Välplanerad genomgångstrea med inglasad balkong och låg avgift

Biskopsgården, Göteborg

Blåsvädersgatan 4

På förhand
Avgift
3 417 kr
Antal rum
3
Boarea
72 kvm
Balkong
Ja
Typ
Bostadsrättslägenhet
Våningsplan
1 av 9
Hiss
Ja

Visning

Vänligen kontakta mäklaren för mer information.

Välplanerad genomgångstrea med inglasad balkong och låg avgift

Välplanerad genomgångstrea med inglasad balkong och låg avgift. Här har man närhet till både naturen och all tänkbar service.

 • Ansvarig mäklare

  Emil Bergdahl

  Fastighetsmäklare / Partner

  :
  Telefon: 031-761 79 66

Skapa bevakning på bostäder baserat på den här bostadens storlek, pris och område!

Vad är Bjurfors Boagent?

Bilder

Välkommen till Blåsvädersgatan 4. Blåsvädersgatan 4 - Bjurfors
Välkommen till Blåsvädersgatan 4
Inbjudande och rymlig hall som binder samman lägenheten. Blåsvädersgatan 4 - Bjurfors
Inbjudande och rymlig hall som binder samman lägenheten
Härligt ljusinsläpp från fönsterpartierna. Blåsvädersgatan 4 - Bjurfors
Härligt ljusinsläpp från fönsterpartierna
Interiörbild. Blåsvädersgatan 4 - Bjurfors
Inglasad balkong i soligt sydostläge. Blåsvädersgatan 4 - Bjurfors
Inglasad balkong i soligt sydostläge
Lättmöblerat med plats för rejäl soffgrupp och matsalsbord. Blåsvädersgatan 4 - Bjurfors
Lättmöblerat med plats för rejäl soffgrupp och matsalsbord

Planskiss

Planlösning
Planlösning

Beskrivning

Beskrivning

Varmt välkomna till Blåsvädersgatan 4. Här erbjuds en fin lägenhet med 72 perfekt planerade kvadratmetrar om 3 rum och kök. Stilrent arbetskök med gott om skåpsluckor och naturlig matplats vid fönstret. Vardagsrummets härliga rymd skapar plats för olika typer av möblemang och härifrån nås den inglasade balkongen i sydostläge. Här finner man även två bra sovrum och ett stilrent badrum. Här bor man i en mycket välskött förening med låg avgift.

I närheten finns Vårväderstorget med affärer och service. Det är också nära till förskola och det finns ett flertal skolor i området. Bostaden ligger i anknytning till naturen och på promenadavstånd ligger naturområdet Svarte Mosse med fritidsanläggningar såsom fotbollsplaner, tennis och bangolf. Här finns även promenadvägar att strosa runt på och njuta av naturen.

Interiör

Ni välkomnas in i hallen och slås genast av den underbara hemtrevnad som bostaden utstrålar. Här finns det goda förvaringsmöjligheter i inbyggd garderob direkt till höger samt en rymlig klädkammare. Golvet pryds av snygg parkett och väggarna är målade i gråa toner.

Vardagsrummet är stort och luftigt med stort fönsterparti som ger ett fint ljusinsläpp. Detta rum kan utan problem möbleras med både soffgrupp och matsalsmöbel. Golvet pryds av den snygga fiskbensparketten och väggarna är ljust målade. Härifrån når du den inglasade balkongen i sydostläge. Njut av balkongen i ett lugnt och soligt läge med naturen runt hörnet.

Köket är smakfullt renoverat med ljus köksinredning som rymmer gott om förvaring. Ett praktiskt arbetskök med en naturlig matplats intill fönstret där man ledigt sitter 4-6 personer. Den maskinella utrustningen består av spishäll, inbyggd ugn och micro, fläkt, diskmaskin samt kombinerad kyl/frys.

Från köket nås det ena av de två sovrummen. Här ryms med enkelhet en större dubbelsäng för den som önskar. Det ligger rofyllt helt utan insyn. En garderob finns till förvaringen.

Från hallen nås det andra sovrummet. Även detta är rymligt och här finns gott om plats för säng och övrigt möblemang. Ett stort fönster bidrar med ett fint ljusinsläpp.

I anslutning till hallen ligger det praktiska badrummet. Det är inrett i tidlösa färg- och materialval. Badrumsinredning i form av dusch, toalett, handfat med kommod och handdukstork. Här finns även ett praktiskt vädringsfönster.

Fakta

Uteplats/balkong

Balkong, inglasad, läge öster.

Månadsavgift

Avgift/hyra
3 417 kr

I avgfiten ingår värme, vatten och kabel-tv.

Ekonomi

Andel i föreningen
1,44051%
Andel av årsavgiften är
1,44051%
Pantsatt
Ja

Information

Typ
Bostadsrättslägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Lägenhetsnummer
37
Våningsplan
1 av 9*
Hiss
Ja
Rum
3
Sovrum
2
Boarea
72 kvm

* Våningsplan 1 av 9.

Driftskostnad (per månad)

Hushållsström
200 kr
Försäkring
150 kr
Summa
350 kr

Uppgiften om försäkring och el är väldigt individuell och skall ses som ett riktvärde.

Energideklaration

Energiförbrukning per kvm och år
151

Bostadsrättsförening

Namn
Brf Biskopsgården nr 5
Organisationsform/typ
Bostadsrättsförening
Antal lägenheter
68
Äkta/oäkta bostadsrättsförening
Äkta
Överlåtelseavgift
1163*
Föreningen tillåter delat ägande
Ja
Föreningen tillåter juridisk person som köpare
Nej

* Betalas av köpare

Allmänt om föreningen

Brf Biskopsgården Nr5 är belägen på Hisingen i Göteborg och omfattar adresserna Blåsvädersgatan 4 och 6. Bostadsrättsföreningen består av två fastigheter, Biskopsgården 34:4 samt 34:5 och är fördelade på 68 lägenheter.
Fastigheterna innehas med tomträtt.

www.biskopsgarden5.com

Parkering

5 garageplatser. Till garageplatsen är det separat kö.
16 parkeringsplatser. Till parkeringsplatsen är det separat kö.

