Genomgångstvåa med balkong i västerläge!

Centrala Hisingen, Göteborg

Kabbeleksgatan 5c

Budgivning pågår
Utgångspris
1 995 000 kr
Avgift
3 257 kr
Antal rum
2
Typ
Bostadsrättslägenhet
Våningsplan
3 av 3
Boarea
49,1 kvm

Budgivning pågår

Nuvarande bud Nuvarande bud: 1 990 000 kr

BudBudgivareDatumTid
1 990 000 krBudgivare 12019-05-2816:13
1 980 000 krBudgivare 22019-05-2816:12
1 970 000 krBudgivare 12019-05-2816:11
1 950 000 krBudgivare 22019-05-2816:07
1 940 000 krBudgivare 12019-05-2814:43
1 920 000 krBudgivare 22019-05-2814:36
1 900 000 krBudgivare 12019-05-1710:01

Lägg ett bud

Läs mer om budgivning

Visning

Vänligen kontakta mäklaren för mer information.

Genomgångstvåa med balkong i västerläge!

Tvåa centralt belägen i ett lugnt område. Balkongen ligger i ett soligt västerläge.

 • Ansvarig mäklare

  Christopher Sjödahl

  Försäljningsansvarig BR
  Fastighetsmäklare / Partner

  :
  Telefon: 031-761 79 68

 • Extra kontaktperson

  Sofia Larsson

  Fastighetsmäklare

  :
  Telefon: 031-761 79 69

Planskiss

Planlösning

Beskrivning

Beskrivning

Välkommen till Kabbeleksgatan 5 och en välplanerad genomgångstvåa i ett lugnt och trevligt område. Balkong i soligt västerläge in mot den lugna innergården. Smakfullt och stilrent renoverad lägenhet. Vinds- och källarförråd tillhör lägenheten. Stabil förening med bra ekonomi

Här är det bara att flytta in och trivas i en mycket attraktiv och expansiv stadsdel. Ligger centralt vid Wieselgrensplatsen med goda kommunikationer som enkelt tar dig in till centrala Göteborg på 8 min. På bekvämt gångavstånd finns flera motionsalternativt såsom gym, elljusspår, tennisbanor och golfbana samt Backaplans breda utbud av affärer och service.

Interiör

Inbjudande och möblerbar hall med läcker fondtapet som direkt fångar blicken. Övriga väggar är målade i vitt och på golvet ligger vacker parkett av ek som sträcker sig vidare in i vardagsrummet. Förvaring erbjuds i två rymliga garderober. Hallen leder vägen till bostadens samtliga rum.

Stilfullt kök med vita köksluckor och vitt kakel. Köket erbjuder gott om arbetsyta och förvaringsmöjligheter. Köket är utrustat med kombinerad kyl/frys, spis med häll samt spiskåpa. Ett stort fönster längs rummets kortsida ger ett generöst ljusinsläpp. Trevlig matplats för flera. Vita målade väggar och på golvet ligger ett laminatgolv.

Vägg i vägg med köket finner man det rogivande sovrummet. Här är det en ljusgrå fondvägg, övriga väggar är målade i vitt. På golvet vilar ljust laminat. Förvaring erbjuds i två inbyggda garderober, varav en dubbelgarderob.

Generöst vardagsrum med plats för både soffa och matsalsmöbel. Väggarna är vita med en ljusgrå fondvägg. På golvet ligger parkettgolv. Utgång till underbar balkong som vid soliga dagar är upplyst från tidig eftermiddag till kvällskvisten. På golvet ligger skön trätrall.

Det helkaklade badrummet har vita kaklade väggar och på golvet ligger klinkers i ljus ton. Badrummet är utrustat med tvättställ med kommod, spegelskåp, dusch, wc-stol och handdukstork.

Till lägenheten hör både ett källar- och vindsförråd.

