Välplanerad tvåa med balkong i söderläge

Centrala Hisingen, Göteborg

Kabbeleksgatan 5F

Utgångspris
1 995 000 kr
Avgift
3 257 kr
Antal rum
2
Typ
Bostadsrättslägenhet
Våningsplan
2 av 3
Boarea
49,1 kvm

Visning

 • lördag 4/4, KL 14:30 - 15:00

  Varmt välkommen! Vänligen respektera Covid -19 och kom anmäld på bokad tid.

FÖR DIN TRYGGHET

LÄS OM VÅRA RUTINER OCH ALTERNATIVA VISNINGAR FÖR ATT FÖRHINDRA SPRIDNINGEN AV CORONAVIRUSET.

Boka visning

Välplanerad tvåa med balkong i söderläge

Välplanerad och ljus tvåa i mycket gott skick och solig balkong. Stabil förening med väldigt bra ekonomi.

 • Ansvarig mäklare

  Christopher Sjödahl

  Försäljningsansvarig BR
  Fastighetsmäklare / Partner

  :
  Telefon: 0766-10 13 48

Skapa bevakning på bostäder baserat på den här bostadens storlek, pris och område!

Vad är Bjurfors Boagent?

Planskiss

Planlösning

Beskrivning

Beskrivning

Centralt belägen finner ni denna charmiga genomgångslägenhet i mycket gott skick. Här kan du njuta av en härlig balkong i soligt söderläge. Lägenheten är ljus och luftig med stilrena och smakfulla detaljer. Här bor ni i ett välplanerat hem som genomgående har hög standard på materialval och ljusa väggar. Det öppna läget kombinerat med stora fönsterpartier i två väderstreck som ger en härlig rymd och fint ljusflöde. Köket är snyggt och stilrent och rymmer enkelt flera personer. Vardagsrummet är lättmöblerat med härliga kvadratmetrar - perfekt för social gemenskap. Rogivande sovrum med plats för dubbelsäng och övrig möblering. Både vinds- och källarförråd följer lägenheten.

Stabil förening med väldigt god ekonomi. Ett mycket bra boende i attraktivt och lugnt område och till förening hör även en grönskande innergård med gemensam grill. Här bor du omgiven av allt du behöver med endast en kort promenad. På gatorna runt om hittar du Kville Saluhall, bagerier, caféer, restauranger och gym. I närheten ligger även Backaplan, ett av Sveriges största handelsområden, med över 120 butiker. Ett fåtal meter bort ligger också ett dagis samt en härlig lekplats. Även kommunikationerna till och från området är mycket bra genom både buss och spårvagn och du tar dig enkelt in till centrala Göteborg på bara 6 minuter.

Interiör

Stig in i den rymliga hallen och möts av ett härligt ljus. På golvet ligger körsbärsparkett. Väggarna är vitmålade och ena väggen bryts snyggt av med en fondtapet. Det finns gott om förvaringsmöjligheter i form av två garderober samt en avhängningsyta.

Från hallen möts du av vardagsrummet med ett härligt ljusinsläpp. Här finns plats för väl tilltagen soffa med tillhörande möblemang, arbetshörna samt matsalsbord om man vill. Även här ligger körsbärsparkett på golvet. Härifrån når du balkongen som ligger i ett soligt söderläge.

Köket är inrett med vita köksluckor och ovanför arbetsbänken i massiv ek sitter ett svart kakel. Skåp och lådor erbjuder mycket bra förvaringsmöjligheter. Köksutrustningen består av spishäll, fläkt, varmluftsugn, mikro, diskmaskin samt kyl och frys, samtliga vitvaror i rostfritt. Matplats för 3-4 personer. På golvet ligger ett parkettgolv.

Sovrummet är generöst tilltaget och här finns gott om plats för dubbelsäng och annat möblemang. Gott om förvaring i dubbelgarderob. Väggarna är vitmålade och på golvet ligger ett laminatgolv.

