Välplanerad genomgångstrea med inglasad balkong i söderläge samt garageplats som ingår.

Centrala Hisingen, Göteborg

Västra stillestorpsgatan 1

Utgångspris
2 595 000 kr
Avgift
5 148 kr
Antal rum
3
Typ
Bostadsrättslägenhet
Våningsplan
2 av 3
Boarea
74,4 kvm

Visning

 • onsdag 3/6, KL 17:30 - 18:00

  Varmt välkommen på visning, anmälan krävs!

För din trygghet

Välj den typ av visning som passar dig bäst! Vi erbjuder både personliga och digitala visningar. Läs mer om våra alternativ.

Boka visning

Välplanerad genomgångstrea med inglasad balkong i söderläge samt garageplats som ingår.

Välplanerad trea med ett centralt läge på Hisingen. Härlig balkong som vetter mot ett soligt söderläge. Garageplats ingår i avgiften.

 • Ansvarig mäklare

  Christopher Sjödahl

  Försäljningsansvarig BR
  Fastighetsmäklare / Partner

  :
  Telefon: 0766-10 13 48

Skapa bevakning på bostäder baserat på den här bostadens storlek, pris och område!

Vad är Bjurfors Boagent?

Planskiss

Planlösning

Beskrivning

Beskrivning

Varmt välkomna till denna välplanerade och rymliga trea med ett centralt läge på Hisingen. Stor inglasad balkong i soligt söderläge som erbjuder en härlig vy mot Ramberget och grönskan. Bostaden präglas av fina golv, ljusa väggar och stora fönsterpartier, vilket ger ett vackert ljusflöde. Generöst vardagsrum - perfekt för social gemenskap. Två rymliga sovrum med goda förvaringsmöjligheter och ingen insyn. Stilrent helkaklat badrum som renoverades i samband med stamrenoveringen. Lägenheten erbjuder bra förvaringsmöjligheter i den rymliga hallen.

Bredband ingår i månadsavgiften tillsammans med en P-plats i varmgarage. I källaren finns även ett källarförråd.
HSB-föreningen är aktiv, stabil och mycket omtyckt. På gångavstånd har man all tänkbar service, fin natur och mycket goda kommunikationer som tar dig in till staden på endast ett fåtal minuter. Här finns Kville Saluhall och Backaplan med ett stort utbud av affärer och restauranger samt ett flertal gym, endast en kort promenad bort. Trivs du bättre hemma? Då kan föreningen erbjuda träning på gym eller pingisrum.

Interiör

Trivsam och välplanerad 3:a i fint skick om ca 74,4 kvm. Lägenheten är planerad enligt följande:

Inbjudande entréhall med möblerbara ytor och goda förvaringsmöjligheter från den rymliga klädkammare, perfekt för den modeintresserade. Väggarna är ljust tapetserade och golvet pryds av ljust klickgolv. Hallen är ljus och binder samman lägenhetens övriga rum.

Direkt till vänster kommer du in till vardagsrummet som har ett fint ljusflöde ifrån de stora fönsterpartierna. Rummet är välplanerat och här finns gott om plats för både större soffgrupp och matsalsbord. Väggarna är ljust tapetserade och golvet pryds av samma klickgolv som i hallen. Härifrån når man den inglasade balkongen i soligt söderläge. En perfekt plats där man kan avnjuta härliga soltimmar i ett fritt läge över grönskande omgivningar.

Innanför vardagsrummet har man bostadens största sovrum. Rummet ligger rofyllt med fönster ut mot balkongen som ger ett härligt ljusinsläpp. Här inryms med enkelhet dubbelsängen samt övrigt möblemang. På golvet ligger ett mörkt klickgolv och väggarna är tapetserad.

Det mindre sovrummet nås från hallen. Väggarna är tapetserade i ljusa toner och på golvet ligger ett ljust klickgolv. Det ligger i lugnt läge med fönster mot föreningens välskötta gård. Ett perfekt barnrum eller kontor för den som önskar.

Rakt fram från hallen ligger det praktiska köket med vit köksinredning som rymmer gott om förvaring. Ovan arbetsbänken sitter vitt kakel. Ett praktiskt arbetskök med separat matplats där man ledigt sitter fyra personer. Den maskinella utrustningen består av ugn med glaskeramikhäll, diskmaskin, fläkt samt kombinerad kyl/frys.

