Välplanerad och rymlig med ypperligt ljusinsläpp och förvaring

Kviberg, Göteborg

Ordonnansgatan 1

På förhand
Utgångspris
3 350 000 kr
Avgift
3 956 kr
Antal rum
3
Boarea
80 kvm
Typ
Bostadsrätt
Våningsplan
3 av 5
Hiss
Ja

Välplanerad och rymlig med ypperligt ljusinsläpp och förvaring

Gavelläge på perfekt placering. Klädkammare och badrum med fönster. Säljarna har köpt nytt med inflyttning i slutet av 2020.

 • Ansvarig mäklare

  Maria Willford

  Fastighetsmäklare / Partner

  :
  Telefon: 031-733 20 19

 • Extra kontaktperson

  Hanna Granell

  Mäklarassistent

  :
  Telefon: 031-733 20 08

Skapa bevakning på bostäder baserat på den här bostadens storlek, pris och område!

Vad är Bjurfors Boagent?

Bilder

Matplatsen i delvis öppen planlösning med vardagsrummet. Ordonnansgatan 1 - Bjurfors
Matplatsen i delvis öppen planlösning med vardagsrummet
Badrum med fönster för optimal vädringsmöjlighet. Ordonnansgatan 1 - Bjurfors
Badrum med fönster för optimal vädringsmöjlighet
. Ordonnansgatan 1 - Bjurfors

Matplatsen släpper in ljus från två väderstreck tack vare bostadens gavelläge

Balkong i härligt sydvästligt läge. Ordonnansgatan 1 - Bjurfors
Balkong i härligt sydvästligt läge
Trevlig innergård som kommer att rustas upp inom kort. Ordonnansgatan 1 - Bjurfors
Trevlig innergård som kommer att rustas upp inom kort
Välkommen upp till våning 3 av 5. Ordonnansgatan 1 - Bjurfors
Välkommen upp till våning 3 av 5

Planskiss

Planlösning

Beskrivning

Beskrivning

Härlig trerummare med gavelläge. Kök från Marbodal med goda arbetsytor och bra med förvaring. Kaklat badrum med dusch och fönster för bra vädringsmöjlighet. Två sovrum i österläge. Praktisk förvaring i klädkammare med fönster. Allt i mycket gott skick då inflyttning ägde rum så sent som 2016.

Närmsta hållplats ligger precis vid vägen utanför och det tar mindre än 10 minuter att åka till centralstationen med antingen linje 7 eller 11. Linje 6 tar dig till Redbergsplatsen och vidare mot Korsvägen. Även buss 58 och 519 stannar här. Buss 69 stannar vid rondellen och tar dig enkelt till Munkebäck-Härlanda Tjärn och vidare till Östra sjukhuset. På 2 kilometers avstånd, vid Munkebäcksmotet, nås även Alingsåspendeln. Där ligger också Torpavallen med diverse affärer och aktiviteter. Bl.a. Sats, Mediamarkt och ICA Kvantum. Från Gamlestadstorget går även pendeln mot Älvängen. På bekvämt gångavstånd finns Kvibergs gamla regementsområde med frilufts- och naturområde samt Prioritet Serneke Arena med bl.a. Nordic Wellness, skidåkning och beachcenter med volleybollplaner. Klätterdomen finns placerad i närheten av idrottsmuseet, inne på övre Kasernsgården. I närområdet finns även Kristinedals träningscenter med gym och simbassäng samt Alelyckans sportcenter med möjlighet att spela tennis, squash och badminton. I SKF:s lokaler planeras en shoppinggalleria med butiker, saluhall och restauranger. Det går också enkelt att cykla till Göteborg City.

Utvald detaljbild

Fakta

Uteplats/balkong

Balkong som nås från vardagsrummet. Räcke på två av balkongens sidor och vägg med ombonad panel på den tredje. Härligt sydvästligt läge.

Övriga byggnader/utrymmen

Förråd i källaren.

TV/bredband

Bredbandsnätet består av en fiberkabel med så kallad Triple Play-funktion som levererar digital-tv, bredband och telefoni.
Obligatorisk kostnad om 220 kr per månad utöver ordinarie avgift. Detta bakas in på samma avi som månadsavgiften.

Parkering

Föreningen förvaltar 51 parkeringar för personbil varav 32 i garaget under huset. I garaget återfinns även 4 mc- och 2 mopedparkeringar. Separat kö till dessa platser.

Göteborgs Stads Parkering AB hyr ut p-platser som ligger ca 5 min gångavstånd från bostaden. För lediga platser kontakta Göteborgs stad. Det går även bra att parkera på betalparkering i området kring huset.

