Två balkonger högst upp i huset

Centrala Hisingen, Göteborg

Gustaf Dalénsgatan 5C

Utgångspris
3 995 000 kr
Avgift
5 109 kr
Antal rum
4
Boarea
98 kvm
Typ
Bostadsrättslägenhet
Våningsplan
7 av 7
Hiss
Ja

Visning

 • måndag 1/7, KL 18:30 - 19:00

  Varmt välkommen på visning, anmälan krävs!

Boka visning

Två balkonger högst upp i huset

Välplanerad genomgångsfyra högst upp i huset. Två balkonger och härlig utsikt mitt i populära Kvillebäcken.

 • Ansvarig mäklare

  Christopher Sjödahl

  Försäljningsansvarig BR
  Fastighetsmäklare / Partner

  :
  Telefon: 031-761 79 68

Planskiss

Planlösning

Beskrivning

Beskrivning

Välplanerad fyra mitt i den nya, expansiva stadsdelen Kvillebäcken. Två balkonger i två olika väderstreck ger både morgon-och kvällssol. Lägenheten är välplanerad och har stora fönsterpartier som ger ett fint ljus. Social planlösning med generöst vardagsrum som har gott om plats för både trevliga middagar runt matsalsmöbel samt soffgrupp. Det moderna köket från Marbodal har allt man kan önska, så som induktionshäll, varmluftsugn med pyrolys funktion, inbyggd mikro samt kyl-och frys i fullhöjd. Det stilrena badrummet har dusch samt tvättmaskin och torktumlare och infällda spotlights i taket. I lägenheten finns även en gästtoalett även här med infällda spotlights. Hög standard och fina materialval och ekparkett som är genomgående för hela lägenheten.

I BRF Piazza bor du omgiven av allt man behöver. Genom Backaplan, ett av Sveriges största handelsområden, som ligger precis in på hörnet står över 120 butiker till förfogande. Den populära Kville saluhall ligger rakt över gatan. Ett fåtal meter bort ligger också ett dagis. Även kommunikationerna till och från området är mycket bra genom både buss och spårvagn och du tar dig enkelt in till centrala Göteborg på bara 6 minuter.

Interiör

Lägenheten disponeras enligt följande:

Rymlig hall med skjutgarderob rakt fram. Du kommer in på ett klinkergolv som sedan övergår till ett parkettgolv i ek som är genomgående för hela bostaden. Väggarna är även genomgående vita.

I hallens nås det stora badrummet samt även gäst-wc. Det helkaklade badrummet har ett ljusgrått klinkergolv och vita kaklade väggar. Badrummet är inrett med spegelskåp, tvättställ med kommod, wc-stol, handdukstork, dusch. Här finns också en tvättmaskin samt torktumlare. Ovanför maskinerna sitter en praktisk arbetsbänk att vika tvätten på. Förvaring ges i form av överskåp ovanför arbetsbänken. Ett stilfullt badrum.

Gäst wc har även det ett grått klinkergolv och väggarna har vitt kakel. Här finns en wc-stol, tvättställ och spegel.

Vidare in i lägenheten kommer du till den öppna planlösningen mellan vardagsrum och kök. Det skapar goda sociala ytor som möjliggör många typer av möblemang efter tycke och smak. Den stora ytan i vardagsrummet rymmer med enkelhet soffgrupp med tillhörande möblemang.
Mycket fönster ger rummet ett härligt ljusinsläpp. Härifrån nås en av de två balkongerna och vetter mot ett soligt västerläge.

Köket är stilfullt med vita skåpsluckor och ovanför bänkskivan sitter ett snyggt ljusgrått kakel. Den maskinella utrustningen består av varmluftsugn med pyrolys funktion, mikro, induktionshäll, fläkt, integrerad diskmaskin samt kyl och frys i fullhöjd. Ovanför bänkskivan i ek sitter ett ljusgrått stilrent kakel.

Ett stort och ljust sovrum som är beläget till vänster om hallen. Här ryms med enkelhet en stor dubbelsäng och tillhörande nattduksbord. Sovrummet ligger insynsskyddat i ett högt och tyst läge in mot den lugna innergården. Härifrån nås en rymlig klädkammare som ger gott om extra förvaringsmöjligheter.

