Två balkonger samt två toaletter

Centrala Hisingen, Göteborg

Hisingsgatan 10

På förhand
Avgift
4 971 kr
Antal rum
4
Boarea
98 kvm
Typ
Bostadsrättslägenhet
Våningsplan
2 av 6
Hiss
Ja

Två balkonger samt två toaletter

Unik nyproducerad fyra med två balkonger samt två toaletter.

 • Ansvarig mäklare

  Christopher Sjödahl

  Försäljningschef Hisingen
  Fastighetsmäklare / Partner

  :
  Telefon: 0766-10 13 48

 • Extra kontaktperson

  Julia Bernfjord

  Fastighetsmäklare / Partner

  :
  Telefon: 031-761 79 63

Skapa bevakning på bostäder baserat på den här bostadens storlek, pris och område!

Vad är Bjurfors Boagent?

Planskiss

Planlösning

Beskrivning

Beskrivning

Unik fyra i nyproduktion på hela 98 kvm. Här bor du i en attraktiv stadsdel och en arkitektritad byggnad färdigställd så sent som 2018. Över de fyra rummen om 98 kvm vilar en tidlös och modern atmosfär som förstärks av gott ljusinsläpp samt stora rumsvolymer. Du välkomnas genom en entrébalkong som vetter mot ett soligt västerläge. Vidare in i bostaden leds du in till sällskapsytorna samt köket i öppen planlösning med utgång till en balkong som vetter mot öster, perfekt för morgonkaffen. Tre bra sovrum som ligger i ett lugnt läge in mot föreningens innergård.
Till lägenheten finns två toaletter som båda är helkaklade varav ena är ett badrum med egen tvättavdelning. Bostaden präglas av modernitet och genomgående påkostade materialval som exempelvis ekparkett, fönsterbrädor i marmor, vitvaror från Siemens. En nyproducerad bostad blandat med känslan av gamla Brämaregården med sin charm och sitt lokala utbud av bland annat butiker och bagerier. Till bostaden hör ett källarförråd.

På gångavstånd ligger Backaplan, ett av Sveriges största handelsområden, med ett brett utbud av shopping, träning, saluhall och spännande smakupplevelser med en bred ekologisk prägel. Även kommunikationerna till och från området är mycket bra genom både buss och spårvagn som tar dig enkelt in till centrala Göteborg på bara 5 minuter. Från Brf Qvillestaden når du på några minuters gång promenadstråk längs Lindholmen och Eriksbergkajen eller varför inte ta en promenad upp på Ramberget och njut av utsikten över Göteborg.

Interiör

Du välkomnas direkt till lägenhetens entrébalkong som vetter i ett västerläge in mot den fina innergården.

Innanför ytterdörren möts man av en praktisk hall med klinkergolv och god plats för avhängning och förvaring i form av tre garderober. Lägenheten har genomgående mattlackad ekparkett och väggarna är målade i ljust grått.

Till vänster om hallen ligger det stora sovrummet som rymmer med enkelhet en större säng med möblemang. Sovrummet ligger avskilt från resten av lägenheten och här kan du sova gott om natten. Sovrummet erbjuder även en stor walk-in-closet som extra förvaring.

Mitt emot det stora sovrummet ligger bostadens andra sovrum som kan användas som kontor/hobbyrum för den flitige. Förvaring erbjuds här i form av en garderob.

Badrummet ligger i anslutning till hallen. Här ligger ett ljusgrått klinkergolv, på väggarna sitter vita större kakelplattor i liggande fattning och belysning i form av spotlights i taket. Badrummet är utrustat med wc, handfat med kommod samt spegelskåp med belysning och eluttag, duschhörna, tvättmaskin, torktumlare samt handdukstork och golvvärme för extra komfort.

Intill badrummet ligger bostadens gäst-wc. Även här finns wc. handfat med underliggande skåp samt spegel. Även här ligger samma klinkergolv i ljusgrått samt vitt kakel på väggarna.

I slutet av hallen öppnar bostaden upp sig och nu befinner du dig i vardagsrummet och kök som har en öppen planlösning. Lägenhetens vardagsrum har fint ljusinsläpp och utgång till lägenhetens rymliga balkong som vetter mot ett österläge. Vardagsrummet har gott om yta för stora möblemang så som stor soffgrupp med tillhörande möblemang samt matsalsbord. Vardagsrummet har en öppen planlösning mot köket.

Det stilrena köket med flera tillval utöver standard med köksinredning i vitt från Vedum, arbetsytor i mörk laminat och vitt kakel i rak liggande sättning. Ovan arbetsytorna sitter en ljusramp med spotlights. Köket är utrustat med induktionshäll, fläkt, inbyggd ugn, micro, integrerad diskmaskin samt kyl och frys i fullhöjd. Samtliga vitvaror är från Siemens och rostfritt.

Från vardagsrummet nås det sista sovrummet. Här finns gott om plats för en stor dubbelsäng med tillhörande nattduksbord. Sovrummet ligger i ett lugnt läge in mot gården. Här erbjuds förvaring i form av två garderober.

Lägenheten måste helt enkelt upplevas på plats.

