Unik terrasslägenhet i härligt söderläge!

Högsbo, Göteborg

Svängrumsgatan 77

Nyproduktion
Fast pris
4 795 000 kr
Avgift
4 796 kr
Antal rum
4
Boarea
87,5 kvm
Typ
Bostadsrättslägenhet
Våningsplan
5 av 5
Hiss
Ja

Unik terrasslägenhet i härligt söderläge!

Belägen högst upp i huset med terrass i härligt söderläge.

 • Ansvarig mäklare

  Jonna Alm

  Fastighetsmäklare

  :
  Telefon: 031-761 79 72

Skapa bevakning på bostäder baserat på den här bostadens storlek, pris och område!

Vad är Bjurfors Boagent?

Bilder

Välkommen att upptäcka ljus hörnlägenhet med terrass om 21 kvadratmeter.. Svängrumsgatan 77 - Bjurfors
Välkommen att upptäcka ljus hörnlägenhet med terrass om 21 kvadratmeter.
Vinkelkök från Marbodal i öppet samband med vardagsrum.. Svängrumsgatan 77 - Bjurfors
Vinkelkök från Marbodal i öppet samband med vardagsrum.
I direkt anslutning till kök och vardagsrum. Den generösa terrassen om 21 kvm i härligt söderläge.. Svängrumsgatan 77 - Bjurfors
I direkt anslutning till kök och vardagsrum. Den generösa terrassen om 21 kvm i härligt söderläge.
Lgh 2A-1402. Svängrumsgatan 77 - Bjurfors
Lgh 2A-1402
Moodboard med bostadens färg- och materialval.. Svängrumsgatan 77 - Bjurfors
Moodboard med bostadens färg- och materialval.
Valfritt tillträde i upp till sex månader.. Svängrumsgatan 77 - Bjurfors
Valfritt tillträde i upp till sex månader.
Fritt hörnläge med blickar mot Änggårdsbergen.. Svängrumsgatan 77 - Bjurfors
Fritt hörnläge med blickar mot Änggårdsbergen.
Lättmöblerade ytor med generöst fönsterparti ut mot den egna terrassen.. Svängrumsgatan 77 - Bjurfors
Lättmöblerade ytor med generöst fönsterparti ut mot den egna terrassen.
Ett av bostadens tre sovrum. Master bedroom med egen klädkammare.. Svängrumsgatan 77 - Bjurfors
Ett av bostadens tre sovrum. Master bedroom med egen klädkammare.
Tidlöst inrett badrum med praktisk tvättavdelning.. Svängrumsgatan 77 - Bjurfors
Tidlöst inrett badrum med praktisk tvättavdelning.
Ett av bostadens två mindre sovrum. Vita väggar och klassisk trestavsparkett i ek.. Svängrumsgatan 77 - Bjurfors
Ett av bostadens två mindre sovrum. Vita väggar och klassisk trestavsparkett i ek.
Brf Flatås Park om 140 lägenheter samt två trivsamma innergårdar.. Svängrumsgatan 77 - Bjurfors
Brf Flatås Park om 140 lägenheter samt två trivsamma innergårdar.
I föreningen har man satsat på bikeability och erbjuder därför servicestationer för din cykel.. Svängrumsgatan 77 - Bjurfors
I föreningen har man satsat på bikeability och erbjuder därför servicestationer för din cykel.
Flatås park med plats för såväl avkoppling som lek.. Svängrumsgatan 77 - Bjurfors
Flatås park med plats för såväl avkoppling som lek.

Beskrivning

Beskrivning

Belägen högst upp i huset med extra takhöjd upp till 3,4 meter, erbjuds denna unika fyra om 87,5 kvm. Lägenheten har en rymlig terrass om hela 21 kvm, belägen i soligt hörn- och söderläge.

Du kan flytta in omgående om så önskas eller flytta fram tillträdesdagen i 6 månader för att hinna sälja ditt nuvarande boende - kontakta mäklaren så får du veta mer.

Hallen är rymlig och bildar ett nav i bostaden. Kök och vardagsrum har en social, öppen planlösning och ligger längs med det stora fönsterpartiet och i direkt kontakt med den generösa terrassen. Här dukar man gärna ut måltiderna när värdet tillåter.

Vinkelköket från Marbodal är i tidlöst vitt och erbjuder gott om förvaring och ytor för förberedande bestyr. Kakel och bänkskiva går i en grå nyans och matchas snyggt med vitvarorna som är uppgraderade i rostfritt. Komplett med varmluftsugn, mikrovågsugn samt kyl och frys i helskåp. Allt i rostfritt och från Siemens. Diskmaskinen blir integrerad och kommer även den från Siemens. Invid fönstret ges given plats för matbord. Dimmer vid arbetsytan samt vid matplatsen.

