Här bor ni med två balkonger, uteplats och 36 kvm gillestuga

Hisings Backa, Göteborg

Sagogången 47

På förhand
Avgift
6 334 kr
Antal rum
3
Boarea / Biarea
79 kvm / 36 kvm
Typ
Bostadsrättslägenhet
Våningsplan
1 av 2

Här bor ni med två balkonger, uteplats och 36 kvm gillestuga

Här bor ni med två balkonger, uteplats och gillestuga med egen ingång. Lägenheten är totalrenoverad och badrummet renoveras i samband med stambyte.

 • Ansvarig mäklare

  Sofia Larsson

  Fastighetsmäklare

  :
  Telefon: 031-761 79 69

Skapa bevakning på bostäder baserat på den här bostadens storlek, pris och område!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Vad är Bjurfors Boagent?

Bilder

Totalrenoverad lägenhet på Sagogången 47. Sagogången 47 - Bjurfors
Totalrenoverad lägenhet på Sagogången 47
. Sagogången 47 - Bjurfors
. Sagogången 47 - Bjurfors
Köket har moderna och stilsäkra materialval. Sagogången 47 - Bjurfors
Köket har moderna och stilsäkra materialval
. Sagogången 47 - Bjurfors
. Sagogången 47 - Bjurfors
Namnlös bild. Sagogången 47 - Bjurfors
Namnlös bild
. Sagogången 47 - Bjurfors
Kontakta mig!. Sagogången 47 - Bjurfors
Kontakta mig!
. Sagogången 47 - Bjurfors
Utvald detaljbild. Sagogången 47 - Bjurfors
. Sagogången 47 - Bjurfors
. Sagogången 47 - Bjurfors
Uteplats och den andra balkongen nås från vardagsrummet. Sagogången 47 - Bjurfors
Uteplats och den andra balkongen nås från vardagsrummet
Balkong i anslutning till uteplatsen. Sagogången 47 - Bjurfors
Balkong i anslutning till uteplatsen
Utvald detaljbild. Sagogången 47 - Bjurfors
. Sagogången 47 - Bjurfors
. Sagogången 47 - Bjurfors
. Sagogången 47 - Bjurfors

Bostadens lyxiga walk-in-closet

. Sagogången 47 - Bjurfors

Välkommen ner till er gillestuga

Stort allrum med högt i tak som renoverats i samband med stambytet. Sagogången 47 - Bjurfors
Stort allrum med högt i tak som renoverats i samband med stambytet
De andra rummet på nedre plan. Sagogången 47 - Bjurfors
De andra rummet på nedre plan
Badrummet kommer vara renoverat vid inflyttning. Sagogången 47 - Bjurfors
Badrummet kommer vara renoverat vid inflyttning
. Sagogången 47 - Bjurfors
Välkomnande entrébalkong. Sagogången 47 - Bjurfors
Välkomnande entrébalkong
Välkomna till mysiga Sagogången. Sagogången 47 - Bjurfors
Välkomna till mysiga Sagogången
(Vid sagogången 1) Gröna och välskötta gårdar. Sagogången 47 - Bjurfors
(Vid sagogången 1) Gröna och välskötta gårdar

Planskiss

Planlösning
Planlösning

Beskrivning

Beskrivning

Välkommen till Sagogången 47. Här har ni chansen att förvärva en fin och välplanerad 3a i populära Sagogången. Lägenheten är genomgående renoverad med nytt kök, nya golv och vitmålade väggar. Gillestugan som har en egen ingång har nyligen renoverats i samband med föreningens stambyte och badrummet kommer vara renoverat innan inflyttning, se bifogad pdf för nytt utförande. Gillestugan är hela 36 kvm med både allrum och sovrum, perfekt som tonårsrum eller varför inte gästrum. Rymligt vardagsrum och välplanerade sovrum där de ena sovrummet idag används som klädkammare. Förutom en balkong vid entrén har bostaden även en balkong som nås från vardagsrummet och härifrån har ni en egen uteplats i härligt söderläge där solen ligger på nästan hela dagen. Köket är nyrenoverat med moderna tillval, gråa, svarta och mässings detaljer ger er ett stilsäkert hem. Badrummet kommer renoveras under våren 2020 och står klart innan ni flyttar in.

