Rymlig och nyrenoverad bostad med superlåg avgift.

Eriksberg, Göteborg

Styrfarten 2C

Fast pris
4 250 000 kr
Avgift
2 173 kr
Antal rum
2
Boarea
77 kvm
Typ
Bostadsrättslägenhet
Våningsplan
3 av 6
Hiss
Ja

Rymlig och nyrenoverad bostad med superlåg avgift.

Rymlig och nyrenoverad bostad med superlåg avgift, men bara för dig 55+. Lyxigt med fritt gym och bastu samt bemannad reception. Låg månadsavgift.

 • Ansvarig mäklare

  Fredrik Johansson

  Fastighetsmäklare

  :
  Telefon: 031-761 79 65

Skapa bevakning på bostäder baserat på den här bostadens storlek, pris och område!

Vad är Bjurfors Boagent?

Bilder

Härligt ljus bostad med stora öppna ytor. Styrfarten 2C - Bjurfors
Härligt ljus bostad med stora öppna ytor
. Styrfarten 2C - Bjurfors
Bostaden är nyrenoverad med nytt snyggt parkettgolv och nya vitvaror. Styrfarten 2C - Bjurfors
Bostaden är nyrenoverad med nytt snyggt parkettgolv och nya vitvaror
Balkong i högt fritt läge utan direkt insyn. Styrfarten 2C - Bjurfors
Balkong i högt fritt läge utan direkt insyn
Trevligt balkongläge mellan husen. Styrfarten 2C - Bjurfors
Trevligt balkongläge mellan husen
Modern nytt kök. Styrfarten 2C - Bjurfors
Modern nytt kök

Planskiss

Planlösning
Planskiss 77 kvm

Beskrivning

Beskrivning

Rymlig och nyrenoverad bostad med SUPERLÅG avgift.
Denna nyligen renoverad bostad är rymligt och har fint ljusinsläpp.

Exklusivt påkostat boende för dig som är 55+ med bemannad reception som kan bistå med hjälp och fritt gym och bastu. Lägg därtill en magisk gemensamt tornrum med takterrass som har magisk utsikt över Älvstranden och älvinloppet. Vardagsrummet är extra stort och lättmöblerat och har öppen planlösning med köket som är påkostat med helt nya vitvaror nymålade luckor och en snygg stenbänk. Kyl och frys är helintegrerat bakom skåpsluckor. Balkongen har vy mot grönområdet utanför bostad och har förmiddagssol. Badrummet har duschhörna med njutbar takdusch. I badrummet finns även en kombinerad tvättmaskin och torktumlare. Utöver detta har man tillgång till en rymlig tvättstuga i huset.

Vill du njuta av solen hela långa dagen åker du upp till takterrassen och slår dig ner i sofforna där. Från terrassen har du vidsträckt och magnifik utsikt över Älvstranden och älven. Här upp finns även en trevlig lounge med stora fönsterpartier. Perfekt att ta med vännerna upp på ett glas vin och njuta av utsikten.

Entrén har en lobby med bemannad reception, med loungemöbler för att koppla av och läsa morgontidningen samt platser med datorer för att fritt kunna surfa. Det finnas också en skön loungedel med exklusiv inredning där man kan ta emot gäster. Detta boende har tillgång till Bovivakonceptet, vilket innebär fritt gym i huset med bastu samt bemannad reception dagtid.

Detta boende är helt enkelt något utöver det vanliga. Ett boende med lyxkant helt enkelt. Mycket låg avgift där även el ingår i avgiften.

Bostaden säljs till fast pris och är tillgänglig direkt om man önskar. Först till kvarn.

OBS - Specialerbjudande med reducerad månadsavgift där även elförbrukning ingår i avgiften till år 2029. Läs mer om detta nedan.

Bostaden säljs till fast pris - så skynda dig och hör av dig om du är intresserad.

Interiör

Genmomgående ljusa väggar och snygg vitlaserad ekparkett i hela bostaden.

Hall:
Rymlig hall med med plats för garderob.

