Nyproducerad 1:a med en fantastisk terrass på hela 23 kvm.

Hildedal, Göteborg

Fruktträdsgatan 9

På förhand
Utgångspris
2 000 000 kr
Avgift
2 473 kr
Antal rum
1
Boarea
34 kvm
Typ
Bostadsrättslägenhet
Våningsplan
5 av 5
Hiss
Ja

Visning

Vänligen kontakta mäklaren för mer information.

Nyproducerad 1:a med en fantastisk terrass på hela 23 kvm.

Nybyggd 1:a från 2017 med en fantastisk terrass högst upp i huset.

 • Ansvarig mäklare

  Christopher Sjödahl

  Försäljningsansvarig BR
  Fastighetsmäklare / Partner

  :
  Telefon: 031-761 79 68

Skapa bevakning på bostäder baserat på den här bostadens storlek, pris och område!

Vad är Bjurfors Boagent?

Beskrivning

Beskrivning

I attraktiva Hildedal Park bor man naturskönt samtidigt som stadskärnan ligger på nära avstånd. Byggnationen av Brf Vildapeln pågår och husen byggs med total Svanenmärkning vilket innebär att man är miljövänlig bara genom att bo och det ger dessutom en skön inomhusmiljö, låga uppvärmningskostnader och lång hållbarhet. .

Nyproducerad etta om ca 34 kvm, välplanerad med öppen planlösning. Lägenheten präglas av genomarbetade materialval och hög komfort. En helt fantastisk terrass om hela 23 kvm gör lägenheten helt unik och speciell. Härifrån har du en underbar utsikt mot innerstaden. Fullutrustat kök med diskmaskin och mikro, sovdelen ligger mysigt med naturligt läge längst in i lägenheten. Vardagsrum i fil med köket med stora fönster ut mot terrassen, samt rymligt badrum med tvättmöjligheter. Goda förvaringsmöjligheter i hallen.

I Brf Vildapeln bor man med bekväm närhet till Göteborgs stadskärna. Bara på några minuter med buss är man mitt i city. Via ett välutbyggt nät av gång- och cykelvägar är det snabbt och enkelt att ta sig mellan matbutiker, köpcentrum, service och skolor. I Kvillebäcken en bit bort ligger en nybyggd, välsorterad saluhall och mysiga caféer. Trots att du bor i stan kan du leva naturnära och ute i friska luften. Här bor man alldeles invid Hisingsparken som erbjuder vackra omgivningarna med vattendrag och djup skog. I anslutning till husen finns ett utomhusgym och inte långt härifrån ligger Sankt Jörgens Park Resort.

Interiör

Innanför ytterdörren möts man av en hall med plats för avhängning samt goda förvaringsmöjligheter i fem garderober från Marbodal. Lägenheten har genomgående mattlackad ekparkett och vitmålade väggar.

Badrummet ligger direkt till vänster i hallen. Här ligger ett grått klinkergolv och på väggarna sitter vitt kakel. Badrummet är utrustat med wc, handfat med kommod samt spegelskåp med belysning och eluttag, dusch och en kombinerad tvättmaskin och torktumlare.

Vidare in i lägenheten finner du vardagsrum och kök i öppen planlösning. Fint ljusinsläpp och utgång till lägenhetens stora terrass. Terrassen på 23 kvm ger lägenheten sin charm och med läget högst upp i huset har du en underbar utsikt mot Göteborg.

Stilrent kök med köksinredning i vitt från Marbodal, arbetsytor i svart laminat och grönt kakel i rak liggande sättning. Ovan arbetsytorna sitter en ljusramp med spotlights. Köket är utrustat med induktionshäll, spiskåpa, varmluftsugn, micro, diskmaskin samt kombinerad kyl och frys. Samtliga vitvaror är från Siemens förutom spiskåpan som är från LGG.

I anslutning till köksdelen finns plats för rymlig soffa och tillhörande tv-möbel. Längst in i lägenheten finns en mysig plats för sängen där du kan sova avskilt trots den öppna planlösningen.

