Billdal - Billdals Kyrkby, Göteborg

Nils mattssons väg 26

På förhand
Avgift
6 589 kr
Antal rum
5
Boarea
126 kvm
Typ
Bostadsrättslägenhet
Våningsplan
2 av 2

Visning

Vänligen kontakta mäklaren för mer information.

 • Ansvarig mäklare

  Jonathan Schagerlind

  Fastighetsmäklare / Partner

  :
  Telefon: 031-761 79 75

Skapa bevakning på bostäder baserat på den här bostadens storlek, pris och område!

Vad är Bjurfors Boagent?

Beskrivning

Beskrivning

Med utsikt över havet och Killingholmen bor ni tveklöst med det bästa läget i attraktiva Brf Billdals kyrkby. Bostaden om ca 126 kvm är i toppskick och genomsyras av radhuskänsla, vackra parkettgolv och stora fönsterpartier som skapar ett ljuvligt ljusspel över den öppna planlösning mellan kök och vardagsrum. Lägenheten erbjuder en spännande utformning med ett loft, stora sällskapsytor och rymliga rum att inredas efter egna önskemål. Genomgående påkostade materialval, stilrent badrum med tvättavdelning samt gästtoalett lämnar lägenheten inget i övrigt att önska. Balkongerna är möblerbara i varierande lägen och erbjuder sol hela dagen. Ytterligare attribut värda att nämna är goda förvaringsmöjligheter, separat förråd samt carportplats som inkluderas i avgiften och ligger strax intill själva bostaden. Perfekt för er som vill bo i hus men med alla de fördelar en stabil bostadsrättförening har att erbjuda. Billdal har det perfekta läget intill västkustens havspärlor, naturen, villorna och inte minst närheten in till Göteborgs citykärna.

Fakta

Uteplats/balkong

Två balkonger i varierande lägen med markiser som skyddar. En balkong i söderläge och en balkong i västerläge.

Övriga byggnader/utrymmen

Det finns ett förråd som tillhör lägenheten.

TV/bredband

Ansluten till kabelnät samt bredband. Leverantör: Bredbandsbolaget.
Det som ingår i avgiften är basutbud för bredband, tele och tv.

Månadsavgift

Avgift/hyra
6 589 kr

V/A, renhållning, carport, TV/bredband ingår i avgiften.

Ekonomi

Andel i föreningen
3,647%
Andel av årsavgiften är
3,68658%

Information

Typ
Bostadsrättslägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Lägenhetsnummer
00025
Våningsplan
2 av 2
Hiss
Nej
Rum
5
Boarea
126 kvm*

* Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

Bostadsrättsförening

Namn
Brf Billdals kyrkby
Organisationsform/typ
Bostadsrättsförening
Antal lägenheter
38
Antal lokaler
3
Föreningen tillåter delat ägande
Nej
Föreningen tillåter juridisk person som köpare
Nej

Allmänt om föreningen

I föreningen finns det 38 st bostadsrätter i 11 st hus. Föreningen registrerades av bolagsverket 2005-01-31 och man sköter den ekonomiska förvaltningen genom SBC. Fastigheterna byggdes 2005-2006 och består av 7 flerbostadshus och 4 småhus.

Föreningen hyr ut lokaler varav en skräddare, en skönhetssalong och blombutik.

Föreningen anordnar två gemensamma skötseldagar per år och varje bostadsrättsinnehavare har ett visst skötselansvar för närliggande gemensamma ytor tillsammans med närboende grannar. Detta bidrar till att hålla kostnader nere i föreningen samt att medlemmarna får möjlighet att känna varandra

Föreningens ekonomi

På grund av rörliga räntor har lånekostnaderna sjunkit avsevärt, det har resulterat i att man under 2017 gjorde en amortering på 1 000 000 kr.

Renoveringar - Utförda och planerade

Inga större underhåll är planerade.

Driftskostnad (per månad)

Driftkostnad 1900 kr/mån som avser uppvärmning och hushållsel. Nuvarande beräkning är baserat på ett hushåll om två vuxna och två barn och kan variera beroende på familjesammansättning.

Byggnadssätt

Byggår
2006

Området

Mäklaren om Billdal

Mellan skog och hav, storstad och landsbygd ligger idyllen Billdal. Här finns det mesta man behöver på bekvämt gångavstånd, längs trygga och lugna gång- och cykelbanor. Tillsammans med närheten till badplatser och småbåtshamnar skapas de bästa tänkbara förutsättningarna för hög livskvalitet.

OMRÅDET
Bekvämt, naturskönt och stadsnära är för många ord som beskriver livskvalitet. Att se havets skiftningar över året, andas in den friska, salta luften och känna den där sköna tryggheten i sitt eget gemytliga hemmakvarter – det är också livskvalitet. Det sammanfattar livet i Billdal ganska bra. Som bostadsområde representerar Billdal en skön blandning av villor i alla storlekar och stilar. Från pittoreska sekelskifteshus och sommarstugetorp via stora, klassiska 70- och 80-talsvillor till moderna och stilrena radhus. Här och var finns också enstaka hästgårdar som bidrar till den lantliga känslan. Ändå är det inte långt till butiker, service, restauranger och caféer, vid Kungsporten eller Nya Hovås. Blir längtan in till centrala Göteborg svår att motstå, tar bil eller buss inte många minuter. Den som föredrar cykel trampar istället lätt och smidigt på vackra Säröbanan, den gamla tågbanan som kring förra sekelskiftet transporterade badgäster från Göteborg ut till de södra sommarparadisen. Ett minne av svunna tiders exklusiva sommartillhåll.

KULTUR OCH FRITID
Billdal gränsar till Sandsjöbacka naturreservat. Med sina vida vidder, hedar och trolsk ekskog är området som gjort för timslånga hundpromenader, trail running eller fågelskådning. Den som är ute efter mer organiserade aktiviteter behöver inte heller leta länge. Ridhus, tennisbana, seglarklubb, ishall och simhall finns alla inom promenadavstånd. Ett annat härligt grönområde är Billdals Park med sköna vandringsstråk, vacker lövskog och Krogabäcken, där man kan se laxen vandra i laxtrappan. Här finns också fina ridvägar och många fina utsiktsplatser. Billdal förenar det bästa av två världar, eller snarare av flera världar. Ena stunden är du mitt ute på landet, för att i nästa stund shoppa i en nyetablerad butik och avsluta med en avkopplande stund vid havet.

Köpa eller sälja bostad i Billdal? Kontakta våra mäklare i Västra Göteborg! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.

Karta

Nils mattssons väg 26

Nils mattssons väg 26,
427 38 Billdal

Visa i Google Maps

Kontakt

Anmäl ditt intresse eller ställ en fråga till mäklaren

Anmäl intresse

Kontaktinformation

Bjurfors Boagent

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

 • Ansvarig mäklare

  Jonathan Schagerlind

  Fastighetsmäklare / Partner

  :
  Telefon: 031-761 79 75

Förslag på andra bostäder

 • Bostadsrättslägenhet

  Billdal - Billdals Kyrkby, Göteborg

  På förhand
  Adress
  Nils Mattssons väg 6
  Utgångspris
  3 195 000 kr
  Månadsavgift
  4 847 kr
  Antal rum
  3
  Sovrum
  2
  Boarea
  87 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!