Sovrum:
Rymmer bred säng och har egen klädkammare.

Vardagsrum:
Extra stor och lättmöblerat med stora fönsterpartier som ger fint ljus.

Kök:
I öppen planlösning med vardagsrummet ligger köket. Köket är nyrenoverat med köksluckor i snygg ljusgrå nyans och bänk av modern stenkomposit i grå nyans. Vitvarorna är induktionshäll, ugn samt diskmaskin. Dessutom kombinerat kyl och frys som är helitegrerat bakom köksluckor.

Balkong:
Från vardagsrummet når du balkongen som har förmiddagssol. Balkongen ligger i fritt läge mellan husen framför och du har vy mot grönytan utanför huset.

Badrum:
Badrummet har takdusch bakom vikväggar av glas. Tvättställ med underskåp samt en kombinerat tvättmaskin och torktumlare. Vita väggar med snyggt grått kakel i duschhörnan samt matchande klinker på golvet. Spegelskåp med belysning samt handdukstork.

Utvald detaljbild Utvald detaljbild

Fakta

Uteplats/balkong

Stor balkong med förmiddagssol med vy mot grönytan utanför.

Tillträde

Tillträde efter överenskommelse.

Månadsavgift

Avgift/hyra
2 173 kr

Månadsavgiften är 4346 kr/månad men reduceras med 2173 kr/mån (motsvarande 50 % av dagens avgift) till år 2029 enligt subventionsavtal mellan upplåtaren och första bostadsrättshavaren . Avgiften inkluderar värme, vatten och kabel-tv samt el.

Ekonomi

Andel i föreningen
1,363%

Information

Typ
Bostadsrättslägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Fast pris
4 250 000 kr
Lägenhetsnummer
73 / 3031
Våningsplan
3 av 6
Hiss
Ja
Rum
2
Boarea
77 kvm

Driftskostnad (per månad)

Inga driftskostnader då allt även el ingår i månadsavgiften.

Byggnadssätt

Byggår
2006

Energideklaration

Utförd
Utförd
Energiklass
E
Energideklarationsdatum
2020-02-10

Bostadsrättsförening

Namn
Brf Styrfarten
Organisationsform/typ
Bostadsrättsförening
Överlåtelseavgift
1183*
Föreningen tillåter delat ägande
Ja
Föreningen tillåter juridisk person som köpare
Nej
Föreningen äger marken
Ja

* Betalas av köpare

Allmänt om föreningen

Brf Styrfarten äger fastigheten med adresserna Styrfarten 2A-2E och på denna finns fyra huskroppar om 3-13 våningar sammanbyggda i källarplanet. 96 lägenheter med garage i källarplanet. Bostäderna uppförda som hyresrätter och ombildning till bostadsrätter skedde 2019. De boende fick möjlighet att köpa. En del valde att bo kvar med hyresrätt. När dessa blir tomma kommer föreningen att sälja dem som bostadsrätter. Den ekonomiska förvaltningen sköts av Riksbyggen.

Föreningens ekonomi

Några beslutade avgiftsjusteringar finns ej i dagsläget.

Renoveringar - Utförda och planerade

Entréplan med reception och loungedel har under året renoverats i modern stil och är mycket inbjudande.

OVK är gjord under maj 2019.

Parkering

Under ett av huset finns ett garage med 28 garageplatser som kan hyras för 1000 kr/månad. För närvarande kö. Göteborgs kommun samt samfälligheten Barchmanns plats har några uteplatser i husets närhet. Gå in på parkeringgoteborg.se eller ring 031-774 37 00 för att kontrollera aktuell tillgång och pris.

TV/bredband

Kabel-tv via Comhem ingår i månadsavgiften. Bredband kan tecknas via Comhem mot separat abonnemang. Styrelsen ser över möjligheten att dra in fibernät i huset.

Gårdsplats/innergård

Trevlig innergård med många välskötta planteringar och ett flertal bänkar och bord.