Ett rymligt Master bedroom med gott om plats för dubbelsäng, utrustat med skjutdörrsgarderober. Två ytterligare jämnstora sovrum med god förvaring.

Stilrent badrum med tvättavdelning i form av tvättmaskin och torktumlare (Siemens) samt ovanliggande arbetsbänk och två överskåp. Klinker i grå nyans och kaklade väggar i vitt. På väggen sitter en vattenburen handdukstork. Duschväggarna är i klarglas 800 * 900 mm.

Hallen är rymlig och bildar som ett nav i bostaden. Kök och vardagsrum har en social, öppen planlösning och ligger längs med det stora fönsterpartiet och i direkt kontakt med den generösa terrassen. Här dukar man gärna ut måltiderna när värdet tillåter.

Flatås Park har ett geografiskt drömläge för dig som gillar att hitta på saker och njuta av det aktiva livet. En ledig dag kan du ta en picknick utanför dörren, korvgrillning i Änggårdsbergen och kvällsmiddag på någon av Linnéstadens alla restauranger. Det bästa är att du inte ens behöver någon bil. Från Flatås går det fina och platta cykelvägar som tar dig via Slottsskogen till Linnéplatsen på knappt 12 minuter, det är alltså snabbare än om du hade bott på Mariaplan, i Johanneberg eller vid Svingeln. Styr du åt andra hållet når du havet och Askimsbadet på en kvart. På vägen passerar du dessutom ett av Skandinaviens största köpcenter, Nya Frölunda Torg, med drygt 200 butiker. Bara några minuter från dörren ligger hållplatsen Nymilsgatan där tre spårvagnslinjer erbjuder snabba resor till och från centrum. Att ha så bra kommunikationer och korta avstånd gör vardagen lite lättare. Du hinner hem efter jobbet, ta en löprunda och sen möta upp vännerna inne i centrum. Utan att behöva planera, ta bilen eller vänta på en tresiffrig buss. Det bästa av det mesta finns helt enkelt på cykelavstånd!

Interiör

Rumsbeskrivning: Belägen högst upp i huset med extra takhöjd upp till 3,4 meter, erbjuds denna unika trea om 87,5 kvm. Lägenheten har en rymlig terass om 21 kvm, belägen i soligt söderläge.

Hallen är rymlig och bildar som ett nav i bostaden. Kök och vardagsrum har en social, öppen planlösning och ligger längs med det stora fönsterpartiet och i direkt kontakt med den generösa terassen. Här dukar man gärna ut måltiderna när värdet tillåter.

Vinkelköket från Marbodal går upp till tak och i en lvit kulör och erbjuder gott om förvaring och ytor för förberedande bestyr. Även kakel och bänkskiva går i en grå nyans och matchas snyggt med vitvarorna som är uppgraderade och består av varmluftsugn, mikrovågsugn samt kyl och frys i helskåp. Allt i rostfritt och från Siemens. Diskmaskinen blir integrerad och kommer även den från Siemens. Invid fönstret ges given plats för matbord. Dimmer vid arbetsytan samt vid matplatsen.

Ett rymligt master bedroom med gott om plats för dubbelsäng, utrustat med skjutdörrsgarderober. Två ytterligare jämnstora sovrum med god förvaring.

Stilrent badrum med tvättavdelning i form av tvättmaskin och torktumlare samt ovanliggande arbetsbänk som går i vitt. Fabrikat Siemens. Över sitter också två överskåp. Klinker i grå nyans och kaklade väggar i vitt. På väggen sitter en vattenburen handdukstork. Duschväggarna är i klarglas 800 * 900 mm.

Fakta

Bostadsrättsförening

Namn
Brf Flatås Park
Organisationsform/typ
Bostadsrättsförening
Föreningen tillåter delat ägande
Nej
Föreningen tillåter juridisk person som köpare
Nej

Ekonomi

Andel i föreningen
1,0145%

Information

Typ
Bostadsrättslägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Fast pris
4 795 000 kr
Lägenhetsnummer
2A-1402
Våningsplan
5 av 5*
Hiss
Ja
Rum
4
Boarea
87,5 kvm

* Takvåning. Våningsplan 5 av 5.

Parkering

61 garageplatser. Kostnad 1250 kr/mån

3:or och 4:or har förtur till föreningens parkeringsplatser. Därefter fördelas platserna efter kontraktsdatum.

