Ljus och välplanerad tvåa med härlig inglasad balkong

Centrala Hisingen, Göteborg

Västra Stillestorpsgatan 25

Budgivning pågår
Utgångspris
1 995 000 kr
Avgift
3 755 kr
Antal rum
2
Boarea
57 kvm
Typ
Bostadsrättslägenhet
Våningsplan
9 av 11
Hiss
Ja

Budgivning pågår

Nuvarande bud Nuvarande bud: 1 970 000 kr

BudBudgivareDatumTid
1 970 000 krBudgivare 12019-06-1915:16
1 950 000 krBudgivare 22019-06-1811:26
1 900 000 krBudgivare 12019-06-1810:25

Lägg ett bud

Läs mer om budgivning

Visning

Vänligen kontakta mäklaren för mer information.

Ljus och välplanerad tvåa med härlig inglasad balkong

Ljus och välplanerad tvåa med inglasad balkong. Fina ytskikt, helkaklat badrum och goda förvaringsmöjligheter. En bostad att verkligen trivas i!

 • Ansvarig mäklare

  Sofia Larsson

  Fastighetsmäklare

  :
  Telefon: 031-761 79 69

Planskiss

Planlösning

Beskrivning

Beskrivning

Här erbjuds en ljus och välplanerad tvåa i populära Brf Göteborgshus nr 22. Fint ljusflöde från fönster, och i kombination med ljus färgsättning ges en trivsam känsla. Stilrent kök med goda förvaringsmöjligheter och arbetsytor. Rymligt vardagsrum som möjliggör olika typer av möbleringsalternativ, perfekt för social gemenskap. Lägg därtill en underbar inglasad balkong i fritt läge på våning 9. Här tillåts man njuta av solen i lugn och harmonisk miljö.

Här bor du med ett perfekt läge med närhet till Ramberget och Keillers park där du kan njuta av den fina utsikten och ta härliga promenader. Området erbjuder stort utbud av affärer och service, och goda kommunikationsmöjligheter. Dessutom tar spårvagnen dig över till de centrala delarna av Göteborg på bara några minuter. Dessutom ingår det både källarförråd och vindsförråd finns till varje lägenhet.

Interiör

Välkommen till Västra Stillestorpsgatan 25. På våning 9 av 11 finns nu chansen att förvärva denna charmiga tvåa om ca 57 kvadratmeter. Ni kliver in på ett praktiskt klinkergolv som skyddar mot smuts och regn. I hallen finns en praktisk garderob med en spegeldörr samt en större klädkammare för extra förvaring.

Fortsatt in i lägenheten ligger ett fint laminatgolv som sträcker sig genom vardagsrum och sovrummet, fina ytskikt med vitmålade väggar. Köket skärmas av med en charmig glasvägg som ger en känsla av retro. Köket är i originalutförande, vita luckor, vit bänkskiva och stänkskydd av grått kakel ovan bänkskivan. Den maskinella utrustningen består av kombinerad kyl och frys, spishäll, fläkt samt diskmaskin för extra bekvämlighet. I köket finns en naturlig plats för en matgrupp.

Rymligt vardagsrummet med plats för större soffgrupp och tillhörande tv-möbel, de finns även plats för ett större matbord eller ett skrivbord som de står här idag. Möblera efter eget behov. Från vardagsrummet nås lägenhetens härliga inglasade balkong. Här känner man av det fria läget av att bo på våning 9, underbart läge med Rambergets grönska som närmsta granne och när träden inte står i full blom kan man skymta centrala Göteborg ovanför hustak och trädtoppar.

Innanför balkongen ligger sovrummet i ett ostört läge. Lättmöblerat med större säng, sängbord och valfri förvaring efter eget önskemål. Allt för en god natts sömn.

Badrummet renoverades i samband med föreningens stambyte och här pryds golvet av ett blått klinkergolv samt vitkaklade väggar. Här finns toalettstol, handfat, spegelskåp samt en större duschhörna.

Utvald detaljbild Utvald detaljbild

Fakta

Fastighetsbeteckning

Brämaregården 73:3

Månadsavgift

Avgift/hyra
3 755 kr

I avgiften ingår värme, vatten, kabel-tv och bredband.

Ekonomi

Andel i föreningen
0,25009%
Andel av årsavgiften är
0,25%
Pantsatt
Ja

Information

Typ
Bostadsrättslägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Utgångspris
1 995 000 kr
Lägenhetsnummer
344
Våningsplan
9 av 11
Hiss
Ja
Rum
2
Boarea
57 kvm

Driftskostnad (per månad)

Personer i hushållet
2
Hushållsström
150 kr
Försäkring
100 kr
Summa
250 kr

Byggnadssätt

Byggår
1958
Uppvärmning
Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd
Utförd
Energiklass
E
Energiförbrukning per kvm och år
127
Energideklarationsdatum
2019-01-09

Om föreningen

Namn
Riksbyggen Brf Göteborgshus nr 22
Organisationsform/typ
Bostadsrättsförening
Antal lägenheter
356
Antal lokaler
13
Äkta/oäkta bostadsrättsförening
Äkta
Överlåtelseavgift
1163*
Föreningen tillåter delat ägande
Ja
Föreningen tillåter juridisk person som köpare
Nej

* Betalas av köpare

Allmänt om föreningen

Föreningen innehar fastigheterna Brämaregården 73:3, 73:5, 73:6 och 73:7 med 356 lägenheter och 13 lokaler. Byggnaderna är uppförda 1958-1960. Fastigheternas adress är Kastvindsgatan 1, Fjällvindsgatan 4, Västra Stilletorpsgatan 23-25 samt Virvelvindsgatan 24-30 i Göteborg. Fastigheten är uppförd 1958.

Förening med god ekonomi. Föreningen har linjär avskrivning på byggnaden.
Från 1/7-19 höjs avgiften med 5%.

Förvaltare är Riksbyggen.

Renoveringar - Utförda och planerade

2018: byter ut alla hissar i föreningen, hissen på Västra Stillestorpsgatan 23 är utbytt i maj-juni.
2017: Soprummen gjordes om till miljörum med sopsortering och samtliga armaturer i trapphusen byttes ut.
2016-2017: Renovering av åtta fläktaggregat. Byte av två torktumlare. Målning invändigt i tvättstugan, källargångar och vindar.
2015-2016: Dränering av tre grundmurar. OVK-besiktning med energisparåtgärder.
2013-2014: Balkongrenovering. Balkongerna breddades samt glasades in.
2014-2015: Byte av låssystem i entréer till tags samt p-garage på Fjällvindsgatan.
2013-2014: Byte av två tvättmaskiner samt byte av garageport med styrning.
2010: Säkerhetsdörrar köptes in av föreningen. Renovering av hissen i form av nya motorer och linor.
2002-2004: Fastigheterna gjorde stambyte och i samband med det renoverades alla badrum.

Parkering

Ca. 30 parkeringsplatser under däck. Går att hyra för 400 kr/mån. Till garageplatsen är det separat kö.

202 parkeringsplatser. Går att hyra för 250 kr/mån. Till parkeringsplatsen är det separat kö. Fastighetsskötarna har hand om parkeringskön.
Längs med Rambergsvägen finns fri parkering.

TV/bredband

Ansluten till kabelnät. Leverantör: ComHem. Basutbud ingår i avgiften.
Bredband. Leverantör: ComHem. I fastigheten finns även fiberbredband via Ownit. För bredband krävs separat abonnemang, vilket betalas av bostadsrättsinnehavaren.

Gårdsplats/innergård

Föreningen tillhandahåller en gemensam basketplan.

Gemensamma utrymmen

Källarförråd och vindsförråd finns till varje lägenhet. I föreningen finns cykelförråd, tvättstuga med torkrum, barnvagnsförråd samt ett verkstadsrum och i varje hus finns soppsortering. Föreningen har även en gästlägenhet som finns på Kastvindsgatan 1,med 4 bäddar som går att hyra för 200 kr per dygn (Max 7 dagar åt gången). Bastu finns på Fjällvindsgatan 4 med ingång på norrsidan.

Området

Att bo på Centrala Hisingen

Hisingen är Sveriges fjärde största ö, omgärdad av Göta älv i syd och öster, Nordre älv i norr samt Kattegatt i väster. På Hisingen finner du ett komplett serviceutbud kombinerat med vacker natur och närhet till havet. Bebyggelsen är blandad med både flerbostadshus och villor. Flera nya bostadsområden är under byggnation.

Brämaregården består främst av s.k. landshövdingehus, dvs. trevåningshus där bottenvåningen är anlagd i sten, medan övre våningar är uppförda i trä. Kvilletorget är områdets centrum och här finner man butiker och restauranger. Kvillebäcken, som ligger precis bredvid, kommer inom kort att bebyggas med över tusen nya lägenheter. Nya Kvillebäcken blir den första etappen av den förnyelse som pågår i Backaplansområdet, med målsättningen att skapa en attraktiv stadsdel. Norr om Kvillebäcken har trädgårdsstaden Hildedal växt fram. Här finner man lägenheter i flerbostadshus och parhus med antingen balkonger eller egen trädgård. Här är grönytorna lika viktiga som byggnaderna och området liknar en liten småstad med parker och andra gemensamma gröna ytor.

Lundby är en stor stadsdel på Hisingen där invånarantalet ökar snabbt i takt med att fler och fler bostadsområden byggs. I några delar är det flerfamiljshusen som dominerar, men här finner man även villaområden samt industriområden. Det finns ett rikt näringsliv med företag i alla storlekar.

På Centrala Hisingen ligger Keillers Park med Ramberget. Berget, som är 87 meter högt, är ett markant landmärke och utsikten från toppen är en av Göteborgs bästa. Hisingsparken är ett annat utflyktsmål som är värt ett besök, det är Göteborgs största park med gott om gångvägar och stigar.

I närheten finner man även området Norra Älvstranden. Det är ett av Göteborgs mest expansiva områden och här finner man vackra promenadstråk och bostadskvarter precis vid kajkanten.

Det finns flera grundskolor och gymnasium i de olika stadsdelarna på Hisingen. För de mindre barnen kan man välja mellan flera olika förskolor, både kommunala och enskilda eller dagbarnvårdare. Vid Lindholmen finner man IT-universitet som är en gemensam satsning mellan Göteborgs Universitet och Chalmers tekniska högskola.

Gillar man shopping finns flera shoppingområden. Backaplan är det största shoppingområdet och här finner du de flesta stora affärskedjor. Med buss eller spårvagn når man innerstaden på bara några minuter.

Innan Bohuslän blev svenskt från att tidigare tillhört Danmark/Norge gick landsgränsen längs med Hisingens gränser. På 1800-talet började industrialiseringen av ön och under större delen av 1900-talet låg flera ledande verkstäder och varv där. Bland dem kan nämnas varven Götaverken, Eriksberg, Lindholmen och Arendalsvarvet. Volvo startade sin verksamhet på Hisingen under 1920-talet.

Bor man på Hisingen har man alltid nära till havet, flera fina badplatser ligger på ön, de flesta utåt Torslanda. Bussar tar dig snabbt och lätt till baden. På några få minuter når du centralstationen och innerstaden med antingen buss eller spårvagn.

Köpa eller sälja bostad på Hisingen? Kontakta våra Bjurfors mäklare på Hisingen! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.

Karta

Västra Stillestorpsgatan 25

Västra Stillestorpsgatan 25,
417 13 Göteborg

Visa i Google Maps

Boendekalkyl

Ungefärlig boendekostnad

 • Pris:
 • 0 kr
 • Kontantinsats:
 • 0 kr
 • Exempelränta:
 • %
 • Räntekostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Amortering:
 • + 0 kr / mån
 • Månadsavgift:
 • + 0 kr / mån
 • Driftskostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Skattereduktion:
 • - 0 kr / mån
 • Ungefärlig månadskostnad:
 • = 0 kr / mån

Om boendekostnad

I vår boendekalkyl kan du beräkna den ungefärliga boendekostnaden för den bostad du är intresserad av.

Genom att i kalkylen justera reglagen för Pris och Kontantinsats, samt ange en egen Ränta får du en indikation på boendekostnaden per månad för den här bostaden.

Observera att det här är en kalkyl. Vi rekommenderar alltid att du kontaktar din bank för att gå igenom de ekonomiska förutsättningarna för just dig att köpa den här bostaden. Det är också en bra idé att ansöka om ett lånelöfte hos din bank.

Budgivning

Välkommen att anmäla dig till budgivningen.

Delta i budgivningen

Kontaktinformation

Bjurfors Boagent

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

 • Ansvarig mäklare

  Sofia Larsson

  Fastighetsmäklare

  :
  Telefon: 031-761 79 69

Förslag på andra bostäder

 • Bostadsrättslägenhet

  Centrala Hisingen, Göteborg

  Adress
  Scholandersgatan 1D
  Utgångspris
  1 695 000 kr
  Månadsavgift
  3 062 kr
  Antal rum
  2
  Sovrum
  1
  Boarea
  56,4 kvm

  Visning: 2019-07-01 18.00 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  Centrala Hisingen, Göteborg

  Budgivning pågår
  Adress
  Bäckebolsängen 28
  Utgångspris
  1 895 000 kr
  Månadsavgift
  5 116 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  83,6 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Centrala Hisingen, Göteborg

  Adress
  Virvelvindsgatan 20B
  Utgångspris
  2 850 000 kr
  Månadsavgift
  3 986 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  74 kvm

  Visning: 2019-07-02 17.30 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  Centrala Hisingen, Göteborg

  Adress
  Väderkvarnsgatan 2d
  Utgångspris
  2 475 000 kr
  Månadsavgift
  3 248 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  57 kvm

  Visning: 2019-07-02 18.30 Boka här

 • Adress
  Rambergsvägen 25A
  Utgångspris
  2 295 000 kr
  Månadsavgift
  2 703 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  52 kvm

  Visning: 2019-06-30 14.00 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  Centrala Hisingen, Göteborg

  På förhand
  Adress
  Borstbindaregatan 17
  Utgångspris
  2 945 000 kr
  Månadsavgift
  3 490 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  55 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrätt

  Centrala Hisingen, Göteborg

  På förhand
  Adress
  Hisingsgatan 10
  Pris
  2 450 000 kr
  Månadsavgift
  3 521 kr
  Antal rum
  1,5
  Boarea
  42 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Adress
  Sven-Agne Larssons Väg 5
  Utgångspris
  2 995 000 kr
  Månadsavgift
  4 468 kr
  Antal rum
  3
  Sovrum
  2
  Boarea
  70 kvm

  Visning: 2019-06-30 15.15 Boka här