Ta chansen och bli den första som flyttar in i denna trevliga fyrarummare

Kviberg, Göteborg

Anna Branzells Gata 10

Utgångspris
4 250 000 kr
Avgift
5 217 kr
Antal rum
4
Boarea
97 kvm
Typ
Bostadsrättslägenhet
Våningsplan
1 av 4
Hiss
Ja

Visning

 • söndag 23/2, KL 16:00 - 16:30

  Bokad visning. Du kan även ringa Bjurfors Bokningscenter 031-761 79 50. Välkommen!

Boka visning

Ta chansen och bli den första som flyttar in i denna trevliga fyrarummare

Tre bra sovrum, både badrum och gäst wc och uteplats i snett söderläge

 • Ansvarig mäklare

  Maria Willford

  Fastighetsmäklare / Partner

  :
  Telefon: 031-733 20 19

 • Extra kontaktperson

  Hanna Granell

  Mäklarassistent

  :
  Telefon: 031-733 20 08

Skapa bevakning på bostäder baserat på den här bostadens storlek, pris och område!

Vad är Bjurfors Boagent?

Bilder

Sällskapyta med kök och vardagsrum om 40 kvm och utgång till uteplatsen i söderläge som är om 9 kvm. Anna Branzells Gata 10 - Bjurfors
Sällskapyta med kök och vardagsrum om 40 kvm och utgång till uteplatsen i söderläge som är om 9 kvm
Med en takhöjd om 3,60 meter. Anna Branzells Gata 10 - Bjurfors
Med en takhöjd om 3,60 meter
Välkomnande hall med barnvagn- och cykelrum precis utanför och förvaring bakom skjutdörrar. Anna Branzells Gata 10 - Bjurfors
Välkomnande hall med barnvagn- och cykelrum precis utanför och förvaring bakom skjutdörrar
Två sovrum nås från hallen, det ena med två fönster. Anna Branzells Gata 10 - Bjurfors
Två sovrum nås från hallen, det ena med två fönster
Det andra sovrummet är inrett med en fristående garderob. Anna Branzells Gata 10 - Bjurfors
Det andra sovrummet är inrett med en fristående garderob
Master bedroom om 14 kvm med högt placerat fönster. Anna Branzells Gata 10 - Bjurfors
Master bedroom om 14 kvm med högt placerat fönster

Planskiss

Planlösning

Beskrivning

Beskrivning

Närmsta busshållplats ligger precis vid vägen och spårvagnen nås inom fem minuters promenad och det tar mindre än 10 minuter att åka till centralstationen med antingen linje 7 eller 11. Linje 6 tar dig till Redbergsplatsen och vidare mot Korsvägen. Även buss 58 och 519 stannar här. På 2 kilometers avstånd, vid Munkebäcksmotet, nås även Alingsåspendeln.
Där ligger också Torpavallen med diverse affärer och aktiviteter. Bl.a. Sats, Mediamarkt och ICA Kvantum. Från Gamlestadstorget går även pendeln mot Älvängen.

Endast ett stenkast från bostaden nås Kvibergs gamla regementsområde med frilufts- och naturområde med motionsslinga, utegym, hinderbana samt Prioritet Serneke Arena med bl.a. Nordic Wellness, skidåkning och beachcenter med volleybollplaner. Klätterdomen finns placerad i närheten av idrottsmuseet, inne på övre Kasernsgården.

I Gamlestaden finns Kristinedals träningscenter med gym och simbassäng samt Alelyckans sportcenter med möjlighet att spela tennis, squash och badminton.

Det går också att cykla till Göteborg City åt det ena hållet och till Partille och Allum åt det andra hållet.

Interiör

Äntligen finns det möjlighet att komma på visning av denna rymliga fyrarummare med takhöjd om 3,60 meter och sällskapsyta med kök och vardagsrum om över 40 kvadratmeter. Genomgående mattlackad ekparkett och vitmålade väggar. Köksinredning från Marbodal, badrumsinredning från Vedum och vitvaror från Siemens.

Välkommen in i detta Svanenmärkta hus med barnvagns- och cykelrum precis utanför din säkerhetsdörr. Bekvämt. I hallen har du bra förvaring av dina ytterkläder bakom snygga skjutdörrar med spegelglas. Direkt till höger, från entrén nås badrum samt gäst wc och till vänster är två av bostadens sovrum placerade.

Två av bostadens tre sovrum nås från hallen. Härligt ljusinsläpp tack vare rummens stora fönster. Det ena sovrummet har två trevliga fönster och det andra sovrummet är inrett med en fristående garderob.

Det rymliga badrummet har vita liggande plattor på väggarna och grå, kvadratiska plattor på golvet. Duschhörna med vikbara duschväggar av klarglas och både hand- samt takdusch. Inrett med wc, handfat med kommod och vägghängt spegelskåp med LED-belysning. På rummets ena kortsida är tvättmaskin och torktumlare placerade under praktisk arbetsbänk. Två vägghängda överskåp för praktisk förvaring av t.ex. tvättmedel och handdukar. Denna bostad har även en gäst-wc.

I slutet av hallen öppnar den härliga sällskapsyta upp och inbjuder till härligt umgänge. Rikligt med ljusinsläpp tack vare rummets hörnläge och dess stora fönster. Från vardagsrummet nås även uteplatsen. Köksinredningen är i vitt utförande och kommer från Marbodal. Stilrent och tidlöst. Bänkskiva i tålig laminat med underlimmad diskho. Köksblandare från Mora. Vitvaror från Siemens i rostfritt utförande. Hel kyl och hel frys. Diskmaskinen är stilfullt integrerad. I köksdelen är även städskåpet placerat.

Innanför köket nås det största sovrummet. Högt placerat fönster som skapar insynsskydd. I sovrummet är två klädkammare placerade.

Välkommen att boka in dig till visning!

Utvald detaljbild Utvald detaljbild Utvald detaljbild

Fakta

Uteplats/balkong

Uteplats med trätrall om cirka 9 kvadratmeter. Placerad i snett söderläge med utsikt mot grannföreningen, i riktning mot Säveån.

TV/bredband

Lägenheterna är utrustade med datanät för telefon och datakommunikation samt ett nät för TV.

Obligatorisk kostnad om 180 kr per månad tillkommer för TV/Bredband/Telefoni.

Parkering

Föreningen förfogar över 74 parkeringsplatser varav 11 har laddmöjlighet. Kostnad för att hyra en plats är 700 kr/mån respektive 900 kr/mån för plats med laddmöjlighet. Ingen har en bestämd plats utan det finns 74 tillstånd att hyra och man kan stå på olika platser beroende på vad som är fritt när man kommer.

Månadsavgift

Avgift/hyra
5 217 kr

I månadsavgiften ingår uppvärmning och kallvatten.
Hushållsel debiteras med 350 kr per månad och varmvatten debiteras med 122 kr per månad. Avstämning mot faktisk förbrukning sker löpande.

Byggnadssätt

Byggår
2018-2019
Uppvärmning
Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd
Utförd

Bostadsrättsförening

Namn
Kvibergs Äng
Organisationsform/typ
Bostadsrättsförening
Överlåtelseavgift
1183*
Föreningen tillåter delat ägande
Ja
Föreningen tillåter juridisk person som köpare
Nej
Föreningen äger marken
Ja

* Betalas av köpare

Allmänt om föreningen

BRF Kvibergs Äng registrerades hos Bolagsverket 2017-05-05. Byggnadsprojektet har genomförts som en total entreprenad av Skanska Sverige AB. Bostadsrättsföreningen består av 70 st. bostadsrättslägenheter fördelade på två huskroppar med en bostadsarea om ca 4 138 kvadratmeter.
För ytterligare information se den ekonomiska planen.

Kvibergs Äng är Svanenmärkt vilket är ett enkelt sätt att rädda världen lite grann varje dag. I stora drag hjälper det till att rädda världen genom att energiförbrukning är låg, materialen noga utvalda och att klimatpåverkan på så sätt blir minimal.

Ekonomi

Andel i föreningen
2,246%
Andel av årsavgiften är
2,3%

Information

Typ
Bostadsrättslägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Utgångspris
4 250 000 kr
Lägenhetsnummer
20A-1001
Våningsplan
1 av 4
Hiss
Ja
Rum
4
Sovrum
2
Max antal sovrum
3
Boarea
97 kvm*

* Boarea enligt förvaltare

Området

Mäklaren om Kviberg

Med endast några minuters spårvagnsresa från Centralstationen växer ett nytt, dynamiskt och spännande område fram. I Göteborgs mest expansiva stadsdel Kviberg bubblar det av liv, energi och stora visioner. Här bor du nära city men ändå med naturen utanför dörren, i ett läge som uppmuntrar till en aktiv livsstil, träning, kultur och nöjen. I Kviberg möts historia och framtid, vacker natur och modern arkitektur.

KVIBERG ÄR PÅ en och samma gång en av Göteborgs äldsta och nyaste stadsdelar. Gården och byn Kviberg omnämndes redan på 1300-talet och de röda kasernbyggnaderna från 1895 med sina pampiga torn är kvarterets självklara signum. De första moderna bostäderna byggdes på 1950-talet och när den nya expansiva Kvibergsstaden nu växer och tar form är det med den aktiva storstadsmänniskan i fokus. Här kan den som uppskattar närhet till naturen och träningsmöjligheter leva ett riktigt gott liv, rikt på upplevelser. Och vardagen blir så mycket smidigare, när du kan ta dig runt lika lätt med kollektivtrafiken, som till fots eller på cykel.