Stabil förening med grönskande gårdar och lekplatser. I närområdet finns dessutom förskola, skola och goda kommunikationer till City. På gångavstånd ligger Semla Lagerlöfs torg som expanderar med både utbud av butiker samt bostäder, en växande stadsdel.

Interiör

Lägenheten har en egen ingång på framsidan med en entrébalkong. Direkt ni kliver in i lägenheten möts ni av en känsla av lyx och modernitet. Mörka golv som är genomgående för bostadens alla rum och vita stilrena väggar.

Till höger ligger köket som har renoverats under 2019/2020. Naturlig matplats invid fönsterpartiet i köket. Renoverat med gråa släta luckor med knoppar i mässing, bänkskiva i marmorimitation och svarta detaljer i form av vitvarorna. Här har ni gott om förvaring och arbetsyta och den maskinella utrustningen består av spis, ugn, mikro, fläkt och diskho.

Innanför köket ligger ett av bostaden sovrum som idag används som master bedroom. Sovrummet ligger avskilt i bostaden och är väl tilltaget med plats för större säng och eventuell förvaring efter behov.

Det andra sovrummet på övervåningen ligger i anslutning till hallen och är idag inrett till en lyxig walk-in-closet. Går lika bra att använda som sovrum eller kontor.

Vidare i hallen finner ni vardagsrummet och är lätt möblerat och rymmer en stor soffgrupp med tillhörande tv-möbel eller varför inte ett matbord om så önskas. Från vardagsrummet nås bostadens andra balkong i härligt söderläge och även en trappa ner till er egen uteplats. Här bor ni likvärdig med ett mysigt radhus!

Från hallen går trappan ner till bostadens nedre plan. Här har ni hela 36 kvadratmeter extra att nyttja, använd som vardagsrum och/eller sovrum/gästrum eller varför inte tonåringens eget boende. Nedervåningen har en egen ingång som nås från källarplanet. Nedre plan är uppdelat i två rymliga rum med nytt parkettgolv och vitmålade väggar samt en slående takhöjd. I samband med stambytet har föreningen renoverat nedervåningen och förbättrat miljön med bland annat bättre isolering. Här har ni behaglig temperatur även de varmaste dagarna på året.

Utvald detaljbild Utvald detaljbild Utvald detaljbild

Fakta

Fastighetsbeteckning

Backa 41:1

Månadsavgift

Avgift
6 334 kr

I avgiften ingår värme, vatten, kabel-TV och fiber via Bredband2.

Ekonomi

Andel i föreningen
0,24405%
Andel av årsavgiften är
0,24403%
Pantsatt
Ja

Information

Typ
Bostadsrättslägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Lägenhetsnummer
182
Våningsplan
1 av 2
Hiss
Nej
Rum
3
Boarea
79 kvm
Biarea
36 kvm

Driftskostnad (per månad)

Personer i hushållet
2
Hushållsström
250 kr
Försäkring
190 kr
Summa
440 kr

Byggnadssätt

Byggår
1968
Uppvärmning
Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd
Ej utförd

Bostadsrättsförening

Namn
Riksbyggens Brf Sagogången
Organisationsform/typ
Bostadsrättsförening
Antal lägenheter
506
Antal lokaler
1
Äkta/oäkta bostadsrättsförening
Äkta
Överlåtelseavgift
1183*
Föreningen tillåter delat ägande
Ja
Föreningen tillåter juridisk person som köpare
Nej

* Betalas av köpare

Allmänt om föreningen

Riksbyggen Brf Sagogången bildades 1962. Bostadshusen byggdes 1967-71. Föreningen består av 506 bostadsrättslägenheter med adresserna Sagogången 1-57 och 2-54. Föreningen innehar tomträtten till fastigheterna Backa 41:1-3, 41:6-9 samt 866:740-741 och 766:405 med avtal som löper fram till 2018.. Dessutom innehar föreningen nyttjanderätt för del av stadsägorna nr 13956 och 13483.

