Friköpt enplansdröm - Fiskebäck

Fiskebäck, Göteborg

Forellgatan 38

Besiktigad
Utgångspris
4 975 000 kr
Antal rum
3
Tomtarea
180 kvm
Typ
Radhus
Boarea / Biarea
84 kvm / 11 kvm

Visning

 • torsdag 11/6, KL 17:00 - 17:45

  Bokad visning. Du kan även ringa Bjurfors Bokningscenter 031-761 79 50. Välkommen!

För din trygghet

Välj den typ av visning som passar dig bäst! Vi erbjuder både personliga och digitala visningar. Läs mer om våra alternativ.

Boka visning

Friköpt enplansdröm - Fiskebäck

Friköpt enplans gavelradhus i mycket gott skick med ett insynsskyddat och fantastiskt läge direkt gränsande till grönområde.

 • Ansvarig mäklare

  Per Ris

  Fastighetsmäklare / Partner

  :
  Telefon: 031-68 69 78

Skapa bevakning på bostäder baserat på den här bostadens storlek, pris och område!

Vad är Bjurfors Boagent?

Bilder

Varmt välkomna till detta bekväma och trevliga boende på Forellgatan 38. Forellgatan 38 - Bjurfors
Varmt välkomna till detta bekväma och trevliga boende på Forellgatan 38
Högt och fritt läge gränsande till grönområde. Forellgatan 38 - Bjurfors
Högt och fritt läge gränsande till grönområde
Här bor du lugnt och rofyllt med naturen som granne. Forellgatan 38 - Bjurfors
Här bor du lugnt och rofyllt med naturen som granne
Insynsskyddad uteplats och trädgård i soligt söderläge. Forellgatan 38 - Bjurfors
Insynsskyddad uteplats och trädgård i soligt söderläge
Välkomnande entré som leder dig vidare in i kök och vardagsrum. Forellgatan 38 - Bjurfors
Välkomnande entré som leder dig vidare in i kök och vardagsrum
Trevliga sociala ytor och ett fantastiskt ljusinsläpp. Forellgatan 38 - Bjurfors
Trevliga sociala ytor och ett fantastiskt ljusinsläpp

Planskiss

Planlösning

Beskrivning

Beskrivning

Uppe på berget 47 meter över havet i populära Fiskebäck erbjuds nu detta friköpta enplans gavelradhus i mycket gott skick med ett fantastiskt läge direkt gränsande till grönområde. Här erbjuds 93 välplanerade kvadratmeter fördelade på tre rum och kök varav två sovrum samt ett integrerat varmförråd om 7 kvm. Stort glasat skjutparti i vardagsrummet ger ett generöst ljusinsläpp samt leder ut till altanen och trädgården i söderläge där du kan njuta av solen från tidig morgon till sen kväll. Ljust och praktiskt kök med intilliggande matplats. Två generösa sovrum varav det ena har en separat klädkammare. Från det största sovrummet når man även ett kaklat duschrum och tvättstuga med tvättmaskin och torkskåp. I området finns även 36 fria parkeringsplatser på övre parkeringsdäcket för boende och gäster samt ett garage under där en parkeringsplats ingår. Här bor man i ett lugnt och trevligt område med närhet till skolor, förskolor, kommunikationer, hav och marinor samt grön- och strövområden.

Här välkomnas du av en rymlig entréhall med klinkergolv och en rymlig garderob som tar hand om förvaringen. Från hallen nås köket och den separata matplatsen med gott om plats för ett större matbord. Till vänster ligger det ljusa vardagsrummet och här pryds golvet av samma ekparkett som i köket och närmast skjutpartiet ligger ett klinkergolv med skön golvvärme. Köket är välplanerat med vita köksluckor och bänkskivor av björk samt diskmaskin från Miele och kyl, frys och mikrovågsugn från Whirlpool. Vidare till höger efter köket finner man en hall med samma vackra parkett och garderober för förvaring. Till höger efter köket ligger det helkaklade badrummet med värmegolv, badkar, tvättställ och wc. Därefter finner man det första sovrummet med en separat klädkammare. Vidare ligger det största sovrummet med gott om plats för dubbelsäng. Härifrån nås även den helkaklade tvätt och duschavdelningen med tvättmaskin (Miele) och torkskåp och här finns även ett tvättställ samt förvaring.

