuds en 18-hålsbana utöver det vanliga i Nödinge. Som en av de första banorna i landet får Nödinge sandtäckta fairways, krypven överallt och golfbilar till alla som önskar. Repslagarmuseet är ett industriminne i Älvängen i Ale kommun. Repslagarmuseet startades 1996. Anläggningen har en 270 meter lång fungerande repslagarbana som har använts till att tillverka tågvirket till ostindiefararen Götheborg. Risveden är paradiset för den naturintresserade med sitt fiske, bad, vandringar, bär- och svampplockning. Göteborgs närmaste vildmark är ett vidsträckt område och med sina omkring 20 000 hektar är det Västsveriges största sammanhängande skogsområde. Här finns stora ännu orörda gammelskogar och ett stort antal myrmarker, sjöar och tjärnar. Ströms slottspark är en favoritplats hos Lilla Edet-borna. Parken ligger längs med Göta älvs strand och bjuder in till stunder med familj och vänner. Kanske på en picknickfilt?

Har du spring i benen finns det en rad aktiviteter, exempelvis kan du spela boule och träna i utomhusgymet. Här anordnas även konserter och för den kaffesugne finns trevliga Ströms slottscafé. I Lilla Edet finns Sveriges bästa laxfiske. Varje år fångas ungefär 1 000 laxar på den cirka 700 meter långa fiskesträckan. Det är här som laxen och öringen möter det första vandringshindret på sin väg uppför Göta älv.

KOMMUNIKATIONER
Från Ale kommun in till Göteborg är det goda kommunikationer. Du kanske jobbar inne i Göteborg och tänker att det blir jobbigt med avståndet? Tvärt om. Det tar bara dryga 15 minuter med pendeln till centralen. Pendeltåget mellan Trollhättan och Göteborg går både snabbt och med täta avgångar.

Köpa eller sälja bostad på Marstrand? Kontakta våra mäklare i Kungälv! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.

Karta

Säterivägen 5D

Säterivägen 5D,
449 35 Nödinge

Visa i Google Maps

Kontakt

Anmäl ditt intresse eller ställ en fråga till mäklaren

Anmäl intresse

Kontaktinformation

Bjurfors Boagent

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

 • Ansvarig mäklare

  Johanna Jakobsson

  Fastighetsmäklare

  :
  Telefon: 0303-20 86 66