Skärgårdsidyll

Fiskebäck, Göteborg

Hälleflundregatan 36

På förhand
Avgift
4 040 kr
Antal rum
2
Boarea
70 kvm
Balkong
Ja
Typ
Bostadsrättslägenhet
Våningsplan
3 av 4
Hiss
Ja

Skärgårdsidyll

Här erbjuds en attraktiv tvårumslägenhet i genuin västkustmiljö. Modernt kök, stilrent badrum och två balkonger. Generösa 70 kvm.

 • Ansvarig mäklare

  Stephanie Millon

  Fastighetsmäklare / Partner

  :
  Telefon: 0766-48 79 09

Skapa bevakning på bostäder baserat på den här bostadens storlek, pris och område!

Vad är Bjurfors Boagent?

Bilder

De terrasserade gårdarna skänker området charm. Hälleflundregatan 36 - Bjurfors
De terrasserade gårdarna skänker området charm
Interiörbild. Hälleflundregatan 36 - Bjurfors
. Hälleflundregatan 36 - Bjurfors
En kvällspromenad längs kajdäcket är få förunnat. Hälleflundregatan 36 - Bjurfors
En kvällspromenad längs kajdäcket är få förunnat
Interiörbild. Hälleflundregatan 36 - Bjurfors
Varmt välkommen till Fiskebäcks småbåtshamn, ett boende utan motsvarighet i Västra Göteborg. Hälleflundregatan 36 - Bjurfors
Varmt välkommen till Fiskebäcks småbåtshamn, ett boende utan motsvarighet i Västra Göteborg

Beskrivning

Beskrivning

Här erbjuds en attraktiv lägenhet i genuin västkustmiljö, beläget i Fiskebäcks småbåtshamn. I denna rymliga tvåa om ca 70 kvm, på våning 3/4, finner ni ett kvalitétsboende i marin miljö och närhet till Göteborgs södra skärgård. Bostaden har ett väl tilltaget sovrum, generösa sällskapsytor med kök och vardagsrum i öppen och social planlösning samt sist men inte minst hela två rymliga balkonger. Utöver detta har lägenheten ett badrum med tvättavdelning. Idylliskt område med närhet till badplatser, kommunikationer, affärer, skolor och strövområden.

Här finns det plats för den egna båten och den träskodda kajen bjuder in till skön avkoppling. Kvarteren runt husen, med täta gränder och nivåskillnader, bidrar till en trivsam marin miljö. Från Fiskebäck finns goda kommunikationer samt fina gång- och cykelleder som med lätthet tar dig in till city.

Fakta

Fastighetsbeteckning

Fiskebäck 756:474

Bostadsrättsförening

Namn
Brf Fiskebäck Havet
Organisationsform/typ
Bostadsrättsförening
Föreningen tillåter delat ägande
Ja
Föreningen tillåter juridisk person som köpare
Nej

Allmänt om föreningen

Föreningen förvärvade fastigheten genom att förvärva samtliga andelar i MO Väst Nr 2 Ekonomiska förening vari Fastigheten Göteborg Fiskebäck 756:474 utgjorde en tillgång. Under 2011 fusionerades den ekonomiska föreningen in i bostadsrättsföreningen och fastighetsinnehavet överfördes därigenom till bostadsrättsföreningen.

Under 2012-2013 uppfördes 4 st byggnader med 54 st lägenheter för upplåtelse med bostadsrätt för föreningens räkning. Enligt uppdragsavtal genomfördes byggprojektet som totalentreprenad av Skanska Nya Hem AB.

Föreningen äger 42% av aktierna i Fiskebäcks Småbåtshamn AB (org-nr: 556813-4703) vilken ska hyra ut båtplatser till medlemmarna i föreningen. Bolaget ägs tillsammans med grannföreningarna Brf Fiskebäck Utsikten (26%) och Brf Fiskebäcks Udde (32%).

Information

Typ
Bostadsrättslägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Lägenhetsnummer
734
Våningsplan
3 av 4
Hiss
Ja
Rum
2
Boarea
70 kvm*

* Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

Uteplats/balkong

Balkong, ja, två stycken.

Övriga byggnader/utrymmen

Det finns källarförråd, samlingslokal, tvättstuga och övernattningslägenhet.

TV/bredband

Ansluten till kabelnät. Leverantör: Ownit.

Bredband. Leverantör: Ownit.

Parkering

Hissen går att ta direkt ner till garaget, platser finns att hyra av föreningen.

Månadsavgift

Avgift
4 040 kr

inkl värme, vatten, tv och bredband.

Ekonomi

Andel i föreningen
1,463%

Byggnadssätt

Byggår
2012-2013
Uppvärmning
Bergvärme, vattenburen golvvärme.

Området

Mäklaren om Fiskebäck

I Fiskebäck bor du både kust- och stadsnära. Med havsbad och småbåtshamnar erbjuder området stora möjligheter till friluftsliv och naturupplevelser, vilket tillsammans med närheten till centrala Göteborg ger ett unikt och bekvämt boende.

OMRÅDET
Fiskebäck gränsar till havet vid Göteborgs södra skärgård, i norr till Hinsholmen/Långedrag, i nordost till Påvelund, och i söder till Bratthammar, Högen och Önnered. Här finner man flertalet förskolor och grundskolor och många barnfamiljer väljer att flytta till området.

FRITID
Fiskebäck har en trevlig badplats med sandstrand, lekplats och badbryggor men man kan också bada ifrån berget om man så önskar. Här finns också ett café som är öppet året runt och trevligt att besöka även en kall vinterdag. Bebyggelsen består nästan uteslutande av större och mindre villor samt radhus. Här finns även en småbåthamn med ca 900 båtplatser. Goda parkeringsmöjligheter vid badet och ca 300 meter från busshållplats.

HISTORIA

Fiskebäck finns nämnt redan under mitten av 1500-talet. I det bördiga kustlandskapet växte det upp byar där man livnärde sig på jordbruk och fiske. Idag är Fiskebäck en av Sveriges största hamn om man räknar till antalet fiskebåtar och tonnage. Fiskebäcks hamn är en av de största arbetsplatserna i området.

KOMMUNIKATIONER
Med buss når man snabbt Frölunda Torg och härifrån går flertalet bussar och spårvagnslinjer. Spårvagnslinje 11 trafikerar även från Saltholmen med närmsta hållplats Käringberget.

Köpa, sälja eller värdera bostad i Fiskebäck? Kontakta våra mäklare i Västra Göteborg! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.

Karta

Hälleflundregatan 36

Hälleflundregatan 36,
426 58 Västra Frölunda

Visa i Google Maps

Kontakt

Anmäl ditt intresse eller ställ en fråga till mäklaren

Anmäl intresse

Kontaktinformation

Bjurfors Boagent

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

 • Ansvarig mäklare

  Stephanie Millon

  Fastighetsmäklare / Partner

  :
  Telefon: 0766-48 79 09