Välplanerad tvåa i populärt område

Centrala Hisingen, Göteborg

Nansensgatan 6B

Utgångspris
1 995 000 kr
Avgift
3 418 kr
Antal rum
2
Typ
Bostadsrättslägenhet
Våningsplan
2 av 2
Boarea
49 kvm

Välplanerad tvåa i populärt område

Centralt belägen och charmig genomgångstvåa med härlig rymd. Ljus lägenhet med fina ytskikt och sociala ytor i vardagsrum och kök.

Skapa bevakning på bostäder baserat på den här bostadens storlek, pris och område!

Vad är Bjurfors Boagent?

Bilder

Stilrent kök. Nansensgatan 6B - Bjurfors
Stilrent kök
. Nansensgatan 6B - Bjurfors
Utvald detaljbild. Nansensgatan 6B - Bjurfors
. Nansensgatan 6B - Bjurfors
. Nansensgatan 6B - Bjurfors
. Nansensgatan 6B - Bjurfors

Planskiss

Planlösning

Beskrivning

Beskrivning

Centralt beläget ligger denna ljusa och smakfulla genomgångstvåa med härlig rymd och välplanerade ytor. De väl tilltagna vardagsrummet och köket bjuder in till sociala tillfällen med vänner och familj. Rogivande sovrum med förvaring i flertalet garderober. Bostaden genomsyras av äldre charm blandat med modernare utföranden. Till lägenheten hör både vinds- och källarförråd. Dessutom ingår bredband i avgiften.

På bara några minuter med cykel eller buss nås city och på gångavstånd ligger Backaplan med all tänkbar service, butiker, mataffärer etc. Föredrar du att handla i det lilla formatet hittar du delikatesser från alla världens spännande hörn i närliggande Kville Saluhall. Här bor du med närhet till Hisingsparken som är ett populärt naturområde, fina motionsslingor och härlig natur.

Interiör

På andra våningen kliver ni in i denna charmiga och välplanerad lägenhet om ca 49 kvadratmeter. Rymlig hall med förvaringsmöjligheter samt plats för att hänga av sig jackor och skor. På golvet ligger ett praktiskt klinkergolv som skyddar trägolvet mot smuts och slitage. Hallen binder samman lägenhetens samtliga rum.

In till vänster om hallen ligger lägenhetens hjärta, köket. Köket har tidigare renoverats och har stilsäkra tillval. Vita slät luckor och en fin bänkskiva av trä. Den maskinella utrustningen består av kombinerad kyl och frys, diskho, spis, ugn, fläkt samt en diskmaskin för vardagslyxen. På golvet ligger ett mörkare golv som bryter av mot väggarna som är vitmålade samt en vägg med fondtapet. Det är gott om plats i köket för ett större matbord så här kan ni bjuda över vänner och familj på middagar.

Från hallen sträcker de fina plankgolvet över sig till vardagsrummet. Genomgående för lägenheten är den magiska takhöjden! Luftigt vardagsrum som erbjuder flera typer av möblemang. Större soffan med tillhörande tv-möbel men även förvarning eller skrivbord skulle med enkelhet få plats här. även här är väggarna vitmålade med en fondvägg ger en skön kontrast.

Sovrummet är även det luftigt och rymmer med enkelhet en större säng med tillhörande möblemang eller förvaring. Här finner ni två platsbyggda garderober samt en dubbelgarderob för extra förvaringsutrymme. Vitmålade väggar samt samma fina plankgolv som i vardagsrum och hall.

Badrummet renoverades ungefär samtidigt som köket och är helkaklat med vitt kakel på väggarna samt grått klinkergolv som även går upp längs väggen i duschen. Inredningen består av kommod med handfat, spegelskåp, toalett samt duschhörna.

Utvald detaljbild Utvald detaljbild

Fakta

Fastighetsbeteckning

Kvillebäcken 45:4

Parkering

2 garageplatser. Går att hyra för 500 kr/mån. Till garageplatsen är det separat kö.
5 parkeringsplatser. Går att hyra för 300 kr/mån. Till parkeringsplatsen är det separat kö.

Månadsavgift

Avgift
3 418 kr

I avgiften ingår vatten, värme, bas TV, bas Internet samt IP-telefoni.

