Modern villa i två plan från 2013 med naturen som närmsta granne!

Biskopsgården, Göteborg

Byvädersgatan 19

Besiktigad
På förhand
Antal rum
5
Boarea
120 kvm
Tomtarea
394 kvm
Typ
Friliggande villa
Terrass/uteplats
Ja

Modern villa i två plan från 2013 med naturen som närmsta granne!

Nu finns möjligheten att förvärva denna villa byggd 2013 i ett trevligt och nybyggt område med vackra Svarte mosse som närmsta granne!

Skapa bevakning på bostäder baserat på den här bostadens storlek, pris och område!

Vad är Bjurfors Boagent?

Planskiss

Planlösning
Planlösning

Beskrivning

Beskrivning

Här erbjuds ett bekvämt i två plan med öppna och sociala ytor, tre sovrum, praktisk förvaring, vattenburen golvvärme på entréplan, stor och insynsskyddad trädgård, carport med plats för en bil samt en parkeringsplats. Huset är beläget i ett område som består av nybyggda villor och bostadsrätter samt parker och naturområde som Sjumilaparken och Svartemosse. På gångavstånd finner vi förskolor, skola, torg och spårvagnshållplats. Här bor man med ca 15 minuters spårvagnsfärd når man centrala Göteborg. Ingen fastighetsavgift till och med 2028.

Hall med antracitgrått klinker och vitmålade väggar, här finns även mediacentralen. Till höger om entrén finns möjlighet för hängning av ytterplagg.

Tvättstugan har antracitgrått klinker och vitmålade väggar. Vitvaror består av tvättmaskin och torktumlare från Siemens, Nibe F750 med återvinning på ventilationsvärmen, bänkskiva med tvättho. Skåp ovan bänkskiva för förvaring, två garderober, ett städskåp och grovingång.

Badrum med snyggt antracitgrått klinker och grå kakel, badrummet är utrustat med toalett, handfat med kommod, badkar och badrumsskåp.

Köket är ett vitt Myresjö kök, bänkskiva i laminat med underlimmad diskho, ovan bänkskivan är det kakel. Kyl och frys, diskmaskin, spisfläkt, varmluftsugn, micro samtliga från Siemens.

Huset har ett stort vardagsrum med parkettgolv, vitmålade väggar, stora fönsterpartier mot den insynsskyddade trädgården, utgång till altan. I vardagsrummet finns det plats för både soffgrupp och större matbord.

Till det övre planet tar vi oss via en ek trappa, här finner vi en hall med arbetshörna.
På övre plan finns tre sovrum med parkettgolv och målade väggar.

Badrum med antracitgrått klinkers och grå kakel. Här finns duschhörna, WC, tvättställ med kommod.
Klädkammare med ekparkett och vitmålade väggar samt uppgång till vind.

Fakta

Fastighetsbeteckning

Biskopsgården 112:14

Övriga byggnader/utrymmen

Förråd i anslutning till Carport på 8 kvm.

Planbestämmelser

Detaljplan

Ekonomi

Taxeringsvärde
3 197 000 kr
Byggnadsvärde
2 250 000 kr
Fastställt
2018
Kod
220, Småhusenhet, bebyggd

Besiktning

Besiktigad
Nej

Driftskostnad (per år)

Personer i hushållet
4

Elkostnad är inklusive värme.

Pantbrev

Det finns 1 st pantbrev uttaget om sammanlagt 2 545 000 kr

Energideklaration

Utförd
Beställd

Uteplats/balkong

Insynsskyddad altan i syd.

Tomt

Trädgårdstomt

TV/bredband

Fiberkabel.

Parkering

Bilplats 1: Carport med plats för 1 bil.
Bilplats 2: Uppfart med plats för 2 bilar.

Information

Typ
Friliggande villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Rum
5
Sovrum
3
Boarea
120 kvm*
Tomtarea
394 kvm
Trädgård
Ja

* Areauppgifter enligt taxeringsinformationen

Byggnadssätt

Byggnadstyp
2 plan
Byggår
2013
Fasad
Liggande träpanel
Grund
Betong med underliggande isolering
Stomme
Trä
Bjälklag
Trä
Uppvärmning
Frånluftsvärmepump med vattenburengolvvärme på entréplan
Takbeklädnad
Papp
Ventilation
Frånluftsventilation med värmeväxling
Fönster
3-glas

Vatten/Avlopp

Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.