Månadsavgift

Avgift/hyra
4 796 kr

Driftskostnad (per månad)

Hushållsström
287 kr
Vatten/Avlopp
176 kr
Summa
463 kr

Byggnadssätt

Byggnadstyp
Flerbostadshus
Byggår
2018-2019
Ventilation
Från- och tilluftsventilation med värmeåtervinning

Området

Mäklaren om Högsbo

Med Slottsskogen, Änggårdsbergen och Botaniska trädgården alldeles runt knuten råder ingen brist på grönska. Samtidigt är Högsbo ett citynära område som inte ger avkall på restaurangliv och nöjen.

LÅNGPROMENAD OCH MIDDAGSDEJT
Det är inga som helst problem att få det bästa av två världar i Högsbo. Knyt på löparskorna eller pumpa däcken på mountainbiken för en uppfriskande tur i Änggårdsbergen eller Slottsskogen – här är det nära till båda. Det är inte heller långt till havets salta brus och ett dopp när andan faller på. Men när kvällen närmar sig låter kanske en värmande ramen eller läcker pasta lockande? Såväl restaurangstråken i Linné som de ambitiösa kvarterskrogarna vid Mariaplan nås på bara fem minuter med spårvagn från Marklandsgatan.

RETRO OCH MODERNT
Högsbo består till stor del av tre- och fyravåningars flerfamiljshus av typen lamellhus i tegel eller puts i jordnära färger, som byggdes på 50- och 60-talet. Balkonger är en vanlig syn på den här typen av hus, vilket passar perfekt för såväl morgonkaffe som fredagsbubbel. På Axel Dahlströms torg dras blickarna till konstnären Endre Nemes 50-talsverk Marmorintarsia, som innehåller 60 sorters marmor och sägs ha tagit 7 5000 timmar att färdigställa. Nemes var under en period på 40- och 50-talet föreståndare för Valands Konstskola. Men även om Högsbo bjuder på välbevarade retrovibbar behöver du inte vara orolig om du hellre föredrar ett nyproducerat boende. Här växer nytt fram vid sidan av det gamla i skön symbios med den omgivande naturen.

SKIVSTÅNG OCH FREDAGSRÄKOR
Marklandsgatan är områdets knutpunkt när det gäller kommunikation och här tar du dig smidigt vidare till andra delar av Göteborg. Men än idag är Högsbo faktiskt en liten stad i staden, där Axel Dahlströms torg som stod klart 1954 fortfarande är navet. Här finns inte bara bageri, matbutik och apotek, du kan också gymma, köpa fredagsräkor eller besöka skönhetssalongen. Här finns även Axelhuset – en given mötesplats för alla åldrar – komplett med bibliotek, fritidsgård och öppen förskola. Frölunda Torgs butiker nås på under tio minuter med spårvagn och innerstans gator som Vallgatan och Magasinsgatan på ungefär en kvart.

Köpa eller sälja bostad i Högsbo? Kontakta våra mäklare i Västra Göteborg! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.

Karta

Svängrumsgatan 77

Svängrumsgatan 77,
421 73 Västra Frölunda

Visa i Google Maps

Boendekalkyl

Ungefärlig boendekostnad

 • Pris:
 • 0 kr
 • Kontantinsats:
 • 0 kr
 • Exempelränta:
 • %
 • Räntekostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Amortering:
 • + 0 kr / mån
 • Månadsavgift:
 • + 0 kr / mån
 • Driftskostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Skattereduktion:
 • - 0 kr / mån
 • Ungefärlig månadskostnad:
 • = 0 kr / mån

Om boendekostnad

I vår boendekalkyl kan du beräkna den ungefärliga boendekostnaden för den bostad du är intresserad av.

Genom att i kalkylen justera reglagen för Pris och Kontantinsats, samt ange en egen Ränta får du en indikation på boendekostnaden per månad för den här bostaden.

Observera att det här är en kalkyl. Vi rekommenderar alltid att du kontaktar din bank för att gå igenom de ekonomiska förutsättningarna för just dig att köpa den här bostaden. Det är också en bra idé att ansöka om ett lånelöfte hos din bank.

När du köper din bostad genom Bjurfors kan du ansöka om bolån till en förmånlig ränta hos vår samarbetspartner SEB.

Ansök om lånelöfte hos SEB

Kontakt

Anmäl ditt intresse eller ställ en fråga till mäklaren

Anmäl intresse

Kontaktinformation

Bjurfors Boagent

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

 • Ansvarig mäklare

  Jonna Alm

  Fastighetsmäklare

  :
  Telefon: 031-761 79 72

Förslag på andra bostäder

 • Bostadsrätt

  Högsbo, Göteborg

  Nyproduktion
  På förhand
  Adress
  Svängrumsgatan 73
  Fast pris
  4 895 000 kr
  Månadsavgift
  4 714 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  84 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!