I anslutning till hallen ligger badrummet som är stilrent renoverat med tidlösa färg- och materialval. Helkaklat med vitt kakel på väggarna samt mörkgrå klinkers på golvet. Badrumsinredning i form av vägghängd toalett, handfat med kommod, spegelskåp och dusch. Här finns även ett praktiskt vädringsfönster.

Utvald detaljbild

Fakta

Uteplats/balkong

Inglasad balkong i västerläge

Parkering

Garageplats i varmgarage ingår i månadsavgiften,

Månadsavgift

Avgift/hyra
5 148 kr

I avgiften ingår värme, kabel-TV, bredband samt garageplats i varmgarage. Sep. mätning av el, kall och varmvatten som tillkommer på månadsavgiften

Ekonomi

Andel i föreningen
0,25079%
Andel av årsavgiften är
0,25079%
Pantsatt
Ja
Reparationsfond
3 257 kr

Information

Typ
Bostadsrättslägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Utgångspris
2 595 000 kr
Lägenhetsnummer
121
Våningsplan
2 av 3
Hiss
Nej
Rum
3
Boarea
74,4 kvm

Driftskostnad (per månad)

Hushållsström
270 kr
Försäkring
161 kr
Vatten/Avlopp
120 kr
Övrigt
89 kr
Summa
640 kr

97 kr / månad för inglasning av balkong.

Byggnadssätt

Byggår
1957-1959
Uppvärmning
Fjärrvärme

Bostadsrättsförening

Namn
HSB Brf Linjalen
Organisationsform/typ
Bostadsrättsförening
Antal lägenheter
426
Antal hyresrätter
6
Antal lokaler
42
Äkta/oäkta bostadsrättsförening
Äkta
Överlåtelseavgift
1183*
Föreningen tillåter delat ägande
Ja
Föreningen tillåter juridisk person som köpare
Nej

* Betalas av säljare

Allmänt om föreningen

Föreningen omfattar 426 lägenheter med bostadsrätt samt 5 hyreslägenheter, 1 övernattningslägenhet samt 32 lokaler. Föreningen äger fastigheterna 60:1, 60:4, 74:3 i Brämaregården Göteborg vilka är upplåtna med tomträtt.

Besök gärna föreningens informativa hemsida:
http://www.hsb.se/goteborg/linjalen/

Föreningens ekonomi

En höjning av månadsavgifterna skedde 2019-07-01 på grund av fönsterbytet.

Renoveringar - Utförda och planerade

2010-2012 - Byttes samtliga V/A stammar i samtliga kök och badrum. I samband med detta renoverades även badrummen på bekostnad av föreningen.
2011 - Skedde renovering och inglasning av befintliga balkonger.
2011 - Installation av ny el-central
2012 - Renoverades taket samt byte av takpapp
2013 - Kompletterande fasadrenovering
2014 - Installation elektroniska lås och postboxar
2015 - Upprustning av tvättstugorna
2017 - Ombyggning innergårdar

Pågående renoveringar:
Fönsterbyte pågår för hela föreningen.

Parkering

Garageplats i varmgarage ingår i månadsavgiften/hyran.

TV/bredband

Kabel-tv, bredband och ip-telefoni levereras via Telia.

Gemensamma utrymmen

Föreningen tillhandahåller en mängd gemensamma utrymmen, följande:
- Cykelförråd.
- Gym som kan utnyttjas för 40 kr/mån/lägenhet (Övre Hallegatan 32).
- Källarförråd, ett till varje lägenhet.
- Samlingslokal med plats för ca 10-15 personer som kan hyras för 50 kr/dygn (Västra Stillestorpsgatan 7).
- samlingslokal ”Röda stugan” med plats för ca 40 personer kan hyras.
- Tvättstuga med mattvätt, 3 tvättmaskiner, torktumlare och 3 torkrum.
- Två boulebanor.
- Gästlägenhet med fyra bäddar,
- Gemensam tvättplats för bilar i garaget.

