Vidsträckt utsikt
På förhand
Avgift
3 071 kr
Antal rum
2
Boarea
58 kvm
Typ
Bostadsrättslägenhet
Våningsplan
4 av 7
Hiss
Ja

Vidsträckt utsikt

Med sin högt belägna plats i huset får ni det alla kräsna köpare letar efter. Balkong med enastående utsikt där kända landmärken radar upp sig.

 • Ansvarig mäklare

  Christopher Sjödahl

  Försäljningschef Hisingen
  Fastighetsmäklare / Partner

  :
  Telefon: 0766-10 13 48

 • Extra kontaktperson

  Julia Bernfjord

  Fastighetsmäklare / Partner

  :
  Telefon: 031-761 79 63

Skapa bevakning på bostäder baserat på den här bostadens storlek, pris och område!

Vad är Bjurfors Boagent?

Planskiss

Planlösning

Beskrivning

Beskrivning

Här erbjuds en ljus och välplanerad bostad som präglas av den enastående utsikten över Hisingen, älven och Göteborgs stadskärna som är lika vacker dagtid som kvällstid. En mer rofylld plats än balkongen får man leta efter. Oavsett tid på dygnet är utsikten hänförande och solens strålar nås från morgon till kväll. Interiört väntar stilrena färg-, och materialval där stor eftertanke lagts. Här är ett boende som andas trivsel. De öppna tilltagna ytorna och framförallt den generösa balkongen bjuder in till festlighet likväl som till mysigt umgänge.

I detta citynära boende har man lagt stor möda på att skapa harmoniska bostäder med hög standard. Området karaktäriseras av mysiga lugna gårdar, där Kvillebäcken letar sig fram mellan husen. Lägenheten ligger centralt med bara 2-3 min gångväg till alla butiker vid Backaplan. Härifrån tar du dig enkelt in till city på bara några minuter med buss och spårvagn.

Utvald detaljbild

Fakta

Bostadsrättsförening

Namn
Brf Fältspaten
Organisationsform/typ
Bostadsrättsförening
Antal lägenheter
133
Äkta/oäkta bostadsrättsförening
Äkta
Överlåtelseavgift
1183*
Föreningen tillåter delat ägande
Ja
Föreningen tillåter juridisk person som köpare
Nej
Föreningen äger marken
Ja

* Betalas av säljare

Allmänt om föreningen

Brf Fältspaten består av 133 bostadsrätter i 4 hus med adresserna Kvillegatan 1-13. Inflyttning påbörjades under aug 2011. Byggnadsprojektet genomfördes som totalentrepenad av Peab Sverige AB.

För mer information besök gärna http://www.hemsidan.com/faltspaten

Föreningens ekonomi

Avgiften kommer höjas med 2% från 1/1-2021

Renoveringar - Utförda och planerade

Utförda:

Planerade:
2021 - Underhållsspolning av stammar

Parkering

Föreningen har 76 parkeringsplatser och 2 mc-platser i garaget. Det kostar 900 kr/mån att hyra en garageplats för bil, för en mc-plats kostar det 400 kr/mån. Till parkeringsplatserna är det separat kö. I dagsläget finns lediga platser.

Längs med Lundbyleden finns även avgiftsbelagda parkeringsplatser utomhus, kostnad 300 kr/2 veckor (ej platsgranti). Föreningen har ett samarbete med Sunfleet och det finns en poolbil på parkeringsytan.

TV/bredband

Ansluten till kabelnät. Leverantör: Telia. I föreningens avtal ingår kanalpaketet lagom med f.n. 18 kanaler.
Bredband. Fiber 100/100. Leverantör: Telia.
Även IP-telefoni via Telia (fasta avgiften) ingår i avgiften.

Gemensamma utrymmen

I källaren finns garage, cykelförråd samt lägenhetsförråd. Barnvagnsförråd finns i respektive trapphus i källarplan. Föreningens övernattningslägenhet med bäddar finns i källaren under hus 4 (Kvillegatan 1).

Övrigt

Informationen är tagen från styrelsen och årsredovisningen, vi ansvarar inte för att informationen är korrekt utan råder dig att kontrollera det som är av betydelse.

Månadsavgift

Avgift
3 071 kr

I avgiften ingår värme, telia triple play (telefoni, kabel-tv samt bredband). Individuell mätning gällande el och vatten tillkommer månadsavgiften.