Via sovrummet nås den stora balkongen som vetter mot öster. Balkongen är rymlig och kan möbleras upp till ett soligt extra rum. I och med lägenhetens våningsplan får du även en fantastisk utsikt över takåsarna.

Bredvid köket nås det andra sovrummet. Här finns gott om plats för en stor dubbelsäng med tillhörande möblemang. Förvaring erbjuds i form av en garderob.

Till lägenheten hör ett källarförråd.

Utvald detaljbild

Fakta

Om föreningen

Namn
Kvillebäcken BRF Piazza
Organisationsform/typ
Bostadsrättsförening
Antal lägenheter
113
Antal lokaler
4
Äkta/oäkta bostadsrättsförening
Äkta
Överlåtelseavgift
1163*
Föreningen tillåter delat ägande
Ja
Föreningen tillåter juridisk person som köpare
Nej
Föreningen äger marken
Ja

* Betalas av köpare

Allmänt om föreningen

Föreningen består av ett kvarter med fyra huskroppar i 5-7 våningar. Källar och garage under husen och den gemensamma gården. Ett av de fyra husen saknar källare och är byggt med platta på mark. Föreningens bostadshus är belägna i anslutning till varandra så att en ändamålsenlig samverkan kan ske mellan bostadsrättshavarna.

Det finns 3 lokaler för handel/kontor samt 1 lokal, belägen i hus2, som är förberedd för restaurangverksamhet.

Gemensamma utrymmen

De gemensamma utrymmena som finns är barnvagns-/rullstolsrum, cykelparkering och källarförråd, p-plats, garage.

Byggnadssätt

Byggår
2017
Uppvärmning
Fjärrvärme

Månadsavgift

Avgift/hyra
5 109 kr

I avgiften ingår värme, vatten, kabel-TV, bredband (50 Mbit) och IP-telefoni från ComHem.

Ekonomi

Andel i föreningen
1,2668%
Andel av årsavgiften är
1,23944%
Pantsatt
Ja

Information

Typ
Bostadsrättslägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Utgångspris
3 995 000 kr
Lägenhetsnummer
4b-1602/42162
Våningsplan
7 av 7
Hiss
Ja
Rum
4
Boarea
98 kvm

Driftskostnad (per månad)

Personer i hushållet
3
Hushållsström
200 kr
Försäkring
150 kr
Summa
350 kr

Området

Att bo på Centrala Hisingen

Hisingen är Sveriges fjärde största ö, omgärdad av Göta älv i syd och öster, Nordre älv i norr samt Kattegatt i väster. På Hisingen finner du ett komplett serviceutbud kombinerat med vacker natur och närhet till havet. Bebyggelsen är blandad med både flerbostadshus och villor. Flera nya bostadsområden är under byggnation.

Brämaregården består främst av s.k. landshövdingehus, dvs. trevåningshus där bottenvåningen är anlagd i sten, medan övre våningar är uppförda i trä. Kvilletorget är områdets centrum och här finner man butiker och restauranger. Kvillebäcken, som ligger precis bredvid, kommer inom kort att bebyggas med över tusen nya lägenheter. Nya Kvillebäcken blir den första etappen av den förnyelse som pågår i Backaplansområdet, med målsättningen att skapa en attraktiv stadsdel. Norr om Kvillebäcken har trädgårdsstaden Hildedal växt fram. Här finner man lägenheter i flerbostadshus och parhus med antingen balkonger eller egen trädgård. Här är grönytorna lika viktiga som byggnaderna och området liknar en liten småstad med parker och andra gemensamma gröna ytor.

Lundby är en stor stadsdel på Hisingen där invånarantalet ökar snabbt i takt med att fler och fler bostadsområden byggs. I några delar är det flerfamiljshusen som dominerar, men här finner man även villaområden samt industriområden. Det finns ett rikt näringsliv med företag i alla storlekar.

På Centrala Hisingen ligger Keillers Park med Ramberget. Berget, som är 87 meter högt, är ett markant landmärke och utsikten från toppen är en av Göteborgs bästa. Hisingsparken är ett annat utflyktsmål som är värt ett besök, det är Göteborgs största park med gott om gångvägar och stigar.