Fakta

Fastighetsbeteckning

Tuve 15:192

Bostadsrättsförening

Namn
Brf Vildapeln
Organisationsform/typ
Bostadsrättsförening
Antal lägenheter
54
Överlåtelseavgift
1138*
Föreningen tillåter delat ägande
Ja
Föreningen tillåter juridisk person som köpare
Nej
Föreningen äger marken
Ja

* Betalas av köpare

Allmänt om föreningen

Brf Vildapeln i Hildedal äger fastigheten Tuve 15:192 med adress Fruktträdsgatan 9 och 11. Föreningens fastighet består av två byggnader i fem våningar med sammanlagt 54 bostadsrättslägenheter. Byggnationen utförs genom totalentreprenad av Veidekke. Preliminär inflyttning november/december 2017.

Föreningen har gemensamt abonnemang för hushållsel. El och varmvatten debiteras efter faktisk förbrukning. Uppgifterna om kostnad avser normalförbrukning. Bostadsrättstillägg kommer ingå i föreningens fastighetsförsäkring.

Den ekonomiska förvaltningen administreras av Veidekke.

Föreningens fastighet kommer vid färdigställandet att vara fullvärdesförsäkrad. Styrelseansvarsförsäkring och bostadsrättstillägg ingår.

Parkering

Föreningen har via en gemensamhetsanläggning tillgång till 29 parkeringsplatser. Hyra för parkeringsplats är 400 kr/månad.

TV/bredband

Telia Triple Play (digital-tv, IP-telefoni och bredband), ingår i avgiften.

Gemensamma utrymmen

Till lägenheten hör ett förråd som är beläget på entréplan. I föreningen finns cykel- och barnvagnsförråd, miljörum samt återvinningsrum.

Uteplats/balkong

En helt fantastisk terrass om 23 kvm stor.

Månadsavgift

Avgift/hyra
2 473 kr

I avgiften ingår värme, kallvatten, Telia Triple-play. Obligatoriskt tillägg för varmvatten och el efter förbrukning.

Ekonomi

Andel i föreningen
1,2896%
Andel av årsavgiften är
1,29%
Pantsatt
Ja

Information

Typ
Bostadsrättslägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Utgångspris
2 000 000 kr
Lägenhetsnummer
9-1402
Våningsplan
5 av 5
Hiss
Ja
Rum
1
Boarea
34 kvm

Driftskostnad (per månad)

Personer i hushållet
1
Hushållsström
120 kr
Försäkring
110 kr
Vatten/Avlopp
150 kr
Summa
380 kr

Byggnadssätt

Byggår
2017
Uppvärmning
Fjärrvärme

Området

Att bo i Centrala Hisingen

Hisingen är Sveriges fjärde största ö, omgärdad av Göta älv i syd och öster, Nordre älv i norr samt Kattegatt i väster. På Hisingen finner du ett komplett serviceutbud kombinerat med vacker natur och närhet till havet. Bebyggelsen är blandad med både flerbostadshus och villor. Flera nya bostadsområden är under byggnation.

Brämaregården består främst av s.k. landshövdingehus, dvs. trevåningshus där bottenvåningen är anlagd i sten, medan övre våningar är uppförda i trä. Kvilletorget är områdets centrum och här finner man butiker och restauranger. Kvillebäcken, som ligger precis bredvid, kommer inom kort att bebyggas med över tusen nya lägenheter. Nya Kvillebäcken blir den första etappen av den förnyelse som pågår i Backaplansområdet, med målsättningen att skapa en attraktiv stadsdel. Norr om Kvillebäcken har trädgårdsstaden Hildedal växt fram. Här finner man lägenheter i flerbostadshus och parhus med antingen balkonger eller egen trädgård. Här är grönytorna lika viktiga som byggnaderna och området liknar en liten småstad med parker och andra gemensamma gröna ytor.

