Nyproducerad och modern lägenhet med uteplats, med ett unikt läge mitt i villa-idyllen.

Centrala Hisingen, Göteborg

Myrekärrsvägen 1

På förhand
Avgift
3 916 kr
Antal rum
4
Boarea
80,2 kvm
Typ
Bostadsrättslägenhet
Våningsplan
1 av 4
Hiss
Ja

Nyproducerad och modern lägenhet med uteplats, med ett unikt läge mitt i villa-idyllen.

Nyproducerad och modern bostad med en social och öppen planlösning. Här bor du i ett lugnt och charmigt villaområde med närhet till Hisingsparken.

 • Ansvarig mäklare

  Christopher Sjödahl

  Försäljningschef Hisingen
  Fastighetsmäklare / Partner

  :
  Telefon: 0766-10 13 48

 • Extra kontaktperson

  Julia Bernfjord

  Fastighetsmäklare / Partner

  :
  Telefon: 031-761 79 63

Skapa bevakning på bostäder baserat på den här bostadens storlek, pris och område!

Vad är Bjurfors Boagent?

Planskiss

Planlösning

Beskrivning

Beskrivning

Nyproducerad och modern bostad med en social och öppen planlösning. Här bor du unikt i ett lugnt och charmigt villaområde med närhet till Hisingsparken och bra kommunikationer. Bostaden har en härlig uteplats i sydostläge. Social planlösning med gott om förvaring. Vardagsrummet ligger med fönster i två väderstreck och med sin öppna planlösning mot köket, har rummet en härlig rymd och fint ljusflöde. Kök med gott om förvaring bakom de vita köksluckorna. Tre sovrum som enkelt går att möblera upp efter eget tycke och smak. Rymlig klädkammare för praktisk förvaring. Stort badrum med tvättmaskin och torktumlare i lägenheten. Här bor du i en bra välskött förening med god ekonomi. Föreningen har en härlig trädgård med fruktträd, utemöbler och sandlåda för barn.

Härligt beläget boende på lugn villagata i populära Kärrdalen, som är en riktig oas och ligger precis intill Hisingsparken. Här finns 4H-gården, ishall, motionsslingor med mera. Den närliggande Kärrdalsskolan är en populär skola F -5. Det är mycket bra kommunikationer till stan och till flera stora arbetsplatser. Här bor du som sagt granne med naturen men ändå med närhet till service. In till centrum tar det ca 20 min. En bostad som karaktäriseras av en modern och nyproducerad lägenhet med en härlig uteplats i ett naturskönt läge. Här bor man nära motionsslingor, golfbanor, Sankt Jörgen Park, kommunikationer och service.

Interiör

Bostaden disponeras enligt följande:

HALL
Goda avhängningsmöjligheter och förvaring via hatthyllan direkt till höger. Här har du även en stor klädkammare, härligt dressingroom för praktisk förvaring. I hallen finns även en extra garderob för ytterkläder. Lägenheten har genomgående vitmålade väggar och vacker parkettgolv i ek.

BADRUM
Helkaklat badrum med god förvaring. På väggarna sitter ett vitt kakel och på golvet ligger ett grått klinkergolv. Badrummet är utrustat med WC, handfat med kommod, spegelskåp, dusch, tvätt och torktumlare. Ovanför tvättmaskinen och torktumlaren finns en praktisk arbetsbänk. Förvaring erbjuds ovanför arbetsbänken i form av tre vägghängda överskåp.

VARDAGSRUM
Stort vardagsrum med en öppen yta mot köket. Här kan du möblera efter eget tycke och smak då en stor soffgrupp med tillhörande möblemang tillsammans med större matgrupp, enkelt får plats här. Från vardagsrummet nås även den härliga uteplatsen. Stora fönsterpartier släpper in rikligt med ljusinsläpp in i bostaden. Från vardagsrummet har du även mer förvaringsmöjligheter i form av fyra garderober. Möblera helt fritt efter eget önskemål.

UTEPLATS
Härlig uteplats i skyddat läge. Här ryms med enkelhet loungegrupp och härlig blomster för extra trivsel. Ett skönt trädäck gör det behagligt för fötterna.

KÖK OCH MATPLATS
Vackert kök i trendigt vitt. God skåpsförvaring som rymmer allehanda grytor och porslin. Vitt kakel som skimrar i gråa nyanser, sitter ovanför den praktiska arbetsbänken. Invid fönsterpartiet ryms enkelt en matplats för minst 6 personer. Köket är utrustat med fläkt, spis med häll, diskmaskin samt kyl/ frys i fullhöjd.

SOVRUM 1
Idag används detta sovrum som master bedroom. Rymmer en stor dubbelsäng med tillhörande sängbord samt även två större byråer. Här finns även fyra garderober för extra förvaring. Sovrummet ligger i ett tyst och lugnt läge mot trädgården.

