Välplanerad genomgångstvåa med inglasad balkong och naturen runt hörnet

Centrala Hisingen, Göteborg

Toleredsgatan 15

På förhand
Utgångspris
2 095 000 kr
Avgift
4 232 kr
Antal rum
2
Typ
Bostadsrättslägenhet
Våningsplan
3 av 3
Boarea
54,5 kvm

Välplanerad genomgångstvåa med inglasad balkong och naturen runt hörnet

Högst upp i huset ligger denna välplanerade bostad. Här bor du i en ljus och fin lägenhet med inglasad balkong och naturen runt hörnet.

 • Ansvarig mäklare

  Christopher Sjödahl

  Försäljningsansvarig BR
  Fastighetsmäklare / Partner

  :
  Telefon: 0766-10 13 48

 • Extra kontaktperson

  Julia Bernfjord

  Fastighetsmäklare

  :
  Telefon: 031-761 79 63

Skapa bevakning på bostäder baserat på den här bostadens storlek, pris och område!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Vad är Bjurfors Boagent?

Bilder

Planskiss

Planlösning

Beskrivning

Beskrivning

Varmt välkomna till denna fina tvåa om 54,5kvm med centralt läge på Hisingen. Här bor du högst upp i en välplanerad bostad. Vardagsrummet erbjuder generösa sällskapsytor och härifrån tar ni er ut till den inglasade balkongen där ni kan njuta av många härliga soltimmar. Köket är praktiskt och rymmer gott om förvaring. Det stora sovrummet är rofyllt och ligger helt utan insyn. Till förvaring finns både vinds- och källarförråd.

Bostaden ligger på den trevliga och lugna Toleredsgatan vid Häcken BKs träningsanläggning och Slätta Damm. Endast någon minut bort ligger skogen med den nyanlagda frisbeebanan Tolered DiscGolfPark samt stora öppna grönytor och fotbollsplaner. Backaplan når du på tio minuter med cykel eller buss. Stabil och omtyckt HSB-förening

Interiör

Trivsam och välplanerad 2:a i fint skick om ca 54,5 kvm. Lägenheten är planerad enligt följande:

Inbjudande möblerbar hall som ligger i vinkel. Golvet pryds av ekparkett och väggarna är vitmålade. Generös förvaring i form av två inbyggda större garderober, samt mindre linneskåp och garderob. Från hallen når man sedan bostadens övriga rum.

Till vänster om entrén ligger det trivsamma och rymliga köket med matplats för fyra personer intill fönstret. Väggarna i köket är vita och kompletteras med en diskret tapet. På golvet ligger parkettgolv som matchar hallen. Köket är inrett med vita luckor och det finns gott med arbetsyta. Den maskinella utrustningen består av kombinerad kyl/frys, spis med häll, varmluftsugn och fläkt.

Fortsätt sedan in i lägenheten och den öppnar upp till det lättmöblerade och luftiga vardagsrummet som med enkelhet rymmer soffgrupp och matsalsbord. Golvet pryds av fin fiskbensparkett och väggarna är ljusa. Härifrån når man den inglasade balkongen i soligt söderläge och härlig utsikt. Med dess storlek blir balkongen som ett extra rum där man bäst nyttjar härliga soltimmar.

Från hallen nås det stora sovrummet som ligger rofyllt utan insyn. Här inryms med enkelhet dubbelsäng och annat möblemang. Väggarna är ljusa och på golvet ligger ett fint fiskbensparkett.

Badrummet är helkaklat i ljusa toner. Här finns toalett, dusch, handfat med underliggande skåp, samt spegel med belysning.

Utvald detaljbild

Fakta

Fastighetsbeteckning

Tolered 149:1

Månadsavgift

Avgift
4 232 kr

I avgiften ingår värme vatten och kabel-TV. Hushållsel tillkommer och debiteras enligt enskild förbrukning.