Lundby är en stor stadsdel på Hisingen där invånarantalet ökar snabbt i takt med att fler och fler bostadsområden byggs. I några delar är det flerfamiljshusen som dominerar, men här finner man även villaområden samt industriområden. Det finns ett rikt näringsliv med företag i alla storlekar.

I Centrala Hisingen ligger Keillers Park med Ramberget. Berget, som är 87 meter högt, är ett markant landmärke och utsikten från toppen är en av Göteborgs bästa. Hisingsparken är ett annat utflyktsmål som är värt ett besök, det är Göteborgs största park med gott om gångvägar och stigar.

I närheten finner man även området Norra Älvstranden. Det är ett av Göteborgs mest expansiva områden och här finner man vackra promenadstråk och bostadskvarter precis vid kajkanten.

Det finns flera grundskolor och gymnasium i de olika stadsdelarna på Hisingen. För de mindre barnen kan man välja mellan flera olika förskolor, både kommunala och enskilda eller dagbarnvårdare. Vid Lindholmen finner man IT-universitet som är en gemensam satsning mellan Göteborgs Universitet och Chalmers tekniska högskola.

Gillar man shopping finns flera shoppingområden. Backaplan är det största shoppingområdet och här finner du de flesta stora affärskedjor. Med buss eller spårvagn når man innerstaden på bara några minuter.

Innan Bohuslän blev svenskt från att tidigare tillhört Danmark/Norge gick landsgränsen längs med Hisingens gränser. På 1800-talet började industrialiseringen av ön och under större delen av 1900-talet låg flera ledande verkstäder och varv där. Bland dem kan nämnas varven Götaverken, Eriksberg, Lindholmen och Arendalsvarvet. Volvo startade sin verksamhet på Hisingen under 1920-talet.

Bor man på Hisingen har man alltid nära till havet, flera fina badplatser ligger på ön, de flesta utåt Torslanda. Bussar tar dig snabbt och lätt till baden. På några få minuter når du centralstationen och innerstaden med antingen buss eller spårvagn. Göteborg City Airport ligger vid Säve och härifrån når man flera destinationer ute i Europa.

Köpa eller sälja bostad på Hisingen? Kontakta våra Bjurfors mäklare på Hisingen! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.

Karta

Fruktträdsgatan 9

Fruktträdsgatan 9,
417 19 Göteborg

Visa i Google Maps

Boendekalkyl

Ungefärlig boendekostnad

 • Pris:
 • 0 kr
 • Kontantinsats:
 • 0 kr
 • Exempelränta:
 • %
 • Räntekostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Amortering:
 • + 0 kr / mån
 • Månadsavgift:
 • + 0 kr / mån
 • Driftskostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Skattereduktion:
 • - 0 kr / mån
 • Ungefärlig månadskostnad:
 • = 0 kr / mån

Om boendekostnad

I vår boendekalkyl kan du beräkna den ungefärliga boendekostnaden för den bostad du är intresserad av.

Genom att i kalkylen justera reglagen för Pris och Kontantinsats, samt ange en egen Ränta får du en indikation på boendekostnaden per månad för den här bostaden.

Observera att det här är en kalkyl. Vi rekommenderar alltid att du kontaktar din bank för att gå igenom de ekonomiska förutsättningarna för just dig att köpa den här bostaden. Det är också en bra idé att ansöka om ett lånelöfte hos din bank.

När du köper din bostad genom Bjurfors kan du ansöka om bolån till en förmånlig ränta hos vår samarbetspartner SEB.

Ansök om lånelöfte hos SEB

Kontakt

Anmäl ditt intresse eller ställ en fråga till mäklaren

Anmäl intresse

Kontaktinformation

Bjurfors Boagent

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

 • Ansvarig mäklare

  Christopher Sjödahl

  Försäljningsansvarig BR
  Fastighetsmäklare / Partner

  :
  Telefon: 031-761 79 68