Låg avgift och centralt läge!

Centrala Hisingen, Göteborg

Gamla Tuvevägen 16

Utgångspris
1 850 000 kr
Avgift
2 372 kr
Antal rum
1
Boarea
37 kvm
Typ
Bostadsrättslägenhet
Våningsplan
1 av 4
Hiss
Ja

Visning

 • söndag 18/4, KL 13:50 - 14:20

  Välkommen på visning. Anmälan krävs!

För din trygghet

Välj den typ av visning som passar dig bäst! Vi erbjuder både personliga och digitala visningar. Läs mer om våra alternativ.

Boka visning

Låg avgift och centralt läge!

Modern och välplanerad 1:a i bottenplan med västerbalkong. Här bor du i attraktiva Kvillebäcken med knappa 5 minuter restid till centrala Göteborg.

 • Ansvarig mäklare

  Rasmus Halldin

  Fastighetsmäklare / Partner

  :
  Mobil: 0766-48 79 84
  Telefon: 031-761 79 66

Skapa bevakning på bostäder baserat på den här bostadens storlek, pris och område!

Vad är Bjurfors Boagent?

Bilder

Välkommen till Gamla Tuvevägen 16!. Gamla Tuvevägen 16 - Bjurfors
Välkommen till Gamla Tuvevägen 16!
Modernt kök i smakfullt utförande. Gamla Tuvevägen 16 - Bjurfors
Modernt kök i smakfullt utförande
Välutrustat för vardagen. Gamla Tuvevägen 16 - Bjurfors
Välutrustat för vardagen
Alternativ planlösning. Gamla Tuvevägen 16 - Bjurfors

Här finns gott om plats för middagsbord intill fönstret

Kvadratsmarta ytor. Gamla Tuvevägen 16 - Bjurfors
Kvadratsmarta ytor
Från sällskapsytorna når du bostadens balkong. Gamla Tuvevägen 16 - Bjurfors
Från sällskapsytorna når du bostadens balkong

Planskiss

Planlösning

Beskrivning

Beskrivning

Modern etta om 37 kvm med balkong i västerläge! Välkommen till Gamla Tuvevägen 16, en bostad där varje kvadratmeter är genomtänkt och kommer till väl användning. Innanför dörren möts du av enhetliga materialval, genomgående parkettgolv och ljusa ytskikt. Här har du ett elegant utformat boende med öppna sociala ytor och modernt kök samt helkaklat badrum med all vardagskomfort du kan tänkas behövas så som diskmaskin och kombinerad tvättmaskin. Sovalkoven ger en naturlig och ostörd plats för sängen.

Utanför dörren möts du direkt av pulsen från Kvillebäcken, ett område som har allt inom promenadavstånd. Du hittar matbutik, Saluhall, restaurang, café, gym och mycket mer. På bara några minuters promenad når du även Backaplans stora utbud eller Rambergets slående utsikt och området kantas av flertalet buss- samt spårvagnsförbindelser som tar dig till centrala Göteborg på ca 5 minuter. Kontakta mäklaren för mer info!

Interiör

I markplan finner du denna moderna och välplanerade etta om 37 kvm. Ytorna är väl genomtänkta och nyttjas till fullo. Trivselfaktorn är hög med genomgående fina materialval, ljusa väggar och parkettgolv. Du har en social och öppen planlösning som bjuder in till sammankomster med familj och vänner. Bostaden disponeras enligt följande:

Kliv in och välkomnas av hallen som erbjuder plats för avhängning direkt innanför dörren och gott om förvaring genom en rymlig klädkammare. Väggarna är vitmålade och du möts av den vackra parketten som fortsätter genomgående i bostaden.

Från hallen öppnar lägenheten sedan upp sig i en härlig öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Köket har svarta fronter som bryts av snyggt av en ljus bänkskiva med vitt kakel ovan arbetsytorna. Den moderna köksutrustningen består av spishäll, ugn, fläkt, integrerad diskmaskin, inbyggd micro och kombinerad kyl/frys. Matplatsen har sin givna plats intill fönstret.

Att vardagsrummet ligger i direkt anslutning till köket ger en rymligare känsla som förstärks av ljusinsläppet från flera stora fönster. I vardagsrummet får du plats med soffgrupp med tillhörande möblemang och sängen har en naturlig plats i alkov delen som enkelt kan skärmas av för en mer privat känsla. Som en förlängning av de sociala ytorna nås balkongen i västerläge med ett privat läge mellan husen.