Området

Mäklaren om Centrala Hisingen

Hisingen är Sveriges fjärde största ö, även kallad Göteborgs Manhattan omgärdad av Göta älv i syd och öster, Nordre älv i norr samt Kattegatt i väster. På Hisingen finner du ett komplett serviceutbud kombinerat med vacker natur och närhet till havet. Bebyggelsen är blandad med både flerbostadshus och villor.

Brämaregården består främst av s.k. landshövdingehus, dvs. trevåningshus där bottenvåningen är anlagd i sten, medan övre våningar är uppförda i trä. Kvilletorget är områdets centrum och här finner man butiker och restauranger. Nya Kvillebäcken har blivit en attraktiv stadsdel precis bredvid Backaplan. Här finns bland annat den omåttligt populära Kville Saluhall. Norr om Kvillebäcken har trädgårdsstaden Hildedal växt fram. Här finner man lägenheter i flerbostadshus och parhus med antingen balkonger eller egen trädgård. Här är grönytorna lika viktiga som byggnaderna och området liknar en liten småstad med parker och andra gemensamma gröna ytor.

Lundby är en stor stadsdel på Hisingen där invånarantalet ökar snabbt i takt med att fler och fler bostadsområden byggs. I några delar är det flerfamiljshusen som dominerar, men här finner man även villaområden samt industriområden. Det finns ett rikt näringsliv med företag i alla storlekar.

På Centrala Hisingen ligger Keillers Park med Ramberget. Berget, som är 87 meter högt, är ett markant landmärke och utsikten från toppen är en av Göteborgs bästa. Hisingsparken är ett annat utflyktsmål som är värt ett besök, det är Göteborgs största park med gott om gångvägar och stigar.

I närheten finner man även området Norra Älvstranden. Det är ett av Göteborgs mest expansiva områden och här finner man vackra promenadstråk och bostadskvarter precis vid kajkanten.

Det finns flera grundskolor och gymnasium i de olika stadsdelarna på Hisingen. För de mindre barnen kan man välja mellan flera olika förskolor, både kommunala och enskilda eller dagbarnvårdare. Vid Lindholmen finner man IT-universitet som är en gemensam satsning mellan Göteborgs Universitet och Chalmers tekniska högskola.

Gillar man shopping finns flera shoppingområden. Backaplan är det största shoppingområdet och här finner du de flesta stora affärskedjor. Med buss eller spårvagn når man innerstaden på bara några minuter.

Innan Bohuslän blev svenskt från att tidigare tillhört Danmark/Norge gick landsgränsen längs med Hisingens gränser. På 1800-talet började industrialiseringen av ön och under större delen av 1900-talet låg flera ledande verkstäder och varv där. Bland dem kan nämnas varven Götaverken, Eriksberg, Lindholmen och Arendalsvarvet. Volvo startade sin verksamhet på Hisingen under 1920-talet.

Bor man på Hisingen har man alltid nära till havet. På några få minuter når du centralstationen och innerstaden med antingen buss eller spårvagn.

Köpa, sälja eller värdera bostad på Hisingen? Kontakta våra Bjurfors mäklare på Hisingen! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.

Karta

Västra stillestorpsgatan 1

Västra stillestorpsgatan 1,
417 13 GÖTEBORG

Visa i Google Maps

Boendekalkyl

Ungefärlig boendekostnad

 • Pris:
 • 0 kr
 • Kontantinsats:
 • 0 kr
 • Exempelränta:
 • %
 • Räntekostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Amortering:
 • + 0 kr / mån
 • Månadsavgift:
 • + 0 kr / mån
 • Driftskostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Skattereduktion:
 • - 0 kr / mån
 • Ungefärlig månadskostnad:
 • = 0 kr / mån

Om boendekostnad

I vår boendekalkyl kan du beräkna den ungefärliga boendekostnaden för den bostad du är intresserad av.

Genom att i kalkylen justera reglagen för Pris och Kontantinsats, samt ange en egen Ränta får du en indikation på boendekostnaden per månad för den här bostaden.

Observera att det här är en kalkyl. Vi rekommenderar alltid att du kontaktar din bank för att gå igenom de ekonomiska förutsättningarna för just dig att köpa den här bostaden. Det är också en bra idé att ansöka om ett lånelöfte hos din bank.