Utvald detaljbild

Fakta

Fastighetsbeteckning

Kvillebäcken 9:1

Om föreningen

Namn
Brf Brytärtan nr 1
Organisationsform/typ
Bostadsrättsförening
Antal lägenheter
50
Antal lokaler
2
Äkta/oäkta bostadsrättsförening
Äkta
Överlåtelseavgift
1163*
Föreningen tillåter delat ägande
Ja
Föreningen tillåter juridisk person som köpare
Nej

* Betalas av säljare

Allmänt om föreningen

Föreningen bildades 1949 och består av ett flerbostadshus som byggdes 1949-1950. Det finns av 50 bostadsrättslägenheter samt 2 lokaler med hyresrätt. Föreningen äger fastigheten Kvillebäcken 9:1. Fastigheten bebyggdes 1949-1950 med ett flerbostadshus i tre våningar, ett vinkelformat rosa tegelhus med stor grön gräsmatta och trevlig uteplats.

Förvaltning: Lägenhetsförteckning samt den ekonomiska förvaltningen handhas av SBC, Sveriges BostadsrättsCentrum. Teknisk förvaltning sköts av styrelsen.

Renoveringar: 1986 Rör- och elstambyte, omputsning av fasad, omläggning av tak, renovering av balkonger.

Föreningens ekonomi

Föreningens ekonomi visar på ett överskott och finanserna är goda. Lågt belånad förening. Inga avgiftshöjningar är planerade. Senaste höjningen gjordes 2005.

Renoveringar - Utförda och planerade

Utförda renoveringar i föreningen är balkonger (lagning och målning undertill)

1986: Rörstambyte, elstambyte, omputsning av fasad, omläggning av tak och renovering av balkonger samt helt ny balkong på lgh 49. 1987: Byggnation av sophus. 2002: Installation av ny frånluftsvärmepump. 2005: Nya entrédörrar och passersystem. 2006: Nya maskiner tvättstuga. 2009: Målning trapphus 2013: Förstärkning på två entréutbyggnader.
2018: Tog bort överdelen på skorstenen

Parkering

För folkbokförd i stadsdelen kan tillstånd för boendeparkering ansökas hos Göteborgs Stad, tfn 031-368 25 65, fax 031-711 68 15. Du kan även gå in på Göteborgs Stads hemsida och få mer information samt beställa din ansökan där: www.goteborg.se.

TV/bredband

Ansluten till kabelnät. Leverantör: ComHem. Grundutbudet för kabel-tv ingår i månadsavgiften.
Bredband. Leverantör: ComHem. Bredband erbjuds även via fiberkabel. Leverantör: Telia. Bredband tecknas separat av lägenhetsinnehavaren.

Gemensamma utrymmen

Varje lägenhet har ett vindsutrymme samt ett källarutrymme. I föreningen finns bastu, cykelförråd, källarförråd, mindre motionsrum, samlingslokal och tvättstuga med torkrum samt mattvätt och mangelrum.

Uteplats/balkong

Balkong i soligt västerläge

Övriga byggnader/utrymmen

Varje lägenhet har ett vindsutrymme samt ett källarutrymme. I föreningen finns bastu, cykelförråd, källarförråd, mindre motionsrum, samlingslokal och tvättstuga med torkrum samt mattvätt och mangelrum.

Månadsavgift

Avgift/hyra
3 257 kr

I avgiften ingår värme, vatten och kabel-TV

Ekonomi

Andel i föreningen
2,04%
Andel av årsavgiften är
2,0367%
Pantsatt
Ja

Information

Typ
Bostadsrättslägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Utgångspris
1 995 000 kr
Lägenhetsnummer
44
Våningsplan
3 av 3
Hiss
Nej
Rum
2
Boarea
49,1 kvm

Driftskostnad (per månad)

Hushållsström
250 kr
Försäkring
100 kr
Summa
350 kr

Byggnadssätt

Byggår
1949-1950

Energideklaration

Energiförbrukning per kvm och år
74

Området

Att bo på Centrala Hisingen

Hisingen är Sveriges fjärde största ö, omgärdad av Göta älv i syd och öster, Nordre älv i norr samt Kattegatt i väster. På Hisingen finner du ett komplett serviceutbud kombinerat med vacker natur och närhet till havet. Bebyggelsen är blandad med både flerbostadshus och villor. Flera nya bostadsområden är under byggnation.