Brf Sagogången är en aktiv förening som anordnar gymnastik, fotbollspel, julfester, poängpromenader och boulespel. Även föreningens styrkemotionsrum är välbesökt.

För mer information se hemsida: www.sagogangen.se

Föreningens ekonomi

Kommande avgiftsförändringar:
I samband med stambytet kommer avgiften att höjas med sammanlagt 12%. Detta kommer ske med 4% höjning per år under 2018, 2019 och 2020.

Renoveringar - Utförda och planerade

Föreningen håller just nu på med ett stambyte som påbörjats under januari 2019. Hela projektet beräknas vara klart i december 2020. För mer info om hur arbetet fortskrider kan du besöka https://www.renoveringsagogangen.se/

2019-2020: Stambyte badrum
2016: Fiber
2014-2015: Takreparation Föreningen har flaggat för att det är dags att börja planeringen av en framtida grundlig renovering av fastigheternas stammar.
2012: Upprustning av lekplatser
2012: Svalgångar, balkonger och trappor
2003: Byte av fönster samt säkerhetsdörrar till alla lägenheter

Parkering

Garageplats. Går att hyra för 275 kr/mån. Till garageplatsen är det separat kö.
Parkeringsplats. Går att hyra för 155 kr/mån. Mc-plats. Går att hyra för 130 kr/mån. Till mc-platserna är det separat kö. För aktuell information kring tillgången på parkeringsplatser kontakta Riksbyggen EKC på tel. 0771-860 860.

TV/bredband

TV via Comhem och fiber via Bredband 2. Föreningen har dragit in fiber via Bredband 2. Basutbudet som ingår i avgiften har hastigheten 250/250 Mbits/s. Önskas 1000/1000 Mbits/s kan detta tecknas mot ett tillägg på 99kr/månaden som faktueras direkt till varje hushåll

Gemensamma utrymmen

Till lägenheten följer ett källarförråd. Det finns bastu, cykelförråd, barnvagnsförråd, mc-förråd, hobbyrum, gym och tvättstuga i föreningen.

Området

Mäklaren om Hisings Backa

Hisings Backa ligger på Hisingen och är ett område med nära till allt, både Göteborgs centrum, landsbygd och natur. I området finns också tre köpcentrum som är lätta att nå; Brunnsbotorget, Selma Lagerlöfs Torg och Bäckebols köpcentrum som nu expanderar för fullt.

OMRÅDET
Till Hisings Backa hör bl.a. områdena Skogome, Backa och Backatorp. Här finns en blandad bebyggelse med både hyreshus, bostadsrättslägenheter och villor. Sankt Jörgen var tidigare ett stort sjukhusområde som på senare år byggts om till bostäder. Här finner man även Sankt Jörgen Park Resort, ett designhotell med konferens och spamöjligheter samt Sankt Jörgen Park Golf med 18 vackra hål i parkmiljö.

UTBILDNING
Hisings Backa har kommunala förskolor samt dagbarnvårdare (familjedaghem) där det erbjuds plats till barn i åldrarna 1-5 år. Förskolorna är geografiskt väl spridda över området. Det finns kommunala grundskolor och friskolor. Flera skolor har egna profileringar, bl.a. Brunnsboskolans musikklasser samt Svenska Balettskolan i Skälltorpsskolan, som lockar elever från andra delar av Göteborg och Västsverige.

