Trevlig planlösning med ljusinsläpp från tre väderstreck

Kviberg, Göteborg

Hinderbanan 12

Utgångspris
3 975 000 kr
Avgift
5 769 kr
Antal rum
4
Boarea
102,5 kvm
Typ
Bostadsrätt
Våningsplan
2 av 5
Hiss
Ja

Visning

Vänligen kontakta mäklaren för mer information.

Trevlig planlösning med ljusinsläpp från tre väderstreck

Läcker planlösning på våning 2 av 5. Två balkonger. Badrum och gäst-wc. Tvättstuga i källaren (Hinderbanan 24) och tvättmaskin/torktumlare i bostaden.

 • Ansvarig mäklare

  Maria Willford

  Fastighetsmäklare / Partner

  :
  Telefon: 031-733 20 19

 • Extra kontaktperson

  Andrea Alexandersson

  Mäklarassistent

  :
  Telefon: 031-733 20 08

Skapa bevakning på bostäder baserat på den här bostadens storlek, pris och område!

Vad är Bjurfors Boagent?

Bilder

Ljus och rymlig gavelvåning. Hinderbanan 12 - Bjurfors
Ljus och rymlig gavelvåning
Fantastisk balkong med västerläge. Hinderbanan 12 - Bjurfors
Fantastisk balkong med västerläge
Kök och vardagsrum i öppen planlösning. Hinderbanan 12 - Bjurfors
Kök och vardagsrum i öppen planlösning
Naturlig matplats intill fönstret. Hinderbanan 12 - Bjurfors
Naturlig matplats intill fönstret
Den största balkongen skänker plats åt både matplats och loungedel. Hinderbanan 12 - Bjurfors
Den största balkongen skänker plats åt både matplats och loungedel
Köksinredning från HTH. Hinderbanan 12 - Bjurfors
Köksinredning från HTH

Planskiss

Planlösning

Beskrivning

Beskrivning

Rymlig och välplanerad lägenhet med två balkonger varav den största i skönt västerläge. Även väl tilltaget och luftigt vardagsrum med härliga fönsterpartier. Modernt kök från HTH i öppen planlösning mot vardagsrummet. Badrum med dusch, tvättmaskin samt torktumlare. Gäst-WC. Huvudsovrummet har utgång till bostadens andra balkong. Välkommen till ett rymligt boende som stod inflyttningsklart så sent som 2012.

Från närmaste hållplats tar det mindre än 15 minuter att åka till centralstationen med antingen linje 7 eller 11. På endast 2 kilometers avstånd nås även Alingsås - Älvängen pendeln, Torpavallen med bl.a. Sats och ICA Kvantum för perfekt veckohandling. På bekvämt gångavstånd finns Kvibergs gamla regementsområde med frilufts- och naturområde. Prioritet Serneke Arena (bl.a. Nordic Wellness och skidåkning), beachcenter (med volleybollplaner) och Kviberg arena. I närområdet finns även Kristinedals träningscenter med gym och simbassäng samt Alelyckans sportcenter med möjlighet att spela tennis, squash och badminton. Klätterdomen finns placerad i närheten av idrottsmuseet. Det går också enkelt att cykla till Göteborg City.

Interiör

Modernt boende från 2012 med genomgående planlösning. Ekparkett, ljus färgsättning, bra förvaring och två balkonger. Klädkammare i bostaden och förråd i källaren.

Välkomnande hall som erbjuder förvaring bakom skjutdörrar och i klädkammare. Till vänster nås två av bostadens sovrum, till höger nås klädkammaren och det tredje sovrummut. Rakt fram nås kök och vardagsrum. Vid entrén är bostadens gäst-wc placerad och intill det största sovrummet finner vi det rymliga badrummet.

Modernt och stilrent gäst-wc med grå, kvadratiska plattor på golvet och vita, modell större liggande kakelplattor på väggarna. Inrett med wc och handfat med kommod.

Vid det största sovrummet är badrummet placerat. Rymligt med vitt kakel och grå klinker. Duschväggar av frostat glas, hand- och takdusch, handfat och spegel samt wc. Väggskåp för bra förvaring. Tvättavdelning med tvättmaskin och torktumlare från Siemens i vitt utförande under praktisk arbetsbänk. Det finns även gemensam tvättstuga på Hinderbanan 24. Två överskåp är placerade över den grå arbetsbänken för ytterligare förvaring. Fönster för bra vädringsmöjlighet. Värmegolv och handduksvärmare för extra komfort.

