Högt upp med utsikt och solnedgången på balkongen.

Lindholmen, Göteborg

Götaverksgatan 20

Utgångspris
2 395 000 kr
Avgift
2 648 kr
Antal rum
1
Boarea
34 kvm
Typ
Bostadsrättslägenhet
Våningsplan
7 av 16
Hiss
Ja
Balkong
Ja

Visning

 • söndag 18/4, KL 13:00 - 13:30

  Bokad visning. Du kan även ringa Bjurfors Bokningscenter 031-761 79 50. Välkommen!

För din trygghet

Välj den typ av visning som passar dig bäst! Vi erbjuder både personliga och digitala visningar. Läs mer om våra alternativ.

Boka visning

Högt upp med utsikt och solnedgången på balkongen.

Fantastisk utsikt på 7:e våning med gavelläge och härlig balkong i västerläge, ljust, modernt och med stadskänsla.

 • Ansvarig mäklare

  Anton Lindström

  Fastighetsmäklare

  :
  Telefon: 031-761 79 64

Skapa bevakning på bostäder baserat på den här bostadens storlek, pris och område!

Vad är Bjurfors Boagent?

Bilder

. Götaverksgatan 20 - Bjurfors
. Götaverksgatan 20 - Bjurfors
. Götaverksgatan 20 - Bjurfors
Vackra dubbeldörrar tar dig ut till den soliga balkongen. Götaverksgatan 20 - Bjurfors
Vackra dubbeldörrar tar dig ut till den soliga balkongen
Balkongen ligger med fritt läge och har sol hela kvällen. Götaverksgatan 20 - Bjurfors
Balkongen ligger med fritt läge och har sol hela kvällen
. Götaverksgatan 20 - Bjurfors

Planskiss

Planlösning

Beskrivning

Beskrivning

Att bo med fri utsikt och solnedgångar utan insyn är något många drömmer om. I denna bostad på våning 7 finns just denna lyx. Två hissar tar dig upp där du kliver in och möts av en modern lägenhet med påkostade materialval, yteffektiv planlösning, och en stor balkong i fritt läge.

Perfekt för dig som exempelvis studerar eller har behov av övernattningslägenhet. Här kan du sitta hemma och arbeta/studera ostört samtidigt som du blickar ut över resten av lindholmen.

Lindholmen är ett expansivt område med mycket goda kollektiva förbindelser, till Nord Stan tar det endast 7 minuter. Lindholmen är ett nytänkande område med bland annat Karlastaden som skall byggas, nära vatten och härliga promenadstråk. Många restauranger, caféer och närbutiker finns inom promenadavstånd.

Modern förening där det bland annat finns elbilar och elcyklar att hyra direkt från garaget under huset.
Buss och färjehållplats runt hörnet som snabbt tar dig in till stan.

KONTAKTA MIG
Förhandsvisning möjligt, använd länken nedan till förfrågan/intresseanmälan.
:

Interiör

I högt läge välkomnas ni in till denna stilrena bostad med moderna inslag. På golvet ligger ljus askparkett som är genomgående för bostaden och väggarna är vitmålade. I hallen finns plats för avhängning av kläder.

Direkt till vänster om hallen ligger det smakfulla köket med ljusa luckor och slitstarkt laminatbänkskiva i marmordesign. Köksutrustningen är av rostfritt och består av induktionshäll, ugn och mikro i arbetshöjd, kombinerad kyl/frys samt helintegrerad diskmaskin. Här finns gott om förvaring och arbetsytor, perfekt för kocken att förbereda kvällens meny.

Vardagsrummet har härliga öppna ytor och de stora fönstren i två väderstreck släpper in ljuset som får sprida sig fint över de öppna ytorna. Det höga läget gör att ni bor fritt från insyn med en härlig vy. Gott om plats för matgrupp och soffgrupp med tillhörande mediamöbel. Härifrån tar ni er ut på bostadens balkong där ni njuter av kvällssolens strålar och en vy mot vattnet.

Det stilrena badrummet har grått klinker på golv och vitt kakel på väggar. WC, handfat med kommod, handdukstork samt rundad duschhörna. För bekvämlighet i vardagen finns en kombinerbar tork/tvättmaksin och ovan en bänk för klädvård och skåp för förvaring. Här finns även ett praktiskt vädringsfönster.

Utvald detaljbild

Fakta

Uteplats/balkong

Balkong i västerläge med utsikt och solnedgång

Månadsavgift

Avgift
2 648 kr

Avgiften inkluderar värme, kallvatten, tv och bredband. I avgiften är ett obligatoriskt tillägg om 165kr inräknat. Schablonkostnad för el och varmvatten tillkommer på avin, denna kostnad justeras i efterhand efter individuell förbrukning.