Ekonomi

Andel i föreningen
0,45368%
Andel av årsavgiften är
0,45368%
Pantsatt
Ja

Information

Typ
Bostadsrättslägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Utgångspris
2 095 000 kr
Lägenhetsnummer
177
Våningsplan
3 av 3
Hiss
Nej
Rum
2
Boarea
54,5 kvm

Driftskostnad (per månad)

Personer i hushållet
2
Hushållsström
250 kr
Försäkring
125 kr
Summa
375 kr

Detta är enbart riktvärden och kan variera beroende på avtal.

Byggnadssätt

Byggår
1952
Uppvärmning
Fjärrvärme

Bostadsrättsförening

Namn
HSB Brf Bjurslätt
Organisationsform/typ
Bostadsrättsförening
Antal lägenheter
216
Överlåtelseavgift
1183*
Föreningen tillåter delat ägande
Ja
Föreningen tillåter juridisk person som köpare
Nej

* Betalas av säljare

Allmänt om föreningen

Föreningen omfattar 216 bostadsrätter med adresserna Bufjällsleden 1-2 samt Toleredsgatan 16-28 och 11-21.

El har upphandlats kollektivt av föreningen och debiteras varje medlem månadsvis i efterskott.
Föreningens ekonomi är god.

Det finns i dagsläget inget beslut om avgiftshöjningar (2020-06-03).

Renoveringar - Utförda och planerade

Gjorda renoveringar:

2006 - Målning av trapphus, tak och fönster
2009 - Energideklaration utförd
2010 - Installation tilluftsventiler i vardagsrum, rengöring ventilationskanaler samt radonmätningar utförda.
3-fas el installerades till elcentralerna i fastigheterna.
2011 - Rengöring av tak och trasiga pannor byttes ut
2013 - Inglasning och utbyggnad av balkongerna
2014 - Besiktning avloppsstammar
2017 - Installation av porttelefoner
Just nu pågår löpande underhåll av dränering samt relining.

Parkering

Föreningen förfogar över 228 parkeringsplatser. Plats kan hyras till en kostnad om 125 kr/mån för medlemmarna. Föreningen förfogar även över 31 garageplatser. Plats kan hyras till en kostnad om ca 500 kr/månad. Separat kö till parkeringsplatserna samt garageplatserna. Föreningen förfogar även över 6 mc-platser som kan hyras för ca 250 kr/månad. I dagsläget finns det parkeringsplats tillgänglig (2020-06-03). Föreningen har 33 besöksparkeringar.

TV/bredband

Ansluten till kabelnät via ComHem. Grundutbudet ingår i månadsavgiften.
Bredband levereras via ComHem och Net-at-once, avtal tecknas separat av lägenhetsinnehavaren beroende på vilken hastighet som önskas.

Gårdsplats/innergård

Gemensam gård med gräsytor, lekplatser, parkbänkar och planteringar.

Gemensamma utrymmen

Via föreningen har man tillgång till cykelförråd, bastu samt en lokal som går att hyra. Sedan sommaren 2015 finns ett gästrum. I föreningen finns fem stora tvättstugor med fyra tvättmaskiner, två torkrum samt torktumlare. Fyra små tvättstugor med en torktumlare och en tvättmaskin. Tvättider alla dagar i veckan kl 8-21. Lätt att få tillgång till tvättid.

Till lägenheten hör ett källar- och ett vindsförråd. Det finns möjlighet att hyra ett större vindsförråd (torkvind).

Övrigt

Bjurslätts torg ligger ett stenkast bort och har närbutik, pizzerior, vårdcentral och tandläkare. Bensinstationen är ombud för posten. Bussen till Centralstationen tar bara 15 minuter. Besök gärna föreningens hemsida för mer information: http://www.brfbjurslatt.se/

Förvärvaren skall vara medlem i HSB innan den kan godkännas ett medlemskap i bostadsrättsföreningen. Det tillkommer en medlemsavgift till HSB om 825 kronor för köparen. Är det två köpare så betalar den ena 825 kronor och den andra 525 kronor. Andelsavgiften i HSB är 500 kr/person och återbetalas vid utträde.