"Master bedroom" är väl tilltaget med ljusinsläpp från två väderstreck och utgång till en av bostadens två balkonger. Bra förvaring bakom skjutdörrar. Generös plats för dubbelsäng med tillhörande nattygsbord.

De andra två sovrummen nås båda från hallen. Ett med ljusinsläp från öster och det andra med ljussläpp frånväster.

Hjärtat av lägenheten är dess trevliga sällskapsutrymme i delvis öppen planlösning mellan matplats, vardagsrum och kök. Vardagsrummet nås från hallen och matplatsen vilket ger både luft och rymd åt rummet. Läckra vinklar och vrår. Sällskapsutrymmet består av matplats och vardagsrum som ger gott om utrymme för både soffgrupp och läshörna. Fönsterparti mot söder och väster samt utgång till balkongen.

Köksdelen har ljus skåpsinredning från HTH med grå,liggande kakelplattor över arbetsbänken. Bra förvaring i flera lådsektioner och skåp. Vitvaror från Siemens bestående av induktionshäll och hel kyl samt hel frys. Ugn och micro i arbetshöjd, diskmaskin och fläkt. Arbetsköket leder vidare till den naturliga matplatsen och här finns plats för flera middagsgäster.

Utvald detaljbild Utvald detaljbild

Fakta

Uteplats/balkong

En mycket stor balkong med skönt västligtläge, nås från vardagsrummet.
Den andra balkongen nås från sovrummet och har söderläge.

Övriga byggnader/utrymmen

Det finns källarförråd till respektive lägenhet. Det finns även gemensam tvättstuga och cykelförråd i källaren eller i angränsande byggnad.

TV/bredband

Anslutet till Telia Triple Play.
Obligatorisk avgift om 230 kr/mån för bredband/TV/telefoni.
Bredbandet heter "Bredband 100" och Kanalpaketet gällande TV-kanaler heter "Grundutbud Lagom".

Parkering

Genom samfällighetsföreningen disponerar föreningen 11 p-platser utomhus samt 11 p-platser i garage. Separat kösystem.

Ekonomi

Andel i föreningen
4,1024%
Andel av årsavgiften är
4,1024%

Byggnadssätt

Byggår
2012
Uppvärmning
Fjärrvärme med återvinning
Fönster
3-glasfönster isoler

Energideklaration

Utförd
Utförd
Energiklass
D
Energiförbrukning per kvm och år
77
Energideklarationsdatum
2015-12-04

Bostadsrättsförening

Namn
BRF Majoren inom Kvibergs Terrass
Organisationsform/typ
Bostadsrättsförening
Antal lägenheter
32
Äkta/oäkta bostadsrättsförening
Äkta
Överlåtelseavgift
1163*
Föreningen tillåter delat ägande
Ja
Föreningen tillåter juridisk person som köpare
Nej
Föreningen äger marken
Ja

* Betalas av köpare

Allmänt om föreningen

BRF Majoren inom Kvibergs Terrasser består av två stycken femvåningshus med totalt 32 lägenheter som upplåts med bostadsrätt. Dessa hus stod klara för inflyttning under sommaren 2012. Den totala boaren är 2265 kvadratmeter. Fastigheten har gemensamhetsanläggningarna Kviberg ga:44 och ga:45 (bl.a. väg, parkering, grönyta och sopsug).

Parkering

Genom samfällighetsföreningen disponerar föreningen 11 p-platser utomhus samt 11 p-platser i garage. Separat kösystem.

Månadsavgift

Avgift/hyra
5 769 kr

Obligatoriska avgifter:
Bredband/TV/Telefoni 230 kr/mån
Varmvatten 50 kr/mån
Kallvatten 90 kr/mån
El 400 kr/mån

Information

Typ
Bostadsrätt
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Utgångspris
3 975 000 kr
Lägenhetsnummer
9-1101
Våningsplan
2 av 5
Hiss
Ja
Rum
4
Boarea
102,5 kvm*

* Boarea enligt förvaltare

Området

Mäklaren om Kviberg

Med endast några minuters spårvagnsresa från Centralstationen växer ett nytt, dynamiskt och spännande område fram. I Göteborgs mest expansiva stadsdel Kviberg bubblar det av liv, energi och stora visioner. Här bor du nära city men ändå med naturen utanför dörren, i ett läge som uppmuntrar till en aktiv livsstil, träning, kultur och nöjen. I Kviberg möts historia och framtid, vacker natur och modern arkitektur.