Brämaregården består främst av s.k. landshövdingehus, dvs. trevåningshus där bottenvåningen är anlagd i sten, medan övre våningar är uppförda i trä. Kvilletorget är områdets centrum och här finner man butiker och restauranger. Kvillebäcken, som ligger precis bredvid, kommer inom kort att bebyggas med över tusen nya lägenheter. Nya Kvillebäcken blir den första etappen av den förnyelse som pågår i Backaplansområdet, med målsättningen att skapa en attraktiv stadsdel. Norr om Kvillebäcken har trädgårdsstaden Hildedal växt fram. Här finner man lägenheter i flerbostadshus och parhus med antingen balkonger eller egen trädgård. Här är grönytorna lika viktiga som byggnaderna och området liknar en liten småstad med parker och andra gemensamma gröna ytor.

Lundby är en stor stadsdel på Hisingen där invånarantalet ökar snabbt i takt med att fler och fler bostadsområden byggs. I några delar är det flerfamiljshusen som dominerar, men här finner man även villaområden samt industriområden. Det finns ett rikt näringsliv med företag i alla storlekar.

På Centrala Hisingen ligger Keillers Park med Ramberget. Berget, som är 87 meter högt, är ett markant landmärke och utsikten från toppen är en av Göteborgs bästa. Hisingsparken är ett annat utflyktsmål som är värt ett besök, det är Göteborgs största park med gott om gångvägar och stigar.

I närheten finner man även området Norra Älvstranden. Det är ett av Göteborgs mest expansiva områden och här finner man vackra promenadstråk och bostadskvarter precis vid kajkanten.

Det finns flera grundskolor och gymnasium i de olika stadsdelarna på Hisingen. För de mindre barnen kan man välja mellan flera olika förskolor, både kommunala och enskilda eller dagbarnvårdare. Vid Lindholmen finner man IT-universitet som är en gemensam satsning mellan Göteborgs Universitet och Chalmers tekniska högskola.

Gillar man shopping finns flera shoppingområden. Backaplan är det största shoppingområdet och här finner du de flesta stora affärskedjor. Med buss eller spårvagn når man innerstaden på bara några minuter.

Innan Bohuslän blev svenskt från att tidigare tillhört Danmark/Norge gick landsgränsen längs med Hisingens gränser. På 1800-talet började industrialiseringen av ön och under större delen av 1900-talet låg flera ledande verkstäder och varv där. Bland dem kan nämnas varven Götaverken, Eriksberg, Lindholmen och Arendalsvarvet. Volvo startade sin verksamhet på Hisingen under 1920-talet.

Bor man på Hisingen har man alltid nära till havet, flera fina badplatser ligger på ön, de flesta utåt Torslanda. Bussar tar dig snabbt och lätt till baden. På några få minuter når du centralstationen och innerstaden med antingen buss eller spårvagn.

Köpa eller sälja bostad på Hisingen? Kontakta våra Bjurfors mäklare på Hisingen! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.

Karta

Kabbeleksgatan 5c

Kabbeleksgatan 5c,
417 18 GÖTEBORG

Visa i Google Maps

Boendekalkyl

Ungefärlig boendekostnad

 • Pris:
 • 0 kr
 • Kontantinsats:
 • 0 kr
 • Exempelränta:
 • %
 • Räntekostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Amortering:
 • + 0 kr / mån
 • Månadsavgift:
 • + 0 kr / mån
 • Driftskostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Skattereduktion:
 • - 0 kr / mån
 • Ungefärlig månadskostnad:
 • = 0 kr / mån

Om boendekostnad

I vår boendekalkyl kan du beräkna den ungefärliga boendekostnaden för den bostad du är intresserad av.