I direkt anslutning till hallen nås det helkaklade badrummet i tidlösa färgval, på golvet ligger grå klinker och väggarna är kaklade i vitt och svart. Här finns en toalett, handfat med kommod, badrumsskåp med spegel och duschhörna med vikbara dörrar av glas. För bekvämlighet i vardagen finns även en praktisk tvättavdelning med en kombinerad tvättmaskin och torktumlare, ovan sitter en praktisk arbetsbänk med förvaringsskåp.

Till bostaden hör dessutom ett förråd.
Varmt välkommen!

Fakta

Fastighetsbeteckning

Kvillebäcken 13:7

Månadsavgift

Avgift
2 372 kr

I avgiften ingår värme och Telia Tripple Play, dvs fast telefon (ej samtal), TV-paket samt bredband. El och vatten debiteras på avin enligt separat mätning.

Ekonomi

Andel i föreningen
0,62443%
Andel av årsavgiften är
0,776%
Pantsatt
Ja

Information

Typ
Bostadsrättslägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Utgångspris
1 850 000 kr
Lägenhetsnummer
2412
Våningsplan
1 av 4
Hiss
Ja
Rum
1
Boarea
37 kvm*

* Föreningen & säljaren

Driftskostnad (per månad)

Personer i hushållet
1
Hushållsström
200 kr
Vatten/Avlopp
60 kr
Summa
260 kr

Observera att driftskostnader är en uppskattning och kan variera beroende på avtal, förbrukning samt sammansättning av hushåll.

Byggnadssätt

Byggnadstyp
Flerbostadshus
Byggår
2013
Uppvärmning
Fjärrvärme
Ventilation
FTX*

* Besiktigad: den 15 juni 2015

Energideklaration

Utförd
Utförd
Energiklass
C
Energiförbrukning per kvm och år
71
Energideklarationsdatum
2015-06-15

Bostadsrättsförening

Namn
HSB Brf Verona i Göteborg
Organisationsform/typ
Bostadsrättsförening
Antal lägenheter
82
Äkta/oäkta bostadsrättsförening
Äkta
Överlåtelseavgift
1190
Föreningen tillåter juridisk person som köpare
Nej
Föreningen äger marken
Ja

Allmänt om föreningen

BRF HSB Verona i Göteborg är en äkta bostadsrättsförening belägen på centrala Hisingen i Göteborg och som sedan 2013 äger och förvaltar fastigheten Kvillebäcken 13:7. Föreningens fastighet finns på adresserna Färgfabriksgatan 14-16, Gamla Tuvevägen 16-18 samt Rundbäcksgatan 11. I byggnaderna finns 82 bostadsrättslägenheter.

Föreningens ekonomi

Ingen planerad avgiftshöjning i dagsläget. I 2019 fick medlemmarna en avgiftsfri månad.

Renoveringar - Utförda och planerade

2020 - Innergården samt rabatter på in- och utsidan fått extra omvårdnad och kolfiltren i köksfläktarna har bytts ut, på föreningens bekostnad.

Föreningen följer underhållsplanen och avsätter medel för kommande behov. Underhåll utföres vid behov enligt antagen underhållsplan.

Parkering

42 garageplatser för bil (1.000 kr/mån) samt 5 MC-platser (500 kr/mån). Kösystem tillämpas.

TV/bredband

Avtal via Telia Tripple Play, dvs fast telefon (ej samtal), TV-paket samt bredband. I varje lägenhet ingår 2 st TV boxar. Det är viktigt att ny boende kontrollerar att dessa finns i lägenheten vid tillträde.

Gårdsplats/innergård

Föreningen har en trivsam och grön innergård med gemensam grillplats

Gemensamma utrymmen

Förråd i källaren, barnvagnsrum, cykelförråd vid Rundbäcksgatan 11, tvättstuga vid Gamla Tuvevägen 16, sopsug på innergården, miljörum vid Borstbindaregatan 2 samt Gästlägenhet.

Gästlägenheten är belägen på första våningen in mot gården vid Rundbäcksgatan 11. 4 bäddar. Kostar 250 kr per natt inklusive parkering. Bokas elektroniskt via infotavlan. En garageplats ingår vid bokning

Övrigt

Köpare måste vara medlem i HSB. Ansökan skickas av mäklaren till den ekonomiska förvaltaren vid köp.