Gemensamma utrymmen

I entrén till höghuset finns en bemannad reception där man kan få hjälp med det mesta. Ett avtal för detta är tecknat i tre år. Här finns även en samlingslokal med kök. Här ordnas ibland sammankomster med spännande föreläsningar. I anslutning till entrén finns även ett gym som de boende kan nyttja med tillgång till bastu samt stor tvättstuga. Fritt Wifi i receptionen. Det finns två gästlägenheter som man kan hyra.

På våning 13 finns Tornrummet som du kan låna precis som samlingslokalen för privata fester och sammankomster. Här uppe finns bord och soffor och en stor takterrass.

I dagsläget erbjuds även två gånger i månaden massagetillfällen för ett förmånligt pris där massörer kommer till huset.

Området

Mäklaren om Eriksberg

Nybyggnation och modern design blandas med bevarandet av värdefulla fastigheter från den tidigare varvstiden. Sättet att blanda gammalt och nytt har fått flera utmärkelser för god arkitektur. Här finns bostads- och hyresrätter, skolor och företag. Du hittar även ett varierat utbud av butiker, restauranger, barer, teater, evenemangshall, konstnärsateljéer, idrottshall m.m; en blandning som gör livet i en stadsdel attraktivt och intressant. De gamla hamn- och varvsområdena på båda sidor om älven håller på att förvandlas till bostadsområden, arbetsplatser och stråk där man kan roa sig eller njuta av kulturlivet.

I området känns det alltid nära till naturen med flera grönområden, promenader längs vattnet. I och runt Färjenäsparken finns vackra vyer och ett grönområde att promenera vid, det finns även tre stora lekplatser och en fotbollsplan, vilket gör det väldigt populärt hos barnfamiljer. Även Krokängsparken och Sörhallsberget är trevliga grönområden att njuta av.

På Norra Älvstranden finns ett stort utbud av träningsmöjligheter. Vid den gamla kvarnen på Eriksberg kan man träna på Friskis & Svettis, Nordic Wellness finns på Östra Eriksbergsgatan samt vid Eriksbergs Köpcenter ligger SATS och på Lundby Strand finns en stor och välutrustad idrottshall. På den gamla biografen Aftonstjärnan drar revyer och film fulla hus. I Hotell 11 och Eriksbergshallen på Eriksberg hålls större konferenser, utställningar och konserter. Lundbys kulturskola erbjuder ett brett utbud, här kan barnen spela musik och teater, dansa, sjunga, måla och jobba med keramik - för att bara nämna något.

Runt Eriksbergskranens småbåtshamn kan du strosa längs mysiga caféer och restauranger eller varför inte ta vara på en solig dag med att slå sig ner på däcket längs båthamnen med en glass i handen. Vid Älvsborgsbrons ena brofäste kommer det att växa fram en härlig park för familj och vänner att umgås i, perfekt plats för lek och picknick.

Vid Eriksbergs köpcentrum finner man flera närbutiker, shopping, apotek, vårdcentral och matvaruaffärer. Utmed kajkanterna ligger flera trevliga restauranger och även många caféer med vacker utsikt över hamninloppet.

Cityfärjan Älvsnabben går från Eriksbergskajen i tät trafik mellan båda sidor av älven. Förutom att vara ett bekvämt och snabbt sätt att resa till centrum utan bil och parkeringsbekymmer, så är det ett mycket tilltalande sätt att se staden och vattnet. Det finns också bra förbindelser med buss till city, bl.a. med stombusslinje 16. Andra bussar som även går här är 58, 99 och 31. Det är även enkelt att ta sig ut på de stora lederna.

Köpa, sälja eller värdera bostad i Eriksberg? Kontakta våra Bjurfors mäklare på Hisingen! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.

Karta

Styrfarten 2C

Styrfarten 2C,
417 64 Göteborg

Visa i Google Maps

Boendekalkyl

Ungefärlig boendekostnad

 • Pris:
 • 0 kr
 • Kontantinsats:
 • 0 kr
 • Exempelränta:
 • %
 • Räntekostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Amortering:
 • + 0 kr / mån
 • Månadsavgift:
 • + 0 kr / mån
 • Driftskostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Skattereduktion:
 • - 0 kr / mån
 • Ungefärlig månadskostnad:
 • = 0 kr / mån

Om boendekostnad

I vår boendekalkyl kan du beräkna den ungefärliga boendekostnaden för den bostad du är intresserad av.