KVIBERG ÄR PÅ en och samma gång en av Göteborgs äldsta och nyaste stadsdelar. Gården och byn Kviberg omnämndes redan på 1300-talet och de röda kasernbyggnaderna från 1895 med sina pampiga torn är kvarterets självklara signum. De första moderna bostäderna byggdes på 1950-talet och när den nya expansiva Kvibergsstaden nu växer och tar form är det med den aktiva storstadsmänniskan i fokus. Här kan den som uppskattar närhet till naturen och träningsmöjligheter leva ett riktigt gott liv, rikt på upplevelser. Och vardagen blir så mycket smidigare, när du kan ta dig runt lika lätt med kollektivtrafiken, som till fots eller på cykel.

DEN NYA KVIBERGSSTADEN har en tydlig idrottsprofil. I regementsområdet finns bland annat ett stort klättercentrum och i ett bergrum hittar du Bunkebergets Skatepark. I Sveriges största multisportarena, Prioritet Serneke Arena, kan du åka längdskidor eller spela beachvolleyboll, spela fotboll och handboll, eller träna på gym bland mycket annat. I anläggningen finns även idrottsskola, föreningslokaler, skadeklinik, hotell, konferens, restaurang, bar och caféer.

Vill du motionera i det fria erbjuder hela Kvibergs parkområde underbara strövområden, naturstigar och elljusspår, små skogspartier och spännande bergsformationer. Längsmed bostadsområdet flyter Säveån stilla fram och lockar med fiske och ett rikt fågelliv. Vid kanten av Utbybergen ramar en vacker ekskog in Fjällbo ängar, där en naturstig leder till Bergsjön, en liten skogssjö med fina klippstränder, bryggor och hopptorn.

ETT PAR HUNDRA METERS promenad bort (eller en spårvagnshållplats om man så vill), i SKF:s gamla lokaler, uppförs en stor shoppinggalleria med butiker, saluhall, restauranger, kontorslokaler och lägenheter. Men det är bara början. På sikt kommer hela Kviberg och Gamlestaden att kopplas ihop med centrum och Göta älv. Kort sagt, det är i Kviberg det händer – och att bo här innebär en smidig vardag, där steget aldrig är långt till en aktiv fritid.

Köpa eller sälja bostad i Kviberg? Kontakta våra mäklare i Göteborg! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.

Kvibergs 3 bästa

3
 • Klätterdomen
 • Prioritet Serneke Arena
 • Säveån

Karta

Hinderbanan 12

Hinderbanan 12,
415 23 Göteborg

Visa i Google Maps

Boendekalkyl

Ungefärlig boendekostnad

 • Pris:
 • 0 kr
 • Kontantinsats:
 • 0 kr
 • Exempelränta:
 • %
 • Räntekostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Amortering:
 • + 0 kr / mån
 • Månadsavgift:
 • + 0 kr / mån
 • Driftskostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Skattereduktion:
 • - 0 kr / mån
 • Ungefärlig månadskostnad:
 • = 0 kr / mån

Om boendekostnad

I vår boendekalkyl kan du beräkna den ungefärliga boendekostnaden för den bostad du är intresserad av.

Genom att i kalkylen justera reglagen för Pris och Kontantinsats, samt ange en egen Ränta får du en indikation på boendekostnaden per månad för den här bostaden.

Observera att det här är en kalkyl. Vi rekommenderar alltid att du kontaktar din bank för att gå igenom de ekonomiska förutsättningarna för just dig att köpa den här bostaden. Det är också en bra idé att ansöka om ett lånelöfte hos din bank.

När du köper din bostad genom Bjurfors kan du ansöka om bolån till en förmånlig ränta hos vår samarbetspartner SEB.

Ansök om lånelöfte hos SEB

Kontakt

Anmäl ditt intresse eller ställ en fråga till mäklaren

Anmäl intresse

Kontaktinformation

Bjurfors Boagent

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

 • Ansvarig mäklare

  Maria Willford

  Fastighetsmäklare / Partner

  :
  Telefon: 031-733 20 19

 • Extra kontaktperson

  Andrea Alexandersson

  Mäklarassistent

  :
  Telefon: 031-733 20 08

Förslag på andra bostäder

 • Bostadsrättslägenhet

  Kviberg, Göteborg

  På förhand
  Adress
  Soldathemsgatan 4
  Pris
  3 475 000 kr
  Månadsavgift
  3 907 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  78 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrätt

  Kviberg, Göteborg

  På förhand
  Adress
  Ordonnansgatan 1
  Prisidé
  3 350 000 kr
  Månadsavgift
  3 956 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  80 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!