Månadsavgift

Avgift/hyra
3 956 kr

4 176 kr per månad inkl. bredband och telefoni.
I avgiften ingår värme och kallvatten.

Huset har mätare installerade till varje lägenhet för att mäta varmvattenförbrukningen. Varmvattnet debiteras respektive bostadsrättshavare för uppmätt förbrukning.

Driftskostnad (per månad)

Personer i hushållet
2
Sotning
200 kr
Hushållsström
260 kr
Vatten/Avlopp
155 kr
Summa
615 kr

Uppgifterna för driftskostnader är nuvarande ägares och kan komma att ändras beroende på bostadsrättsinnehavarens livsstil.

Energideklaration

Utförd
Utförd
Energiklass
C
Energiförbrukning per kvm och år
62
Energideklarationsdatum
2016-01-22

Bostadsrättsförening

Namn
Brf Bellevue Park
Organisationsform/typ
Bostadsrättsförening
Äkta/oäkta bostadsrättsförening
Äkta
Överlåtelseavgift
1183*
Föreningen tillåter delat ägande
Ja
Föreningen tillåter juridisk person som köpare
Nej
Föreningen äger marken
Ja

* Betalas av köpare

Allmänt om föreningen

Föreningen består av två flerbostadshus i fem våningar med 72 st välplanerade bostadsrättslägenheter om två till fyra rum och kök. Total boarea om 5 061 kvadratmeter. Gemensamt parkeringsgarage under den upphöjda gården. Mot gatan har husen en mustig tegelfasad som motvikt till den lekfulla gårdsfasaden med vackra träpaneler och gröna balkongräcken.

Enligt prognos i den ekonomiska planen kommer årsavgiften höjas med 2% per år från och med år 2. Detta för att nå målet om att föreningen ska bli skuldfri på 50 år. Dock ingen planerad avgiftshöjning år 2020. Föreningen amorterar i dagsläget över 1 miljon kronor per år.

Föreningen är tillsammans med 9 st. andra bostadsrättsföreningar medlemmar i samfälligheten Öster om Bellevue.

I föreningens planer för de nästkommande åren ingår att utveckla så väl källarytorna som utomhusmiljön. Trevligare innergård samt lekplats och förbättrad cykelparkering i källaren. Det är tillsatt en arbetsgrupp och innergården kommer anläggas under 2020. För ytterligare information se: http://bellevuepark.bostadsratterna.se/

Ekonomisk förvaltare är från och med 2020-01-01 Pll.
Pll har även hand om den tekniska förvaltningen.

Information

Typ
Bostadsrätt
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Utgångspris
3 350 000 kr
Lägenhetsnummer
3-1203
Våningsplan
3 av 5
Hiss
Ja
Rum
3
Boarea
80 kvm*

* Boarea enligt förvaltare

Byggnadssätt

Byggår
2016
Uppvärmning
Fjärrvärme, vattenburen med radiatorer
Fönster
Treglasfönster i trä med aluminiumbeklädd utsida

Området

Mäklaren om Kviberg

Med endast några minuters spårvagnsresa från Centralstationen växer ett nytt, dynamiskt och spännande område fram. I Göteborgs mest expansiva stadsdel Kviberg bubblar det av liv, energi och stora visioner. Här bor du nära city men ändå med naturen utanför dörren, i ett läge som uppmuntrar till en aktiv livsstil, träning, kultur och nöjen. I Kviberg möts historia och framtid, vacker natur och modern arkitektur.

KVIBERG ÄR PÅ en och samma gång en av Göteborgs äldsta och nyaste stadsdelar. Gården och byn Kviberg omnämndes redan på 1300-talet och de röda kasernbyggnaderna från 1895 med sina pampiga torn är kvarterets självklara signum. De första moderna bostäderna byggdes på 1950-talet och när den nya expansiva Kvibergsstaden nu växer och tar form är det med den aktiva storstadsmänniskan i fokus. Här kan den som uppskattar närhet till naturen och träningsmöjligheter leva ett riktigt gott liv, rikt på upplevelser. Och vardagen blir så mycket smidigare, när du kan ta dig runt lika lätt med kollektivtrafiken, som till fots eller på cykel.

DEN NYA KVIBERGSSTADEN har en tydlig idrottsprofil. I regementsområdet finns bland annat ett stort klättercentrum och i ett bergrum hittar du Bunkebergets Skatepark. I Sveriges största multisportarena, Prioritet Serneke Arena, kan du åka längdskidor eller spela beachvolleyboll, spela fotboll och handboll, eller träna på gym bland mycket annat. I anläggningen finns även idrottsskola, föreningslokaler, skadeklinik, hotell, konferens, restaurang, bar och caféer.