Föreningsinformationen är tagen från årsredovisning, hemsida och styrelsen. Vi ansvarar inte för att informationen stämmer utan rekommenderar dig att kontrollera det som är av betydelse för dig.

Området

Mäklaren om Centrala Hisingen

BO MELLAN CITYPULS OCH NATUR
På Centrala Hisingen finner du allt du behöver kombinerat med vacker natur och närheten till havet. älvsidan har du moderna och internationella Älvstranden, i väst fantastiska badvikar och på norra delen av ön möter skogen dig.

HÄR FINNS NÅGOT FÖR ALLA
Hisingen är Sveriges fjärde största ö omgärdad av Göta älv i syd och öster, Nordre älv i norr samt Kattegatt i väster. På Centrala Hisingen hittar du flera mindre områden som Brämaregården som främst består av vackra landshövdingehus. Kvilletorget är områdets nav med flera butiker och restauranger. Precis bredvid ligger Kvillebäcken som genomgår en stor förvandling som en del av expansionen och förnyelsen av Backaplansområdet. Nya Kvillebäck, som ligger granne med Backaplan, och har blivit en populär stadsdel och här hittar du populära Kville Saluhall. Norr om Kvillebäcken har gemytliga trädgårdsstaden Hildedal växt fram. Här finner du flerbostadshus och parhus med antingen balkonger eller egen liten trädgård. Grönytorna lika viktiga som byggnaderna och området liknar en småstad med parker och andra gemensamma gröna ytor. Populära Lundby bjuder på en bebyggelse som blandar flerfamiljshus, radhus och villor med företagsparker. Här finns ett rikt näringsliv med företag i alla storlekar. Intill kajkanten ligger Norra Älvstranden. Det är ett av Göteborgs mest expansiva områden och här finner du vackra promenadstråk och bostadskvarter precis vid vattnet. Varför inte ta dig en löptur längs den träbeklädda kajen som sträcker sig från bro till bor?

SALTA BAD OCH FÖRSTKLASSIG SHOPPING
Hisingsparken är Göteborgs största park och här hittar du vackra naturpartier, vandringsstigar och 4H-gården Kättilsröd, som är uppskattad av både stora och små. På Centrala Hisingen ligger Keillers Park med Ramberget. Med sina 87 meter är berget ett markant landmärke och utsikten från toppen är en av Göteborgs bästa. När du bor på Hisingen har du alltid nära till havet. Flera fina badplatser ligger på ön och lockar året om med salta bad. Många av dem hittar du i Torslanda dit du enkelt tar dig med buss.

När du blir sugen på shopping finns flera bra shoppingområden. Backaplan, som genomgår en omfattande utveckling, är det största och här finner du de flesta stora affärskedjor. Med buss eller spårvagn når du centralstationen och innerstaden på några få minuter. I området finns det gott om förskolor och grundskolor att välja på. Nära ligger också expansiva Lindholmen Science Park som erbjuder två universitet och åtta gymnasieskolor.

Köpa, sälja eller värdera bostad på Centrala Hisingen? Kontakta våra Bjurfors mäklare på Hisingen! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.

Karta

Gamla Tuvevägen 16

Gamla Tuvevägen 16,
417 24 Göteborg

Visa i Google Maps

Boendekalkyl

Ungefärlig boendekostnad

 • Pris:
 • 0 kr
 • Kontantinsats:
 • 0 kr
 • Exempelränta:
 • %
 • Räntekostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Amortering:
 • + 0 kr / mån
 • Månadsavgift:
 • + 0 kr / mån
 • Driftskostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Skattereduktion:
 • - 0 kr / mån
 • Ungefärlig månadskostnad:
 • = 0 kr / mån

Om boendekostnad

I vår boendekalkyl kan du beräkna den ungefärliga boendekostnaden för den bostad du är intresserad av.

Genom att i kalkylen justera reglagen för Pris och Kontantinsats, samt ange en egen Ränta får du en indikation på boendekostnaden per månad för den här bostaden.

Observera att det här är en kalkyl. Vi rekommenderar alltid att du kontaktar din bank för att gå igenom de ekonomiska förutsättningarna för just dig att köpa den här bostaden. Det är också en bra idé att ansöka om ett lånelöfte hos din bank.

När du köper din bostad genom Bjurfors kan du ansöka om bolån till en förmånlig ränta hos vår samarbetspartner SEB.

