Välplanerad genomgångstrea med inglasad balkong i söderläge där garageplats ingår

Centrala Hisingen, Göteborg

Övre Hallegatan 32

På förhand
Avgift
5 027 kr
Antal rum
3
Boarea
73,6 kvm
Typ
Bostadsrättslägenhet
Våningsplan
2 av 4

Välplanerad genomgångstrea med inglasad balkong i söderläge där garageplats ingår

Välplanerad trea med ett centralt läge på Hisingen. Härlig balkong som vetter mot ett soligt söderläge. Garageplats ingår i avgiften.

Skapa bevakning på bostäder baserat på den här bostadens storlek, pris och område!

Vad är Bjurfors Boagent?

Planskiss

Planlösning

Beskrivning

Beskrivning

Varmt välkomna till denna välplanerade och rymliga trea med ett centralt läge på Hisingen. Stor inglasad balkong i soligt söderläge som erbjuder en härlig vy mot grönska. Bostaden präglas av fina golv, ljusa väggar och stora fönsterpartier vilket ger ett vackert ljusflöde. Generöst vardagsrum - perfekt för social gemenskap. Två rymliga sovrum med goda förvaringsmöjligheter och ingen insyn. Stilrent helkaklat badrum som renoverades i samband med stamrenoveringen. Lägenheten erbjuder bra förvaringsmöjligheter i den rymliga hallen.

Bredband ingår i månadsavgiften tillsammans med en P-plats i varmgarage. I källaren finns även ett källarförråd.
HSB-föreningen är aktiv, stabil och mycket omtyckt. På gångavstånd har man all tänkbar service, fin natur och mycket goda kommunikationer som tar dig in till staden på endast ett fåtal minuter. Här finns Kville Saluhall och Backaplan med ett stort utbud av affärer och restauranger samt ett flertal gym, endast en kort promenad bort. Trivs du bättre hemma? Då kan föreningen erbjuda träning på gym eller pingisrum.

Interiör

Trivsam och välplanerad 3:a i fint skick om ca 73,6 kvm. Lägenheten är disponerad enligt följande:

Inbjudande entréhall med möblerbara ytor och goda förvaringsmöjligheter från den rymliga klädkammaren, perfekt för den modeintresserade. Väggarna är vitmålade och golvet pryds av ljust parkettgolv. Hallen är rymlig och binder samman lägenhetens övriga rum.

Direkt till höger kommer du in till vardagsrummet som har ett fint ljusflöde ifrån de stora fönsterpartierna. Rummet är välplanerat och här finns gott om plats för både större soffgrupp och matsalsbord. Väggarna är målade i en grön nedtonad färg som ger en harmonisk känsla och golvet pryds av vackert bevarat fiskbensparkett i original. Härifrån når man den inglasade balkongen i soligt söderläge. En perfekt plats där man kan avnjuta härliga soltimmar i ett fritt läge över grönskande omgivningar.

Innanför vardagsrummet har man bostadens största sovrum. Rummet ligger rofyllt med fönster ut mot balkongen som ger ett härligt ljusinsläpp. Här inryms med enkelhet dubbelsängen samt tillhörande möblemang. På golvet ligger ett parkettgolv och väggarna är vitmålade med en grön fondvägg.

Det mindre sovrummet nås från hallen. Väggarna är målade i beige och på golvet ligger parkettgolv. Det ligger i lugnt läge med fönster mot föreningens välskötta gård. Ett perfekt barnrum eller kontor för den som önskar.

Rakt fram från hallen ligger det praktiska köket med vit köksinredning som rymmer gott om förvaring. Här är väggarna målade i grått och på golvet ligger parkettgolv. Ovan arbetsbänken i ljusgrå laminat sitter ljusgrönt kakel. Ett praktiskt arbetskök med separat matplats där man ledigt sitter fyra personer. Den maskinella utrustningen består av ugn med induktionshäll, mikrovågsugn, ugn, fläkt samt separat kyl/frys.

I anslutning till hallen ligger badrummet som är stilrent renoverat med tidlösa färg- och materialval. Helkaklat med vitt kakel på väggarna samt svart klinkers på golvet. Badrumsinredning i form av vägghängd toalett, tvättmaskin, handfat med kommod, två spegelskåp och inglasad dusch. Här finns även ett praktiskt vädringsfönster.

Fakta

Fastighetsbeteckning

Brämaregården 60:1

Parkering

Garageplats i varmgarage ingår i månadsavgiften/hyran.

Månadsavgift

Avgift
5 027 kr

I avgiften ingår värme, kabel-TV, bredband samt garageplats i varmgarage. Sep. mätning av el, kall och varmvatten som tillkommer på månadsavgiften.

Ekonomi

Andel i föreningen
0,23825%
Andel av årsavgiften är
0,23825%
Pantsatt
Ja
Reparationsfond
6 850 kr

Information

Typ
Bostadsrättslägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Lägenhetsnummer
279
Våningsplan
2 av 4
Hiss
Nej
Rum
3
Boarea
73,6 kvm

Driftskostnad (per månad)

Personer i hushållet
2
Hushållsström
270 kr
Försäkring
160 kr
Vatten/Avlopp
120 kr
Summa
550 kr

Observera att driftskostnader är en uppskattning och kan variera beroende på avtal och förbrukning.

Byggnadssätt

Byggår
1963-1971

Energideklaration

Energiklass
D
Energiförbrukning per kvm och år
97
Energideklarationsdatum
2019-07-11

Bostadsrättsförening

Namn
HSB Brf Linjalen
Organisationsform/typ
Bostadsrättsförening
Antal lägenheter
426
Antal hyresrätter
6
Antal lokaler
42
Äkta/oäkta bostadsrättsförening
Äkta
Överlåtelseavgift
1190*
Föreningen tillåter delat ägande
Ja
Föreningen tillåter juridisk person som köpare
Nej

* Betalas av säljare

Allmänt om föreningen

Föreningen omfattar 426 lägenheter med bostadsrätt samt 5 hyreslägenheter, 1 övernattningslägenhet samt 32 lokaler. Föreningen äger fastigheterna 60:1, 60:4, 74:3 i Brämaregården Göteborg vilka är upplåtna med tomträtt. Tomträttsavtalen löper till 2024 och 2028.

Besök gärna föreningens informativa hemsida:
http://www.hsb.se/goteborg/linjalen/

Föreningens ekonomi

En höjning av månadsavgifterna skedde 2020-07-01 på 1%

Renoveringar - Utförda och planerade

2010-2012 - Byttes samtliga V/A stammar i samtliga kök och badrum. I samband med detta renoverades även badrummen på bekostnad av föreningen.
2011 - Skedde renovering och inglasning av befintliga balkonger.
2011 - Installation av ny el-central
2012 - Renoverades taket samt byte av takpapp
2013 - Kompletterande fasadrenovering
2014 - Installation elektroniska lås och postboxar
2015 - Upprustning av tvättstugorna
2017 - Ombyggning innergårdar
2019-2020 - Fönsterbyte för hela föreningen
2021 - Laddstolpar till elbil installeras (klart januari/februari)

Parkering

Garageplats i varmgarage ingår i månadsavgiften/hyran.

TV/bredband

Kabel-tv, bredband och ip-telefoni levereras via Telia.

Gemensamma utrymmen

Föreningen tillhandahåller en mängd gemensamma utrymmen, följande:
- Cykelförråd.
- Gym som kan utnyttjas för 40 kr/mån/lägenhet (Övre Hallegatan 32).
- Källarförråd, ett till varje lägenhet.
- Samlingslokal med plats för ca 10-15 personer som kan hyras för 50 kr/dygn (Västra Stillestorpsgatan 7).
- Samlingslokal ”Röda stugan” med plats för ca 40 personer kan hyras.
- Tvättstuga med mattvätt, 3 tvättmaskiner, torktumlare och 3 torkrum.
- Två boulebanor.
- Pingisrum (Övre Hallegatan 20, i källaren)
- Gästlägenhet med fyra bäddar,
- Gemensam och fri tillgång till tvättplats för bilar i garaget.

Övrigt

Förvärvaren skall vara medlem i HSB innan den kan godkännas ett medlemskap i bostadsrättsföreningen. Det tillkommer en medlemsavgift till HSB om 825 kronor för köparen. Är det två köpare så betalar den ena 825 kronor och den andra 525 kronor. Andelsavgiften i HSB är 500 kr/person och återbetalas vid utträde.

Observera att informationen är hämtad från föreningens hemsida och styrelsen, vi ansvarar inte att informationen är korrekt utan råder dig att kontrollera det som är av betydelse.

Området

Mäklaren om Centrala Hisingen

BO MELLAN CITYPULS OCH NATUR
På Centrala Hisingen finner du allt du behöver kombinerat med vacker natur och närheten till havet. älvsidan har du moderna och internationella Älvstranden, i väst fantastiska badvikar och på norra delen av ön möter skogen dig.

HÄR FINNS NÅGOT FÖR ALLA
Hisingen är Sveriges fjärde största ö omgärdad av Göta älv i syd och öster, Nordre älv i norr samt Kattegatt i väster. På Centrala Hisingen hittar du flera mindre områden som Brämaregården som främst består av vackra landshövdingehus. Kvilletorget är områdets nav med flera butiker och restauranger. Precis bredvid ligger Kvillebäcken som genomgår en stor förvandling som en del av expansionen och förnyelsen av Backaplansområdet. Nya Kvillebäck, som ligger granne med Backaplan, och har blivit en populär stadsdel och här hittar du populära Kville Saluhall. Norr om Kvillebäcken har gemytliga trädgårdsstaden Hildedal växt fram. Här finner du flerbostadshus och parhus med antingen balkonger eller egen liten trädgård. Grönytorna lika viktiga som byggnaderna och området liknar en småstad med parker och andra gemensamma gröna ytor. Populära Lundby bjuder på en bebyggelse som blandar flerfamiljshus, radhus och villor med företagsparker. Här finns ett rikt näringsliv med företag i alla storlekar. Intill kajkanten ligger Norra Älvstranden. Det är ett av Göteborgs mest expansiva områden och här finner du vackra promenadstråk och bostadskvarter precis vid vattnet. Varför inte ta dig en löptur längs den träbeklädda kajen som sträcker sig från bro till bor?

SALTA BAD OCH FÖRSTKLASSIG SHOPPING
Hisingsparken är Göteborgs största park och här hittar du vackra naturpartier, vandringsstigar och 4H-gården Kättilsröd, som är uppskattad av både stora och små. På Centrala Hisingen ligger Keillers Park med Ramberget. Med sina 87 meter är berget ett markant landmärke och utsikten från toppen är en av Göteborgs bästa. När du bor på Hisingen har du alltid nära till havet. Flera fina badplatser ligger på ön och lockar året om med salta bad. Många av dem hittar du i Torslanda dit du enkelt tar dig med buss.

När du blir sugen på shopping finns flera bra shoppingområden. Backaplan, som genomgår en omfattande utveckling, är det största och här finner du de flesta stora affärskedjor. Med buss eller spårvagn når du centralstationen och innerstaden på några få minuter. I området finns det gott om förskolor och grundskolor att välja på. Nära ligger också expansiva Lindholmen Science Park som erbjuder två universitet och åtta gymnasieskolor.

Köpa, sälja eller värdera bostad på Centrala Hisingen? Kontakta våra Bjurfors mäklare på Hisingen! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.

Karta

Övre Hallegatan 32

Övre Hallegatan 32,
41709 Göteborg

Visa i Google Maps

Kontakt

Anmäl ditt intresse eller ställ en fråga till mäklaren

Anmäl intresse

Kontaktinformation

Bjurfors Boagent

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

Förslag på andra bostäder

 • Bostadsrättslägenhet

  Centrala Hisingen, Göteborg

  På förhand
  Adress
  Brämaregatan 13A
  Månadsavgift
  3 721 kr
  Antal rum
  3
  Sovrum
  2
  Boarea
  66 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Centrala Hisingen, Göteborg

  På förhand
  Adress
  Toleredsgatan 9D
  Månadsavgift
  4 665 kr
  Antal rum
  4
  Boarea
  77,5 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Centrala Hisingen, Göteborg

  På förhand
  Adress
  Solventilsgatan 16
  Månadsavgift
  3 499 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  55 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrätt

  Centrala Hisingen, Göteborg

  På förhand
  Adress
  Fruktträdsgatan 4
  Månadsavgift
  3 361 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  53 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Centrala Hisingen, Göteborg

  Adress
  Gröna Annas gata 15
  Utgångspris
  2 795 000 kr
  Månadsavgift
  3 387 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  60 kvm

  Visning: 2021-04-13 17.30 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  Centrala Hisingen, Göteborg

  På förhand
  Adress
  Färgfabriksgatan 14
  Månadsavgift
  4 507 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  79 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Centrala Hisingen, Göteborg

  På förhand
  Adress
  Borstbindaregatan 5
  Månadsavgift
  3 320 kr
  Antal rum
  2
  Sovrum
  1
  Boarea
  54 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Centrala Hisingen, Göteborg

  På förhand
  Adress
  Jöns Rundbäcks Plats 1
  Månadsavgift
  3 305 kr
  Antal rum
  2
  Sovrum
  1
  Boarea
  48 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Centrala Hisingen, Göteborg

  På förhand
  Adress
  Gröna Annas gata 5
  Utgångspris
  3 200 000 kr
  Månadsavgift
  3 698 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  68 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Centrala Hisingen, Göteborg

  På förhand
  Adress
  Borstbindaregatan 3
  Månadsavgift
  3 532 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  58,5 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Centrala Hisingen, Göteborg

  Adress
  Anna Lesselsgatan 2B
  Pris
  1 795 000 kr
  Månadsavgift
  4 074 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  49,5 kvm

  Visning: 2021-04-18 12.00 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  Centrala Hisingen, Göteborg

  Adress
  Karl Staaffsgatan 22C
  Utgångspris
  1 895 000 kr
  Månadsavgift
  3 142 kr
  Antal rum
  2
  Sovrum
  1
  Boarea
  52 kvm

  Visning: 2021-04-18 11.45 Boka här