Unikt läge i Fiskebäcks småbåtshamn

Fiskebäck, Göteborg

Hälleflundregatan 22

På förhand
Avgift
4 800 kr
Antal rum
3
Boarea
85 kvm
Balkong
Ja
Typ
Bostadsrätt
Våningsplan
1 av 4
Hiss
Ja

Visning

Vänligen kontakta mäklaren för mer information.

Unikt läge i Fiskebäcks småbåtshamn

Invid kajkanten erbjuds denna trevliga bostad med utsikt över Fiskebäcks småbåtshamn och den södra skärgården.

 • Ansvarig mäklare

  Stephanie Millon

  Fastighetsmäklare / Partner

  :
  Telefon: 031-761 79 16

Bilder

Varmt välkommen till ett hem utöver det vanliga!. Hälleflundregatan 22 - Bjurfors
Varmt välkommen till ett hem utöver det vanliga!
Bostadens hjärta och naturliga samlingsplats har en öppen och social planlösning. Hälleflundregatan 22 - Bjurfors
Bostadens hjärta och naturliga samlingsplats har en öppen och social planlösning
Ytan är enkel att möblera efter eget tycke och smak. Hälleflundregatan 22 - Bjurfors
Ytan är enkel att möblera efter eget tycke och smak
Matplatsen tillåter enkelt sex sittande gäster att njuta av en god middag och varandras sällskap. Hälleflundregatan 22 - Bjurfors
Matplatsen tillåter enkelt sex sittande gäster att njuta av en god middag och varandras sällskap
Den ena balkongen är vänd åt öster, den andra nås från köket och är vänd åt sydväst. Hälleflundregatan 22 - Bjurfors
Den ena balkongen är vänd åt öster, den andra nås från köket och är vänd åt sydväst
. Hälleflundregatan 22 - Bjurfors

Planskiss

Planlösning

Beskrivning

Beskrivning

Invid kajkanten erbjuds denna trevliga bostad om ca 85 kvm med utsikt över Fiskebäcks småbåtshamn och den södra skärgården. Här erbjuds ni ett kvalitétsboende i marin miljö med generösa ytor och öppen planlösning samt två balkonger med sikt över småbåtshamnen i Fiskebäck. Bostaden har genomgående hög komfort med moderna och exklusiva färg- och materialval. Planlösningen är väl genomtänkt med två lättmöblerade sovrum och stora sällskapsutrymmen. Öppna ytor som andas rymd präglade av ett fantastiskt ljusflöde från de stora fönsterpartierna.

Idylliskt område med närhet till badplatser, kommunikationer, affärer och strövområden. Här finns det plats för den egna båten och den träskodda kajen bjuder in till skön avkoppling. Kvarteren runt husen, med täta gränder och nivåskillnader, bidrar till en trivsam marin miljö. Från Fiskebäck finns goda kommunikationer samt fina gång- och cykelleder som med lätthet tar dig in till city.

Interiör

Att kunna avverka en dag på klipporna, en båttur med familjen eller bara spendera några timmar på kajdäcket är få förunnat. Denna pärla till bostad disponeras enligt följande;

Innanför entrén möts vi av en inbjudande hall som erbjuder både avhängning och garderobsförvaring i stor skjutdörrsgarderob. Hallen rymmer dekorativ och praktisk hallmöbel. Genomgående för hela bostaden är väggar målade i vitt och parkett i vitlaserad ask, vilket inger en känsla av rymd och ljus samt ger en god bas att inreda utefter.

Bostadens hjärta och naturliga samlingsplats för hela familjen är vardagsrummet och köket, vilka är integrerade med varandra i en öppen och social planlösning. Ytan är enkel att möblera med både soffgrupp och matplats. Dimbara spotlights skänker skön belysning anpassade efter stämning. Från rummet når man två väl tilltagna balkonger, en i österläge och i sydvästläge. Man kan njuta av en morgonkaffe i solen på den ena balkongen och avsluta dagen med middag i kvällssolen på den andra. Stora fönsterpartier bjuder in ljuset och lockar med underbar utsikt av havet och Fiskebäcks småbåtshamn.

Köket från Myresjö andas kvalité och är fullt maskinellt utrustat med exklusiv maskinpark och materialval. Här finns spis med induktionshäll, integrerad ugn och micro i arbetshöjd, diskmaskin och både kyl och frys i fullhöjd, alla ifrån Siemens. Bänkskivan i svart granit ger en effektfull kontrast mot det i övrigt vita köket. Många skåp och lådor ger god förvaring för kökets alla redskap.

Det mindre sovrummet, som idag används som barnrum, men som med fördel även kan användas som gästrum eller arbetsrum erbjuder förvaring i två garderober. Rummet kan möbleras med säng och tillhörande möbel men här finns även plats för skrivbord.

Master bedrom ligger mer avskilt och är väl tilltaget. Gott om förvaring erbjuds i stor skjutdörrsgarderob. Rummet är ljust och har sikt över den ena balkongen. Här ryms med enkelhet en dubbelsäng med tillhörande sängbord.