Vill du motionera i det fria erbjuder hela Kvibergs parkområde underbara strövområden, naturstigar och elljusspår, små skogspartier och spännande bergsformationer. Längsmed bostadsområdet flyter Säveån stilla fram och lockar med fiske och ett rikt fågelliv. Vid kanten av Utbybergen ramar en vacker ekskog in Fjällbo ängar, där en naturstig leder till Bergsjön, en liten skogssjö med fina klippstränder, bryggor och hopptorn.

ETT PAR HUNDRA METERS promenad bort (eller en spårvagnshållplats om man så vill), i SKF:s gamla lokaler, uppförs en stor shoppinggalleria med butiker, saluhall, restauranger, kontorslokaler och lägenheter. Men det är bara början. På sikt kommer hela Kviberg och Gamlestaden att kopplas ihop med centrum och Göta älv. Kort sagt, det är i Kviberg det händer – och att bo här innebär en smidig vardag, där steget aldrig är långt till en aktiv fritid.

Köpa eller sälja bostad i Kviberg? Kontakta våra mäklare i Göteborg! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.

Kvibergs 3 bästa

3
 • Klätterdomen
 • Prioritet Serneke Arena
 • Säveån

Karta

Ordonnansgatan 1

Ordonnansgatan 1,
415 28 Göteborg

Visa i Google Maps

Boendekalkyl

Ungefärlig boendekostnad

 • Pris:
 • 0 kr
 • Kontantinsats:
 • 0 kr
 • Exempelränta:
 • %
 • Räntekostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Amortering:
 • + 0 kr / mån
 • Månadsavgift:
 • + 0 kr / mån
 • Driftskostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Skattereduktion:
 • - 0 kr / mån
 • Ungefärlig månadskostnad:
 • = 0 kr / mån

Om boendekostnad

I vår boendekalkyl kan du beräkna den ungefärliga boendekostnaden för den bostad du är intresserad av.

Genom att i kalkylen justera reglagen för Pris och Kontantinsats, samt ange en egen Ränta får du en indikation på boendekostnaden per månad för den här bostaden.

Observera att det här är en kalkyl. Vi rekommenderar alltid att du kontaktar din bank för att gå igenom de ekonomiska förutsättningarna för just dig att köpa den här bostaden. Det är också en bra idé att ansöka om ett lånelöfte hos din bank.

När du köper din bostad genom Bjurfors kan du ansöka om bolån till en förmånlig ränta hos vår samarbetspartner SEB.

Ansök om lånelöfte hos SEB

Kontakt

Anmäl ditt intresse eller ställ en fråga till mäklaren

Anmäl intresse

Kontaktinformation

Bjurfors Boagent

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

 • Ansvarig mäklare

  Maria Willford

  Fastighetsmäklare / Partner

  :
  Telefon: 031-733 20 19

 • Extra kontaktperson

  Hanna Granell

  Mäklarassistent

  :
  Telefon: 031-733 20 08

Förslag på andra bostäder

 • Bostadsrättslägenhet

  Kviberg, Göteborg

  På förhand
  Adress
  Generalsgatan 8
  Utgångspris
  3 250 000 kr
  Månadsavgift
  3 981 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  69 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!
  Visning: 2020-04-08 16.45 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  Kviberg, Göteborg

  På förhand
  Adress
  Soldathemsgatan 16
  Utgångspris
  3 400 000 kr
  Månadsavgift
  4 347 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  80 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Kviberg, Göteborg

  På förhand
  Adress
  Kadettgatan 3
  Utgångspris
  3 850 000 kr
  Månadsavgift
  5 248 kr
  Antal rum
  4
  Sovrum
  2-3
  Boarea
  92 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Kviberg, Göteborg

  På förhand
  Adress
  Regementsvägen 4
  Utgångspris
  2 975 000 kr
  Månadsavgift
  4 995 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  76 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Kviberg, Göteborg

  På förhand
  Adress
  Soldathemsgatan 4
  Pris
  3 475 000 kr
  Månadsavgift
  3 907 kr
  Antal rum
  3
  Boarea
  78 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

 • Bostadsrättslägenhet

  Kviberg, Göteborg

  På förhand
  Adress
  Rustmästaregatan 21
  Utgångspris
  4 150 000 kr
  Månadsavgift
  5 287 kr
  Antal rum
  4
  Boarea
  108 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!