Området

Mäklaren om Centrala Hisingen

Hisingen är Sveriges fjärde största ö, även kallad Göteborgs Manhattan omgärdad av Göta älv i syd och öster, Nordre älv i norr samt Kattegatt i väster. På Hisingen finner du ett komplett serviceutbud kombinerat med vacker natur och närhet till havet. Bebyggelsen är blandad med både flerbostadshus och villor.

Brämaregården består främst av s.k. landshövdingehus, dvs. trevåningshus där bottenvåningen är anlagd i sten, medan övre våningar är uppförda i trä. Kvilletorget är områdets centrum och här finner man butiker och restauranger. Nya Kvillebäcken har blivit en attraktiv stadsdel precis bredvid Backaplan. Här finns bland annat den omåttligt populära Kville Saluhall. Norr om Kvillebäcken har trädgårdsstaden Hildedal växt fram. Här finner man lägenheter i flerbostadshus och parhus med antingen balkonger eller egen trädgård. Här är grönytorna lika viktiga som byggnaderna och området liknar en liten småstad med parker och andra gemensamma gröna ytor.

Lundby är en stor stadsdel på Hisingen där invånarantalet ökar snabbt i takt med att fler och fler bostadsområden byggs. I några delar är det flerfamiljshusen som dominerar, men här finner man även villaområden samt industriområden. Det finns ett rikt näringsliv med företag i alla storlekar.

På Centrala Hisingen ligger Keillers Park med Ramberget. Berget, som är 87 meter högt, är ett markant landmärke och utsikten från toppen är en av Göteborgs bästa. Hisingsparken är ett annat utflyktsmål som är värt ett besök, det är Göteborgs största park med gott om gångvägar och stigar.

I närheten finner man även området Norra Älvstranden. Det är ett av Göteborgs mest expansiva områden och här finner man vackra promenadstråk och bostadskvarter precis vid kajkanten.

Det finns flera grundskolor och gymnasium i de olika stadsdelarna på Hisingen. För de mindre barnen kan man välja mellan flera olika förskolor, både kommunala och enskilda eller dagbarnvårdare. Vid Lindholmen finner man IT-universitet som är en gemensam satsning mellan Göteborgs Universitet och Chalmers tekniska högskola.

Gillar man shopping finns flera shoppingområden. Backaplan är det största shoppingområdet och här finner du de flesta stora affärskedjor. Med buss eller spårvagn når man innerstaden på bara några minuter.

Innan Bohuslän blev svenskt från att tidigare tillhört Danmark/Norge gick landsgränsen längs med Hisingens gränser. På 1800-talet började industrialiseringen av ön och under större delen av 1900-talet låg flera ledande verkstäder och varv där. Bland dem kan nämnas varven Götaverken, Eriksberg, Lindholmen och Arendalsvarvet. Volvo startade sin verksamhet på Hisingen under 1920-talet.

Bor man på Hisingen har man alltid nära till havet. På några få minuter når du centralstationen och innerstaden med antingen buss eller spårvagn.

Köpa, sälja eller värdera bostad på Centrala Hisingen? Kontakta våra Bjurfors mäklare på Hisingen! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.

Karta

Toleredsgatan 15

Toleredsgatan 15,
417 26 Göteborg

Visa i Google Maps

Boendekalkyl

Ungefärlig boendekostnad

 • Pris:
 • 0 kr
 • Kontantinsats:
 • 0 kr
 • Exempelränta:
 • %
 • Räntekostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Amortering:
 • + 0 kr / mån
 • Månadsavgift:
 • + 0 kr / mån
 • Driftskostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Skattereduktion:
 • - 0 kr / mån
 • Ungefärlig månadskostnad:
 • = 0 kr / mån

Om boendekostnad

I vår boendekalkyl kan du beräkna den ungefärliga boendekostnaden för den bostad du är intresserad av.

Genom att i kalkylen justera reglagen för Pris och Kontantinsats, samt ange en egen Ränta får du en indikation på boendekostnaden per månad för den här bostaden.

Observera att det här är en kalkyl. Vi rekommenderar alltid att du kontaktar din bank för att gå igenom de ekonomiska förutsättningarna för just dig att köpa den här bostaden. Det är också en bra idé att ansöka om ett lånelöfte hos din bank.

När du köper din bostad genom Bjurfors kan du ansöka om bolån till en förmånlig ränta hos vår samarbetspartner SEB.

Ansök om lånelöfte hos SEB

Kontakt

Anmäl ditt intresse eller ställ en fråga till mäklaren

Anmäl intresse

Kontaktinformation

Bjurfors Boagent

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

 • Ansvarig mäklare

  Christopher Sjödahl

  Försäljningsansvarig BR
  Fastighetsmäklare / Partner

  :
  Telefon: 0766-10 13 48

 • Extra kontaktperson

  Julia Bernfjord

  Fastighetsmäklare

  :
  Telefon: 031-761 79 63

Förslag på andra bostäder

 • Bostadsrättslägenhet

  Centrala Hisingen, Göteborg

  På förhand
  Adress
  Virvelvindsgatan 8
  Utgångspris
  1 795 000 kr
  Månadsavgift
  2 903 kr
  Antal rum
  1
  Boarea
  35,5 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Centrala Hisingen, Göteborg

  På förhand
  Adress
  Övre hallegatan 54
  Utgångspris
  1 895 000 kr
  Månadsavgift
  2 261 kr
  Antal rum
  1,5
  Boarea
  35 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Centrala Hisingen, Göteborg

  Adress
  Gröna Annas gata 1
  Utgångspris
  2 995 000 kr
  Månadsavgift
  2 916 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  68 kvm

  Visning: 2020-09-21 18.30 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  Centrala Hisingen, Göteborg

  Adress
  Långängen 8A
  Utgångspris
  2 995 000 kr
  Månadsavgift
  3 839 kr
  Antal rum
  2
  Sovrum
  1
  Boarea
  64 kvm

  Visning: 2020-09-20 12.15 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  Centrala Hisingen, Göteborg

  På förhand
  Adress
  Guldpokalsgatan 4B
  Utgångspris
  1 900 000 kr
  Månadsavgift
  2 321 kr
  Boarea
  35,5 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Centrala Hisingen, Göteborg

  Adress
  Arvid Lindmansgatan 23B
  Utgångspris
  2 195 000 kr
  Månadsavgift
  3 693 kr
  Antal rum
  3
  Sovrum
  2
  Boarea
  63 kvm

  Visning: 2020-09-28 17.30

 • Bostadsrättslägenhet

  Centrala Hisingen, Göteborg

  Adress
  Hallegatan 15
  Utgångspris
  2 895 000 kr
  Månadsavgift
  4 564 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  75 kvm

  Visning: 2020-09-21 17.30 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  Centrala Hisingen, Göteborg

  Adress
  Godemansgatan 4B
  Utgångspris
  2 095 000 kr
  Månadsavgift
  3 640 kr
  Antal rum
  2
  Sovrum
  1
  Boarea
  52 kvm

  Visning: 2020-09-27 13.30 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  Centrala Hisingen, Göteborg

  Adress
  Lupinvägen 22
  Utgångspris
  3 195 000 kr
  Månadsavgift
  4 690 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  73,5 kvm

  Visning: 2020-09-27 11.45 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  Centrala Hisingen, Göteborg

  På förhand
  Adress
  Borstbindaregatan 5
  Utgångspris
  1 950 000 kr
  Månadsavgift
  2 389 kr
  Antal rum
  1
  Boarea
  33 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Centrala Hisingen, Göteborg

  Adress
  Kvillegatan 11
  Utgångspris
  2 895 000 kr
  Månadsavgift
  3 086 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  58 kvm

  Visning: 2020-09-27 13.00 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  Centrala Hisingen, Göteborg

  Adress
  Arvid Lindmansgatan 22C
  Utgångspris
  1 850 000 kr
  Månadsavgift
  2 822 kr
  Antal rum
  2
  Sovrum
  1
  Boarea
  59,8 kvm

  Visning: 2020-09-27 12.15 Boka här