Ekonomi

Andel i föreningen
0,75651%
Andel av årsavgiften är
0,75341%
Pantsatt
Ja

Information

Typ
Bostadsrättslägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Lägenhetsnummer
144
Våningsplan
4 av 7
Hiss
Ja
Rum
2
Boarea
58 kvm

Driftskostnad (per månad)

Personer i hushållet
2
Hushållsström
75 kr
Försäkring
125 kr
Vatten/Avlopp
80 kr
Summa
280 kr

Byggnadssätt

Byggår
2011
Uppvärmning
Fjärrvärme

Energideklaration

Energiklass
B
Energiförbrukning per kvm och år
59
Energideklarationsdatum
2014-03-04

Området

Mäklaren om Centrala Hisingen

Hisingen är Sveriges fjärde största ö, även kallad Göteborgs Manhattan omgärdad av Göta älv i syd och öster, Nordre älv i norr samt Kattegatt i väster. På Hisingen finner du ett komplett serviceutbud kombinerat med vacker natur och närhet till havet. Bebyggelsen är blandad med både flerbostadshus och villor.

Brämaregården består främst av s.k. landshövdingehus, dvs. trevåningshus där bottenvåningen är anlagd i sten, medan övre våningar är uppförda i trä. Kvilletorget är områdets centrum och här finner man butiker och restauranger. Nya Kvillebäcken har blivit en attraktiv stadsdel precis bredvid Backaplan. Här finns bland annat den omåttligt populära Kville Saluhall. Norr om Kvillebäcken har trädgårdsstaden Hildedal växt fram. Här finner man lägenheter i flerbostadshus och parhus med antingen balkonger eller egen trädgård. Här är grönytorna lika viktiga som byggnaderna och området liknar en liten småstad med parker och andra gemensamma gröna ytor.

Lundby är en stor stadsdel på Hisingen där invånarantalet ökar snabbt i takt med att fler och fler bostadsområden byggs. I några delar är det flerfamiljshusen som dominerar, men här finner man även villaområden samt industriområden. Det finns ett rikt näringsliv med företag i alla storlekar.

På Centrala Hisingen ligger Keillers Park med Ramberget. Berget, som är 87 meter högt, är ett markant landmärke och utsikten från toppen är en av Göteborgs bästa. Hisingsparken är ett annat utflyktsmål som är värt ett besök, det är Göteborgs största park med gott om gångvägar och stigar.

I närheten finner man även området Norra Älvstranden. Det är ett av Göteborgs mest expansiva områden och här finner man vackra promenadstråk och bostadskvarter precis vid kajkanten.

Det finns flera grundskolor och gymnasium i de olika stadsdelarna på Hisingen. För de mindre barnen kan man välja mellan flera olika förskolor, både kommunala och enskilda eller dagbarnvårdare. Vid Lindholmen finner man IT-universitet som är en gemensam satsning mellan Göteborgs Universitet och Chalmers tekniska högskola.

Gillar man shopping finns flera shoppingområden. Backaplan är det största shoppingområdet och här finner du de flesta stora affärskedjor. Med buss eller spårvagn når man innerstaden på bara några minuter.

Innan Bohuslän blev svenskt från att tidigare tillhört Danmark/Norge gick landsgränsen längs med Hisingens gränser. På 1800-talet började industrialiseringen av ön och under större delen av 1900-talet låg flera ledande verkstäder och varv där. Bland dem kan nämnas varven Götaverken, Eriksberg, Lindholmen och Arendalsvarvet. Volvo startade sin verksamhet på Hisingen under 1920-talet.

Bor man på Hisingen har man alltid nära till havet. På några få minuter når du centralstationen och innerstaden med antingen buss eller spårvagn.

Köpa, sälja eller värdera bostad på Hisingen- Kvillebäcken? Kontakta våra Bjurfors mäklare på Hisingen! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.

Karta

Kvillegatan 11

Kvillegatan 11,
417 08 GÖTEBORG

Visa i Google Maps

Kontakt

Anmäl ditt intresse eller ställ en fråga till mäklaren

Anmäl intresse

Kontaktinformation

Bjurfors Boagent

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

 • Ansvarig mäklare

  Christopher Sjödahl

  Försäljningschef Hisingen
  Fastighetsmäklare / Partner

  :
  Telefon: 0766-10 13 48

 • Extra kontaktperson

  Julia Bernfjord

  Fastighetsmäklare / Partner

  :
  Telefon: 031-761 79 63

Förslag på andra bostäder

 • Bostadsrättslägenhet

  Centrala Hisingen - Kvillebäcken, Göteborg

  På förhand
  Adress
  Jöns Rundbäcks plats 1
  Utgångspris
  2 120 000 kr
  Månadsavgift
  2 720 kr
  Antal rum
  1
  Boarea
  39 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!