När du köper din bostad genom Bjurfors kan du ansöka om bolån till en förmånlig ränta hos vår samarbetspartner SEB.

Ansök om lånelöfte hos SEB

Boka visning

För att värna om våra kunder och medarbetare har vi nya rutiner och alternativ för säkrare och mer flexibla visningar. Vi övergår från öppna till endast förbokade visningar med få deltagare. Skulle du önska en digital eller helt privat visning var vänlig kontakta mäklaren.

Du är varmt välkommen till våra fysiska visningar om du är helt frisk och utan symtom på förkylning eller influensa. Annars träffar vi dig gärna i ett digitalt möte.

Visningar

Kontaktinformation

Bjurfors Boagent

Bolån

När du köper din bostad genom Bjurfors kan du ansöka om bolån till en förmånlig ränta hos vår samarbetspartner SEB. Ansök om lånelöfte hos SEB.

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

 • Ansvarig mäklare

  Christopher Sjödahl

  Försäljningsansvarig BR
  Fastighetsmäklare / Partner

  :
  Telefon: 0766-10 13 48

Förslag på andra bostäder

 • Bostadsrättslägenhet

  Centrala Hisingen, Göteborg

  Adress
  Övre Hallegatan 14
  Utgångspris
  2 295 000 kr
  Månadsavgift
  4 589 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  68,2 kvm

  Visning: 2020-06-14 11.00 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  Centrala Hisingen, Göteborg

  Adress
  Sehlstedtsgatan 9B
  Utgångspris
  1 950 000 kr
  Månadsavgift
  3 312 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  53,5 kvm

  Visning: 2020-05-31 13.15 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  Centrala Hisingen, Göteborg

  Adress
  Karl Staaffsgatan 16C
  Utgångspris
  1 995 000 kr
  Månadsavgift
  3 015 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  53 kvm

  Visning: 2020-05-31 12.00 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  Centrala Hisingen, Göteborg

  Adress
  Kvillegatan 1
  Utgångspris
  3 250 000 kr
  Månadsavgift
  3 907 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  74 kvm

  Visning: 2020-06-14 12.15 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  Centrala Hisingen, Göteborg

  Budgivning pågår
  Adress
  Kabbeleksgatan 5g
  Utgångspris
  1 995 000 kr
  Månadsavgift
  3 218 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  48,5 kvm

  Visning: 2020-06-08 17.30 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  Centrala Hisingen, Göteborg

  Adress
  Väderkvarnsgatan 3E
  Utgångspris
  2 250 000 kr
  Månadsavgift
  2 833 kr
  Antal rum
  2
  Sovrum
  1
  Boarea
  53,5 kvm

  Visning: 2020-06-07 12.00 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  Centrala Hisingen, Göteborg

  Adress
  Gamla Tuvevägen 6
  Utgångspris
  2 595 000 kr
  Månadsavgift
  3 410 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  55 kvm

  Visning: 2020-06-01 17.30 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  Centrala Hisingen, Göteborg

  På förhand
  Adress
  Gröna Annas gata 1
  Utgångspris
  2 995 000 kr
  Månadsavgift
  2 339 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  55 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Centrala Hisingen, Göteborg

  Adress
  Övre Hallegatan 40
  Utgångspris
  1 895 000 kr
  Månadsavgift
  3 888 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  58,2 kvm

  Visning: 2020-06-02 18.30 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  Centrala Hisingen, Göteborg

  Budgivning pågår
  Adress
  Godemansgatan 9A
  Utgångspris
  2 310 000 kr
  Månadsavgift
  3 942 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  55 kvm

  Visning: 2020-06-07 14.30 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  Centrala Hisingen, Göteborg

  Adress
  Solventilsgatan 4
  Utgångspris
  3 995 000 kr
  Månadsavgift
  4 882 kr
  Antal rum
  4
  Sovrum
  3
  Boarea
  93,8 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Centrala Hisingen, Göteborg

  Adress
  Rambergsvägen 23D
  Utgångspris
  2 495 000 kr
  Månadsavgift
  2 869 kr
  Antal rum
  3
  Sovrum
  2
  Boarea
  56 kvm