Ekonomi

Andel i föreningen
8,06%
Andel av årsavgiften är
8,06311%
Pantsatt
Ja

Information

Typ
Bostadsrättslägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Utgångspris
1 995 000 kr
Lägenhetsnummer
7
Våningsplan
2 av 2
Hiss
Nej
Rum
2
Boarea
49 kvm

Energideklaration

Utförd
Ej utförd

Bostadsrättsförening

Namn
Brf Toppen 22
Organisationsform/typ
Bostadsrättsförening
Antal lägenheter
12
Antal lokaler
1
Äkta/oäkta bostadsrättsförening
Äkta
Överlåtelseavgift
1183*
Föreningen tillåter delat ägande
Ja
Föreningen tillåter juridisk person som köpare
Nej

* Betalas av köpare

Allmänt om föreningen

Brf Toppen 22 är en bostadsrättsförening med 12 bostadsrätter som värnar om att hålla fastigheten i gott skick samt att bibehålla sin goda ekonomi.
Föreningen innehar fastigheten Kvillebäcken 45:4 med tomträtt. Föreningen följer en underhållsplan som sträcker sig mellan åren 2015 och 2022.

Renoveringar - Utförda och planerade

OVK utförd 2015.
Nya plattor framför ingångarna samt nya cykelställ 2013.
Elstambyte 2008.
Relining av avloppstammar är utförd 2005.
Byte till säkerhetsdörrar 1999.

Planerade renoveringar:
Nya garageportar samt asfaltering mot garage planeras 2020.
Eventuell takomläggning 2022 planeras.

Se årsredoviningen för mer information om utförda samt kommande renoveringar.

Parkering

Det är för närvarade kö till garageplats men är fri parkering längs gatorna.

TV/bredband

Tv Comhem Medium 8 Favoriter, internet 50/10 Mbit , och telefon via Comhem och föreningens gruppavtal.

Gemensamma utrymmen

Föreningen har bastu, snickarrum och gemensam föreningslokal med litet gym.

Övrigt

Städdagar har genomförts vår och höst. Ett förslag från styrelsen att schemalägga snöskottning,
trappstäd och underhåll för medlemmarna genomfördes 2018. Inget krav för medlemmarna, alla som vill och kan.
Detta har fungerat bra och många har hjälpt till. Ett bra sätt att hålla ner utgifterna.

Området

Mäklaren om Centrala Hisingen

Hisingen är Sveriges fjärde största ö, även kallad Göteborgs Manhattan omgärdad av Göta älv i syd och öster, Nordre älv i norr samt Kattegatt i väster. På Hisingen finner du ett komplett serviceutbud kombinerat med vacker natur och närhet till havet. Bebyggelsen är blandad med både flerbostadshus och villor.

Brämaregården består främst av s.k. landshövdingehus, dvs. trevåningshus där bottenvåningen är anlagd i sten, medan övre våningar är uppförda i trä. Kvilletorget är områdets centrum och här finner man butiker och restauranger. Nya Kvillebäcken har blivit en attraktiv stadsdel precis bredvid Backaplan. Här finns bland annat den omåttligt populära Kville Saluhall. Norr om Kvillebäcken har trädgårdsstaden Hildedal växt fram. Här finner man lägenheter i flerbostadshus och parhus med antingen balkonger eller egen trädgård. Här är grönytorna lika viktiga som byggnaderna och området liknar en liten småstad med parker och andra gemensamma gröna ytor.

Lundby är en stor stadsdel på Hisingen där invånarantalet ökar snabbt i takt med att fler och fler bostadsområden byggs. I några delar är det flerfamiljshusen som dominerar, men här finner man även villaområden samt industriområden. Det finns ett rikt näringsliv med företag i alla storlekar.

På Centrala Hisingen ligger Keillers Park med Ramberget. Berget, som är 87 meter högt, är ett markant landmärke och utsikten från toppen är en av Göteborgs bästa. Hisingsparken är ett annat utflyktsmål som är värt ett besök, det är Göteborgs största park med gott om gångvägar och stigar.

I närheten finner man även området Norra Älvstranden. Det är ett av Göteborgs mest expansiva områden och här finner man vackra promenadstråk och bostadskvarter precis vid kajkanten.

Det finns flera grundskolor och gymnasium i de olika stadsdelarna på Hisingen. För de mindre barnen kan man välja mellan flera olika förskolor, både kommunala och enskilda eller dagbarnvårdare. Vid Lindholmen finner man IT-universitet som är en gemensam satsning mellan Göteborgs Universitet och Chalmers tekniska högskola.

Gillar man shopping finns flera shoppingområden. Backaplan är det största shoppingområdet och här finner du de flesta stora affärskedjor. Med buss eller spårvagn når man innerstaden på bara några minuter.

Innan Bohuslän blev svenskt från att tidigare tillhört Danmark/Norge gick landsgränsen längs med Hisingens gränser. På 1800-talet började industrialiseringen av ön och under större delen av 1900-talet låg flera ledande verkstäder och varv där. Bland dem kan nämnas varven Götaverken, Eriksberg, Lindholmen och Arendalsvarvet. Volvo startade sin verksamhet på Hisingen under 1920-talet.