DEN NYA KVIBERGSSTADEN har en tydlig idrottsprofil. I regementsområdet finns bland annat ett stort klättercentrum och i ett bergrum hittar du Bunkebergets Skatepark. I Sveriges största multisportarena, Prioritet Serneke Arena, kan du åka längdskidor eller spela beachvolleyboll, spela fotboll och handboll, eller träna på gym bland mycket annat. I anläggningen finns även idrottsskola, föreningslokaler, skadeklinik, hotell, konferens, restaurang, bar och caféer.

Vill du motionera i det fria erbjuder hela Kvibergs parkområde underbara strövområden, naturstigar och elljusspår, små skogspartier och spännande bergsformationer. Längsmed bostadsområdet flyter Säveån stilla fram och lockar med fiske och ett rikt fågelliv. Vid kanten av Utbybergen ramar en vacker ekskog in Fjällbo ängar, där en naturstig leder till Bergsjön, en liten skogssjö med fina klippstränder, bryggor och hopptorn.

ETT PAR HUNDRA METERS promenad bort (eller en spårvagnshållplats om man så vill), i SKF:s gamla lokaler, uppförs en stor shoppinggalleria med butiker, saluhall, restauranger, kontorslokaler och lägenheter. Men det är bara början. På sikt kommer hela Kviberg och Gamlestaden att kopplas ihop med centrum och Göta älv. Kort sagt, det är i Kviberg det händer – och att bo här innebär en smidig vardag, där steget aldrig är långt till en aktiv fritid.

Köpa eller sälja bostad i Kviberg? Kontakta våra mäklare i Göteborg! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.

Kvibergs 3 bästa

3
 • Klätterdomen
 • Prioritet Serneke Arena
 • Säveån

Karta

Anna Branzells Gata 10

Anna Branzells Gata 10,
415 26 GÖTEBORG

Visa i Google Maps

Boendekalkyl

Ungefärlig boendekostnad

 • Pris:
 • 0 kr
 • Kontantinsats:
 • 0 kr
 • Exempelränta:
 • %
 • Räntekostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Amortering:
 • + 0 kr / mån
 • Månadsavgift:
 • + 0 kr / mån
 • Driftskostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Skattereduktion:
 • - 0 kr / mån
 • Ungefärlig månadskostnad:
 • = 0 kr / mån

Om boendekostnad

I vår boendekalkyl kan du beräkna den ungefärliga boendekostnaden för den bostad du är intresserad av.

Genom att i kalkylen justera reglagen för Pris och Kontantinsats, samt ange en egen Ränta får du en indikation på boendekostnaden per månad för den här bostaden.

Observera att det här är en kalkyl. Vi rekommenderar alltid att du kontaktar din bank för att gå igenom de ekonomiska förutsättningarna för just dig att köpa den här bostaden. Det är också en bra idé att ansöka om ett lånelöfte hos din bank.

När du köper din bostad genom Bjurfors kan du ansöka om bolån till en förmånlig ränta hos vår samarbetspartner SEB.

Ansök om lånelöfte hos SEB

Boka visning

Välkommen att boka in dig på visning.

Visningar

Kontaktinformation

Bjurfors Boagent

Bolån

När du köper din bostad genom Bjurfors kan du ansöka om bolån till en förmånlig ränta hos vår samarbetspartner SEB. Ansök om lånelöfte hos SEB.

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

 • Ansvarig mäklare

  Maria Willford

  Fastighetsmäklare / Partner

  :
  Telefon: 031-733 20 19

 • Extra kontaktperson

  Hanna Granell

  Mäklarassistent

  :
  Telefon: 031-733 20 08

Förslag på andra bostäder

 • Bostadsrättslägenhet

  Kviberg, Göteborg

  Adress
  Rustmästaregatan 11
  Utgångspris
  3 175 000 kr
  Månadsavgift
  4 425 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  84 kvm

  Visning: 2020-02-23 14.30 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  Kviberg, Göteborg

  På förhand
  Adress
  Kadettgatan 3
  Utgångspris
  3 700 000 kr
  Månadsavgift
  5 248 kr
  Antal rum
  4
  Sovrum
  2-3
  Boarea
  92 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Kviberg, Göteborg

  På förhand
  Adress
  Regementsvägen 4
  Utgångspris
  2 975 000 kr
  Månadsavgift
  4 995 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  76 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Kviberg, Göteborg

  På förhand
  Adress
  Soldathemsgatan 4
  Pris
  3 475 000 kr
  Månadsavgift
  3 907 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  78 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrätt

  Kviberg, Göteborg

  På förhand
  Adress
  Ordonnansgatan 1
  Utgångspris
  3 350 000 kr
  Månadsavgift
  3 956 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  80 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!