Genom att i kalkylen justera reglagen för Pris och Kontantinsats, samt ange en egen Ränta får du en indikation på boendekostnaden per månad för den här bostaden.

Observera att det här är en kalkyl. Vi rekommenderar alltid att du kontaktar din bank för att gå igenom de ekonomiska förutsättningarna för just dig att köpa den här bostaden. Det är också en bra idé att ansöka om ett lånelöfte hos din bank. Bjurfors hjälper dig gärna med en bankkontakt.

Budgivning

Välkommen att anmäla dig till budgivningen.

Delta i budgivningen

Kontaktinformation

Bjurfors Boagent

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

 • Ansvarig mäklare

  Christopher Sjödahl

  Försäljningsansvarig BR
  Fastighetsmäklare / Partner

  :
  Telefon: 031-761 79 68

 • Extra kontaktperson

  Sofia Larsson

  Fastighetsmäklare

  :
  Telefon: 031-761 79 69

Förslag på andra bostäder

 • Bostadsrättslägenhet

  Centrala Hisingen, Göteborg

  Nyproduktion
  Adress
  Brämaregatan 9
  Utgångspris
  1 995 000 kr
  Månadsavgift
  1 715 kr
  Antal rum
  1
  Boarea
  33 kvm

  Visning: 2019-07-01 17.30 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  Centrala Hisingen, Göteborg

  Adress
  Herkulesgatan 5B
  Utgångspris
  2 095 000 kr
  Månadsavgift
  3 333 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  54 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Centrala Hisingen, Göteborg

  Adress
  Västra Stillestorpsgatan 25
  Utgångspris
  1 995 000 kr
  Månadsavgift
  3 755 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  57 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Centrala Hisingen, Göteborg

  Adress
  Virvelvindsgatan 20B
  Utgångspris
  2 850 000 kr
  Månadsavgift
  3 986 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  74 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Centrala Hisingen, Göteborg

  Adress
  Virvelvindsgatan 8
  Utgångspris
  1 895 000 kr
  Månadsavgift
  2 903 kr
  Antal rum
  1
  Boarea
  35,5 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Centrala Hisingen, Göteborg

  Adress
  Sunnanvindsgatan 2D
  Utgångspris
  2 100 000 kr
  Månadsavgift
  2 486 kr
  Antal rum
  1
  Boarea
  34 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Centrala Hisingen, Göteborg

  Adress
  Väderkvarnsgatan 2d
  Utgångspris
  2 475 000 kr
  Månadsavgift
  3 248 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  57 kvm
 • Adress
  Rambergsvägen 25A
  Utgångspris
  2 295 000 kr
  Månadsavgift
  2 703 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  52 kvm

  Visning: 2019-06-30 14.00 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  Centrala Hisingen, Göteborg

  På förhand
  Adress
  Borstbindaregatan 17
  Utgångspris
  2 945 000 kr
  Månadsavgift
  3 490 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  55 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrätt

  Centrala Hisingen, Göteborg

  På förhand
  Adress
  Hisingsgatan 10
  Pris
  2 450 000 kr
  Månadsavgift
  3 521 kr
  Antal rum
  1,5
  Boarea
  42 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Adress
  Sven-Agne Larssons Väg 5
  Utgångspris
  2 995 000 kr
  Månadsavgift
  4 468 kr
  Antal rum
  3
  Sovrum
  2
  Boarea
  70 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Centrala Hisingen, Göteborg

  På förhand
  Adress
  Gullrisgatan 5 B
  Utgångspris
  1 980 000 kr
  Månadsavgift
  2 876 kr
  Antal rum
  1
  Boarea
  33,5 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!