Ekonomi

Andel i föreningen
0,51491%
Andel av årsavgiften är
0,56674%

Information

Typ
Bostadsrättslägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Utgångspris
2 395 000 kr
Lägenhetsnummer
1-1706
Våningsplan
7 av 16
Hiss
Ja
Rum
1
Boarea
34 kvm*

* Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen.

Driftskostnad (per månad)

Personer i hushållet
1
Hushållsström
150 kr
Försäkring
100 kr
Vatten/Avlopp
100 kr
Summa
350 kr

Driftkostnaden är endast en indikation, verklig kostnad är individuell efter förbrukning.

Byggnadssätt

Byggår
2018

Bostadsrättsförening

Namn
BRF Lindholmspiren
Organisationsform/typ
Bostadsrättsförening
Antal lägenheter
133
Antal lokaler
2
Äkta/oäkta bostadsrättsförening
Äkta
Överlåtelseavgift
1190*
Föreningen tillåter delat ägande
Ja
Föreningen äger marken
Ja

* Betalas av köpare

Allmänt om föreningen

BRF Lindholmspiren
Innehåller 3 huskroppar, hus 1 är 16 våningar och hus 3 är ett lamellhus med 6–8 vån. I dessa hus är föreningens bostäder belägna, 133 st. Det röda huset på innergården är en förskola. På gården kommer även att finnas odlingsmöjlighet för exvis grönsaker och örter. Gemensamt för föreningen är garage, barnvagn och varmt cykelrum. Dessutom finns cykelställ med låsmöjlighet. Alla lägenheter har ett förråd som finns i källarplan. Skanska, som byggt huset, har haft högt miljötänk med återvinning av värmen från ventilationsluften och solenergiceller på taket. Det är ett av Skanska Gröna projekt. Fasaden är av kvalitativ aluminium som smart återvunnits. Denna innovativa byggteknik sparar mängder av energi och har lett till att huset är nominerat till Plåtpriset. Huset är även nominerat till Göteborgs bästa byggnad ( arkitektpris).

Kommunikationer
Bra kommunala förbindelser till området. Buss 16 går var 5:e minut i högtrafik och tar dig in till city på 10 min. Dessutom finns elbussen nr 55 som också tar dig in till city och mängder med andra bussar till stora delar av Göteborg. Skall du över till andra sidan, kan du även ta gratisfärjan över till Stenpiren som går kontinuerligt.

Föreningens ekonomi

Föreningen ekonomiska förvaltning sköts av Riksbyggen. Inga beslutade avgiftsjusteringar i dagsläget.

Parkering

Föreningen förfogar över ca 50 garageplatser under huset. Kösystem tillämpas. Kostnad 1400 kr/mån.
Det finns tre stycken knutna platser till en El-bilspool. Föreningens medlemmar är gratis medlemmar i Move About-elbilspool som även inkluderar 3 elcyklar. Som medlem föreningen är det gratis att hyra elbil och cykel. 10 h/mån för elbilen är gratis.

Våren 2020 monterade föreningen upp laddboxar för el- och hybridbilar på tio av garageplatserna och det finns även några sådana platser lediga per (2020-09-11). Dessa platser kostar 350kr/månad extra, men då ingår elen man laddar med.

TV/bredband

Bredband, 250/250 mbit/s via Telenor ingår i avgiften.
Digitalt-grundutbud via Telenor om 7 tv-kanaler varav SVT1, SVT2 och TV4 även i HD ingår i avgiften.

Det kommer finnas möjlighet att uppgradera både bredband och tv-paket mot en tillkommande kostnad som lägenhetsinnehavaren betalar. Sådant abonnemang tecknas av lägenhetsinnehavaren själv.

Gemensamma utrymmen

Cykelparkering finns i källarplan. Det finns även cykelparkering på gården. Gemensamt barnvagnsförråd. Föreningslokal.

Området

Mäklaren om Lindholmen

BO PÅ EXPANSIVA LINDHOLMEN
Lindholmen bor du vattennära i ett område som är på väg att bli Göteborgs hetaste. Lindholmen är ett växande område där närheten till vattnet och naturen är viktiga ingredienser när innerstaden breder ut sig på andra sidan älven. Här växer nya stadsdelar upp i ett område med historiska anor.

EN HÅLLBAR BLANDSTAD
Här blandas nybyggt och modern design med fastigheter från den tidigare varvtiden. Hela området utvecklas nu till ett storstadsområde med nya kvarter som kommer att bli ett av Göteborgs hetaste och fräckaste bostadsområde. Inte minst med nya stadsdelen Karlastaden. Lindholmen hittar du en skön mix av nöjen. För den matintresserade finns ett stort utbud av restauranger, barer och bagerier. Lockar kultur hittar du Aftonstjärnans biograf, konstnärsateljéer, evenemangshall och teater. Allt detta jämte Lindholmen Science Park, som är stadens mest kunskapsintensiva och expansiva område samt en viktig knutpunkt för det växande Göteborg. Här verkar forskare, universitet och gymnasieskolor sida vid sida med boende och företag. Med framtiden i fokus är en hållbar vardag och gröna värden viktiga faktorer, när Lindholmen växer fram.

