Välplanerad tvåa med attraktivt läge och nytt badrum

Centrala Hisingen, Göteborg

Jägaregatan 4B

På förhand
Utgångspris
2 295 000 kr
Avgift
3 704 kr
Antal rum
2
Typ
Bostadsrättslägenhet
Våningsplan
2 av 3
Boarea
51 kvm

Välplanerad tvåa med attraktivt läge och nytt badrum

Här erbjuds en välplanerad tvåa med nytt badrum i ett expansivt område. Bo i en ljus och fin lägenhet mitt på centrala Hisingen.

 • Ansvarig mäklare

  Christopher Sjödahl

  Försäljningsansvarig BR
  Fastighetsmäklare / Partner

  :
  Telefon: 0766-10 13 48

 • Extra kontaktperson

  Rasmus Halldin

  Fastighetsmäklare / Partner

  :
  Mobil: 0766-48 79 84
  Telefon: 031-761 79 66

Skapa bevakning på bostäder baserat på den här bostadens storlek, pris och område!

Vad är Bjurfors Boagent?

Planskiss

Planlösning

Beskrivning

Beskrivning

Välkommen till denna rymliga och charmiga bostaden mitt på centrala Hisingen. Här bor du i ett attraktivt och expansivt område med allt du behöver inom en kort promenad. Belägen nära kommunikation på Backaplan, Hjalmar Brantingsplatsen och Lindholmen, tar du dig enkelt in till centrala Göteborg. Är det naturen som lockar, ligger både Keillers park och Ramberget i närheten, elller ta gångbron över till Jubileumsparken och Frihamnens aktiviteter som utomhusbad, bastu, yoga med mera.

Bostaden är om 51 kvadratmeter, med välbevarade originaldetaljer, högt i tak, vitmålat brädgolv, stort ljusinsläpp och rymliga, sociala ytor. I vardagsrummet finns gott om plats att umgås med vänner, tack vare den generösa ytan. Med sina stora fönster ges ett stort ljusinsläpp, men håller sig fortfarande fritt från insyn.

Interiör

Välkommen till denna ljusa, välplanerade bostaden. Ta klivet in i den inbjudande hallen. På golvet ligger ett vitmålat laminatgolv. Det finns god plats för förvaring och avhängning genom en hatthylla samt en klädkammare.

Fortsätt vidare in i vardagsrummet möts du av de eleganta och slitstarka brädgolvet i original som är målat i vitt. Stort och rymligt vardagsrum som enkelt rymmer en stor soffa med tillhörande möblemang. Här ryms även ett middagsbord för den som önskar.

Bostadens kök är tidlöst inrett med vita, släta luckor och svarta handtag. Även här ligger det charmiga brädgolvet målat i vitt. Här kan du njuta av lugna middagar, då fönstren vetter mot den stilla innergården. Här finns väl tilltagen plats för såväl stort matbord, som förvaring. Köket är utrustat med kombinerad kyl och frys, fläkt och spis. Väggarna är vita som snyggts bryts av med en läcker fondtapet.

Sovrummet ligger i ett tyst och lugnt läge in mot innergården. Här finns gott om plats för en stor dubbelsäng. Här finns förvaring i form av två garderober. På golvet ligger brädgolv som är målat i svart som bryter av de vita väggarna.

Badrummet totalrenoverades 2017 och är helkaklat i vitt och på golvet ligger ett grått klinkergolv med skön golvvärme. Här finns allt du kan tänkas behöva i form av en dusch med glasdörrar, wc-stol, tvättställ med kommod samt ett spegelskåp. Badrummet är även förberett för tvättmaskin.

Välkommen på visning!

Utvald detaljbild

Fakta

Bostadsrättsförening

Namn
Brf Jägaren
Organisationsform/typ
Bostadsrättsförening
Antal lägenheter
11
Antal hyresrätter
1
Äkta/oäkta bostadsrättsförening
Äkta
Överlåtelseavgift
1183*
Föreningen tillåter delat ägande
Ja
Föreningen tillåter juridisk person som köpare
Nej
Föreningen äger marken
Ja

* Betalas av säljare

Allmänt om föreningen

Bostadsrättsföreningen Jägaren är en mysig, liten och familjär förening belägen i ett charmigt landshövdingehus från 1930-talet.

Förening som består av 11 lägenheter, varav 10 med bostadsrätt och 1 upplåten med hyresrätt. Fastigheten byggdes 1937 ombildades 2011.

Renoveringar - Utförda och planerade

2011: byte från oljepanna till fjärrvärme, tätning av takfot, uppsättning av snörasskydd, installation av postboxar i gången och kodlås vid entrén, nya ventilationsfläktar.
2012: renovering av alla lägenhetsfönster samt puts på husets västra sida, byte av tvättmaskiner, torktumlare och torkskåp.
2013: Renovering av putsen på husets östra sida.
2013/2014: Föreningen har genomfört en OVK och anmärkningarna har åtgärdats.
2015: Del av värmerör med asbestsanering i fastigheten har åtgärdats.
2016/2017: Utfördes ventilationsarbete med nya inställningar och nya frånluftsdon.
2020: Föreningen har just nu dränerat sidan av huset som vetter mot gården. Efter det följer dränering av sidan mot gatan. I och med dräneringen renoverades också gården med stenplattor istället för asfalt, och gjorde om trappa in till 4b, samt byggde bort halkrisk från porten in mot gården. Även så gjorde föreningen en ny dagvattenbrunn och nytt system.
2020: Fiber installerades in till byggnaden.