Fakta

Fastighetsbeteckning

Fiskebäck 21:53

Ombyggnad, Renoveringar

1998 - Fastighet byggs till med större sovrum, entréhall och utvändigt förråd.
1999 - Invändigt renoverades fastigheten samt golven revs ut ner till betongplattan. Fönster byttes och nya elradiatorer installerades.
2001 - Fönsterparti allrum monterades.
2011 - Papptaket lades om, utfört av Tak & Byggkonsult i Väst AB.
2018 - Ny luft/luftvärmepump installerades.

Rättigheter/gemensamhetsanläggningar

Gemensamhetsanläggning: Göteborg Fiskebäck GA:4 ändamål: Vägar, Vattenförsörjning, Avloppsanläggning, Grönområden, Garage och/eller parkering, Kvartersanläggning, Gemensamhetsanläggning: Göteborg Fiskebäck GA:53 ändamål: Vägar, Vattenförsörjning, Avloppsanläggning, Grönområden, Garage och/eller parkering, Kvartersanläggning, Gemensamhetsanläggning: Göteborg Fiskebäck GA:6 ändamål: Vägar, Vattenförsörjning, Avloppsanläggning, Grönområden, Garage och/eller parkering, Kvartersanläggning

Information

Typ
Radhus
Upplåtelseform
Äganderätt
Utgångspris
4 975 000 kr
Rum
3
Sovrum
2
Boarea
84 kvm*
Tomtarea
180 kvm
Biarea
11 kvm

* Areauppgifter enligt taxeringsinformationen

Driftskostnad (per år)

Personer i hushållet
1
Hushållsström
8 500 kr
Värme
16 847 kr
Försäkring
4 383 kr
Samfällighetsavgift
11 000 kr
Renhållning
925 kr
Summa
41 655 kr

Observera att driftskostnaden är generell och beror på vanor, antal personer i hushållet mm. I samfällighetsavgiften ingår vatten. Samfälligheten förvaltar även garage och parkeringsdäck, inomkvartersgator, gångvägar, lekplatser, grönområden, murar, trappor, ytterbelysning och VA-ledningar och en centralantenn för TV, som är gemensam för fastigheterna i radhusområdet. Varje fastighet är också delägare i en särskild gemensamhetsanläggning som består av taket på den länga fastigheten ligger i.

Vatten/Avlopp

Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.

Energideklaration

Utförd
Utförd
Energiklass
E
Energiförbrukning per kvm och år
89
Energideklarationsdatum
2019-05-02

Uteplats/balkong

Trälagd altan om 28 kvm delvis under tak med infravärme.

Tomt

Gräsmatta samt stenläggning på entrésidan.

TV/bredband

Fiber

Planbestämmelser

Stadsplan

Parkering

1 p-plats i låst garage med fjärrkontroll samt 36 fria parkeringsplatser för boende och gäster på övre parkeringsdäck. Det finns även ett förråd i garaget för verktyg etc. till samfällighetens underhåll.

Ekonomi

Taxeringsvärde
3 110 000 kr
Byggnadsvärde
1 354 000 kr
Fastställt
2018
Kod
220, Småhusenhet, bebyggd
Fastighetsskatt/Avgift
8 349 kr

Besiktning

Besiktigad
Ja

Byggnadssätt

Byggnadstyp
1 plan
Byggår
1976
Fasad
Stående träpanel
Grund
Betongplatta på mark
Stomme
Betong (enstaka trästommar)
Uppvärmning
Luft/luftvärmepump, elradiatorer & golvvärme (el)
Takbeklädnad
Papp (betongpannor)
Ventilation
Mek. frånluft i kök & badr och el-fläkt i dusch
Utvändigt plåtarbete
Lackad plåt
Fönster
3-glas isolerglas och 2-glas isolerglas skjutparti

Pantbrev

Det finns 15 st pantbrev uttaget om sammanlagt 1 973 040 kr

Området

Mäklaren om Fiskebäck

I Fiskebäck bor du både kust- och stadsnära. Med havsbad och småbåtshamnar erbjuder området stora möjligheter till friluftsliv och naturupplevelser, vilket tillsammans med närheten till centrala Göteborg ger ett unikt och bekvämt boende.