I närheten finner man även området Norra Älvstranden. Det är ett av Göteborgs mest expansiva områden och här finner man vackra promenadstråk och bostadskvarter precis vid kajkanten.

Det finns flera grundskolor och gymnasium i de olika stadsdelarna på Hisingen. För de mindre barnen kan man välja mellan flera olika förskolor, både kommunala och enskilda eller dagbarnvårdare. Vid Lindholmen finner man IT-universitet som är en gemensam satsning mellan Göteborgs Universitet och Chalmers tekniska högskola.

Gillar man shopping finns flera shoppingområden. Backaplan är det största shoppingområdet och här finner du de flesta stora affärskedjor. Med buss eller spårvagn når man innerstaden på bara några minuter.

Innan Bohuslän blev svenskt från att tidigare tillhört Danmark/Norge gick landsgränsen längs med Hisingens gränser. På 1800-talet började industrialiseringen av ön och under större delen av 1900-talet låg flera ledande verkstäder och varv där. Bland dem kan nämnas varven Götaverken, Eriksberg, Lindholmen och Arendalsvarvet. Volvo startade sin verksamhet på Hisingen under 1920-talet.

Bor man på Hisingen har man alltid nära till havet, flera fina badplatser ligger på ön, de flesta utåt Torslanda. Bussar tar dig snabbt och lätt till baden. På några få minuter når du centralstationen och innerstaden med antingen buss eller spårvagn.

Köpa eller sälja bostad på Hisingen? Kontakta våra Bjurfors mäklare på Hisingen! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.

Karta

Gustaf Dalénsgatan 5C

Gustaf Dalénsgatan 5C,
417 23 Göteborg

Visa i Google Maps

Boendekalkyl

Ungefärlig boendekostnad

 • Pris:
 • 0 kr
 • Kontantinsats:
 • 0 kr
 • Exempelränta:
 • %
 • Räntekostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Amortering:
 • + 0 kr / mån
 • Månadsavgift:
 • + 0 kr / mån
 • Driftskostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Skattereduktion:
 • - 0 kr / mån
 • Ungefärlig månadskostnad:
 • = 0 kr / mån

Om boendekostnad

I vår boendekalkyl kan du beräkna den ungefärliga boendekostnaden för den bostad du är intresserad av.

Genom att i kalkylen justera reglagen för Pris och Kontantinsats, samt ange en egen Ränta får du en indikation på boendekostnaden per månad för den här bostaden.

Observera att det här är en kalkyl. Vi rekommenderar alltid att du kontaktar din bank för att gå igenom de ekonomiska förutsättningarna för just dig att köpa den här bostaden. Det är också en bra idé att ansöka om ett lånelöfte hos din bank. Bjurfors hjälper dig gärna med en bankkontakt.

Boka visning

Välkommen att boka in dig på visning.

Visningar

Kontaktinformation

Bjurfors Boagent

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

 • Ansvarig mäklare

  Christopher Sjödahl

  Försäljningsansvarig BR
  Fastighetsmäklare / Partner

  :
  Telefon: 031-761 79 68

Förslag på andra bostäder

 • Bostadsrättslägenhet

  Centrala Hisingen, Göteborg

  Adress
  Fruktträdsgatan 2
  Utgångspris
  3 750 000 kr
  Månadsavgift
  4 784 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  81 kvm

  Visning: 2019-06-27 17.30 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  Centrala Hisingen, Göteborg

  Adress
  Virvelvindsgatan 20B
  Utgångspris
  2 850 000 kr
  Månadsavgift
  3 986 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  74 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Centrala Hisingen, Göteborg

  På förhand
  Adress
  Gamla Tuvevägen 8
  Utgångspris
  4 595 000 kr
  Månadsavgift
  5 511 kr
  Antal rum
  4
  Boarea
  97 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Adress
  Sven-Agne Larssons Väg 5
  Utgångspris
  2 995 000 kr
  Månadsavgift
  4 468 kr
  Antal rum
  3
  Sovrum
  2
  Boarea
  70 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Centrala Hisingen, Göteborg

  På förhand
  Adress
  Gröna Annas gata 15
  Utgångspris
  4 500 000 kr
  Månadsavgift
  4 399 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  83 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!