Bor man på Hisingen har man alltid nära till havet. På några få minuter når du centralstationen och innerstaden med antingen buss eller spårvagn.

Köpa, sälja eller värdera bostad på Centrala Hisingen? Kontakta våra Bjurfors mäklare på Hisingen! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.

Karta

Nansensgatan 6B

Nansensgatan 6B,
417 19 Göteborg

Visa i Google Maps

Boendekalkyl

Ungefärlig boendekostnad

 • Pris:
 • 0 kr
 • Kontantinsats:
 • 0 kr
 • Exempelränta:
 • %
 • Räntekostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Amortering:
 • + 0 kr / mån
 • Månadsavgift:
 • + 0 kr / mån
 • Driftskostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Skattereduktion:
 • - 0 kr / mån
 • Ungefärlig månadskostnad:
 • = 0 kr / mån

Om boendekostnad

I vår boendekalkyl kan du beräkna den ungefärliga boendekostnaden för den bostad du är intresserad av.

Genom att i kalkylen justera reglagen för Pris och Kontantinsats, samt ange en egen Ränta får du en indikation på boendekostnaden per månad för den här bostaden.

Observera att det här är en kalkyl. Vi rekommenderar alltid att du kontaktar din bank för att gå igenom de ekonomiska förutsättningarna för just dig att köpa den här bostaden. Det är också en bra idé att ansöka om ett lånelöfte hos din bank.

När du köper din bostad genom Bjurfors kan du ansöka om bolån till en förmånlig ränta hos vår samarbetspartner SEB.

Ansök om lånelöfte hos SEB

Kontakt

Anmäl ditt intresse eller ställ en fråga till mäklaren

Anmäl intresse

Kontaktinformation

Bjurfors Boagent

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

Förslag på andra bostäder

 • Bostadsrättslägenhet

  Centrala Hisingen, Göteborg

  På förhand
  Adress
  Långängen 1B
  Utgångspris
  2 695 000 kr
  Månadsavgift
  3 509 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  56 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Centrala Hisingen, Göteborg

  Adress
  Kvillegatan 35
  Utgångspris
  2 150 000 kr
  Månadsavgift
  2 134 kr
  Antal rum
  1,5
  Boarea
  40 kvm

  Visning: 2021-01-24 13.15 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  Centrala Hisingen, Göteborg

  På förhand
  Adress
  Virvelvindsgatan 20B
  Utgångspris
  2 195 000 kr
  Månadsavgift
  3 353 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  59 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Centrala Hisingen, Göteborg

  Adress
  Guldpokalsgatan 8B
  Utgångspris
  2 995 000 kr
  Månadsavgift
  4 450 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  64,5 kvm

  Visning: 2021-01-24 15.30 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  Centrala Hisingen, Göteborg

  Adress
  Harald Hjärnesgatan 13B
  Utgångspris
  1 995 000 kr
  Månadsavgift
  4 024 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  51 kvm

  Visning: 2021-01-21 19.15 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  Centrala Hisingen, Göteborg

  Adress
  Penselgatan 6
  Utgångspris
  2 480 000 kr
  Månadsavgift
  2 686 kr
  Antal rum
  1
  Boarea
  39,5 kvm

  Visning: 2021-01-24 12.15 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  Centrala Hisingen, Göteborg

  Adress
  Gullrisgatan 8B
  Utgångspris
  1 695 000 kr
  Månadsavgift
  2 282 kr
  Antal rum
  1
  Boarea
  33 kvm

  Visning: 2021-01-24 13.30 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  Centrala Hisingen, Göteborg

  På förhand
  Adress
  Jägaregatan 2B
  Utgångspris
  1 995 000 kr
  Månadsavgift
  2 768 kr
  Antal rum
  1,5
  Boarea
  44 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Centrala Hisingen, Göteborg

  På förhand
  Adress
  Långängen 4c
  Utgångspris
  2 495 000 kr
  Månadsavgift
  3 411 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  56 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Centrala Hisingen, Göteborg

  Adress
  Jägaregatan 6a
  Utgångspris
  1 795 000 kr
  Månadsavgift
  2 275 kr
  Antal rum
  1
  Boarea
  37 kvm

  Visning: 2021-01-25 19.00 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  Centrala Hisingen, Göteborg

  På förhand
  Adress
  Övre hallegatan 54
  Utgångspris
  1 895 000 kr
  Månadsavgift
  2 261 kr
  Antal rum
  1,5
  Boarea
  35 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Centrala Hisingen, Göteborg

  Adress
  Hisingsgatan 23
  Utgångspris
  2 080 000 kr
  Månadsavgift
  2 276 kr
  Antal rum
  2
  Sovrum
  1
  Boarea
  34,5 kvm