SOVRUM 2
Mysigt rum med plats säng och annat möblemang. Möblera efter eget behov. Sovrummet ligger i ett tyst och lugnt läge mot trädgården.

SOVRUM 3
Bostadens tredje sovrum passar lika bra som barnrum såväl som kontor. Inred efter eget behov. Sovrummet ligger i ett tyst och lugnt läge mot trädgården.

För den som önskar går väggen mellan de båda mindre sovrummen att tas ned för ytterligare ett stort sovrum.

FÖRRÅD
Till bostaden hör ett vindsförråd.

Fakta

Uteplats/balkong

En uteplats på ca 7 kvm.

Månadsavgift

Avgift
3 916 kr

I avgiften ingår värme, sophämtning, kallvatten, bostadsrättstillägg och trappstäd.

Ekonomi

Andel i föreningen
7,3%

Information

Typ
Bostadsrättslägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Lägenhetsnummer
120
Våningsplan
1 av 4
Hiss
Ja
Rum
4
Boarea
80,2 kvm

Driftskostnad (per månad)

Personer i hushållet
4
Hushållsström
238 kr
Försäkring
88 kr
Vatten/Avlopp
82 kr
Summa
408 kr

Byggnadssätt

Byggår
2015
Uppvärmning
Fjärrvärme
Ventilation
Mekanisk frånluft

Bostadsrättsförening

Namn
Brf 19:58 Kärrdalen
Organisationsform/typ
Bostadsrättsförening
Antal lägenheter
14
Överlåtelseavgift
1183*
Föreningen tillåter delat ägande
Ja
Föreningen tillåter juridisk person som köpare
Nej
Föreningen äger marken
Ja

* Betalas av säljare

Allmänt om föreningen

Föreningen äger fastigheten Tuve 19:58 i Göteborgs kommun. Föreningen består av ett bostadshus med 14 lägenheter.
Byggnaden stod klar i augusti 2015.

Föreningen förvaltas av Ale Fastighetsförvaltning AB.

Renoveringar - Utförda och planerade

Inga kommande renoveringar är på gång. Ett nytt hus.

Parkering

14 st p-platser med motorvärmaruttag på varje plats och el-stolpe på 6 st. En p-plats till varje bostad. Kostar 250 kr/månaden. I området finns även flera gästparkeringar. Längs flera gator gäller även fri parkering.

TV/bredband

Föreningen är ej kopplad till någon särskild leverantör. Fritt att välja själv.
Fiber är indraget till huset via ITUX. Man kan fritt välja leverantör för bredband, TV och telefoni.

Gårdsplats/innergård

Föreningen har gemensamt en trädgård med grönska, grästmatta och fruktträd. Föreningen har utemöbler och en sandlåda.

Gemensamma utrymmen

Vindsförråd, barnvagnsförråd, låst cykelförråd inomhus samt öppet cykelgarage med tak.

Övrigt

I Hisingsparken finns två stora lekplatser (Äpplet och Bonden). 5 km in till Centrum och 500 m till närmsta busshållplats.
Här har du även ca 500 meter till den mycket populära Kärrdalsskolan (förskola till mellanstadie-skola).

Området

Mäklaren om Centrala Hisingen

Hisingen är Sveriges fjärde största ö, även kallad Göteborgs Manhattan omgärdad av Göta älv i syd och öster, Nordre älv i norr samt Kattegatt i väster. På Hisingen finner du ett komplett serviceutbud kombinerat med vacker natur och närhet till havet. Bebyggelsen är blandad med både flerbostadshus och villor.

Brämaregården består främst av s.k. landshövdingehus, dvs. trevåningshus där bottenvåningen är anlagd i sten, medan övre våningar är uppförda i trä. Kvilletorget är områdets centrum och här finner man butiker och restauranger. Nya Kvillebäcken har blivit en attraktiv stadsdel precis bredvid Backaplan. Här finns bland annat den omåttligt populära Kville Saluhall. Norr om Kvillebäcken har trädgårdsstaden Hildedal växt fram. Här finner man lägenheter i flerbostadshus och parhus med antingen balkonger eller egen trädgård. Här är grönytorna lika viktiga som byggnaderna och området liknar en liten småstad med parker och andra gemensamma gröna ytor.

Lundby är en stor stadsdel på Hisingen där invånarantalet ökar snabbt i takt med att fler och fler bostadsområden byggs. I några delar är det flerfamiljshusen som dominerar, men här finner man även villaområden samt industriområden. Det finns ett rikt näringsliv med företag i alla storlekar.

