Ljus och välplanerad tvåa med härlig inglasad balkong

Centrala Hisingen, Göteborg

Västra stillestorpsgatan 25

På förhand
Avgift
3 398 kr
Antal rum
2
Boarea
57 kvm
Typ
Bostadsrättslägenhet
Våningsplan
5 av 11
Hiss
Ja

Ljus och välplanerad tvåa med härlig inglasad balkong

Ljus och välplanerad tvåa med inglasad balkong. Stilrent kök, helkaklat badrum och goda förvaringsmöjligheter. En bostad att verkligen trivas i!

 • Ansvarig mäklare

  Christopher Sjödahl

  Försäljningschef Hisingen
  Fastighetsmäklare / Partner

  :
  Telefon: 0766-10 13 48

 • Extra kontaktperson

  Julia Bernfjord

  Fastighetsmäklare / Partner

  :
  Telefon: 031-761 79 63

Skapa bevakning på bostäder baserat på den här bostadens storlek, pris och område!

Vad är Bjurfors Boagent?

Planskiss

Planlösning

Beskrivning

Beskrivning

Här erbjuds en ljus och välplanerad tvåa i populära Brf Göteborgshus 22. Fint ljusflöde från fönster, och i kombination med ljus färsättning ges en trivsam känsla. Stilrent kök med goda förvaringsmöjligheter och arbetsytor. Rymligt vardagsrum som möjliggör olika typer av möbleringsalternativ, perfekt för social gemenskap. Lägg därtill en underbar inglasad balkong i västerläge med grönskan som närmsta granne. Här tillåts man njuta av eftermiddagssolen i lugn och harmonisk miljö.

Här bor du med ett perfekt läge med närhet till Ramberget och Keillers park där du kan njuta av den fina utsikten och ta härliga promenader. Området erbjuder stort utbud av affärer och service, och goda kommunikationsmöjligheter.

Interiör

Rumsbeskrivning: Ta dig fem våningar upp i huset och välkomnas in till denna välplanerade bostad. Ljus och inbjudande hall med plats för avhängning av kläder och skor. Ytterligare förvaring ges i en stor klädkammare direkt till höger. På golvet ligger ett fint ljust golv som fortsätter in till köket.

Vidare in i bostaden nås det stilrena köket. Gott om förvaring ges i skåp med högblanka grå luckor. Ovan den mörka arbetsbänken sitter vitt kakel. Den maskinella utrustningen består av spishäll, ugn, micro, kombinerad kyl-, och frys samt diskmaskin. Här ryms med enkelhet ett matbord för 4-6 personer. Låt gästerna slå sig ner kring bordet medan maten förbereds på spisen och sprider goda dofter.

Vardagsrummets yta möjliggör olika möbleringsalternativ utifrån eget tycke och smak. Ljus färgsättning i kombination med fint ljusinsläpp från fönster ger en luftig atmosfär och skapar trivsel. Härifrån nås den underbara inglasade balkongen med grönskan som närmsta granne. Här tillåts man njuta av sol från lunch och framåt kvällen.

Det rymliga sovrummet är ljust och rofyllt. Bakom sängen sitter en smakfull fondtapet som ger en fin effekt till de ljusa väggarna. Genom ett fönster fås ett fint ljusflöde som ger en harmonisk känsla. Gott om plats för t.ex. en skjutdörrsgarderob för extra förvaringsmöjligheter.

Helkaklat badrum från stambytet med ny smakfull inredning från 2016 med nytt handfat med kommod, toastol, duschvägg och duschblandare. Här finns även en handdukstork från stambytet. På väggarna sitter ett vitt kakel och på golvet ligger ett grått klinkergolvgolv med skön golvvärme som ger en lyxig känsla.

Till lägenheten hör både källarförråd och vindsförråd.

Fakta

Fastighetsbeteckning

Brämaregården 73:3, 73:5-7

Månadsavgift

Avgift
3 398 kr
Värme ingår
Ja
Vatten ingår
Ja
Kabel-TV ingår
Ja

I avgiften ingår värme, vatten, kabel-tv och bredband.

Ekonomi

Andel i föreningen
0,24491%
Andel av årsavgiften är
0,24497%
Pantsatt
Ja

Information

Typ
Bostadsrättslägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Lägenhetsnummer
327
Våningsplan
5 av 11*
Hiss
Ja
Rum
2
Boarea
57 kvm

* Våningsplan 5 av 11.

Driftskostnad (per månad)

Hushållsström
230 kr
Försäkring
240 kr
Summa
470 kr

Byggnadssätt

Byggår
1958
Uppvärmning
Fjärrvärme

Energideklaration

Energiklass
E
Energiförbrukning per kvm och år
103

Uteplats/balkong

Balkong, läge väster.