Badrummet nås även det från hallen och har helkaklade ljusa väggar och ljust klinkergolv. Badrumsutrustningen består av dusch, tvättställ, spegelskåp, handdukstork och wc.

Utvald detaljbild

Fakta

Uteplats/balkong

I soligt söderläge

Månadsavgift

Avgift/hyra
3 257 kr

I avgiften ingår värme, vatten och kabel-TV

Ekonomi

Andel i föreningen
2,04%
Andel av årsavgiften är
2,0367%
Pantsatt
Ja

Information

Typ
Bostadsrättslägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Utgångspris
1 995 000 kr
Lägenhetsnummer
19
Våningsplan
2 av 3
Hiss
Nej
Rum
2
Boarea
49,1 kvm

Driftskostnad (per månad)

Personer i hushållet
2
Hushållsström
300 kr
Försäkring
144 kr
Summa
444 kr

Byggnadssätt

Byggår
1949-1950
Uppvärmning
Fjärrvärme

Energideklaration

Energiklass
E
Energiförbrukning per kvm och år
105

Bostadsrättsförening

Namn
Brf Brytärtan nr 1
Organisationsform/typ
Bostadsrättsförening
Antal lägenheter
50
Antal lokaler
2
Äkta/oäkta bostadsrättsförening
Äkta
Överlåtelseavgift
1183*
Föreningen tillåter delat ägande
Ja
Föreningen tillåter juridisk person som köpare
Nej

* Betalas av säljare

Allmänt om föreningen

Föreningen bildades 1949 och består av ett flerbostadshus som byggdes 1949-1950. Det finns av 50 bostadsrättslägenheter samt 2 lokaler med hyresrätt. Föreningen äger fastigheten Kvillebäcken 9:1. Fastigheten bebyggdes 1949-1950 med ett flerbostadshus i tre våningar, ett vinkelformat rosa tegelhus med stor grön gräsmatta och trevlig uteplats.

Förvaltning: Lägenhetsförteckning samt den ekonomiska förvaltningen handhas av SBC, Sveriges BostadsrättsCentrum. Teknisk förvaltning sköts av styrelsen.

Renoveringar: 1986 Rör- och elstambyte, omputsning av fasad, omläggning av tak, renovering av balkonger.

Renoveringar - Utförda och planerade

Utförda renoveringar i föreningen är balkonger (lagning och målning undertill)

1986: Rörstambyte, elstambyte, omputsning av fasad, omläggning av tak och renovering av balkonger samt helt ny balkong på lgh 49. 1987: Byggnation av sophus. 2002: Installation av ny frånluftsvärmepump. 2005: Nya entrédörrar och passersystem. 2006: Nya maskiner tvättstuga. 2009: Målning trapphus 2013: Förstärkning på två entréutbyggnader.
2018: Tog bort överdelen på skorstenen

Parkering

För folkbokförd i stadsdelen kan tillstånd för boendeparkering ansökas hos Göteborgs Stad, tfn 031-368 25 65, fax 031-711 68 15. Du kan även gå in på Göteborgs Stads hemsida och få mer information samt beställa din ansökan där: www.goteborg.se.

TV/bredband

Ansluten till kabelnät. Leverantör: ComHem. Grundutbudet för kabel-tv ingår i månadsavgiften.
Bredband. Leverantör: ComHem. Bredband erbjuds även via fiberkabel. Leverantör: Telia. Bredband tecknas separat av lägenhetsinnehavaren.

Gemensamma utrymmen

Varje lägenhet har ett vindsutrymme samt ett källarutrymme. I föreningen finns bastu, cykelförråd, källarförråd, mindre motionsrum, samlingslokal och tvättstuga med torkrum samt mattvätt och mangelrum.

Området

Mäklaren om Centrala Hisingen

Hisingen är Sveriges fjärde största ö, även kallad Göteborgs Manhattan omgärdad av Göta älv i syd och öster, Nordre älv i norr samt Kattegatt i väster. På Hisingen finner du ett komplett serviceutbud kombinerat med vacker natur och närhet till havet. Bebyggelsen är blandad med både flerbostadshus och villor.

