Modern 2:a med balkong i härligt västerläge

Johanneberg - Almedal, Göteborg

Mölndalsvägen 87H

Utgångspris
2 750 000 kr
Avgift
2 862 kr
Antal rum
2
Boarea
50 kvm
Typ
Bostadsrättslägenhet
Våningsplan
4 av 10
Hiss
Ja
Balkong
Ja

Visning

 • söndag 5/4, KL 13:45 - 14:15

  Bokad visning. Du kan även ringa Bjurfors Bokningscenter 031-761 79 50. Välkommen!

FÖR DIN TRYGGHET

LÄS OM VÅRA RUTINER OCH ALTERNATIVA VISNINGAR FÖR ATT FÖRHINDRA SPRIDNINGEN AV CORONAVIRUSET.

Boka visning

Modern 2:a med balkong i härligt västerläge

Tidlös elegans i det nyproducerade bostadskvartetet Light Factory

 • Ansvarig mäklare

  Sandra Brunzell

  Fastighetsmäklare / Partner

  :
  Telefon: 031-761 79 93

 • Extra kontaktperson

  Nina Melin Bergh

  Fastighetsmäklare / Partner

  :
  Telefon: 031-761 79 13

Skapa bevakning på bostäder baserat på den här bostadens storlek, pris och område!

Vad är Bjurfors Boagent?

Bilder

Välkommen till Mölndalsvägen 87h och denna nyproducerade bostad från 2018.. Mölndalsvägen 87H - Bjurfors
Välkommen till Mölndalsvägen 87h och denna nyproducerade bostad från 2018.
Väl tilltaget kök i öppen planlösning mot vardagsrummet. Mölndalsvägen 87H - Bjurfors
Väl tilltaget kök i öppen planlösning mot vardagsrummet
Kvalitétskök signat Marbodal. Mölndalsvägen 87H - Bjurfors
Kvalitétskök signat Marbodal
Det stora rummet rymmer både soffdel och matsalsbord!. Mölndalsvägen 87H - Bjurfors
Det stora rummet rymmer både soffdel och matsalsbord!
. Mölndalsvägen 87H - Bjurfors
Gott om ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna!. Mölndalsvägen 87H - Bjurfors
Gott om ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna!

Planskiss

Planlösning

Beskrivning

Beskrivning

Nu finns chansen att förvärva denna moderna tvåa på cirka 50 kvadratmeter belägen på våning 4. Lägenheten präglas av tidlös elegans och ljusa färgval som skapar en perfekt genomgående bas för det skandinaviska hemmet. Den vitpigmenterade askparketten löper genom bostaden och kombineras med väggar och lister i kritvit nyans. Rikligt ljusinsläpp och gott om sociala ytor erbjuds, i övrigt erbjuder bostaden ett helkaklat modernt badrum med egen tvättutrustning, stilsäkert kök från Marboodal samt ett mysigt sovrum med klädkammare. Föreningen har en gemensam loungeyta med trådlöst internet, elegant inredda och ljussatta trapphus samt glasad hiss mot gatan. Perfekt för dig som vill ha ett boende med mycket stadskänsla!

Innerstans kontor, butiker och högskolor ligger på cykelavstånd, spårvagnshållplatsen ligger utanför porten där linje 2 och 4 tar dig till Korsvägen på bara några minuter. Till Landvetter kör flygbussen på 20 minuter från Korsvägen. Detta kvalitativa boende erbjuder alla tänkbara bekvämligheter samt med påkostade och väl genomtänkta materialval från golv till tak. Välkomna till den ljusare och elegantare delen av det nyproducerade bostadskvartetet Light Factory.

Interiör

Det fräscha trapphuset tar er med hissen till våning fyra och denna väldisponerade tvårummare. Hallen är inbjudande och erbjuder såväl avhägning samt förvaringsmöjligheter i skjutdörrsgarderob. De ljust målade väggarna som möter det ljusa askparkettgolvet skapar ett gediget första intryck

Följer man hallen nås en öppen och luftig planlösning mellan kök och vardagsrum. Stora fönsterpartier skänker bostaden rikligt med ljus. Köket är i kvalité från Marbodal och går i ljusa toner som smälter samman med den övriga bostaden. Bänkskivan i grått möter ett kakel i matchande färg. Övrig utrustning består av ugn, häll, fullstor kyl och frys, diskmaskin och spottar som förstärker ljuset under skåpluckorna.