KULTUR OCH FRITID
Här finns ett rikt kulturliv, med kulturhuset och biblioteket vid Selma Lagerlöfs Torg och med allaktivitetshuset Brunnshuset och kulturskolans fina lokaler i Brunnsbo. Kulturprofilen finns även i skolorna, bland annat med musikklasserna i Brunnsboskolan och Svenska Balettskolan i Skälltorpsskolan. Låg- och mellanstadieskolorna har sexårsverksamhet/förskoleklasser och för barn till och med årskurs tre finns fritidshem före och efter skoldagen. De lite äldre barnen kan delta i en fritidsklubb efter skolans slut. För barn och ungdomar finns ett stort utbud av fritidsaktiviteter både i grupper och i den öppna verksamheten. I Hisings Backa hittar du fritidsaktiviteter av alla de slag. Det finns fotbollsklubbar, gym, ridklubb m.m. Det finns även trevliga, natursköna promenadvägar.

KOMMUNIKATIONER
Från Hisings Backa går det tät busstrafik till centrala Göteborg, de flesta busslinjerna passerar Hjalmar Brantingsplatsen där köpcentret Backaplan med åtskilliga butiker finns. Från Hjalmar Brantingsplatsen går spårvagnar vidare till Göteborgs olika stadsdelar. Många busslinjer som passerar genom Hisings Backa går vidare till Bäckebols Köpcentrum där bland annat IKEA är beläget. För den som gillar att cykla finns det bra cykelvägar i området.

Köpa, sälja eller värdera bostad i Hisings Backa? Kontakta våra Bjurfors mäklare på Hisingen! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.

Karta

Sagogången 47

Sagogången 47,
422 45 Hisings Backa

Visa i Google Maps

Kontakt

Anmäl ditt intresse eller ställ en fråga till mäklaren

Anmäl intresse

Kontaktinformation

Bjurfors Boagent

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

 • Ansvarig mäklare

  Sofia Larsson

  Fastighetsmäklare

  :
  Telefon: 031-761 79 69

Förslag på andra bostäder

 • Bostadsrättslägenhet

  Hisings Backa, Göteborg

  På förhand
  Adress
  Sägengatan 52
  Månadsavgift
  4 721 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  68 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Hisings Backa, Göteborg

  På förhand
  Adress
  Sagogången 13
  Månadsavgift
  4 783 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  79 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Hisings Backa, Göteborg

  Adress
  Bäckebolsängen 22
  Utgångspris
  1 710 000 kr
  Månadsavgift
  5 370 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  72,6 kvm

  Visning: 2020-09-22 18.00 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  Hisings Backa, Göteborg

  På förhand
  Adress
  Mårbackagatan 18
  Månadsavgift
  5 099 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  74,3 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Hisings Backa, Göteborg

  På förhand
  Adress
  Mårbackagatan 19
  Månadsavgift
  4 135 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  62,5 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Hisings Backa, Göteborg

  På förhand
  Adress
  Sägengatan 57
  Månadsavgift
  5 714 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  83,4 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Hisings Backa, Göteborg

  På förhand
  Adress
  Sägengatan 27
  Månadsavgift
  5 620 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  81,9 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Hisings Backa, Göteborg

  På förhand
  Adress
  Sonettgatan 5
  Månadsavgift
  6 265 kr
  Antal rum
  4
  Boarea
  91,5 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Hisings Backa, Göteborg

  På förhand
  Adress
  Övralidsgatan 1
  Månadsavgift
  4 412 kr
  Antal rum
  2
  Sovrum
  1
  Boarea
  64,5 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Hisings Backa, Göteborg

  På förhand
  Adress
  Övralidsgatan 23
  Månadsavgift
  5 043 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  80 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Hisings Backa, Göteborg

  På förhand
  Adress
  Sagogången 26
  Utgångspris
  1 850 000 kr
  Månadsavgift
  4 485 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  63,5 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Hisings Backa, Göteborg

  På förhand
  Adress
  Litteraturgatan 213
  Månadsavgift
  3 506 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  56 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!