Parkering

Boendeparkering på gatorna i området via Göteborgs Stad.

TV/bredband

Grundutbud för TV ingår i avgiften. Fiber via Bahnhof med en hastighet på 1000/1000 Mbit/s.
Obligatorisk kostnad 275kr/mån som läggs på månadsavgift som inkluderar internet, router + ip-telefoni.

Gårdsplats/innergård

Stor friköpt tomt där föreningen har en stor innergård med lite odlingslotter och grillmöjligheter.

Gemensamma utrymmen

Via föreningen har man tillgång till tvättstuga och cykelrum belägna i bottenplan i uppgången 4A. Tvättstugan är utrustad med två tvättmaskiner, ett torkskåp och en torktumlare. Tvättid 8-20 alla dagar.

Månadsavgift

Avgift/hyra
3 704 kr

I avgiften ingår värme, vatten, tv (grundutbud)

Ekonomi

Andel i föreningen
8,69%
Andel av årsavgiften är
8,69%
Pantsatt
Ja

Information

Typ
Bostadsrättslägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Utgångspris
2 295 000 kr
Lägenhetsnummer
5
Våningsplan
2 av 3
Hiss
Nej
Rum
2
Boarea
51 kvm

Driftskostnad (per månad)

Personer i hushållet
2
Hushållsström
150 kr
Försäkring
120 kr
Övrigt
275 kr
Summa
545 kr

275 kr/mån är Fiber via Bahnhof med en hastighet på 1000/1000 Mbit/s.
Obligatorisk kostnad 275kr/mån som läggs på månadsavgift som inkluderar internet, router + ip-telefoni

Byggnadssätt

Byggår
1937
Uppvärmning
FJärrvärme

Energideklaration

Energiklass
E
Energiförbrukning per kvm och år
104

Området

Mäklaren om Centrala Hisingen

Hisingen är Sveriges fjärde största ö, även kallad Göteborgs Manhattan omgärdad av Göta älv i syd och öster, Nordre älv i norr samt Kattegatt i väster. På Hisingen finner du ett komplett serviceutbud kombinerat med vacker natur och närhet till havet. Bebyggelsen är blandad med både flerbostadshus och villor.

Brämaregården består främst av s.k. landshövdingehus, dvs. trevåningshus där bottenvåningen är anlagd i sten, medan övre våningar är uppförda i trä. Kvilletorget är områdets centrum och här finner man butiker och restauranger. Nya Kvillebäcken har blivit en attraktiv stadsdel precis bredvid Backaplan. Här finns bland annat den omåttligt populära Kville Saluhall. Norr om Kvillebäcken har trädgårdsstaden Hildedal växt fram. Här finner man lägenheter i flerbostadshus och parhus med antingen balkonger eller egen trädgård. Här är grönytorna lika viktiga som byggnaderna och området liknar en liten småstad med parker och andra gemensamma gröna ytor.

Lundby är en stor stadsdel på Hisingen där invånarantalet ökar snabbt i takt med att fler och fler bostadsområden byggs. I några delar är det flerfamiljshusen som dominerar, men här finner man även villaområden samt industriområden. Det finns ett rikt näringsliv med företag i alla storlekar.

På Centrala Hisingen ligger Keillers Park med Ramberget. Berget, som är 87 meter högt, är ett markant landmärke och utsikten från toppen är en av Göteborgs bästa. Hisingsparken är ett annat utflyktsmål som är värt ett besök, det är Göteborgs största park med gott om gångvägar och stigar.

I närheten finner man även området Norra Älvstranden. Det är ett av Göteborgs mest expansiva områden och här finner man vackra promenadstråk och bostadskvarter precis vid kajkanten.

Det finns flera grundskolor och gymnasium i de olika stadsdelarna på Hisingen. För de mindre barnen kan man välja mellan flera olika förskolor, både kommunala och enskilda eller dagbarnvårdare. Vid Lindholmen finner man IT-universitet som är en gemensam satsning mellan Göteborgs Universitet och Chalmers tekniska högskola.

Gillar man shopping finns flera shoppingområden. Backaplan är det största shoppingområdet och här finner du de flesta stora affärskedjor. Med buss eller spårvagn når man innerstaden på bara några minuter.

Innan Bohuslän blev svenskt från att tidigare tillhört Danmark/Norge gick landsgränsen längs med Hisingens gränser. På 1800-talet började industrialiseringen av ön och under större delen av 1900-talet låg flera ledande verkstäder och varv där. Bland dem kan nämnas varven Götaverken, Eriksberg, Lindholmen och Arendalsvarvet. Volvo startade sin verksamhet på Hisingen under 1920-talet.