På Centrala Hisingen ligger Keillers Park med Ramberget. Berget, som är 87 meter högt, är ett markant landmärke och utsikten från toppen är en av Göteborgs bästa. Hisingsparken är ett annat utflyktsmål som är värt ett besök, det är Göteborgs största park med gott om gångvägar och stigar.

I närheten finner man även området Norra Älvstranden. Det är ett av Göteborgs mest expansiva områden och här finner man vackra promenadstråk och bostadskvarter precis vid kajkanten.

Det finns flera grundskolor och gymnasium i de olika stadsdelarna på Hisingen. För de mindre barnen kan man välja mellan flera olika förskolor, både kommunala och enskilda eller dagbarnvårdare. Vid Lindholmen finner man IT-universitet som är en gemensam satsning mellan Göteborgs Universitet och Chalmers tekniska högskola.

Gillar man shopping finns flera shoppingområden. Backaplan är det största shoppingområdet och här finner du de flesta stora affärskedjor. Med buss eller spårvagn når man innerstaden på bara några minuter.

Innan Bohuslän blev svenskt från att tidigare tillhört Danmark/Norge gick landsgränsen längs med Hisingens gränser. På 1800-talet började industrialiseringen av ön och under större delen av 1900-talet låg flera ledande verkstäder och varv där. Bland dem kan nämnas varven Götaverken, Eriksberg, Lindholmen och Arendalsvarvet. Volvo startade sin verksamhet på Hisingen under 1920-talet.

Bor man på Hisingen har man alltid nära till havet. På några få minuter når du centralstationen och innerstaden med antingen buss eller spårvagn.

Köpa, sälja eller värdera bostad på Centrala Hisingen? Kontakta våra Bjurfors mäklare på Hisingen! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.

Karta

Myrekärrsvägen 1

Myrekärrsvägen 1,
417 29 Göteborg

Visa i Google Maps

Kontakt

Anmäl ditt intresse eller ställ en fråga till mäklaren

Anmäl intresse

Kontaktinformation

Bjurfors Boagent

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

 • Ansvarig mäklare

  Christopher Sjödahl

  Försäljningschef Hisingen
  Fastighetsmäklare / Partner

  :
  Telefon: 0766-10 13 48

 • Extra kontaktperson

  Julia Bernfjord

  Fastighetsmäklare / Partner

  :
  Telefon: 031-761 79 63

Förslag på andra bostäder

 • Bostadsrättslägenhet

  Centrala Hisingen, Göteborg

  På förhand
  Adress
  Långängen 1B
  Utgångspris
  2 695 000 kr
  Månadsavgift
  3 509 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  56 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!
  Visning: 2021-01-31 13.30 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  Centrala Hisingen, Göteborg

  På förhand
  Adress
  Gustaf Dalénsgatan 5C
  Månadsavgift
  4 304 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  76 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Centrala Hisingen, Göteborg

  På förhand
  Adress
  Långängen 1B
  Månadsavgift
  4 447 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  76,5 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Centrala Hisingen, Göteborg

  På förhand
  Adress
  Gröna Annas Gata 9
  Månadsavgift
  3 698 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  68 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Centrala Hisingen, Göteborg

  På förhand
  Adress
  Virvelvindsgatan 20B
  Utgångspris
  2 195 000 kr
  Månadsavgift
  3 353 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  59 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Centrala Hisingen, Göteborg

  Adress
  Guldpokalsgatan 8B
  Utgångspris
  2 995 000 kr
  Månadsavgift
  4 450 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  64,5 kvm

  Visning: 2021-01-24 15.30 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  Centrala Hisingen, Göteborg

  På förhand
  Adress
  Långängen 4B
  Månadsavgift
  3 411 kr
  Antal rum
  2
  Sovrum
  1
  Boarea
  56 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Centrala Hisingen, Göteborg

  Adress
  Långängen 1B
  Utgångspris
  3 295 000 kr
  Månadsavgift
  4 096 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  70,5 kvm

  Visning: 2021-01-24 14.30 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  Centrala Hisingen, Göteborg

  På förhand
  Adress
  Väderkvarnsgatan 3C
  Månadsavgift
  2 749 kr
  Antal rum
  2
  Sovrum
  1
  Boarea
  52,8 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Centrala Hisingen, Göteborg

  På förhand
  Adress
  Fyrklöversgatan 11
  Månadsavgift
  3 045 kr
  Antal rum
  2
  Sovrum
  1
  Boarea
  55 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Centrala Hisingen, Göteborg

  Adress
  Harald Hjärnesgatan 13B
  Utgångspris
  1 995 000 kr
  Månadsavgift
  4 024 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  51 kvm

  Visning: 2021-01-21 19.15 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  Centrala Hisingen, Göteborg

  På förhand
  Adress
  Toleredsgatan 19
  Månadsavgift
  4 116 kr
  Antal rum
  2
  Sovrum
  1
  Boarea
  53 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!