Bostadsrättsförening

Namn
Riksbyggen Brf Göteborgshus nr 22
Organisationsform/typ
Bostadsrättsförening
Antal lägenheter
356
Antal lokaler
13
Äkta/oäkta bostadsrättsförening
Äkta
Överlåtelseavgift
1190*
Föreningen tillåter delat ägande
Ja
Föreningen tillåter juridisk person som köpare
Nej

* Betalas av köpare

Allmänt om föreningen

Föreningen innehar fastigheterna Brämaregården 73:3, 73:5, 73:6 och 73:7 med 356 lägenheter och 13 lokaler.
Adresserna är Kastvindsgatan 1, Fjällvindsgatan 4, Västra Stilletorpsgatan 23-25 samt Virvelvindsgatan 24-30 i Göteborg.
Fastigheterna är upplåtna med tomträtt och nuvarande avtal löper fram till 2027-01-14.

Förvaltare är Riksbyggen.

Renoveringar - Utförda och planerade

Kommande renoveringar:
2022: Planerat takbyte.
2025: Ommålning invändigt i husen.

Pågående 2020: Utbyte av avlopp samt relining i bottenvåning samt till kommunalt avlopp.

Utförda renoveringar:
2020: Fasadtvätt.
2019: Asfaltering, ommålning, uppmålning av p-platser.
2018: byter ut alla hissar i föreningen, hissen på Västra Stillestorpsgatan 23 är utbytt i maj-juni.
2017: Soprummen gjordes om till miljörum med sopsortering och samtliga armaturer i trapphusen byttes ut.
2016-2017: Renovering av åtta fläktaggregat. Byte av två torktumlare. Målning invändigt i tvättstugan, källargångar och vindar.
2015-2016: Dränering av tre grundmurar. OVK-besiktning med energisparåtgärder.
2013-2014: Balkongrenovering. Balkongerna breddades samt glasades in.
2014-2015: Byte av låssystem i entréer till tags samt p-garage på Fjällvindsgatan.
2013-2014: Byte av två tvättmaskiner samt byte av garageport med styrning.
2010: Säkerhetsdörrar köptes in av föreningen.
2002-2004: Fastigheterna gjorde stambyte och i samband med det renoverades alla badrum.

Parkering

Ca. 40 parkeringsplatser under däck. Går att hyra för 400 kr/mån. Till garageplatsen är det separat kö.

202 parkeringsplatser. Går att hyra för 250 kr/mån. Till parkeringsplatsen är det separat kö. Fastighetsskötarna har hand om parkeringskön.

Längs med Rambergsvägen finns fri parkering.

De ha digital kö till parkering och garage. Man kan ställa sig i den 3 veckor före inflyttning.

TV/bredband

Fiberbredband via Ownit 1000/1000 ingår i avgiften.
Fastigheten är även ansluten till kabelnät via ComHem. För bredband krävs separat abonnemang, vilket betalas av bostadsrättsinnehavaren.

Gårdsplats/innergård

Föreningen tillhandahåller en gemensam basketplan och grillplats.

Gemensamma utrymmen

Källarförråd och vindsförråd finns till varje lägenhet. I föreningen finns cykelförråd, tvättstuga med torkrum, barnvagnsförråd samt ett verkstadsrum och i varje hus finns soppsortering. Föreningen har även en gästlägenhet som finns på Kastvindsgatan 1,med 4 bäddar som går att hyra för 200 kr per dygn (Max 7 dagar åt gången). Bastu finns på Fjällvindsgatan 4 med ingång på norrsidan.

Övrigt

Informationen ovan är tagen från styrelsen, hemsida, årsredovisning samt stadgar. Vi ansvarar ej för att uppgifterna från dessa källor är korrekta utan råder dig som köpare att kontrollera fakta som är av vikt för dig.

Området

Mäklaren om Centrala Hisingen

Hisingen är Sveriges fjärde största ö, även kallad Göteborgs Manhattan omgärdad av Göta älv i syd och öster, Nordre älv i norr samt Kattegatt i väster. På Hisingen finner du ett komplett serviceutbud kombinerat med vacker natur och närhet till havet. Bebyggelsen är blandad med både flerbostadshus och villor.

Brämaregården består främst av s.k. landshövdingehus, dvs. trevåningshus där bottenvåningen är anlagd i sten, medan övre våningar är uppförda i trä. Kvilletorget är områdets centrum och här finner man butiker och restauranger. Nya Kvillebäcken har blivit en attraktiv stadsdel precis bredvid Backaplan. Här finns bland annat den omåttligt populära Kville Saluhall. Norr om Kvillebäcken har trädgårdsstaden Hildedal växt fram. Här finner man lägenheter i flerbostadshus och parhus med antingen balkonger eller egen trädgård. Här är grönytorna lika viktiga som byggnaderna och området liknar en liten småstad med parker och andra gemensamma gröna ytor.

Lundby är en stor stadsdel på Hisingen där invånarantalet ökar snabbt i takt med att fler och fler bostadsområden byggs. I några delar är det flerfamiljshusen som dominerar, men här finner man även villaområden samt industriområden. Det finns ett rikt näringsliv med företag i alla storlekar.