Brämaregården består främst av s.k. landshövdingehus, dvs. trevåningshus där bottenvåningen är anlagd i sten, medan övre våningar är uppförda i trä. Kvilletorget är områdets centrum och här finner man butiker och restauranger. Nya Kvillebäcken har blivit en attraktiv stadsdel precis bredvid Backaplan. Här finns bland annat den omåttligt populära Kville Saluhall. Norr om Kvillebäcken har trädgårdsstaden Hildedal växt fram. Här finner man lägenheter i flerbostadshus och parhus med antingen balkonger eller egen trädgård. Här är grönytorna lika viktiga som byggnaderna och området liknar en liten småstad med parker och andra gemensamma gröna ytor.

Lundby är en stor stadsdel på Hisingen där invånarantalet ökar snabbt i takt med att fler och fler bostadsområden byggs. I några delar är det flerfamiljshusen som dominerar, men här finner man även villaområden samt industriområden. Det finns ett rikt näringsliv med företag i alla storlekar.

På Centrala Hisingen ligger Keillers Park med Ramberget. Berget, som är 87 meter högt, är ett markant landmärke och utsikten från toppen är en av Göteborgs bästa. Hisingsparken är ett annat utflyktsmål som är värt ett besök, det är Göteborgs största park med gott om gångvägar och stigar.

I närheten finner man även området Norra Älvstranden. Det är ett av Göteborgs mest expansiva områden och här finner man vackra promenadstråk och bostadskvarter precis vid kajkanten.

Det finns flera grundskolor och gymnasium i de olika stadsdelarna på Hisingen. För de mindre barnen kan man välja mellan flera olika förskolor, både kommunala och enskilda eller dagbarnvårdare. Vid Lindholmen finner man IT-universitet som är en gemensam satsning mellan Göteborgs Universitet och Chalmers tekniska högskola.

Gillar man shopping finns flera shoppingområden. Backaplan är det största shoppingområdet och här finner du de flesta stora affärskedjor. Med buss eller spårvagn når man innerstaden på bara några minuter.

Innan Bohuslän blev svenskt från att tidigare tillhört Danmark/Norge gick landsgränsen längs med Hisingens gränser. På 1800-talet började industrialiseringen av ön och under större delen av 1900-talet låg flera ledande verkstäder och varv där. Bland dem kan nämnas varven Götaverken, Eriksberg, Lindholmen och Arendalsvarvet. Volvo startade sin verksamhet på Hisingen under 1920-talet.

Bor man på Hisingen har man alltid nära till havet. På några få minuter når du centralstationen och innerstaden med antingen buss eller spårvagn.

Köpa, sälja eller värdera bostad på Hisingen? Kontakta våra Bjurfors mäklare på Hisingen! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.

Karta

Kabbeleksgatan 5F

Kabbeleksgatan 5F,
417 18 Göteborg

Visa i Google Maps

Boendekalkyl

Ungefärlig boendekostnad

 • Pris:
 • 0 kr
 • Kontantinsats:
 • 0 kr
 • Exempelränta:
 • %
 • Räntekostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Amortering:
 • + 0 kr / mån
 • Månadsavgift:
 • + 0 kr / mån
 • Driftskostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Skattereduktion:
 • - 0 kr / mån
 • Ungefärlig månadskostnad:
 • = 0 kr / mån

Om boendekostnad

I vår boendekalkyl kan du beräkna den ungefärliga boendekostnaden för den bostad du är intresserad av.

Genom att i kalkylen justera reglagen för Pris och Kontantinsats, samt ange en egen Ränta får du en indikation på boendekostnaden per månad för den här bostaden.

Observera att det här är en kalkyl. Vi rekommenderar alltid att du kontaktar din bank för att gå igenom de ekonomiska förutsättningarna för just dig att köpa den här bostaden. Det är också en bra idé att ansöka om ett lånelöfte hos din bank.