Fakta

Uteplats/balkong

En balkong samt en entrébalkong

Månadsavgift

Avgift
4 971 kr

I avgiften ingår värme, digital-TV, bredband, IP-telefoni via Telia Triple Play samt bostadsförsäkring. Avgift för varm- & kallvatten samt el tillkommer och debiteras efter faktisk förbrukning.

Ekonomi

Andel i föreningen
1,4757%
Pantsatt
Ja

Information

Typ
Bostadsrättslägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Lägenhetsnummer
10-1202
Våningsplan
2 av 6
Hiss
Ja
Rum
4
Boarea
98 kvm

Driftskostnad (per månad)

Personer i hushållet
3
Hushållsström
345 kr
Försäkring
229 kr
Vatten/Avlopp
157 kr
Summa
731 kr

Driftskostnader är en uppskattning och kan variera beroende på förbrukning och avtal.

Byggnadssätt

Byggnadstyp
Flerbostadshus
Byggår
2018
Uppvärmning
Fjärrvärme
Ventilation
Mekanisk frånluft med återvinning*

* Besiktigad: den 22 januari 2019

Svenenmärkt

Energideklaration

Utförd
Utförd
Energiklass
B
Energiförbrukning per kvm och år
54
Energideklarationsdatum
2019-01-22

Bostadsrättsförening

Namn
Brf Qvillestaden
Organisationsform/typ
Bostadsrättsförening
Antal lägenheter
92
Antal lokaler
2
Äkta/oäkta bostadsrättsförening
Äkta
Överlåtelseavgift
1183*
Föreningen tillåter delat ägande
Ja
Föreningen tillåter juridisk person som köpare
Nej
Föreningen äger marken
Ja

* Betalas av säljare

Allmänt om föreningen

Brf Qvillestaden är en nybildad förening med fastighetsbeteckning Brämaregården 18:5 vars bostadsrätter blev klara 2018. Adresserna är Hisingsgatan 10 och Madängsgatan 9. Föreningen består av 92 lägenheter om 1-4 rok, samtliga upplåtna med bostadsrätt. Föreningen har även två hyresrättslokaler som man hyr ut. Ekonomisk förvaltare: Gedda Förvaltning.

Renoveringar - Utförda och planerade

Nyproducerade lägenheter och innergård från 2018 så inga kommande renoveringar planerade.

Just nu pågår ett arbete med att installera larm och kameraövervakning i föreningens garage.

Parkering

Föreningen erhåller 35 garageplaster under huset varav 6 st laddstationer för el-bil. Garageplasterna går att hyra för 1 000 kr/mån med separat kö.

TV/bredband

Föreningen är ansluten med Telia vilket innebär att det i månadsavgiften ingår abonnemangsavgift för bredbandstelefoni, digital-tv
samt bredband ca 100 Mbit/s.

Gårdsplats/innergård

Sydväst Arkitektur och Landskap är landskapsarkitekterna som fick i uppdrag att skapa en attraktiv gårdsmiljö för Brf Qvillestaden. I nära samarbete med husets arkitekter, Bornstein Lyckefors, har de skapat en levande yta som möjliggör samvaro för de boende i huset. Innergården präglas av naturmaterial och är byggd i olika nivåer med olika platser för medlemmarna att njuta i lugn och ro eller med större sällskap.

Föreningen har köpt in utemöbler till innergården och har en aktiv grupp där medlemmar har varit med och tagit fram förslag för att medlemmarna ska kunna nyttja innergården och gemensamma balkonger på bästa sätt.

Gemensamma utrymmen

Till lägenheten hör ett förråd och i entréplan finns cykelförvaring, barnvagn- och rullstolsförråd samt källsortering.

Övrigt

Informationen är tagen från styrelsen och årsredovisningen, vi ansvarar inte för att informationen är korrekt utan råder dig att kontrollera det som är av betydelse.

Området

Mäklaren om Centrala Hisingen

Hisingen är Sveriges fjärde största ö, även kallad Göteborgs Manhattan omgärdad av Göta älv i syd och öster, Nordre älv i norr samt Kattegatt i väster. På Hisingen finner du ett komplett serviceutbud kombinerat med vacker natur och närhet till havet. Bebyggelsen är blandad med både flerbostadshus och villor.

Brämaregården består främst av s.k. landshövdingehus, dvs. trevåningshus där bottenvåningen är anlagd i sten, medan övre våningar är uppförda i trä. Kvilletorget är områdets centrum och här finner man butiker och restauranger. Nya Kvillebäcken har blivit en attraktiv stadsdel precis bredvid Backaplan. Här finns bland annat den omåttligt populära Kville Saluhall. Norr om Kvillebäcken har trädgårdsstaden Hildedal växt fram. Här finner man lägenheter i flerbostadshus och parhus med antingen balkonger eller egen trädgård. Här är grönytorna lika viktiga som byggnaderna och området liknar en liten småstad med parker och andra gemensamma gröna ytor.

