Radhuskänsla i skuldfri brf!

Hovås - Lyckhem, Göteborg

Årekärrsvägen

Pris
4 990 000 kr
Avgift
2 850 kr
Antal rum
4
Typ
Bostadsrättslägenhet
Våningsplan
1 av 2
Boarea
115,5 kvm

Visning

Vänligen kontakta mäklaren för mer information.

Radhuskänsla i skuldfri brf!

Snart erbjuds denna unika fyrarummare med två badrum och 2 st p-platser som ingår i avgiften i ett av Göteborgs mest attraktiva områden.

 • Ansvarig mäklare

  Hanna Pettersson

  Fastighetsmäklare

  :
  Telefon: 031-761 79 76

Skapa bevakning på bostäder baserat på den här bostadens storlek, pris och område!

Vad är Bjurfors Boagent?

Planskiss

Planlösning

Beskrivning

Beskrivning

I ett av Göteborgs mest attraktiva områden ligger denna enastående fyrarummare från 2011-2012, där inget lämnas åt slumpen. Här bor och trivs du i naturnära miljö med hög standard och komfort i en helt skuldfri bostadsrättsförening. Ett kvalitétsboende med toppenläge som andas radhuskänsla och extravagans. Lägenheten disponeras med tre väl tilltagna sovrum, kök och vardagsrum som samsas i en öppen och social planlösning samt två badrum varav den ena med egen ingång från Master bedroom. Öppen spis och parkettgolv med underliggande golvvärme är ytterligare attribut som förhöjer bostadens charm och karaktär. Stora fönsterpartier skapar ett ljuvligt ljusspel genom hemmets alla ytor. En generös uteterrass i söderläge blir en självklar favoritplats för familjen att umgås på under årets varma månader.

Brf Blåbärsmossen - Här bor ni i en stabil förening som har mycket låga avgifter. I den låga månadsavgiften ingår värme, vatten, TV, bredband (fiber), förråd och hela 2 st p-platser. Sedan 2013 har man haft en avgiftsfri månad/år. Detta beslutas löpande.
Hovås har det perfekta läget intill västkustens havspärlor, naturen, villorna och inte minst närheten in till Göteborgs citykärna.
Välkommen att trivas!

Fakta

Uteplats/balkong

Stor träbelagd uteplats i söder, delvis under tak

Övriga byggnader/utrymmen

Till lägenheten hör ett förråd om 6 kvm som ligger i anslutning till entrén.

TV/bredband

Paket från Telia (Bredband, TV, IP-telefoni) ingår i månadsavgiften. (fiber)

Parkering

Två parkeringsplatser ingår i avgiften

Månadsavgift

Avgift/hyra
2 850 kr

I avgiften ingår värme, vatten, kabel-TV, bredband och telefoni via fiber. Dessutom två parkeringsplatser.

Byggnadssätt

Byggår
2011-2012

Bostadsrättsförening

Namn
Blåbärsmossen
Organisationsform/typ
Bostadsrättsförening
Antal lägenheter
8
Äkta/oäkta bostadsrättsförening
Äkta
Föreningen tillåter delat ägande
Ja
Föreningen tillåter juridisk person som köpare
Nej

Allmänt om föreningen

Brf Blåbärsmossen är en mycket välskött förening som innehar 3 st byggnader med sammanlagt 8 st lägenheter och 3 st byggnader med förråd och teknikutrymmen. Föreningen bildades och byggnaderna nyproducerades 2011-2012. Årekärrsvägen 20-28 är de adresser som föreningen innehar.

Ekonomin är god och avsättningar görs enligt stadgar. Föreningen är skuldfri och medlemmarna åtnjuter låga månadsavgifter. Det finns en underhållsplan.

Ekonomi

Andel i föreningen
14,6%
Andel av årsavgiften är
14,6%

Information

Typ
Bostadsrättslägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Pris
4 990 000 kr
Våningsplan
1 av 2
Hiss
Nej
Rum
4
Sovrum
3
Boarea
115,5 kvm

Området

Mäklaren om Hovås

I mer än 100 år har Hovås varit ett av Göteborgs mest attraktiva områden, som för varje årtionde lockar fler och fler bofasta. Så pass att det nu blivit dags att ta nästa steg in i framtiden. Här är det lätt att finna lugnet och harmonin, med sköna, gröna naturområden i ryggen och blicken mot havet.