När du köper din bostad genom Bjurfors kan du ansöka om bolån till en förmånlig ränta hos vår samarbetspartner SEB.

Ansök om lånelöfte hos SEB

Boka visning

För att värna om våra kunder och medarbetare har vi nya rutiner och alternativ för säkrare och mer flexibla visningar. Vi övergår från öppna till endast förbokade visningar med få deltagare. Skulle du önska en digital eller helt privat visning var vänlig kontakta mäklaren.

Du är varmt välkommen till våra fysiska visningar om du är helt frisk och utan symtom på förkylning eller influensa. Annars träffar vi dig gärna i ett digitalt möte.

Visningar

Kontaktinformation

Bjurfors Boagent

Bolån

När du köper din bostad genom Bjurfors kan du ansöka om bolån till en förmånlig ränta hos vår samarbetspartner SEB. Ansök om lånelöfte hos SEB.

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

 • Ansvarig mäklare

  Christopher Sjödahl

  Försäljningsansvarig BR
  Fastighetsmäklare / Partner

  :
  Telefon: 0766-10 13 48

Förslag på andra bostäder

 • Bostadsrättslägenhet

  Centrala Hisingen, Göteborg

  Adress
  Borstbindaregatan 15
  Utgångspris
  2 695 000 kr
  Månadsavgift
  3 599 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  60 kvm

  Visning: 2020-04-05 13.00 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  Centrala Hisingen, Göteborg

  Adress
  Solventilsgatan 12
  Utgångspris
  2 695 000 kr
  Månadsavgift
  3 209 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  50 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Centrala Hisingen, Göteborg

  Adress
  Västra stillestorpsgatan 1
  Utgångspris
  2 695 000 kr
  Månadsavgift
  5 148 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  74,4 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Centrala Hisingen, Göteborg

  Adress
  Sunnanvindsgatan 2C
  Utgångspris
  1 995 000 kr
  Månadsavgift
  2 486 kr
  Antal rum
  1
  Boarea
  34 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Centrala Hisingen, Göteborg

  Adress
  Virvelvindsgatan 2
  Utgångspris
  1 895 000 kr
  Månadsavgift
  2 903 kr
  Antal rum
  1,5
  Boarea
  35,5 kvm

  Visning: 2020-04-04 15.30 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  Centrala Hisingen, Göteborg

  Adress
  Skiftesgatan 4C
  Utgångspris
  1 695 000 kr
  Månadsavgift
  3 300 kr
  Antal rum
  1
  Boarea
  40 kvm

  Visning: 2020-04-04 13.30 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  Centrala Hisingen, Göteborg

  Adress
  Gröna Annas Gata 17
  Utgångspris
  2 430 000 kr
  Månadsavgift
  2 702 kr
  Antal rum
  1,5
  Boarea
  46 kvm

  Visning: 2020-04-04 12.45 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  Centrala Hisingen, Göteborg

  Adress
  Scholandersgatan 2
  Utgångspris
  1 995 000 kr
  Månadsavgift
  3 002 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  48 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Centrala Hisingen, Göteborg

  Adress
  Gamla Tuvevägen 4B
  Utgångspris
  2 695 000 kr
  Månadsavgift
  3 320 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  54 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Centrala Hisingen, Göteborg

  Adress
  Gustaf Dalénsgatan 18
  Utgångspris
  2 795 000 kr
  Månadsavgift
  3 199 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  53,9 kvm

  Visning: 2020-04-06 18.30 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  Centrala Hisingen, Göteborg

  Adress
  Långängen 7
  Utgångspris
  2 295 000 kr
  Månadsavgift
  2 756 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  36 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Centrala Hisingen, Göteborg

  Adress
  Jägaregatan 4B
  Utgångspris
  2 310 000 kr
  Månadsavgift
  3 704 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  51 kvm