Tvåa om 44,5 kvm med utanförliggande söderbalkong, tillträde vintern 2020

Hovås, Göteborg

Uggleberget 15

Ingår i projektet: Sparvugglan

Nyproduktion
Pris
2 275 000 kr
Avgift
2 502 kr
Antal rum
2
Boarea
44,3 kvm
Typ
Bostadsrättslägenhet
Våningsplan
3 av 5
Balkong
Ja

Visning

Vänligen kontakta mäklaren för mer information.

Tvåa om 44,5 kvm med utanförliggande söderbalkong, tillträde vintern 2020

Kvadratsmart tvårummare med balkong i fritt söderläge. Goda tillvalsmöjligheter och parkering till varje lägenhet om så önskas. Tillträde vintern 2020

 • Ansvarig mäklare

  Jonna Alm

  Fastighetsmäklare Nyproduktion
  Projektledare

  :
  Telefon: 031-733 20 20

Skapa bevakning på bostäder baserat på den här bostadens storlek, pris och område!

Vad är Bjurfors Boagent?

Bilder

Brf Sparvugglan ger goda tillvalsmöjligheter, för både kök och badrum. Uggleberget 15 - Bjurfors
Brf Sparvugglan ger goda tillvalsmöjligheter, för både kök och badrum
God standard och inredningsval som gör det lätt att inreda. Tillval möjligt. Uggleberget 15 - Bjurfors
God standard och inredningsval som gör det lätt att inreda. Tillval möjligt
Halvvägs upp på berget med fasad vänd mot sydväst.. Uggleberget 15 - Bjurfors
Halvvägs upp på berget med fasad vänd mot sydväst.
Lägenhet 32-1203. Uggleberget 15 - Bjurfors
Lägenhet 32-1203
Kök i standardutförande med komplett maskinpark. Uggleberget 15 - Bjurfors
Kök i standardutförande med komplett maskinpark
Helkaklade badrum med komfortvärme och goda tvättmöjligheter som underlättar de vardagen. Uggleberget 15 - Bjurfors
Helkaklade badrum med komfortvärme och goda tvättmöjligheter som underlättar de vardagen

Beskrivning

Beskrivning

Välkommen att upptäcka Brf Sparvugglan, sista chansen på Uggleberget.
Huset består av 38 lägenheter mellan 1-4 rok. I skrivande stund är 27 lägenheter sålda, flertalet reserverade och ett par lediga. Sparvugglan ligger med fritt och soligt läge uppe på Uggleberget. Samtliga lägenheter har balkong, altan eller takterrass. Välkommen att besöka projekthemsidan och ta del av de lediga lägenheterna; brfsparvugglan.se. Kontakta mäklaren för mer information.

Här väljer du din livspuls, antingen citypuls i Nya Hovås bland butiker, restauranger och café eller ökar du pulsen, knyter du skorna och ger dig ut på en löprunda längs med havet eller ut i skogen. Projektet har en god interiörstandard men under året kommer också goda tillvalsmöjligheter att ges. Från vardagsrummet är det bara att slå upp dörrarna för att kliva ut och när du ska åka iväg någonstans är det bara att ta hissen ner till cykeln eller bilen i garaget. Tillträde beräknas ske hösten/vintern 2020.

Hovås ligger idylliskt mellan hav och skog. Samtidigt kan du här uppleva den urbana känslan som en småstad kan erbjuda och även Göteborgs puls och stadsliv på nära håll. Det bästa av två världar. Ett unikt boende där du växlar mellan det kontemplativa lugnet för att i nästa stund promenera ned till en urban känsla .

Projekt

Sparvugglan

Interiör

Brf Sparvugglan omfattar 38 lägenheter i varierad storlek. Här uppe på Uggleberget är ytorna generösare och husen integrerade med naturen. Med ett boende i Sparvugglan får du en bra standard redan från början. Inredningen är klassisk och ljus med genomgående ekparkett som ger en varm och ombonad känsla. Köksinredning och vitvaror går i tidlöst vitt. Badrummet har ljus inredning och är helkaklat i grått och vitt.

Även om du flyttar in i en fräsch och färdig bostad finns det möjligheter att påverka dess interiör. Utifrån det breda tillvalspaketet kan man välja köksutrustning, skåpsluckor och handtag. Även badrumsinredning, innerdörrar, golvmaterial, kakel, väggkulörer och tapeter finns som valbara tillval.

Hela hemmet är planerat för genomgående dagsljus där solen spelar över golven. Vardagsrummet ger plats för såväl avslappnat soffhäng som för middag med släkt och vänner. Samtliga lägenheter har balkong, uteplats eller takterrass- de flesta mot söder. Från vardagsrummet är det bara att slå upp dörrarna för att kliva ut.

Fakta

Bostadsrättsförening

Namn
Brf Sparvugglan
Antal lägenheter
38

Tillträde

Vintern 2020

Ekonomi

Andel i föreningen
2,09%

Byggnadssätt

Byggår
2018-2020

Parkering

Dolt under huset finns ett garage med parkeringsmöjligheter för boende i huset, härifrån tar du hissen direkt från bilen upp till ditt våningsplan. 35 garageplatser och fem utomhusplatser.