TV/bredband

Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem. Grundutbud ingår i månadsavgiften.
Bredband: I föreningen finns tillgång till både fiberkabel via Bredbandsbolaget och bredband via Com Hem, avtal tecknas separat av bostadsrättsinnehavaren

Gemensamma utrymmen

Det finns cykelförråd, källarförråd, samlingslokal och tvättstuga med torkrum.

Byggnadssätt

Byggår
1956
Uppvärmning
Fjärrvärme

Området

Att bo i Biskopsgården

Hisingen är Sveriges fjärde största ö, omgärdad av Göta älv i syd och öster, Nordre älv i norr samt Kattegatt i väster. På Hisingen finner du ett komplett serviceutbud kombinerat med vacker natur och närhet till havet. Bebyggelsen är blandad med både flerbostadshus och villor. Flera nya bostadsområden är under byggnation.

Brämaregården består främst av s.k. landshövdingehus, dvs. trevåningshus där bottenvåningen är anlagd i sten, medan övre våningar är uppförda i trä. Kvilletorget är områdets centrum och här finner man butiker och restauranger. Kvillebäcken, som ligger precis bredvid, kommer inom kort att bebyggas med över tusen nya lägenheter. Nya Kvillebäcken blir den första etappen av den förnyelse som pågår i Backaplansområdet, med målsättningen att skapa en attraktiv stadsdel. Norr om Kvillebäcken har trädgårdsstaden Hildedal växt fram. Här finner man lägenheter i flerbostadshus och parhus med antingen balkonger eller egen trädgård. Här är grönytorna lika viktiga som byggnaderna och området liknar en liten småstad med parker och andra gemensamma gröna ytor.

Lundby är en stor stadsdel på Hisingen där invånarantalet ökar snabbt i takt med att fler och fler bostadsområden byggs. I några delar är det flerfamiljshusen som dominerar, men här finner man även villaområden samt industriområden. Det finns ett rikt näringsliv med företag i alla storlekar.

På Centrala Hisingen ligger Keillers Park med Ramberget. Berget, som är 87 meter högt, är ett markant landmärke och utsikten från toppen är en av Göteborgs bästa. Hisingsparken är ett annat utflyktsmål som är värt ett besök, det är Göteborgs största park med gott om gångvägar och stigar.

I närheten finner man även området Norra Älvstranden. Det är ett av Göteborgs mest expansiva områden och här finner man vackra promenadstråk och bostadskvarter precis vid kajkanten.

Det finns flera grundskolor och gymnasium i de olika stadsdelarna på Hisingen. För de mindre barnen kan man välja mellan flera olika förskolor, både kommunala och enskilda eller dagbarnvårdare. Vid Lindholmen finner man IT-universitet som är en gemensam satsning mellan Göteborgs Universitet och Chalmers tekniska högskola.

Gillar man shopping finns flera shoppingområden. Backaplan är det största shoppingområdet och här finner du de flesta stora affärskedjor. Med buss eller spårvagn når man innerstaden på bara några minuter.

Innan Bohuslän blev svenskt från att tidigare tillhört Danmark/Norge gick landsgränsen längs med Hisingens gränser. På 1800-talet började industrialiseringen av ön och under större delen av 1900-talet låg flera ledande verkstäder och varv där. Bland dem kan nämnas varven Götaverken, Eriksberg, Lindholmen och Arendalsvarvet. Volvo startade sin verksamhet på Hisingen under 1920-talet.

Bor man på Hisingen har man alltid nära till havet, flera fina badplatser ligger på ön, de flesta utåt Torslanda. Bussar tar dig snabbt och lätt till baden. På några få minuter når du centralstationen och innerstaden med antingen buss eller spårvagn. Göteborg City Airport ligger vid Säve och härifrån når man flera destinationer ute i Europa.

Köpa eller sälja bostad på Hisingen? Kontakta våra Bjurfors mäklare på Hisingen! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.

Karta

Blåsvädersgatan 4

Blåsvädersgatan 4,
418 32 Göteborg

Visa i Google Maps

Kontakt

Anmäl ditt intresse eller ställ en fråga till mäklaren

Anmäl intresse

Kontaktinformation

Bjurfors Boagent

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

 • Ansvarig mäklare

  Emil Bergdahl

  Fastighetsmäklare / Partner

  :
  Telefon: 031-761 79 66

Förslag på andra bostäder

 • Bostadsrättslägenhet

  Biskopsgården, Göteborg

  Adress
  Blåsvädersgatan 8
  Utgångspris
  1 650 000 kr
  Månadsavgift
  3 438 kr
  Antal rum
  3
  Sovrum
  2
  Boarea
  72 kvm

  Visning: 2019-08-27 17.30 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  Biskopsgården, Göteborg

  På förhand
  Adress
  Önskevädersgatan 21
  Månadsavgift
  4 364 kr
  Antal rum
  4
  Sovrum
  3
  Boarea
  77,2 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrätt

  Biskopsgården, Göteborg

  På förhand
  Adress
  Badvädersgatan 21
  Månadsavgift
  3 166 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  53,6 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Biskopsgården, Göteborg

  På förhand
  Adress
  Badvädersgatan 5
  Månadsavgift
  2 629 kr
  Antal rum
  1
  Boarea
  47,6 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!