Vardagsrummet i öppen planlösning är lättmöblerat med gott om plats för att inreda med soffa, tv-bänk, läshörna med mera, det är bara fantasin som sätter gränser här.

Från vardagsrummet nås sovrummet som är ett luftigt och harmoniskt rum med plats för en dubbelsäng med tillhörande sängmöbler. Kläderna förvarar du med enkelhet i klädkammaren. Väggarna kläs i en ljus kulör och på golvet ligger askparketten som är genomgående för hela bostaden. Sovrummet leder er även ut till bostadens balkong i härligt västerläge.

Det stilrena och väl tilltagna badrummet går i moderna toner. Väggar är kaklade i vitt och på golvet vilar ett klinker i mörkgrått. Badrummet är välutrustat med rymlig duschhörna med vikbara glasväggar. Wc, handfat med vit kommod samt spegelskåp med belysning ger badrummet en helhet. Handdukstork för varma handdukar och spotlights i taket ger fin belysning. Egen tvättavdelning med kombinerad tvätt och torktumlare ger dig den vardagslyx du förtjänar. Praktiskt och bekvämt!

Välkomna till ett hem att trivas i!

Fakta

Fastighetsbeteckning

Krokslätt 33:8

Bostadsrättsförening

Namn
Norra Nova
Organisationsform/typ
Bostadsrättsförening
Antal lägenheter
91
Antal lokaler
4
Äkta/oäkta bostadsrättsförening
Äkta
Överlåtelseavgift
1183*
Föreningen tillåter delat ägande
Ja
Föreningen tillåter juridisk person som köpare
Nej
Föreningen äger marken
Ja

* Betalas av köpare

Allmänt om föreningen

Föreningen Brf Norra Nova är en äkta bostadsrättsförening och består av 91 lägenheter som samtliga upplåts med bostadsrätt. Föreningen har också fyra lokaler för uthyrning i bottenplanet mot Mölndalsvägen.

JM har påbörjat sin byggnation i södra Centrum. För mer information om projekten vänligen se hemsida.
https://www.jm.se/bostader/sok-bostad/vastra-gotaland/goteborg/sodra-centrum/

Föreningens ekonomi

Inga planerade avgiftsjusteringar i dagsläget enligt representant för föreningen. (2020-02-18).

Renoveringar - Utförda och planerade

Då fastigheten är nyproducerad finns inga utförda eller planerade renoveringar.

Parkering

I föreningen finns 42 garageplatser i gemensamhetsanläggning som nås med hiss direkt ifrån trapphusen varav två av dessa är avsedda för elbilar och plats för elbil kostar 1650kr per månad. Plats kan hyras till en kostnad om 1 300 kr/månad. Föreningen förfogar dessutom över 2 MC-platser i garaget. Plats kan hyras till en kostnad om 400 kr/månad. Det finns en kölista över de som önskar p-plats. I dagsläget är det kö till samtliga platser. I garaget kommer det också finnas 2 bokningsbara bilpoolsfordon.

TV/bredband

Telia Triple Play

Gemensamma utrymmen

Det finns en gemensam lounge som kan bokas. Föreningen har ingen gemensam tvättstuga.

Byggnadssätt

Byggår
2017-2018

Energideklaration

Utförd
Ej utförd

Uteplats/balkong

Balkong i västerläge

Övriga byggnader/utrymmen

Till lägenheten hör ett förråd på samma våningsplan i nära anslutning. I föreningen finns gemensam lounge med sköna sittplatser och trådlöst internet, cykel- & barnvagnsrum, städrum samt fastighets- och rullstolsförråd. Föreningen har ingen gemensam tvättstuga då varje lägenhet har sin egna tvättutrustning.