På Centrala Hisingen ligger Keillers Park med Ramberget. Berget, som är 87 meter högt, är ett markant landmärke och utsikten från toppen är en av Göteborgs bästa. Hisingsparken är ett annat utflyktsmål som är värt ett besök, det är Göteborgs största park med gott om gångvägar och stigar.

I närheten finner man även området Norra Älvstranden. Det är ett av Göteborgs mest expansiva områden och här finner man vackra promenadstråk och bostadskvarter precis vid kajkanten.

Det finns flera grundskolor och gymnasium i de olika stadsdelarna på Hisingen. För de mindre barnen kan man välja mellan flera olika förskolor, både kommunala och enskilda eller dagbarnvårdare. Vid Lindholmen finner man IT-universitet som är en gemensam satsning mellan Göteborgs Universitet och Chalmers tekniska högskola.

Gillar man shopping finns flera shoppingområden. Backaplan är det största shoppingområdet och här finner du de flesta stora affärskedjor. Med buss eller spårvagn når man innerstaden på bara några minuter.

Innan Bohuslän blev svenskt från att tidigare tillhört Danmark/Norge gick landsgränsen längs med Hisingens gränser. På 1800-talet började industrialiseringen av ön och under större delen av 1900-talet låg flera ledande verkstäder och varv där. Bland dem kan nämnas varven Götaverken, Eriksberg, Lindholmen och Arendalsvarvet. Volvo startade sin verksamhet på Hisingen under 1920-talet.

Bor man på Hisingen har man alltid nära till havet. På några få minuter når du centralstationen och innerstaden med antingen buss eller spårvagn.

Köpa, sälja eller värdera bostad på Centrala Hisingen? Kontakta våra Bjurfors mäklare på Hisingen! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.

Karta

Västra stillestorpsgatan 25

Västra stillestorpsgatan 25,
417 13 Göteborg

Visa i Google Maps

Kontakt

Anmäl ditt intresse eller ställ en fråga till mäklaren

Anmäl intresse

Kontaktinformation

Bjurfors Boagent

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

 • Ansvarig mäklare

  Christopher Sjödahl

  Försäljningschef Hisingen
  Fastighetsmäklare / Partner

  :
  Telefon: 0766-10 13 48

 • Extra kontaktperson

  Julia Bernfjord

  Fastighetsmäklare / Partner

  :
  Telefon: 031-761 79 63

Förslag på andra bostäder

 • Bostadsrättslägenhet

  Centrala Hisingen, Göteborg

  På förhand
  Adress
  Långängen 1B
  Utgångspris
  2 695 000 kr
  Månadsavgift
  3 509 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  56 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!
  Visning: 2021-01-31 13.30 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  Centrala Hisingen, Göteborg

  På förhand
  Adress
  Gustaf Dalénsgatan 5C
  Månadsavgift
  4 304 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  76 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Centrala Hisingen, Göteborg

  På förhand
  Adress
  Långängen 1B
  Månadsavgift
  4 447 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  76,5 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Centrala Hisingen, Göteborg

  På förhand
  Adress
  Gröna Annas Gata 9
  Månadsavgift
  3 698 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  68 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Centrala Hisingen, Göteborg

  Adress
  Kvillegatan 35
  Utgångspris
  2 150 000 kr
  Månadsavgift
  2 134 kr
  Antal rum
  1,5
  Boarea
  40 kvm

  Visning: 2021-01-24 13.15 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  Centrala Hisingen, Göteborg

  Adress
  Guldpokalsgatan 8B
  Utgångspris
  2 995 000 kr
  Månadsavgift
  4 450 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  64,5 kvm

  Visning: 2021-01-24 15.30 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  Centrala Hisingen, Göteborg

  På förhand
  Adress
  Virvelvindsgatan 20B
  Utgångspris
  2 195 000 kr
  Månadsavgift
  3 353 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  59 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Centrala Hisingen, Göteborg

  På förhand
  Adress
  Långängen 4B
  Månadsavgift
  3 411 kr
  Antal rum
  2
  Sovrum
  1
  Boarea
  56 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Centrala Hisingen, Göteborg

  Adress
  Långängen 1B
  Utgångspris
  3 295 000 kr
  Månadsavgift
  4 096 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  70,5 kvm

  Visning: 2021-01-24 14.30 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  Centrala Hisingen, Göteborg

  På förhand
  Adress
  Väderkvarnsgatan 3C
  Månadsavgift
  2 749 kr
  Antal rum
  2
  Sovrum
  1
  Boarea
  52,8 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Centrala Hisingen, Göteborg

  På förhand
  Adress
  Fyrklöversgatan 11
  Månadsavgift
  3 045 kr
  Antal rum
  2
  Sovrum
  1
  Boarea
  55 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Centrala Hisingen, Göteborg

  Adress
  Harald Hjärnesgatan 13B
  Utgångspris
  1 995 000 kr
  Månadsavgift
  4 024 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  51 kvm

  Visning: 2021-01-21 19.15 Boka här