OMRÅDET
Fiskebäck gränsar till havet vid Göteborgs södra skärgård, i norr till Hinsholmen/Långedrag, i nordost till Påvelund, och i söder till Bratthammar, Högen och Önnered. Här finner man flertalet förskolor och grundskolor och många barnfamiljer väljer att flytta till området.

FRITID
Fiskebäck har en trevlig badplats med sandstrand, lekplats och badbryggor men man kan också bada ifrån berget om man så önskar. Här finns också ett café som är öppet året runt och trevligt att besöka även en kall vinterdag. Bebyggelsen består nästan uteslutande av större och mindre villor samt radhus. Här finns även en småbåthamn med ca 900 båtplatser. Goda parkeringsmöjligheter vid badet och ca 300 meter från busshållplats.

HISTORIA

Fiskebäck finns nämnt redan under mitten av 1500-talet. I det bördiga kustlandskapet växte det upp byar där man livnärde sig på jordbruk och fiske. Idag är Fiskebäck en av Sveriges största hamn om man räknar till antalet fiskebåtar och tonnage. Fiskebäcks hamn är en av de största arbetsplatserna i området.

KOMMUNIKATIONER
Med buss når man snabbt Frölunda Torg och härifrån går flertalet bussar och spårvagnslinjer. Spårvagnslinje 11 trafikerar även från Saltholmen med närmsta hållplats Käringberget.

Köpa eller sälja bostad i Fiskebäck? Kontakta våra mäklare i Västra Göteborg! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.

Karta

Forellgatan 38

Forellgatan 38,
42658 Västra Frölunda

Visa i Google Maps

Boendekalkyl

Ungefärlig boendekostnad

 • Pris:
 • 0 kr
 • Kontantinsats:
 • 0 kr
 • Exempelränta:
 • %
 • Räntekostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Amortering:
 • + 0 kr / mån
 • Månadsavgift:
 • + 0 kr / mån
 • Driftskostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Skattereduktion:
 • - 0 kr / mån
 • Ungefärlig månadskostnad:
 • = 0 kr / mån

Om boendekostnad

I vår boendekalkyl kan du beräkna den ungefärliga boendekostnaden för den bostad du är intresserad av.

Genom att i kalkylen justera reglagen för Pris och Kontantinsats, samt ange en egen Ränta får du en indikation på boendekostnaden per månad för den här bostaden.

Observera att det här är en kalkyl. Vi rekommenderar alltid att du kontaktar din bank för att gå igenom de ekonomiska förutsättningarna för just dig att köpa den här bostaden. Det är också en bra idé att ansöka om ett lånelöfte hos din bank.

När du köper din bostad genom Bjurfors kan du ansöka om bolån till en förmånlig ränta hos vår samarbetspartner SEB.

Ansök om lånelöfte hos SEB

Boka visning

För att värna om våra kunder och medarbetare har vi nya rutiner och alternativ för säkrare och mer flexibla visningar. Vi övergår från öppna till endast förbokade visningar med få deltagare. Skulle du önska en digital eller helt privat visning var vänlig kontakta mäklaren.

Du är varmt välkommen till våra fysiska visningar om du är helt frisk och utan symtom på förkylning eller influensa. Annars träffar vi dig gärna i ett digitalt möte.

Visningar

Kontaktinformation

Bjurfors Boagent

Bolån

När du köper din bostad genom Bjurfors kan du ansöka om bolån till en förmånlig ränta hos vår samarbetspartner SEB. Ansök om lånelöfte hos SEB.

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

 • Ansvarig mäklare

  Per Ris

  Fastighetsmäklare / Partner

  :
  Telefon: 031-68 69 78