NATUR OCH FRITID
Mot en fond av sommarresidens- och badhotellskultur med dess sekelskiftescharm, växte under 1900-talet ett klassiskt och genuint villaområde fram. Här är havet ständigt närvarande, året om och i alla väder. Med flera större båthamnar och många olika badplatser att välja på, hittar man lätt sina egna smultronställen – fina sandstränder, härliga klippor eller kallbadhuset med bryggor, bastu och restauranger. Men Hovås är förstås mycket mer än så. Som om det inte vore nog med alla sköna grönområden att motionera eller ströva omkring i, breder Sveriges äldsta golfbana (enligt många en av de vackraste) ut sig och lockar till en 18-hålsrunda, eller varför inte bara ett snack över god lunch medan man blickar ut mot det blå havet. Har du andra intressen än golf, finns ett stort utbud av idrottsföreningar, klubbar, träningslokaler och aktiviteter: tennis, simning, fotboll eller löpning i underbar natur
– kort sagt; det blir aldrig tråkigt i Hovås, tempot upplevs bara lite lugnare än i staden.

HISTORIA
Villastaden Hovås kom till mellan 1905 till 1930 och hade Djursholm i Stockholm som förebild. De vackra nationalromantiska sekelskiftesvillorna med sina stora trädgårdar, tillsammans med senare decenniers klassicism, funkis och arkitektritade hus kommer mycket snart att få fint sällskap av 2010- och 2020-talens nya bostäder. Det innebär förnyelse, en mer blandad bebyggelse och mängder av nya möjligheter till shopping, kultur och nöjen – en ny typ av stadsliv, lite utanför staden. Blir längtan in till centrala Göteborg ändå svår att motstå, tar bil eller buss inte många minuter. Den som föredrar cykel trampar istället lätt och smidigt på vackra Säröbanan, den gamla tågbanan som kring förra sekelskiftet transporterade badgäster till Hovås, Askim och Särö. Ett minne av svunna tiders exklusiva sommartillhåll. I Hovås möts nutid, dåtid och framtid – men vissa saker är och förblir alltid lika attraktiva, oavsett tidpunkt. Som havsnära lägen, stilfull vacker arkitektur och livskvalitet

Köpa eller sälja bostad i Hovås? Kontakta våra mäklare i Västra Göteborg! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.

Karta

Årekärrsvägen

Årekärrsvägen,
436 54 Hovås

Visa i Google Maps

Boendekalkyl

Ungefärlig boendekostnad

 • Pris:
 • 0 kr
 • Kontantinsats:
 • 0 kr
 • Exempelränta:
 • %
 • Räntekostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Amortering:
 • + 0 kr / mån
 • Månadsavgift:
 • + 0 kr / mån
 • Driftskostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Skattereduktion:
 • - 0 kr / mån
 • Ungefärlig månadskostnad:
 • = 0 kr / mån

Om boendekostnad

I vår boendekalkyl kan du beräkna den ungefärliga boendekostnaden för den bostad du är intresserad av.

Genom att i kalkylen justera reglagen för Pris och Kontantinsats, samt ange en egen Ränta får du en indikation på boendekostnaden per månad för den här bostaden.

Observera att det här är en kalkyl. Vi rekommenderar alltid att du kontaktar din bank för att gå igenom de ekonomiska förutsättningarna för just dig att köpa den här bostaden. Det är också en bra idé att ansöka om ett lånelöfte hos din bank.

När du köper din bostad genom Bjurfors kan du ansöka om bolån till en förmånlig ränta hos vår samarbetspartner SEB.

Ansök om lånelöfte hos SEB

Kontakt

Anmäl ditt intresse eller ställ en fråga till mäklaren

Anmäl intresse

Kontaktinformation

Bjurfors Boagent

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

 • Ansvarig mäklare

  Hanna Pettersson

  Fastighetsmäklare

  :
  Telefon: 031-761 79 76