Ansök om lånelöfte hos SEB

Boka visning

För att värna om våra kunder och medarbetare jobbar vi efter rutiner och alternativ för säkrare och mer flexibla visningar. Vi erbjuder därför enbart bokade visningar med max två personer per visningssällskap. Skulle du önska en digital eller helt privat visning var vänlig kontakta mäklaren.

Du är varmt välkommen till våra fysiska visningar om du är helt frisk och utan symtom på förkylning eller influensa. Annars träffar vi dig gärna i ett digitalt möte.

Visningar

Kontaktinformation

Bjurfors Boagent

Bolån

När du köper din bostad genom Bjurfors kan du ansöka om bolån till en förmånlig ränta hos vår samarbetspartner SEB. Ansök om lånelöfte hos SEB.

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

 • Ansvarig mäklare

  Rasmus Halldin

  Fastighetsmäklare / Partner

  :
  Mobil: 0766-48 79 84
  Telefon: 031-761 79 66

Förslag på andra bostäder

 • Bostadsrättslägenhet

  Centrala Hisingen, Göteborg

  Adress
  Rödlönnsgången 26
  Utgångspris
  1 995 000 kr
  Månadsavgift
  2 316 kr
  Antal rum
  1
  Boarea
  30,5 kvm

  Visning: 2021-04-21 18.30 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  Centrala Hisingen, Göteborg

  Adress
  Karl Staaffsgatan 22C
  Utgångspris
  1 895 000 kr
  Månadsavgift
  3 142 kr
  Antal rum
  2
  Sovrum
  1
  Boarea
  52 kvm

  Visning: 2021-04-18 11.35 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  Centrala Hisingen, Göteborg

  Adress
  Anna Lesselsgatan 2B
  Utgångspris
  1 795 000 kr
  Månadsavgift
  4 074 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  49,5 kvm

  Visning: 2021-04-18 12.00 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  Centrala Hisingen, Göteborg

  Adress
  Rosenapelgatan 21
  Utgångspris
  2 595 000 kr
  Månadsavgift
  2 512 kr
  Antal rum
  1,5
  Boarea / Biarea
  39 kvm / 14,5 kvm

  Visning: 2021-04-20 18.00 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  Centrala Hisingen, Göteborg

  Adress
  Toleredsgatan 15
  Utgångspris
  1 795 000 kr
  Månadsavgift
  4 198 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  53 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Centrala Hisingen, Göteborg

  Adress
  Penselgatan 10
  Utgångspris
  2 295 000 kr
  Månadsavgift
  3 174 kr
  Antal rum
  2
  Sovrum
  1
  Boarea
  50,6 kvm

  Visning: 2021-04-18 12.50 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  Centrala Hisingen, Göteborg

  På förhand
  Adress
  Madängsgatan 9
  Utgångspris
  2 295 000 kr
  Månadsavgift
  2 980 kr
  Antal rum
  1,5
  Boarea
  42 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Centrala Hisingen, Göteborg

  Adress
  Långströmsgatan 38 D
  Utgångspris
  1 450 000 kr
  Månadsavgift
  2 298 kr
  Antal rum
  1
  Boarea
  30 kvm

  Visning: 2021-04-20 17.00 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  Centrala Hisingen, Göteborg

  Adress
  Rundbäcksgatan 20
  Utgångspris
  2 495 000 kr
  Månadsavgift
  3 125 kr
  Boarea
  46,3 kvm

  Visning: 2021-04-22 17.30 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  Centrala Hisingen, Göteborg

  Adress
  Fyrklöversgatan 11
  Utgångspris
  2 295 000 kr
  Månadsavgift
  2 893 kr
  Antal rum
  2
  Sovrum
  1
  Boarea
  55 kvm

  Visning: 2021-04-18 14.50 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  Centrala Hisingen, Göteborg

  Adress
  Rudenschöldsgatan 15 A
  Utgångspris
  1 995 000 kr
  Månadsavgift
  3 917 kr
  Antal rum
  2
  Sovrum
  1
  Boarea
  50 kvm

  Visning: 2021-04-19 17.30 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  Centrala Hisingen, Göteborg

  På förhand
  Adress
  Jägaregatan 2B
  Utgångspris
  1 995 000 kr
  Månadsavgift
  2 823 kr
  Antal rum
  1,5
  Boarea
  44 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!