Genom att i kalkylen justera reglagen för Pris och Kontantinsats, samt ange en egen Ränta får du en indikation på boendekostnaden per månad för den här bostaden.

Observera att det här är en kalkyl. Vi rekommenderar alltid att du kontaktar din bank för att gå igenom de ekonomiska förutsättningarna för just dig att köpa den här bostaden. Det är också en bra idé att ansöka om ett lånelöfte hos din bank.

När du köper din bostad genom Bjurfors kan du ansöka om bolån till en förmånlig ränta hos vår samarbetspartner SEB.

Ansök om lånelöfte hos SEB

Kontakt

Anmäl ditt intresse eller ställ en fråga till mäklaren

Anmäl intresse

Kontaktinformation

Bjurfors Boagent

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

 • Ansvarig mäklare

  Fredrik Johansson

  Fastighetsmäklare

  :
  Telefon: 031-761 79 65

Förslag på andra bostäder

 • Bostadsrättslägenhet

  Eriksberg, Göteborg

  På förhand
  Adress
  Bratteråsgatan 50
  Utgångspris
  4 790 000 kr
  Månadsavgift
  4 648 kr
  Antal rum
  4
  Boarea
  97 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Eriksberg, Göteborg

  Adress
  Ostindiefararen 17
  Utgångspris
  4 700 000 kr
  Månadsavgift
  4 082 kr
  Antal rum
  3
  Sovrum
  2
  Boarea
  76 kvm

  Visning: 2020-06-07 11.00 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  Eriksberg, Göteborg

  Adress
  Norra Skeppspromenaden 11
  Utgångspris
  3 650 000 kr
  Månadsavgift
  5 038 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  80,9 kvm

  Visning: 2020-06-07 11.00 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  Eriksberg, Göteborg

  Adress
  Östra Eriksbergsgatan 83
  Utgångspris
  2 850 000 kr
  Månadsavgift
  2 875 kr
  Antal rum
  2
  Sovrum
  1
  Boarea
  57,6 kvm

  Visning: 2020-06-09 17.00 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  Eriksberg, Göteborg

  På förhand
  Adress
  Monsungatan 82
  Utgångspris
  5 995 000 kr
  Månadsavgift
  5 023 kr
  Antal rum
  4
  Sovrum
  3
  Boarea
  92 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Eriksberg, Göteborg

  Budgivning pågår
  Adress
  Bratteråsgatan 54
  Utgångspris
  3 490 000 kr
  Månadsavgift
  3 516 kr
  Antal rum
  2
  Sovrum
  1
  Boarea
  66 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Eriksberg, Göteborg

  På förhand
  Adress
  Monsungatan 89
  Prisidé
  4 200 000 kr
  Månadsavgift
  2 480 kr
  Antal rum
  1,5
  Boarea
  54 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Eriksberg, Göteborg

  Adress
  Östra Eriksbergsgatan 83
  Utgångspris
  2 990 000 kr
  Månadsavgift
  2 875 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  57,6 kvm

  Visning: 2020-06-09 17.30

 • Bostadsrättslägenhet

  Eriksberg, Göteborg

  Adress
  Norra Skeppspromenaden 14
  Utgångspris
  3 190 000 kr
  Månadsavgift
  4 426 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  74,5 kvm

  Visning: 2020-06-14 12.30 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  Eriksberg, Göteborg

  På förhand
  Adress
  Monsungatan 89
  Pris
  3 590 000 kr
  Månadsavgift
  2 377 kr
  Antal rum
  1,5
  Boarea
  51 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Eriksberg, Göteborg

  Adress
  Styrfarten 2B
  Fast pris
  3 445 000 kr
  Månadsavgift
  2 398 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  85 kvm