Månadsavgift

Avgift/hyra
2 502 kr
Värme ingår
Ja
Vatten ingår
Ja
Kabel-TV ingår
Ja

Information

Typ
Bostadsrättslägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Pris
2 275 000 kr
Lägenhetsnummer
32-1203
Våningsplan
3 av 5*
Rum
2
Boarea
44,3 kvm

* Våningsplan 3 av 5.

Området

Mäklaren om Hovås

I mer än 100 år har Hovås varit ett av Göteborgs mest attraktiva områden, som för varje årtionde lockar fler och fler bofasta. Så pass att det nu blivit dags att ta nästa steg in i framtiden. Här är det lätt att finna lugnet och harmonin, med sköna, gröna naturområden i ryggen och blicken mot havet.

NATUR OCH FRITID
Mot en fond av sommarresidens- och badhotellskultur med dess sekelskiftescharm, växte under 1900-talet ett klassiskt och genuint villaområde fram. Här är havet ständigt närvarande, året om och i alla väder. Med flera större båthamnar och många olika badplatser att välja på, hittar man lätt sina egna smultronställen – fina sandstränder, härliga klippor eller kallbadhuset med bryggor, bastu och restauranger. Men Hovås är förstås mycket mer än så. Som om det inte vore nog med alla sköna grönområden att motionera eller ströva omkring i, breder Sveriges äldsta golfbana (enligt många en av de vackraste) ut sig och lockar till en 18-hålsrunda, eller varför inte bara ett snack över god lunch medan man blickar ut mot det blå havet. Har du andra intressen än golf, finns ett stort utbud av idrottsföreningar, klubbar, träningslokaler och aktiviteter: tennis, simning, fotboll eller löpning i underbar natur
– kort sagt; det blir aldrig tråkigt i Hovås, tempot upplevs bara lite lugnare än i staden.

HISTORIA
Villastaden Hovås kom till mellan 1905 till 1930 och hade Djursholm i Stockholm som förebild. De vackra nationalromantiska sekelskiftesvillorna med sina stora trädgårdar, tillsammans med senare decenniers klassicism, funkis och arkitektritade hus kommer mycket snart att få fint sällskap av 2010- och 2020-talens nya bostäder. Det innebär förnyelse, en mer blandad bebyggelse och mängder av nya möjligheter till shopping, kultur och nöjen – en ny typ av stadsliv, lite utanför staden. Blir längtan in till centrala Göteborg ändå svår att motstå, tar bil eller buss inte många minuter. Den som föredrar cykel trampar istället lätt och smidigt på vackra Säröbanan, den gamla tågbanan som kring förra sekelskiftet transporterade badgäster till Hovås, Askim och Särö. Ett minne av svunna tiders exklusiva sommartillhåll. I Hovås möts nutid, dåtid och framtid – men vissa saker är och förblir alltid lika attraktiva, oavsett tidpunkt. Som havsnära lägen, stilfull vacker arkitektur och livskvalitet

Köpa eller sälja bostad i Hovås? Kontakta våra mäklare i Västra Göteborg! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.

Karta

Uggleberget 15

Uggleberget 15,
436 53 Hovås

Visa i Google Maps

Boendekalkyl

Ungefärlig boendekostnad

 • Pris:
 • 0 kr
 • Kontantinsats:
 • 0 kr
 • Exempelränta:
 • %
 • Räntekostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Amortering:
 • + 0 kr / mån
 • Månadsavgift:
 • + 0 kr / mån
 • Driftskostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Skattereduktion:
 • - 0 kr / mån
 • Ungefärlig månadskostnad:
 • = 0 kr / mån

Om boendekostnad

I vår boendekalkyl kan du beräkna den ungefärliga boendekostnaden för den bostad du är intresserad av.

Genom att i kalkylen justera reglagen för Pris och Kontantinsats, samt ange en egen Ränta får du en indikation på boendekostnaden per månad för den här bostaden.

Observera att det här är en kalkyl. Vi rekommenderar alltid att du kontaktar din bank för att gå igenom de ekonomiska förutsättningarna för just dig att köpa den här bostaden. Det är också en bra idé att ansöka om ett lånelöfte hos din bank.

När du köper din bostad genom Bjurfors kan du ansöka om bolån till en förmånlig ränta hos vår samarbetspartner SEB.

Ansök om lånelöfte hos SEB

Kontakt

Anmäl ditt intresse eller ställ en fråga till mäklaren

Anmäl intresse

Kontaktinformation

Bjurfors Boagent

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

 • Ansvarig mäklare

  Jonna Alm

  Fastighetsmäklare Nyproduktion
  Projektledare

  :
  Telefon: 031-733 20 20

Förslag på andra bostäder

 • Bostadsrättslägenhet

  Hovås, Göteborg

  På förhand
  Adress
  Lillgårdens Gränd 5
  Utgångspris
  2 650 000 kr
  Månadsavgift
  2 400 kr
  Antal rum
  2
  Sovrum
  1
  Boarea
  41,5 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!