TV/bredband

TV: Föreningen är ansluten till digital-TV, Internet och telefoni via Telia Triple Play (fiberLAN) vilket läggs som ett obligatoriskt tillägg på avgiften om 220kr.

En trådlös router och en digitalbox för TV hör till lägenheten.

Parkering

I föreningen finns 30 garageplatser som nås med hiss direkt ifrån trapphusen. Plats kan hyras till en kostnad om ca 1 300 kr/månad. Föreningen förfogar dessutom över 2 MC-platser i garaget. Plats kan hyras till en kostnad om ca 400 kr/månad. Det finns även 5 extra cykelförråd för uthyrning till en kostnad om ca 70 kr/förråd/månad. Kö till samtliga platser upprättas vid tillträde. I garaget kommer också finnas flera laddstationer för elbilar samt 2 bokningsbara bilpoolsfordon. JM har hand om administrationen tills efter sommaren.

Månadsavgift

Avgift/hyra
2 862 kr

Utöver angiven månadsavgift tillkommer årsavgift för varmvatten, hushållsel samt bredband, TV och telefoni (220 kronor/månaden)
Årsavgift för varmvatten och hushållsel debiteras efter individuell uppmätt förbrukning.

Ekonomi

Pantsatt
Ja

Information

Typ
Bostadsrättslägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Utgångspris
2 750 000 kr
Lägenhetsnummer
31303
Våningsplan
4 av 10
Hiss
Ja
Rum
2
Sovrum
1
Boarea
50 kvm*

* Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

Området

Mäklaren om Almedal

I det växande Almedal bor du med närhet till innerstadens utbud, men har samtidigt nära till fina grönområden. Mittemellan Korsvägen och Krokslätt, med Mölndalsån som vacker fond finns förutsättningar för ett enkelt och spontant cityliv, på bekvämt avstånd från stadens puls.

STADEN VÄXER OCH EXPANDERAR åt många håll. Ett av de mest spännande, centrala områdena som är under utveckling är Almedal. Här skapas en ny, modern stadsdel med plats för nya idéer, nära innerstadens utbud men ändå lugnt, grönt och rofyllt. På en kort promenad når du Korsvägen med Världskulturmuséet, Liseberg, Svenska Mässan och hela evenemangsstråket och med cykel eller spårvagn tar du dig smidigt till Avenyn, Kungsgatan eller Centralstationen på ett par minuter. Längre tid tar det inte och du kommer bli förvånad över hur sällan du faktiskt behöver bil. Inte ens för att veckohandla – flera stora matbutiker ligger runt knuten.

DET ÄR INTE HELLER långt till naturupplevelser, som Änggårdsbergen. Eller varför inte ta en promenad genom charmiga Örgrytekolonin, stadens näst äldsta koloniområde? Den som vill vidare ut i världen tar sig smidigt och enkelt till Landvetter på 20 minuter med flygbussen.

NAMNET ALMEDAL KOMMER FRÅN en lantegendom i Skår, som i sin tur fick ge namn åt en linnefabrik i Krokslätt. Grundaren Hans Wesslau lät uppföra arbetarebostäder och skolor längs Mölndalsån och bostadsområdet gavs samma namn som linnefabriken. Området som då låg i stadens ytterkant bestod mest av jordbruksmark, med tätare bebyggelse längs ån. Fram till 1930-talet utvidgades kvarteren med landshövdingehus.

DE NÄRMASTE ÅREN kommer Almedal knytas ihop med en ny, framväxande stadsdel, kallad Södra Centrum – ett levande kvarter med en skön mix av bostäder, kontor, butiker och caféer. I takt med att staden utvecklas och byggs ut, blir Södra Centrum den naturliga förlängningen av innerstaden. Inom några år beräknas området ha fått 2500 fler bostäder, vilket även skapar behov av fler nya butiker, caféer och restauranger. Längsmed Mölndalsån planeras ett grönt och lummigt promenadstråk, med små gångbroar och sittplatser. Kort sagt – ett område för en aktiv storstadsmänniska, som prioriterar livskvalitet, harmoni och en enkel vardag.

