Bergsjön, Göteborg

Björnbacken 33

Såld, 2020-01-17
Besiktigad
Slutpris
3 550 000 kr
Antal rum
4
Tomtarea
239 kvm
Typ
Radhus
Boarea
136 kvm

Vill du veta vad din bostad är värd?

Oavsett om du vill sälja nu, eller bara veta vad din bostad är värd, hjälper vi dig gärna med en kostnadsfri värdering.

 • Ansvarig mäklare

  Knut Paxlind

  Fastighetsmäklare

  :
  Telefon: 031-336 78 71

 • Extra kontaktperson

  Sofia Johansson

  Fastighetsmäklare

  :
  Telefon: 031-336 78 75

Skapa bevakning på bostäder baserat på den här bostadens storlek, pris och område!

Vad är Bjurfors Boagent?

Området

Mäklaren om Bergsjön

Bergsjön ligger cirka åtta kilometer från centrala Göteborg. Det är en grön och naturskön stadsdel med sjöar där du kan bada och fiska. Bebyggelsen är en blandning av villor, flerbostadshus och radhus.

SJÖN BERGSJÖN ÄR en populär badsjö med klippor. Här finns förskolor, skolor (årskurs 1-9), musikskola och fritidsgårdar. Tycker du om att motionera finns här två sporthallar och för barnen är ett besök på Galaxens stadslantgård uppskattat. I Bergsjön Centrum finns affärer, post, apotek, primärvård, tandvård, bibliotek och kulturhus. För den sportintresserade finns bl a fotbollsklubben Bergsjö IF samt Gymnastikens Hus. I omgivningarna finns hästgårdar med ridskolor.

FRÅN ALLA OMRÅDEN i Nordöstra Göteborg går det bra kommunikationer både in till Göteborg, Lerums kommun, samt mellan stadsdelarna. Med buss når du centrala Göteborg på cirka
25 minuter

Köpa, sälja eller värdera bostad i Partille kommun? Kontakta våra mäklare i Partille! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.