Badrummet nås ifrån hallen och är placerat mellan Master bedroom och det mindre sovrummet. De helkaklade väggarna i vitt samsas med ett smakfullt klinkergolv i grått som är utrustat med skön golvvärme. En hörndusch med vikväggar i glas, vägghängd wc, handfat med kommod och handdukstork håller alla samma höga standard. Badrummet har även en praktisk tvättavdelning med både tvättmaskin och torktumlare ifrån Siemens med ovanliggande arbetsyta och fövaring.

Till lägenheten hör ett källarförråd.

Fakta

Fastighetsbeteckning

Göteborg Fiskebäck 756:473

Om föreningen

Namn
HSB Brf Fiskebäck Utsikten
Organisationsform/typ
Bostadsrättsförening
Föreningen tillåter delat ägande
Nej
Föreningen tillåter juridisk person som köpare
Nej

Allmänt om föreningen

Välkommen till Bostadsrättsföreningen Fiskebäck Brygga Utsikten!

Föreningen förvärvade fastigheten genom att förvärvra samtliga andelar i MO Väst Nr 1 ekonomiska förening (769621-8390) vari fastigheten Göteborg Fiskebäck 756:473 utgjorde en tillgång. Under 2011 har den ekonomiska fusionerats in i bostadsrättsföreningen och fastighetsinnehavet har därigenom överförts till bostadsrättsföreningen.

Under 2011-2012 uppförs 3 st byggnader med 35 lägenheter för upplåtelse med bostadsrätt för föreningens räkning. Enligt uppdragsavtal genomfördes byggprojektet som totalentreprenad av Skanska Nya Hem AB.

Lägenhetsfördelningen ser ut enligt följande:
2 rok: 8 st
3 rok: 17 st
4 rok: 9 st
5 rok: 1 st

Information

Typ
Bostadsrätt
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Lägenhetsnummer
0311
Våningsplan
1 av 4*
Hiss
Ja
Rum
3
Boarea
85 kvm**

* 1/2 trappa upp.

** Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

Uteplats/balkong

Uteplats 1: Balkong, läge sydväst.
Uteplats 2: Balkong, läge öster.

Övriga byggnader/utrymmen

Det finns källarförråd, samlingslokal, tvättstuga och övernattningslägenhet.

TV/bredband

Ansluten till kabelnät. Leverantör: Ownit.

Bredband. Ownit

Parkering

Garageplats kan hyras av föreningen och hissen går att ta direkt ned till garaget, vänligen kontakta brf:n för mer information.

Månadsavgift

Avgift/hyra
4 800 kr

inkl värme, vatten, kabel-tv och bredband.

Ekonomi

Andel i föreningen
2,14122%
Pantsatt
Ja

Byggnadssätt

Byggår
2011-2012

Området

Mäklaren om Fiskebäck

I Fiskebäck bor du både kust- och stadsnära. Med havsbad och småbåtshamnar erbjuder området stora möjligheter till friluftsliv och naturupplevelser, vilket tillsammans med närheten till centrala Göteborg ger ett unikt och bekvämt boende.

OMRÅDET
Fiskebäck gränsar till havet vid Göteborgs södra skärgård, i norr till Hinsholmen/Långedrag, i nordost till Påvelund, och i söder till Bratthammar, Högen och Önnered. Här finner man flertalet förskolor och grundskolor och många barnfamiljer väljer att flytta till området.

FRITID
Fiskebäck har badplats, café, pub, uthyrning av båtar och fantastiska bryggor att bada från. Bebyggelsen i Fiskebäck består nästan uteslutande av större och mindre villor samt radhus. Här finns en båthamn med ca 900 båtplatser.

HISTORIA
Fiskebäck har varit en by där bönderna försörjt sig på fiske vid sidan av, och som så småningom kommit att bli ett fiskeläge. I Fiskebäck är Sveriges största fiskhamn belägen, om man räknar till antalet båtar. Fiskebäcks hamn är en av de största arbetsplatserna i området och den håller på att byggas ut med en ny fraktterminal.

KOMMUNIKATIONER
Med buss når man snabbt Frölunda Torg och härifrån går flertalet bussar och spårvagnslinjer. Spårvagnslinje 11 trafikerar även från Saltholmen med närmsta hållplats Käringberget.

Köpa eller sälja bostad i Fiskebäck? Kontakta våra mäklare i Västra Göteborg! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.

Karta

Hälleflundregatan 22

Hälleflundregatan 22,
426 58 Västra Frölunda

Visa i Google Maps

Kontakt

Anmäl ditt intresse eller ställ en fråga till mäklaren

Anmäl intresse

Kontaktinformation

Bjurfors Boagent

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

 • Ansvarig mäklare

  Stephanie Millon

  Fastighetsmäklare / Partner

  :
  Telefon: 031-761 79 16

Förslag på andra bostäder

 • Bostadsrättslägenhet

  Fiskebäck, Göteborg

  På förhand
  Adress
  Hälleflundregatan 36
  Månadsavgift
  4 040 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  70 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!