Med Nordens högsta hus Karlatornet i centrum, växer här Karlastaden fram. En modern blandstad med Göteborgs första riktiga skyskrapa för boende. Här kommer finnas allt som en stad behöver. Förskolor, affärer och butiker i markplan blandas med restauranger och caféer samt saluhall och kulturhus. I Karlatornet byggs även en utsiktsplats, som är öppen för alla göteborgare och besökande turister. Ett helt nytt landmärke växer fram i dina kvarter.

NÄRA TILL BÅDE HAV OCH GRÖNSKA
Följ den träskodda kajen, som går från Älvsborgsbron längst Älvstranden och vattnet. Perfekt att ta vara på en solig dag med att slå dig ner på däcket. Koppla av och se på båtarna som glider förbi och verkligen njuta av harmonin, som infinner sig. Vill du njuta av utsikt över hela stan, ligger vackra och natursköna Ramberget alldeles i närheten.

För den idrottsintresserade finns ett stort utbud av träningsmöjligheter då många gymkedjor har etablerat sig här. Lundbys kulturskola har ett brett utbud för barn, här kan de bland annat spela musik och teater, dansa, sjunga, måla och jobba med keramik.

TA DIG ENKELT TILL CENTRALA GÖTEBORG
Cityfärjan Älvsnabben går från kajkanten och tar dig bekvämt och snabbt in till centrum utan bil och parkeringsbekymmer och är samtidigt ett mycket tilltalande sätt att se staden och vattnet. Det går också en gratisfärja kontinuerligt från Lindholmen Science park direkt till Stenpiren. På färjorna tar du enkelt med dig cykeln, för fortsatt cykelfärd på andra sidan. Det finns också bra förbindelser med buss till centrala Göteborg. Föredrar du bil går det enkelt att ta sig ut på de stora lederna.

Köpa, sälja eller värdera bostad på Lindholmen? Kontakta våra Bjurfors mäklare på Hisingen! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.

Karta

Götaverksgatan 20

Götaverksgatan 20,
417 55 GÖTEBORG

Visa i Google Maps

Boendekalkyl

Ungefärlig boendekostnad

 • Pris:
 • 0 kr
 • Kontantinsats:
 • 0 kr
 • Exempelränta:
 • %
 • Räntekostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Amortering:
 • + 0 kr / mån
 • Månadsavgift:
 • + 0 kr / mån
 • Driftskostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Skattereduktion:
 • - 0 kr / mån
 • Ungefärlig månadskostnad:
 • = 0 kr / mån

Om boendekostnad

I vår boendekalkyl kan du beräkna den ungefärliga boendekostnaden för den bostad du är intresserad av.

Genom att i kalkylen justera reglagen för Pris och Kontantinsats, samt ange en egen Ränta får du en indikation på boendekostnaden per månad för den här bostaden.

Observera att det här är en kalkyl. Vi rekommenderar alltid att du kontaktar din bank för att gå igenom de ekonomiska förutsättningarna för just dig att köpa den här bostaden. Det är också en bra idé att ansöka om ett lånelöfte hos din bank.

När du köper din bostad genom Bjurfors kan du ansöka om bolån till en förmånlig ränta hos vår samarbetspartner SEB.

Ansök om lånelöfte hos SEB

Boka visning

För att värna om våra kunder och medarbetare jobbar vi efter rutiner och alternativ för säkrare och mer flexibla visningar. Vi erbjuder därför enbart bokade visningar med max två personer per visningssällskap. Skulle du önska en digital eller helt privat visning var vänlig kontakta mäklaren.

Du är varmt välkommen till våra fysiska visningar om du är helt frisk och utan symtom på förkylning eller influensa. Annars träffar vi dig gärna i ett digitalt möte.

Visningar

Kontaktinformation

Bjurfors Boagent

Bolån

När du köper din bostad genom Bjurfors kan du ansöka om bolån till en förmånlig ränta hos vår samarbetspartner SEB. Ansök om lånelöfte hos SEB.

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

 • Ansvarig mäklare

  Anton Lindström

  Fastighetsmäklare

  :
  Telefon: 031-761 79 64

Förslag på andra bostäder

 • Bostadsrättslägenhet

  Lindholmen, Göteborg

  Adress
  Lindholmshamnen 21
  Pris
  2 495 000 kr
  Månadsavgift
  2 580 kr
  Antal rum
  1,5
  Boarea / Biarea
  23 kvm / 11 kvm