Bor man på Hisingen har man alltid nära till havet. På några få minuter når du centralstationen och innerstaden med antingen buss eller spårvagn.

Köpa, sälja eller värdera bostad på Centrala Hisingen? Kontakta våra Bjurfors mäklare på Hisingen! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.

Karta

Jägaregatan 4B

Jägaregatan 4B,
417 01 GÖTEBORG

Visa i Google Maps

Boendekalkyl

Ungefärlig boendekostnad

 • Pris:
 • 0 kr
 • Kontantinsats:
 • 0 kr
 • Exempelränta:
 • %
 • Räntekostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Amortering:
 • + 0 kr / mån
 • Månadsavgift:
 • + 0 kr / mån
 • Driftskostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Skattereduktion:
 • - 0 kr / mån
 • Ungefärlig månadskostnad:
 • = 0 kr / mån

Om boendekostnad

I vår boendekalkyl kan du beräkna den ungefärliga boendekostnaden för den bostad du är intresserad av.

Genom att i kalkylen justera reglagen för Pris och Kontantinsats, samt ange en egen Ränta får du en indikation på boendekostnaden per månad för den här bostaden.

Observera att det här är en kalkyl. Vi rekommenderar alltid att du kontaktar din bank för att gå igenom de ekonomiska förutsättningarna för just dig att köpa den här bostaden. Det är också en bra idé att ansöka om ett lånelöfte hos din bank.

När du köper din bostad genom Bjurfors kan du ansöka om bolån till en förmånlig ränta hos vår samarbetspartner SEB.

Ansök om lånelöfte hos SEB

Kontakt

Anmäl ditt intresse eller ställ en fråga till mäklaren

Anmäl intresse

Kontaktinformation

Bjurfors Boagent

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

 • Ansvarig mäklare

  Christopher Sjödahl

  Försäljningsansvarig BR
  Fastighetsmäklare / Partner

  :
  Telefon: 0766-10 13 48

 • Extra kontaktperson

  Rasmus Halldin

  Fastighetsmäklare / Partner

  :
  Mobil: 0766-48 79 84
  Telefon: 031-761 79 66

Förslag på andra bostäder

 • Bostadsrättslägenhet

  Centrala Hisingen, Göteborg

  På förhand
  Adress
  Fruktträdsgatan 2
  Utgångspris
  1 895 000 kr
  Månadsavgift
  2 251 kr
  Antal rum
  1
  Boarea
  34 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Centrala Hisingen, Göteborg

  Adress
  Borstbindaregatan 3
  Utgångspris
  2 195 000 kr
  Månadsavgift
  2 905 kr
  Antal rum
  2
  Sovrum
  1
  Boarea
  48 kvm

  Visning: 2020-07-20 17.30 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  Centrala Hisingen, Göteborg

  På förhand
  Adress
  Sven-Agne Larssons Väg 1
  Utgångspris
  1 950 000 kr
  Månadsavgift
  2 785 kr
  Antal rum
  1
  Boarea
  35 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Centrala Hisingen, Göteborg

  Adress
  Borstbindaregatan 5
  Pris
  2 395 000 kr
  Månadsavgift
  2 978 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  44 kvm

  Visning: 2020-07-14 17.30 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  Centrala Hisingen, Göteborg

  På förhand
  Adress
  Virvelvindsgatan 20b
  Utgångspris
  2 900 000 kr
  Månadsavgift
  3 986 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  74 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Centrala Hisingen, Göteborg

  På förhand
  Adress
  Långängen 9
  Utgångspris
  2 550 000 kr
  Månadsavgift
  3 499 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  55 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Centrala Hisingen, Göteborg

  På förhand
  Adress
  Toleredsgatan 15
  Utgångspris
  2 095 000 kr
  Månadsavgift
  4 232 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  54,5 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!
  Visning: 2020-08-16 14.00 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  Centrala Hisingen, Göteborg

  På förhand
  Adress
  Övre Hallegatan 14
  Utgångspris
  2 295 000 kr
  Månadsavgift
  4 589 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  68,2 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Centrala Hisingen, Göteborg

  På förhand
  Adress
  Dalgången 6
  Utgångspris
  2 595 000 kr
  Månadsavgift
  3 374 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  59 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Centrala Hisingen, Göteborg

  På förhand
  Adress
  Långängen 1A
  Utgångspris
  2 195 000 kr
  Månadsavgift
  2 497 kr
  Antal rum
  1
  Boarea
  38,5 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Centrala Hisingen, Göteborg

  Adress
  Brämaregatan 9A
  Utgångspris
  2 150 000 kr
  Månadsavgift
  1 819 kr
  Antal rum
  1,5
  Boarea
  33 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Centrala Hisingen, Göteborg

  Adress
  Brämaregatan 9B
  Utgångspris
  2 200 000 kr
  Månadsavgift
  1 767 kr
  Antal rum
  1,5
  Boarea
  32 kvm