Köpa eller sälja bostad i Almedal? Kontakta våra mäklare i Göteborg! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.

Mäklarens 3 bästa tips i Almedal

3
 • Pasta Etc. – enkelt men gott, mysigt och familjärt
 • Crossfit Göta – utmana dig själv
 • Örgryte Koloniträdgårdar – en charmig oas från 1915

Karta

Mölndalsvägen 87H

Mölndalsvägen 87H,
412 63 Göteborg

Visa i Google Maps

Boendekalkyl

Ungefärlig boendekostnad

 • Pris:
 • 0 kr
 • Kontantinsats:
 • 0 kr
 • Exempelränta:
 • %
 • Räntekostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Amortering:
 • + 0 kr / mån
 • Månadsavgift:
 • + 0 kr / mån
 • Driftskostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Skattereduktion:
 • - 0 kr / mån
 • Ungefärlig månadskostnad:
 • = 0 kr / mån

Om boendekostnad

I vår boendekalkyl kan du beräkna den ungefärliga boendekostnaden för den bostad du är intresserad av.

Genom att i kalkylen justera reglagen för Pris och Kontantinsats, samt ange en egen Ränta får du en indikation på boendekostnaden per månad för den här bostaden.

Observera att det här är en kalkyl. Vi rekommenderar alltid att du kontaktar din bank för att gå igenom de ekonomiska förutsättningarna för just dig att köpa den här bostaden. Det är också en bra idé att ansöka om ett lånelöfte hos din bank.

När du köper din bostad genom Bjurfors kan du ansöka om bolån till en förmånlig ränta hos vår samarbetspartner SEB.

Ansök om lånelöfte hos SEB

Boka visning

För att värna om våra kunder och medarbetare har vi nya rutiner och alternativ för säkrare och mer flexibla visningar. Vi övergår från öppna till endast förbokade visningar med få deltagare. Skulle du önska en digital eller helt privat visning var vänlig kontakta mäklaren.

Du är varmt välkommen till våra fysiska visningar om du är helt frisk och utan symtom på förkylning eller influensa. Annars träffar vi dig gärna i ett digitalt möte.

Visningar

Kontaktinformation

Bjurfors Boagent

Bolån

När du köper din bostad genom Bjurfors kan du ansöka om bolån till en förmånlig ränta hos vår samarbetspartner SEB. Ansök om lånelöfte hos SEB.

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

 • Ansvarig mäklare

  Sandra Brunzell

  Fastighetsmäklare / Partner

  :
  Telefon: 031-761 79 93

 • Extra kontaktperson

  Nina Melin Bergh

  Fastighetsmäklare / Partner

  :
  Telefon: 031-761 79 13

Förslag på andra bostäder

 • Bostadsrättslägenhet

  Johanneberg - Almedal, Göteborg

  Adress
  Mölndalsvägen 87D
  Utgångspris
  2 375 000 kr
  Månadsavgift
  2 469 kr
  Antal rum
  1
  Boarea
  34 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Johanneberg - Almedal, Göteborg

  På förhand
  Adress
  Mölndalsvägen 89 D
  Utgångspris
  2 895 000 kr
  Månadsavgift
  3 050 kr
  Antal rum
  2
  Sovrum
  1
  Boarea
  50 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Johanneberg - Almedal, Göteborg

  På förhand
  Adress
  Mölndalsvägen 63
  Utgångspris
  2 490 000 kr
  Månadsavgift
  2 351 kr
  Antal rum
  1,5
  Boarea
  39 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Johanneberg - Almedal, Göteborg

  På förhand
  Adress
  Mölndalsvägen 41
  Utgångspris
  2 600 000 kr
  Månadsavgift
  3 796 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  61,5 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Johanneberg - Almedal, Göteborg

  På förhand
  Adress
  Mölndalsvägen 39
  Pris
  2 450 000 kr
  Månadsavgift
  3 897 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  65,5 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!