Lundby är en stor stadsdel på Hisingen där invånarantalet ökar snabbt i takt med att fler och fler bostadsområden byggs. I några delar är det flerfamiljshusen som dominerar, men här finner man även villaområden samt industriområden. Det finns ett rikt näringsliv med företag i alla storlekar.

På Centrala Hisingen ligger Keillers Park med Ramberget. Berget, som är 87 meter högt, är ett markant landmärke och utsikten från toppen är en av Göteborgs bästa. Hisingsparken är ett annat utflyktsmål som är värt ett besök, det är Göteborgs största park med gott om gångvägar och stigar.

I närheten finner man även området Norra Älvstranden. Det är ett av Göteborgs mest expansiva områden och här finner man vackra promenadstråk och bostadskvarter precis vid kajkanten.

Det finns flera grundskolor och gymnasium i de olika stadsdelarna på Hisingen. För de mindre barnen kan man välja mellan flera olika förskolor, både kommunala och enskilda eller dagbarnvårdare. Vid Lindholmen finner man IT-universitet som är en gemensam satsning mellan Göteborgs Universitet och Chalmers tekniska högskola.

Gillar man shopping finns flera shoppingområden. Backaplan är det största shoppingområdet och här finner du de flesta stora affärskedjor. Med buss eller spårvagn når man innerstaden på bara några minuter.

Innan Bohuslän blev svenskt från att tidigare tillhört Danmark/Norge gick landsgränsen längs med Hisingens gränser. På 1800-talet började industrialiseringen av ön och under större delen av 1900-talet låg flera ledande verkstäder och varv där. Bland dem kan nämnas varven Götaverken, Eriksberg, Lindholmen och Arendalsvarvet. Volvo startade sin verksamhet på Hisingen under 1920-talet.

Bor man på Hisingen har man alltid nära till havet. På några få minuter når du centralstationen och innerstaden med antingen buss eller spårvagn.

Köpa, sälja eller värdera bostad på Centrala Hisingen? Kontakta våra Bjurfors mäklare på Hisingen! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.

Karta

Hisingsgatan 10

Hisingsgatan 10,
417 02 Göteborg

Visa i Google Maps

Kontakt

Anmäl ditt intresse eller ställ en fråga till mäklaren

Anmäl intresse

Kontaktinformation

Bjurfors Boagent

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

 • Ansvarig mäklare

  Christopher Sjödahl

  Försäljningschef Hisingen
  Fastighetsmäklare / Partner

  :
  Telefon: 0766-10 13 48

 • Extra kontaktperson

  Julia Bernfjord

  Fastighetsmäklare / Partner

  :
  Telefon: 031-761 79 63

Förslag på andra bostäder

 • Bostadsrättslägenhet

  Centrala Hisingen, Göteborg

  På förhand
  Adress
  Gustaf Dalénsgatan 5C
  Månadsavgift
  4 304 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  76 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Centrala Hisingen, Göteborg

  På förhand
  Adress
  Långängen 1B
  Månadsavgift
  4 447 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  76,5 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Centrala Hisingen, Göteborg

  På förhand
  Adress
  Gröna Annas Gata 9
  Månadsavgift
  3 698 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  68 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Centrala Hisingen, Göteborg

  På förhand
  Adress
  Virvelvindsgatan 20B
  Utgångspris
  2 195 000 kr
  Månadsavgift
  3 353 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  59 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Centrala Hisingen, Göteborg

  Adress
  Guldpokalsgatan 8B
  Utgångspris
  2 995 000 kr
  Månadsavgift
  4 450 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  64,5 kvm

  Visning: 2021-01-24 15.30 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  Centrala Hisingen, Göteborg

  Adress
  Långängen 1B
  Utgångspris
  3 295 000 kr
  Månadsavgift
  4 096 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  70,5 kvm

  Visning: 2021-01-24 14.30 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  Centrala Hisingen, Göteborg

  På förhand
  Adress
  Övre Hallegatan 32
  Månadsavgift
  4 559 kr
  Antal rum
  2
  Sovrum
  1
  Boarea
  67,9 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Centrala Hisingen, Göteborg

  Budgivning pågår
  Adress
  Gröna Annas gata 1
  Utgångspris
  3 900 000 kr
  Månadsavgift
  2 508 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  60 kvm

  Visning: 2021-01-21 17.30 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  Centrala Hisingen, Göteborg

  På förhand
  Adress
  Rundbäcksgatan 4
  Månadsavgift
  4 156 kr
  Antal rum
  3
  Sovrum
  2
  Boarea
  83 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Centrala Hisingen, Göteborg

  På förhand
  Adress
  Virvelvindsgatan 6
  Månadsavgift
  4 195 kr
  Antal rum
  3
  Sovrum
  2
  Boarea
  75 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrätt

  Centrala Hisingen, Göteborg

  På förhand
  Adress
  Hallegatan 13
  Månadsavgift
  4 195 kr
  Antal rum
  3
  Sovrum
  2
  Boarea
  66 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Centrala Hisingen, Göteborg

  På förhand
  Adress
  Gamla Tuvevägen 4b
  Månadsavgift
  3 899 kr
  Antal rum
  2,5
  Sovrum
  1-2
  Boarea
  65 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!