Lägenhet i toppskick från 2019 i mysiga Brämaregården med både balkong och uteplats.

Hisingen, Göteborg

Madängsgatan 9

På förhand
Avgift
3 862 kr
Antal rum
2
Boarea
63 kvm
Typ
Bostadsrättslägenhet
Hiss
Ja

Visning

Vänligen kontakta mäklaren för mer information.

Lägenhet i toppskick från 2019 i mysiga Brämaregården med både balkong och uteplats.

Nyproducerad lägenhet med inflytt mars. Fint ekparkettgolv, ljusa ytskikt, rymlig balkong samt entrébalkong i mysiga Brämaregården.

Skapa bevakning på bostäder baserat på den här bostadens storlek, pris och område!

Vad är Bjurfors Boagent?

Bilder

Välkommen till Madängsgatan 9. Madängsgatan 9 - Bjurfors
Välkommen till Madängsgatan 9
. Madängsgatan 9 - Bjurfors
. Madängsgatan 9 - Bjurfors
. Madängsgatan 9 - Bjurfors
. Madängsgatan 9 - Bjurfors
. Madängsgatan 9 - Bjurfors

Planskiss

Planlösning

Beskrivning

Beskrivning

Här finns chansen att förvärva en nyproducerad lägenhet i attraktiva Kvillestaden med inflytt i mars. Kvadratsmart 3:a med genomgående 3-stavsparkett i ek och ljust målade väggar med praktiskt kök från Vedum och vitvaror från Siemens samt mysigt sovrum i en avskild del av lägenheten. Omgivet av äldre landshövdingehus har du här ett boende med bekvämligheterna som följer med en nyproducerad bostad blandat med känslan av gamla Brämaregården med sin charm och sitt lokala utbud av bland annat butiker och bagerier.

På gångavstånd ligger Backaplan, ett av Sveriges största handelsområden, med över 120 butiker till förfogande har du ett brett utbud med shopping, träning, saluhall, kollektivtrafik och spännande smakupplevelser med en bred ekologisk prägel. Även kommunikationerna till och från området är mycket bra genom både buss och spårvagn som tar dig enkelt in till centrala Göteborg på bara 6 minuter. Från Brf Qvillestaden når du på några minuters gång promenadstråk längs Lindholmen och Eriksbergkajen eller varför inte ta en promenad upp på Ramberget och njut av utsikten över Göteborg.

Interiör

Innanför ytterdörren möts man av en praktisk hall med klinkergolv och god plats för avhängning. Lägenheten har genomgående mattlackad ekparkett och vit målade väggar.

Till höger om hallen ligger sovrummet som rymmer med enkelhet en större säng med möblemang. Sovrummet ligger avskilt från resten av lägenheten och här kan du sova gott om natten. Sovrummet erbjuder även en stor walk-in-closet som extra förvaring.

Badrummet ligger i anslutning till hallen. Här ligger ett ljusgrått klinkergolv, på väggarna sitter vita större kakelplattor och belysning i form av spotlights i taket. Badrummet är utrustat med wc, handfat med kommod samt spegelskåp med belysning och eluttag, duschhörna, tvättmaskin, torktumlare samt handdukstork och golvvärme för extra komfort.

Vidare in i hallen når man bostadens andra stora walk-in-closet som kan användas som kontor/hobbyrum för den flitige. I slutet av hallen öppnar bostaden upp sig och nu befinner du dig i vardagsrummet och kök som har en öppen planlösning. I anslutning till köksdelen finns plats för rymlig soffa och tillhörande tv-möbel samt ett matbord om så önskas

Stilrent kök med köksinredning i vitt från Vedum, arbetsytor i mörk stenskiva och vitt kakel i rak liggande sättning. Ovan arbetsytorna sitter en ljusramp med spotlights. Köket är utrustat med induktionshäll, fläkt, inbyggd ugn, micro, intrigerad diskmaskin samt kyl och frys i fullhöjd. Samtliga vitvaror är från Siemens.

Lägenhetens allrum har fint ljusinsläpp och utgång till lägenhetens rymliga balkong i soligt sydväst. Dessutom hittar du lägenhetens entréuteplats på ca 11 m2 utanför sovrummet som vetter mot den fina innergården.

Lägenheten måste helt enkelt upplevas på plats.

Fakta

Bostadsrättsförening

Namn
Brf Qvillestaden
Organisationsform/typ
Bostadsrättsförening
Antal lägenheter
92
Äkta/oäkta bostadsrättsförening
Äkta
Överlåtelseavgift
1138*
Föreningen äger marken
Ja

* Betalas av säljare

Allmänt om föreningen

Brf Qvillestaden är en nybildad förening med fastighetsbeteckning Brämaregården 18:5 vars bostadsrätter färdigställs under 2018. Adresserna är Hisingsgatan 10 och Madängsgatan 9. Föreningen består av 92 lägenheter om 1-4 rok, samtliga upplåtna med bostadsrätt

Renoveringar - Utförda och planerade

Nyproducerad lägenheter och innergård från 2018 så inga kommande renoveringar planerade.

