Generösa byggnadsbestämmelser.

Billdal, Göteborg

Kofferdalsvägen 31A

Utgångspris
3 975 000 kr
Tomtarea
849 kvm
Typ
Tomt

Generösa byggnadsbestämmelser.

Nu finns möjligheten att köpa denna plana tomt på idylliska och tysta Kofferdalsvägen som är en barnvänlig återvändsgata

 • Ansvarig mäklare

  Martin Hallgren

  Fastighetsmäklare / Partner

  :
  Telefon: 031-68 69 71

Skapa bevakning på bostäder baserat på den här bostadens storlek, pris och område!

Vad är Bjurfors Boagent?

Bilder

Ta på er badrocken och promenera några hundra meter så kan du kan ta ett svalkande dopp. Kofferdalsvägen 31A - Bjurfors
Ta på er badrocken och promenera några hundra meter så kan du kan ta ett svalkande dopp
Utvald detaljbild. Kofferdalsvägen 31A - Bjurfors

Den plana villatomten är inte villkorad eller knuten till någon särskild husleverantör. Du väljer alltså fritt hur du vill gestalta detta unika boende vid havet

Välkommen till idylliska Kofferdalsvägen som är en barnvänlig återvändsgata. Kofferdalsvägen 31A - Bjurfors
Välkommen till idylliska Kofferdalsvägen som är en barnvänlig återvändsgata
Fastigheten säljs med friskrivningsklausul och behöver rivas. Kofferdalsvägen 31A - Bjurfors
Fastigheten säljs med friskrivningsklausul och behöver rivas
Kort promenad till Amundön samt Brottkärrs hamn. Kofferdalsvägen 31A - Bjurfors
Kort promenad till Amundön samt Brottkärrs hamn
. Kofferdalsvägen 31A - Bjurfors

Beskrivning

Beskrivning

Ta på er badrocken och promenera några hundra meter så är du på den idylliska Skintebohamnen där du kan ta ett svalkande dopp. Det är även en kort promendad till Amundön som har både sandstränder och klipppor. På Säröbanan alldeles nära huset kan du cykla, jogga eller promenera.
En tidig vårmorgon överröstar grönsångarna och koltrastarna bruset från havet, hundratalet meter ner, men en stilla sommarkväll anar ni de svaga ljuden nerifrån badplatsen. Läget i Billdal tillhör de allra mest havsnära. På avstånd hör du barnens lek nere i badviken och båtarnas masttåg som slår i kvällsbrisen. Långt bort anas ljuden av en ensam mås och en avlägsen inombordare på väg hem. Det är fridfullt men ändå fullt av liv och aktivitet. Det är generösa byggnadsbestämmelser, se planbestämmelser och detaljplan under dokument. Enligt gällande planbestämmelserna får huvudbyggnad jämte garage och förrådsbyggnad icke uppta större sammanlagd areal än 250 kvm. Fristående garage och förrådsbyggnad får ej uppta större sammanlagd areal än 50 kvm.

Nu finns möjligheten att köpa denna plana tomt på idylliska och tysta Kofferdalsvägen som är en barnvänlig återvändsgata.

Den plana villatomten är inte villkorad eller knuten till någon särskild husleverantör. Du väljer alltså fritt hur du vill gestalta detta unika boende vid havet, en inte alldeles vanlig situation. Huset som står på tomten är i stort renoveringsbehov och fastigheten säljs med friskrivningsklausul.

Planbestämmelser

Stadsplan

Utvald detaljbild

Fakta

Fastighetsbeteckning

Skintebo 304:5

Planbestämmelser

Stadsplan

Information

Typ
Tomt
Upplåtelseform
Äganderätt
Utgångspris
3 975 000 kr
Tomtarea
849 kvm

Tomt

Typ
Tomt

Ekonomi

Taxeringsvärde
2 232 000 kr
Byggnadsvärde
166 000 kr
Fastställt
2018
Kod
220, Småhusenhet, bebyggd
Fastighetsskatt/Avgift
8 349 kr

Vatten/Avlopp

Vatten saknas, Avlopp saknas.

Området

Mäklaren om Billdal

Mellan skog och hav, storstad och landsbygd ligger idyllen Billdal. Här finns det mesta man behöver på bekvämt gångavstånd, längs trygga och lugna gång- och cykelbanor. Tillsammans med närheten till badplatser och småbåtshamnar skapas de bästa tänkbara förutsättningarna för hög livskvalitet.

OMRÅDET
Bekvämt, naturskönt och stadsnära är för många ord som beskriver livskvalitet. Att se havets skiftningar över året, andas in den friska, salta luften och känna den där sköna tryggheten i sitt eget gemytliga hemmakvarter – det är också livskvalitet. Det sammanfattar livet i Billdal ganska bra. Som bostadsområde representerar Billdal en skön blandning av villor i alla storlekar och stilar. Från pittoreska sekelskifteshus och sommarstugetorp via stora, klassiska 70- och 80-talsvillor till moderna och stilrena radhus. Här och var finns också enstaka hästgårdar som bidrar till den lantliga känslan. Ändå är det inte långt till butiker, service, restauranger och caféer, vid Kungsporten eller Nya Hovås. Blir längtan in till centrala Göteborg svår att motstå, tar bil eller buss inte många minuter. Den som föredrar cykel trampar istället lätt och smidigt på vackra Säröbanan, den gamla tågbanan som kring förra sekelskiftet transporterade badgäster från Göteborg ut till de södra sommarparadisen.
Ett minne av svunna tiders exklusiva sommartillhåll.

KULTUR OCH FRITID
Billdal gränsar till Sandsjöbacka naturreservat. Med sina vida vidder, hedar och trolsk ekskog är området som gjort för timslånga hundpromenader, trail running eller fågelskådning. Den som är ute efter mer organiserade aktiviteter behöver inte heller leta länge. Ridhus, tennisbana, seglarklubb, ishall och simhall finns alla inom promenadavstånd. Ett annat härligt grönområde är Billdals Park med sköna vandringsstråk, vacker lövskog och Krogabäcken, där man kan se laxen vandra i laxtrappan. Här finns också fina ridvägar och många fina utsiktsplatser. Billdal förenar det bästa av två världar, eller snarare av flera världar. Ena stunden är du mitt ute på landet, för att i nästa stund shoppa i en nyetablerad butik och avsluta med en avkopplande stund vid havet.

Köpa eller sälja bostad i Billdal? Kontakta våra mäklare i Västra Göteborg! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.

Karta

Kofferdalsvägen 31A

Kofferdalsvägen 31A,
427 35 Billdal

Visa i Google Maps

Boendekalkyl

Ungefärlig boendekostnad

 • Pris:
 • 0 kr
 • Kontantinsats:
 • 0 kr
 • Exempelränta:
 • %
 • Räntekostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Amortering:
 • + 0 kr / mån
 • Månadsavgift:
 • + 0 kr / mån
 • Driftskostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Skattereduktion:
 • - 0 kr / mån
 • Ungefärlig månadskostnad:
 • = 0 kr / mån

Om boendekostnad

I vår boendekalkyl kan du beräkna den ungefärliga boendekostnaden för den bostad du är intresserad av.

Genom att i kalkylen justera reglagen för Pris och Kontantinsats, samt ange en egen Ränta får du en indikation på boendekostnaden per månad för den här bostaden.

Observera att det här är en kalkyl. Vi rekommenderar alltid att du kontaktar din bank för att gå igenom de ekonomiska förutsättningarna för just dig att köpa den här bostaden. Det är också en bra idé att ansöka om ett lånelöfte hos din bank.

När du köper din bostad genom Bjurfors kan du ansöka om bolån till en förmånlig ränta hos vår samarbetspartner SEB.

Ansök om lånelöfte hos SEB

Kontakt

Anmäl ditt intresse eller ställ en fråga till mäklaren

Anmäl intresse

Kontaktinformation

Bjurfors Boagent

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

 • Ansvarig mäklare

  Martin Hallgren

  Fastighetsmäklare / Partner

  :
  Telefon: 031-68 69 71