Området

Att bo i Biskopsgården

Hisingen är Sveriges fjärde största ö, omgärdad av Göta älv i syd och öster, Nordre älv i norr samt Kattegatt i väster. På Hisingen finner du ett komplett serviceutbud kombinerat med vacker natur och närhet till havet. Bebyggelsen är blandad med både flerbostadshus och villor. Flera nya bostadsområden är under byggnation.

Brämaregården består främst av s.k. landshövdingehus, dvs. trevåningshus där bottenvåningen är anlagd i sten, medan övre våningar är uppförda i trä. Kvilletorget är områdets centrum och här finner man butiker och restauranger. Kvillebäcken, som ligger precis bredvid, kommer inom kort att bebyggas med över tusen nya lägenheter. Nya Kvillebäcken blir den första etappen av den förnyelse som pågår i Backaplansområdet, med målsättningen att skapa en attraktiv stadsdel. Norr om Kvillebäcken har trädgårdsstaden Hildedal växt fram. Här finner man lägenheter i flerbostadshus och parhus med antingen balkonger eller egen trädgård. Här är grönytorna lika viktiga som byggnaderna och området liknar en liten småstad med parker och andra gemensamma gröna ytor.

Lundby är en stor stadsdel på Hisingen där invånarantalet ökar snabbt i takt med att fler och fler bostadsområden byggs. I några delar är det flerfamiljshusen som dominerar, men här finner man även villaområden samt industriområden. Det finns ett rikt näringsliv med företag i alla storlekar.

På Centrala Hisingen ligger Keillers Park med Ramberget. Berget, som är 87 meter högt, är ett markant landmärke och utsikten från toppen är en av Göteborgs bästa. Hisingsparken är ett annat utflyktsmål som är värt ett besök, det är Göteborgs största park med gott om gångvägar och stigar.

I närheten finner man även området Norra Älvstranden. Det är ett av Göteborgs mest expansiva områden och här finner man vackra promenadstråk och bostadskvarter precis vid kajkanten.

Det finns flera grundskolor och gymnasium i de olika stadsdelarna på Hisingen. För de mindre barnen kan man välja mellan flera olika förskolor, både kommunala och enskilda eller dagbarnvårdare. Vid Lindholmen finner man IT-universitet som är en gemensam satsning mellan Göteborgs Universitet och Chalmers tekniska högskola.

Gillar man shopping finns flera shoppingområden. Backaplan är det största shoppingområdet och här finner du de flesta stora affärskedjor. Med buss eller spårvagn når man innerstaden på bara några minuter.

Innan Bohuslän blev svenskt från att tidigare tillhört Danmark/Norge gick landsgränsen längs med Hisingens gränser. På 1800-talet började industrialiseringen av ön och under större delen av 1900-talet låg flera ledande verkstäder och varv där. Bland dem kan nämnas varven Götaverken, Eriksberg, Lindholmen och Arendalsvarvet. Volvo startade sin verksamhet på Hisingen under 1920-talet.

Bor man på Hisingen har man alltid nära till havet, flera fina badplatser ligger på ön, de flesta utåt Torslanda. Bussar tar dig snabbt och lätt till baden. På några få minuter når du centralstationen och innerstaden med antingen buss eller spårvagn. Göteborg City Airport ligger vid Säve och härifrån når man flera destinationer ute i Europa.

Köpa, sälja eller värdera bostad på Hisingen? Kontakta våra Bjurfors mäklare på Hisingen! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.

Karta

Byvädersgatan 19

Byvädersgatan 19,
41839 Göteborg

Visa i Google Maps

Kontakt

Anmäl ditt intresse eller ställ en fråga till mäklaren

Anmäl intresse

Kontaktinformation

Bjurfors Boagent

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

Förslag på andra bostäder

 • Friliggande villa

  Biskopsgården, Göteborg

  På förhand
  Adress
  Vädersolsgatan 17
  Antal rum
  4
  Sovrum
  3-4
  Boarea
  78 kvm
  Tomtarea
  128 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!