Parkering

Föreningen erhåller 35 garageplaster under huset varav 6 st laddstationer för el-bil. Garageplasterna går att hyra för 1 000 kr/mån med separat kö.

TV/bredband

Föreningen tecknar fastighetsavtal med Telia vilket innebär att det i månadsavgiften ingår abonnemangsavgift för bredbandstelefoni, digital-tv
samt bredband ca 100 Mbit/s.

Gårdsplats/innergård

Sydväst Arkitektur och Landskap är landskapsarkitekterna som fick i uppdrag att skapa en attraktiv gårdsmiljö för Brf Qvillestaden. I nära samarbete med husets arkitekter, Bornstein Lyckefors, har de skapat en levande yta som möjliggör samvaro för de boende i huset. Innergården präglas av naturmaterial och är byggd i olika nivåer med olika plaster för medlemmarna att njuta i lugn och ro eller med större sällskap.

Gemensamma utrymmen

Till lägenheten hör ett förråd i entréplan och här finns även cykelförvaring, barnvagn- och rullstolsförråd samt källsortering.

Månadsavgift

Avgift/hyra
3 862 kr

I månadsavgiften ingår inte el och vatten

Ekonomi

Andel i föreningen
1,1126%
Andel av årsavgiften är
0,9346%

Information

Typ
Bostadsrättslägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Lägenhetsnummer
91002
Våningsplan
0 av 5
Hiss
Ja
Rum
2
Sovrum
1
Boarea
63 kvm*

* Areauppgifter enligt säljaren och bostadsrättsföreningen

Driftskostnad (per månad)

Personer i hushållet
1

Byggnadssätt

Byggår
2019
Uppvärmning
Fjärrvärme

Området

Mäklaren om Hisingen

Hisingen är Sveriges fjärde största ö. Hisingen är ett kustnära område med närhet till både stad och natur. Här finns ett komplett serviceutbud kombinerat med vacker natur och närhet till havet. Bebyggelsen är blandad med både flerbostadshus, radhus och villor.

SERVICE OCH SKOLOR
Tuve och Säve har gott om förskolor, familjedaghem och skolor. En av grundskolorna har en montessori-inriktning. Torget i Tuve är livaktigt och populärt trots närheten till Backaplan och Wieselgrensplatsen. Livsmedelsaffärer, blomsterhandel, bank, post, apotek m.m. ger en bra service till de boende.

FRITID
S:t Jörgens golfbana, inte långt ifrån Tuve och Säve, är en populär 18-hålsbana. I närheten finns också bangolfbana och tennishall med bl.a. tre fina inomhusbanor. Tuvevallen är stadsdelens stora gräsfotbollsplan. Kring vallen har det vuxit upp en ”idrottsby” med bollplaner, motionscentral, klubbstugor, ishall och motionsspår. I området finns det gott om privata ridanläggningar, för dem som vill rida. Säve Depå är ett militärområde med ett stort antal anläggningar, bl.a. skjutbanor, fotbollsplan, sporthall och samlingslokaler. Aeroseum är ett populärt utflyktsmål. Nere i en tidigare militär berganläggning finns flygupplevelser för alla åldrar. Här finns flera utställningar och flera riktiga flygplan såsom jaktplanen Draken och Viggen samt segelflygplan och helikoptrar.

NATUR
Hisingsparken strax söder om Tuve är en tillgång, med vackra naturpartier, vandringsstigar och Kättilsröd 4H-gård. Djupedal är östra och norra Hisingens stora friluftsområde. Nordre Älv är ett betydelsefullt vattendrag för fisk. Genom älven vandrar lax och öring till lekplatser högre upp i vattensystemet.

HISTORIA
Jordbruket har varit dominerande i Säve sedan urminnes tider. Många av markerna har brukats oavbrutet sedan järnåldern och än idag är det en typisk jordbruksbygd om än med vissa förortsinslag. Det finns väldigt många fornlämningar i området, främst i samhällena runt Säve.

KOMMUNIKATIONER
Flera busslinjer trafikerar området, bland annat stombusslinje 17 som går från Tuve till City och vidare till Östra Sjukhuset. Det går även buss till Volvo Torslanda och till Hjalmar Brantingsplatsen. Kornhalls färja går från Kornhall på Kungälvssidan över Nordre Älv till Brunstorpsnäs i Säve. Två linfärjor används på leden.

Köpa eller sälja bostad på Hisingen? Kontakta våra Bjurfors mäklare på Hisingen! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.

Kontakt

Anmäl ditt intresse eller ställ en fråga till mäklaren

Anmäl intresse

Kontaktinformation

Bjurfors Boagent

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy